Mai bine nu pentru a zdrobi: ceea ce este punctele negre cu și modul de a pune fața în ordine

Multe fete observa pe fața lor, în special pe bărbie și pe nas, puncte negre. Că numai fetele nu încercați într-o dorință de a scăpa de ele: peeling, zgâriere sau să încerce să le stoarce, dar toate fără nici un rezultat.

Deci, ce este problema și poate cumva să decidă?

Mai bine nu pentru a zdrobi: ceea ce este punctele negre cu și modul de a pune fața în ordine

Și acest lucru este exact negru?

Problema este că multe fete să ia din greșeală fire pripite pentru puncte negre. Prin urmare, în cazul în care așa-numitele „puncte“ nu dispar, chiar și după răzuire bine, acesta poate să nu fie deloc.

Uită-te la fața ta. Cel mai adesea comedoanelor sunt închise la culoare, ies în evidență sub piele și ușor de stors în formă de blocaje de trafic.

Ele apar din cauza alimentației necorespunzătoare, purificare excesivă sau insuficientă, precum și din cauza cosmetice comedogenice. O astfel de problemă o ajută pentru a rezolva curățarea feței în cabină. Dar că, dacă acesta nu este un punct, iar firul?

Din păcate, fire pripite sunt o particularitate a pielii. Când extrusive, ele arata ca un tub subtire, cu un vârf de culoare închisă. Sfat, fiind la suprafață, se închide la culoare datorită oxidării oxigenului. Spre deosebire de blackpoints, cosmetologi nu le recomanda pentru a stoarce. Dacă începe să faci asta, ei vor fi chiar mai mult.

Silent fire sunt o caracteristică a pielii persoanelorA. Cosmeticienilor permit doar o singură soluție pentru a rezolva problema – acestea pot fi aprinse sau „dizolva“. Vârful firelor grosiere pot fi tratate prin hydroxidates beta. În lupta împotriva firele pot ajuta la acid salicilic, care se dizolvă grăsime pielii. De asemenea, perfect tăiat măști de cărbune.

Citește mai mult  Costum Jennifer Lopez a izbucnit chiar pe scenă
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: