Ministrul a apărut pentru a proteja topless sunburning

În Franța, cel mai înalt oficial a fost negativ despre miniștrii legii, care a pretins reprezentanților frumoasa jumătății umanității pentru faptul că acestea fac plajă pe plajă, fără a pune pe vârful de baie de baie.

Ministrul a apărut pentru a proteja topless sunburning

Unul dintre membrii familiei, odihnindu-se pe plajă, numit comuna de jandarmery Saint-Mari La Mer, care aparține acestui loc, cu o plângere. Nu i-au plăcut că există femei de plajă de sus în sus de ei. Doi gardian al ordinului care a venit la provocare au venit la femeia de șaizeci de ani pe care au indicat cetățenii nemulțumiți și au cerut-o să acopere.

Dar sa dovedit că aici nu este singură, iar ofițerii trebuiau să treacă prin plajă și să se aplice cu aceeași cerere tuturor doamnelor topless. Atunci șefii lor au fost îndreptățiți că încearcă să se mențină calm într-un loc de odihnă.

iubitor Revoltat de bronzare chiar, care cred că drepturile lor au fost încălcate, a spus despre incidentul de pe rețelele sociale. În Twitter, Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Gerald Darmannene.

El a scris că femeile au făcut comentarii cu privire la aspectul lor, pe plajă, fără nici un motiv pentru acest lucru. Știm, a subliniat oficialul că libertatea este binecuvântarea noastră valoroasă.

În general, în Franța, nu există nici o interdicție oficială privind ședere pe plajă topless. Dar, autoritățile locale au dreptul de a introduce astfel de restricții asupra puterii lor de apreciere.

Citește mai mult  pantofi pentru femei preferate rus a lovit listele de periculoase
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: