Care a venit cu un giroscust și în ce an a apărut?

Care a venit cu un giroscust și în ce an a apărut?

Giroscuter (eng. Gyroscooter) este un vehicul stradal realizat sub forma unei plăci transversale pe două roți laterale. Un vehicul fără direcție, mânere și puncte de sprijin suplimentare au câștigat o popularitate largă la persoanele din diferite sfere sociale și vârstă. Platformele cu două roți sunt vândute și utilizate în diferite țări ale lumii, dar puțini oameni cunosc istoria și autorul acestei invenții.

Cine a inventat?

Există mai multe versiuni de creare a unui vehicul cu două roți conform cărora, Paternității invenție aparține Shain Chen companie de Solowheel sau David Pierce de la Chic Robotic. Dar, în ciuda disputelor în curs de desfășurare, mulți cercetători tind la faptul că prima gyroscur a venit cu un inventator american, Din Kameim. El este autorul Sigwe și alte dezvoltări utile.

Președintele Fondului de Cercetare Deka Din Kamemen sa născut în Statele Unite în 1951. Părintele inventator în viitor a lucrat ca artist și grafician de benzi desenate, iar mama sa predat la școală. Creatorul gyroscutor a fost interesat în copilărie în copilărie. În anii de școală, el a creat cel mai mare sistem colorwoman, care ia adus prima faima si profit.

După școală, el intră la Institutul Politehnic din Worcester, dar, în ciuda mintea chinuită și abilități deosebite, Cameman nu l-au terminat, dar a ales să se angajeze în propria dezvoltare. Una dintre primele inventii au fost seringa automată, care se face injecția de insulină, iar dispozitivul pentru pacienții cu insuficiență renală. Puțin mai târziu, el a fondat prima sa companie Deka de cercetare, iar în 1989 a deschis o firmă pentru proiectarea de noi tehnologii Primul.

Citește mai mult  Revizuirea sondajului Xiaomi Gyro

În prezent, creatorul unui gyroscutor este condus de o firmă care produce un vehicul giroscopic și alte dispozitive utile. Compania sa deține în mod regulat concursuri PRIMA pentru elevi cu privire la robotică și este angajată în invențiile în domeniul echipamentelor medicale.

Istoria creației

Prima gyroscur a apărut pe piață în 2014. vehicul compact proiectat pentru un singur pasager, mai mulți producători chinezi și coreeni prezentate simultan. Lansarea în masă a gadget provocat extinderea pieței, în urma cărora există mai multe modele de duzină cu diferite cerințe tehnice.

Dar tehnologia vehiculului stradă a apărut la sfârșitul anilor ’90 ai secolului trecut. Platforma cu roți a fost introdus pentru prima dată publicului în 2001 și a fost numit Sigway.

Se crede că este scuterul electric care crearea care autorul său a luat mai mult de 10 de ani, este un prototip al unei gyroscutor moderne. În aceste modele, ocazional, sa întâlnit și scaun.

Data oficială a invenției a giroscoapelor a fost recunoscută ca 2014. Este în acest moment un model modern al scuter de auto-guvernare a apărut în vânzare. Inventatorul a lăsat doar o platformă pe roți, îmbunătățirea controlului și utilizarea dispozitivului. În prezent, producția vehiculului este angajată în societăți nu numai în Statele Unite, China și Coreea, dar, de asemenea, într-o varietate de țări europene.

Gyroskuters acum

gyroscur modernă este un mod popular și la prețuri accesibile de transport, care este inclus în partea de sus a secolelor. Dispozitiv de utilizare a oamenilor din diferite straturi sociale, de vârstă și de interese. Pe scuter cu două roți plimbare colebriti celebru și oamenii obișnuiți care au înlocuit dispozitiv scuterele familiare și biciclete. Transport electric este capabil să dezvolte viteza de până la 30 kilometri pe oră.

Un dispozitiv similar este utilizat în domeniul divertismentului și este utilizat ca un mijloc comod și indispensabile circulație a persoanelor cu handicap.

Modelele moderne ale unor producători sunt echipate cu caracteristici care oferă facilități suplimentare: coloane, mp3, cu iluminare din spate, Bluetooth și alte. În plus, există modele speciale pentru copii și persoane cu o greutate corporală mare, precum și dispozitive cu o baterie puternică și o suprafață de rulare specială pe roți pentru schi pe un drum alunecos.

Citește mai mult  Toate scutere electrice despre adulți

Despre creatorul prototipului giroscutorului modern Dina Keimen pe care îl veți învăța mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: