Nutritionistul numit dinții de albire la domiciliu metode

Probabil știți că unele produse spoi piele. Dar, de asemenea, sunt cei care pot albesc dintii lor, ci o regulă importantă – regularitatea procedurilor.

Nutritionistul numit dinții de albire la domiciliu metode

Unii oameni folosesc unele produse doar o săptămână, și apoi surprins: „De ce a schimbat nimic?”

Este important să se respecte cu regularitate și de a scăpa de obiceiurile care interferează cu atingerea obiectivelor. În cazul nostru, acest fumatul și utilizarea excesivă a cafelei.

Produse și legume pentru albirea dintilor

nutritionist Anena Belousov a spus ce produse dintii pot albesc. De exemplu, morcovi si telina albesc de smalț datorită îndepărtării mecanice a plăcii, în plus, aceste legume fac gingii mai puternice, care îmbunătățește starea întreaga cavitate orală.

Ea, de asemenea, numit ananas și Papaya. Potrivit nutritionistului, oamenii care folosesc adesea aceste fructe, dintii albi decat altele. Și ei ucide bacteriile. În același timp, Belousova sfătuiți să nu neglijeze dinți moderne servicii de albire – acestea dau un efect mai pronunțat și rapid.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: