mulțumiri: Nutritionistul spulberate mituri despre Macarona si cartofi, pentru care femeile ia spus!

Cartofi și paste făinoase atribuite întotdeauna la lista de produse, contraindicată pierderea în greutate. Cu toate acestea, medicul endocrinolog si nutritionist Albina Commissarov consideră că femeile refuză aceste produse în zadar.

Nutriționistul a spus de ce puteți mânca cu îndrăzneală aceste produse și ce fel de corp pe care îl aduc.

 mulțumiri: Nutritionistul spulberate mituri despre Macarona si cartofi, pentru care femeile ia spus!

În 100 G. cartofi doar 80 de calorii sunt un pic

Commissarov consideră că multe produse care se află în lista „dăunătoare” nu sunt. De exemplu, de multe ori cei care pierde greutate interzic consumul de cartofi, dar în 100 g. Total 80 de calorii, în plus, cultura este bogată în potasiu și vitamina C.

„Însăși ideea că este corectată de la anumite produse – incorectă. Recuperați din măsura senzației de ignoranță!, – a luat act de nutritionist.

De asemenea, în lista produselor „dăunătoare” include paste. Commissarov crede că, dacă doriți – le puteți mânca, dar trebuie să aderați la regulile pregătirii lor: la rata de cel mult 50 g. Greutate în formă uscată pe persoană. Pasta poate fi servit cu sos scăzut de grăsimi.

Comisarul crede, de asemenea, că orezul albă poate mânca fiecare, deoarece în 100 g. Fierți numai 130 de calorii. Femeile au mulțumit nutriției nutritive a miturilor, iar acum astfel de produse importante și accesibile sunt reabilitate.

Citește mai mult  Ca o școlăriță: Miroslava Karpovich, urmată de o nouă imagine
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: