Toate în natură: cele mai bune idei de picnic

Cât de frumos să se adune cu aproape natura zilei! Picnic – poate cel mai bun mod bugetar de a petrece timp.

Toate în natură: cele mai bune idei de picnic

Dacă aveți nevoie de idei interesante despre organizarea de agrement – le veți găsi aici.

Kinopocas pe acoperiș

Aproape toată lumea iubește și filme, și tu? Va invitam pentru a aranja un aer liber de film și combină-l cu un picnic. Tot ce aveți nevoie este un proiector de film portabil, culori audio și o foaie, care va porni ecranul. Dacă nu există un acoperiș adecvat – nu probleme, Filmokaza poate fi implementată cel puțin în cazul în care. Nu uita coșul de delicat!

masă de apă

Apa este pașnică și calmează – de ce nu aranja un picnic lângă ea? Dacă este planificată seara, nu uitați să luați plajele, deoarece este rece. Daca nu sunteti foarte norocos cu locul de reședință și în apropiere nu există nici o mare – nimic teribil, râul este potrivit sau chiar un iaz. Apa poate organiza întâlniri cu prietenii sau chiar o dată romantică.

Prânz pentru un singur

Am obișnuit să presupunem că picnicul nu este pentru unul, dar de ce? Dacă nu aveți pe nimeni să o aranjați, puteți face un coș de bunuri, o carte interesantă și să mergeți la gazon! Puteți difuza cuvertura în parc și pentru un timp deconectarea de lumea exterioară, rețele sociale. Trecerea atenția asupra naturii, puteți scăpa de stres și umple de energie.

Parte în pădure

În pădure, cel mai bine este de a merge la companie – mai distractiv și nu atât de înfricoșător. Captura poate fi o adevărată aventură pentru tine! Ia-un cort, lumini și alte elemente deosebit de importante. Chiar dacă știți pădurea bine, se pierd în ea foarte usor, asa ca nu uita busola. Insecte în pădure mult mai mult decât în ​​oraș – nu uita despre asta, asa ca ai nevoie de haine închise și căi de atac de insecte.

Citește mai mult  Urlă stelele străine ar arăta dacă podeaua a fost schimbată
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: