Baterii pentru un giroscutor: regulile de alegere și caracteristici ale operațiunii

Baterii pentru un giroscutor: regulile de alegere și caracteristici ale operațiunii

Giroscur – o vedere a transportului care îi place foarte mulți oameni. Dar pentru a merge calm și cu încredere, trebuie să studiezi principalele nuanțe ale unităților de energie. Este necesar să puteți alege numai produsul, ci și să ridicați corect bateria. Spuneți despre regulile de alegere ale acestei părți și ale caracteristicilor operațiunii sale.

Caracteristică

Bateria (o baterie pentru o giro) variază în astfel de indicatori:

 • Capacitatea totală (poate fi mai mare de 4000 mAh)+
 • Tensiune (de obicei 36 V)+
 • Putere (adesea de la 100 la 200 W / h)+
 • Timp de deschidere pe o singură încărcare completă (de obicei variază de la 15 la 20 km)+
 • Temperaturi admise în timpul depozitării și funcționării+
 • Țara producătorului+
 • Tipul dispozitivului (în cea mai mare parte Li-Ion)+
 • Umiditate admisă în timpul depozitării+
 • Durata de viață (măsurată între ciclurile de încărcare și de evacuare a bateriei).

  Dimensiunea bateriei este, de asemenea, importantă. Numai un produs adecvat se poate potrivi în interiorul cazului. Bateriile moderne sunt adesea fabricate prin conectarea celulelor de putere cu condensatoare. Acest design este caracterizat prin creșterea eficienței și a eficienței.

  Unele dispozitive sunt echipate cu un modul Bluetooth, care vă permite să monitorizeze rapid nivelul de încărcare și să detecteze-l la reîncărcare.

  Caracteristicile de funcționare

  Chiar și cea mai bună baterie reîncărcabilă trebuie să se odihnească periodic. exploatarea intensivă epuizează rapid energia acumulată. Cel mai adesea nevoie pentru a încărca bateria de la rețeaua de alimentare de origine. In marea majoritate a cazurilor, se utilizează baterii litiu-ion. Nu este necesar să le mențină în plus, iar timpul de încărcare este minimă.

  Nici un efect de memorie. Acumulatorul de energie acumulată Li-Ion pierde destul de lent. Dar ei păstrează în frig ea este rău. Același lucru se aplică în cazul funcționării la temperaturi ridicate.

  Respectați cerințele de utilizare trebuie să fie foarte stricte, în caz contrar există pericolul de aprindere și chiar o explozie.

  În giroscul achiziționat recent achiziționat, acumulatorul trebuie să fie descărcat la minim și să se încarce la limită. Utilizați pentru reîncărcare numai un dispozitiv regulat. Este din punct de vedere categoric pentru a permite o descărcare puternică. După fiecare echipă, mai ales lung și la viteză mare, trebuie să verificați imediat ce indicator afișează încărcarea. Fiabilitatea bateriei este asigurată numai cu izolație fiabilă prin design dielectric. O astfel de protecție este necesară și elemente galvanice și terminale.

  Este categoric inacceptabilă pentru a intra în bateria cu apă. Nu pot fi umezite alte componente electrice sau electronice.

  Ar trebui să respecte cu strictețe cerințele pentru regimul de temperatură. Dacă temperatura va fi sub normă, scăderea puterii este posibilă de cel puțin 30-40%. Ceea ce este cel mai rău, efectul frigului va reduce durata de viață globală și nu numai a afecta cazul.

  Alegere

  Acest moment (selectarea bateriei) poate fi subestimat. Costul său poate fi de 20-25% din prețul de transport. Peste 90% din dispozitivele actuale de stocare sunt disponibile în întreprinderile chineze. Este recomandabil să se dea preferință încă produse de firme renumite, cel mai bun – din Coreea de Sud.

  Dar este în valoare de înțelegere că nici LG, nici Samsung nu are capacitățile sale de asamblare baterie proprie.

  Ele produc doar detaliile inițiale, care seamănă cu degetul spre exterior baterii de format. Adunarea într-un singur ansamblu a acestor elemente se realizează sub licență de către alte organizații complet, din care numele mic va spune chiar cumpărător sofisticat de electronice. Cu toate acestea, chiar și locul de muncă de licență utilizarea de componente de marcă nu garantează că blocul finit este ideal. Chiar și mai multe probleme se obțin atunci când se utilizează baterii colectate în industriile informale. Ei își imaginează adesea un pericol direct pentru utilizatori și transportul acestora.

  Citește mai mult  Evaluarea Electrosoamokat: Revizuirea celor mai bune și fiabile modele

  Și bazându-se în special pe autocolante de marcă nu au. Cu toate acestea, pentru lipsa unui criteriu mai bun, este necesar să se concentreze asupra lor.

  O altă nuanță: este mai bine să alegeți un model de AKB lansat sub marca chineză, în original. Acesta va costa mai ieftin decât faimosul brand furnizat sub marca de renume mondial. Și, în același timp, nu este cel mai adesea inferioare ei în calitate.

  Dintre parametrii tehnici, cea mai mare importanță practică are Capacitatea bateriei electrice. În gyroscutor copii, puteți pune bateriile pentru 3000 mAh și mai mult. Pentru modelele pentru adulți, indicatorul minim este deja 4400 mAh. O astfel de baterie este suficient pentru o lungă plimbare, mai degrabă chiar și o persoană de marfă sau în timpul transportului Haltere. Ei vă sfătuim să luați un multimetru la magazin, în caz contrar nu va fi posibil să se verifice puterea și va trebui să aibă încredere orbește promisiunile producătorului.

  Desigur, aceasta este în valoare de a merge mai întâi în magazine mari. Nu va fi o reputație și a respins vehicule, de obicei, cu bună știință improprii și baterii pentru ele. Dar trebuie, de asemenea, să ia în considerare categoria bateriei. Acesta este determinat de materialele aplicate și ansamblul de calitate. Pe un gyroscur cu roți mici (până la 6,5 ​​inchi inclusiv), AKB 1 și 2 clase sunt potrivite.

  Ele pot lucra doar cu o ușoară sarcină. În cazul în care diametrul motorului este de 8 inch, veți avea nevoie de baterii la nivel 3C.

  Modele de categoriile 4C, 5C sunt utilizate în primul rând pe placi hover clasa premium cu 10 inch roți.

  Unele modele sunt echipate imediat o pereche de baterie, calculată pe o mică taxă. În același timp, ei vor fi capabili de a conduce în continuare și pentru a muta mai mult, fără oprire.

  De multe ori oamenii nu doresc să cumpere pentru un giroscop, la un cost de 15.000 de ruble o baterie mai scumpe 5000 ruble. Ei încearcă să aleagă ceva la un preț de până la 3.500 de ruble un maxim. Potrivit pentru costul propoziției trebuie să caute dealeri mici și pe site-ul Aliexpress. Cu toate acestea, pentru a alege în acest segment, un dispozitiv de clasa decent este imposibil. Cel mai adesea oferit baterii de origine necunoscută pe baza elementelor 18650.

  Citește mai mult  Prezentare generală a bicicletelor cub

  Dispozitivele complet similare sunt oarecum mai puțin frecvente, distinse doar de Label Samsung Lipit sau de alte bunuri bine-cunoscute. Eticheta trebuie să plătească până la 500 de ruble. Sfătuiți cu atenție pentru a face față unor astfel de dispozitive, astfel încât să nu cumpere bunuri, dintre care jumătate sunt înlocuite cu cauciuc spumant sau altceva. În ciuda emiterii tensiunii declarate, capacitatea va fi cu cel puțin 50% mai mică decât norma. Și este mai bine să nu urmăriți deloc ieftin și să cumpărați imediat o baterie normală.

  Reguli de stocare

  Dar alegerea corectă și utilizarea nu este tot. Bateriile trebuie, de asemenea, să stocheze. În sezonul cald al anului, nu există cerințe speciale, trebuie doar să se asigure uscare, protejează aparatul de razele soarelui. Când iarna se apropie, ei se pregătesc să-i o acb ca aceasta:

  • Încărcați-l complet+
  • Eliminați din hoverboard+
  • curățat toate poluarea+
  • Ștergeți suprafața uscată+
  • Pachetul de baterie în capacitatea ermetică (de obicei, sac sau pachet)+
  • pune recipientul în colțul uscat.

   Camera trebuie menținută cel puțin +5 grade. Și este mai bine să mergeți la bar +10 grade. Dacă nu există nici o încredere că vor fi respectate aceste condiții, trebuie să căutați un alt loc.

   În timpul depozitării trebuie să mențină o taxa la un nivel minim, la o rată de 51%. De îndată ce scade sub – bateria trebuie să fie imediat reîncărcare.

   Prin urmare, este mai bine să alegeți un loc de depozitare, de asemenea, luând în considerare modul convenabil pentru a ajunge la baterie. Trebuie reamintit faptul că orice scădere este dăunătoare pentru baterie. Este posibil să-l pună sub dulap, masa, în tabletom mesei sau în cele din urmă. Desigur, este imposibil de a pune bateria în cazul în care acesta poate veni pe ea. Pune sau pune pe ea alte elemente pot fi, de asemenea, imposibil.

   Tipuri de probleme

   Una dintre cele mai frecvente defecte bateriei este imposibilitatea de a încărca. El sau nu obține o taxa de la toate, sau nu poate fi încărcat complet. Din păcate, această problemă se referă chiar și cele mai multe modele avansate. Cauzele pot fi diverse:

   • Purtați bateria în sine+
   • Încălcări în încărcător+
   • Alimentarea cu energie a circuitului electric de alimentare+
   • Deteriorarea componentelor interne ale giroscopul și componentele sale electronice.

   Elimină defecțiune numai după diagnosticare de înaltă calitate.

   Este demn de remarcat faptul că defectul cel mai puțin grave din toate enumerate – eșecul încărcător.

   Acesta poate fi relativ ieftine sau înlocuit. Mai rău, dacă aveți nevoie pentru a schimba bateria în sine. În cazuri mai grave, va avea nevoie de un multimetru sau tester verifică toate circuitele electrice hoverboard interne. Este imposibil de spus dinainte ce apare problema într-un astfel de caz a,.

   De aceea, la dispoziția fiecărui multimetru de călăreț și tester ar trebui să fie întotdeauna.

   Începe să caute o problemă cu observarea procesului de încărcare. În mod normal, conectat indicatorul încărcătorului dintr-o dată. Cu toate că, uneori, apar defecțiuni și când indicatorul care pot fi reparate. Defectele bateriei este de obicei un semn că el devine repede. Acest lucru poate indica și incapacitatea de a detine.

   Citește mai mult  copii biciclete 18 inch: Revizuirea modele și recomandări pentru alegerea

   Atunci când bateria este descărcată rapid, este util să ne amintim dacă el a avut, în cazul în care lichidul intră în cădere. Uneori cauza eșecului devine utilizarea încărcătorului non-standard. În cazul în care cauza nu poate fi găsit sau după înlocuirea bateriei problema nu este rezolvată, mai multe încercări de a repara mai bine la stânga. Este mai corect să profesioniști de contact din centrul de servicii care au competențele necesare și instrumentele tehnologice. Merită să ne amintim de O Probabilitatea de deteriorare banal contact, sârmă de rețea, prize și cabluri acasă – Din acest motiv, bateria nu va putea încărca.

   Înlocuirea dispozitivului

   Necesitatea de a schimba propriile mâini bateria are loc carcasa destul de des. În acest scop, este necesar să se utilizeze numai acele dispozitive care corespund exact modelelor standard standard în funcție de caracteristici. În special deviații periculoase în cantitatea de taxă acumulată. Trebuie să schimbați bateria, în cazul în care:

   • ea a început să taxa de repede pierde+
   • Gyro covor nu începe cu încărcare completă+
   • Imposibil de completat pierderea curentă+
   • a început oprirea neautorizată în timpul conducerii.

    Mai întâi trebuie să demontați un gyroscur. Cu ajutorul unei șurubelnițe cruciforme deșurubați toate șuruburile. Apoi ridicați cu atenție peretele de sus.

    În același timp, este important să nu-l sau arme situate în interiorul părți ating.

    Apoi, scoateți bateria în sine.

    După îndepărtarea de fixare mecanică, trebuie să opriți controlerul responsabil pentru curentul de la placa electronică. Când este dezactivată, se stinge conectorul electric al plăcii de bază. După ce a scos bateria, este important să nu se deterioreze mai multe fire în interiorul. Prin urmare, nu este necesar să se grăbească cu un astfel de lucru. Când bateria problemă este eliminat, se pune pe locul desemnat și conectează toate componentele în ordine inversă.

    În cazul în care gyroscutor este echipat cu jante de 8 sau 10 inch, șuruburi trebuie desurubat de la butonul de pornire. În cazul în care roata plic este de 6,5 inch, aveți nevoie pentru a le elimina în cazul în care nu există nici un buton și port de rețea. După instalarea unui acumulator nou, este necesar să se verifice imediat performanța sistemului în ansamblu și să efectueze calibrarea obișnuită. Uneori este posibilă restabilirea performanței bateriei existente în centrul de service. Știu cum să elimini orice blocare a problemei și să colectați ACB înapoi.

    Pe Internet puteți găsi o mulțime de role care descriu o perete independentă a bateriei. Dacă să urmeze astfel de recomandări – fiecare decide la discreția lor. Dar profesioniștii recomandă cu tărie să riscați. Dacă dispozitivul sa deschis în mod independent, serviciul poate refuza serviciul de garanție.

    În timp ce perioada de garanție este validă, este necesar să se utilizeze avantaje legitime și chiar și atunci când este mai bine să contactați centrul de service oficial.

    Repararea bateriei de la un giro cu propriile mâini este dată mai târziu.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: