Biciclete Novatrack: Avantaje, dezavantaje și modelul Row

Biciclete Novatrack: Avantaje, dezavantaje și modelul Row

Novatrack Oriensează produsele sale exclusiv pe copii și adolescenți. În biciclete, totul este gândit la cele mai mici detalii: de la siguranță înainte de proiectare. O gamă largă de model va permite să alegeți o bicicletă chiar și cei mai mulți cumpărători pretentios, iar prețul va deveni o surpriză plăcută.

Despre marca

Până în prezent, acest brand a devenit cel mai popular și în cererea. Bicicletele sunt produse în orașul Kaliningrad la fabrica Velobalt specializate. Deoarece producătorul Rusia, calitatea producției este controlată la un nivel ridicat. Toate componentele de la branduri de renume mondial (Shimano, KMC), astfel încât motocicleta novatrack nu este numai de înaltă calitate, dar, de asemenea, la fel de confortabil pentru un copil de orice vârstă.

Produsele companiei sunt diferite în piață Un design angajat al produselor.

Cele mai multe biciclete sunt destinate copiilor (inclusiv cele mai mici), și producătorii asigurat că în exterior produse a atras în primul rând cumpărătorii mici.

nu numai bicicletele au culori vii, pe unele modele sunt eroi de desene animate celebre. Produsele sunt livrate la magazine mari în întreaga țară, și pentru a găsi orice model nu va fi dificil de oriunde ai fi. Dacă nu există nici o ramură a Novatrack în orașul tău, puteți folosi întotdeauna magazine online, precum și pe pagina oficială a companiei puteți obține nu numai informații utile, dar, de asemenea, cumpăra o bicicletă cu o garanție.

Cu toate că producția este axat în principal pe copii și adolescenți, în catalog vă puteți întâlni ambele modele de biciclete pentru adulți. Și, de asemenea, compania produce beggages, scutere, twocons, hardtrayla, modele de pliere. Există o categorie de biciclete autorizate, pentru băieți și fete, care au un design bazat pe desene animate celebre.

Avantaje și dezavantaje

Plusuri bicicleta Novatrack:

 • Gama de modele largi+
 • Design atractiv (pentru băieți și fete)+
 • Inclus există roți de siguranță+
 • Safe (echipate cu limitatoare speciale pentru viraje, role de protecție de pe volan)+
 • Componente de la marci celebre+
 • Produs în conformitate cu cele mai noi tehnologii pe echipamente moderne.

Minusuri:

 • Greu+
 • Include nici un set de instrumente.

Gama

Gama este foarte largă.

 • produse pentru copii cu trei roți a Conceput pentru cele mai mici bicicliștii novice. Sunt culori pentru băieți și pentru fete. Modelele sunt ușoare (în detrimentul roților din plastic), au un scaun confortabil, cu un spate și siguranță RIM, standuri speciale pentru picioare pentru copii, un vizor de protecție de la Soare. Pentru comoditatea părinților, modelul este echipat cu un mâner special și un coș în care jucării și produse vor potrivi.

 • Novatrack Butterfly Special făcut pentru printese mici. Modelul se întâmplă cu 2 tipuri de roți: 20 și 16 inch, care se potriveste fete in varsta de 4 la 10 ani. biciclete pentru copii a acestui model are avantaje: cadru de oțel slab poziționat, din cauza care fata va fi convenabil pentru a merge chiar și într-o rochie frumoasă, tampoane de protecție pe volan pentru a preveni rănirea. Există roți suplimentare pentru echilibru (în cazul în care copilul nu știe cum să-și păstreze echilibrul independent), un coș mare confortabil, un scut pe lanțuri pentru a proteja picioarele, precum și clopotul și oglinda. Dintre minusuri, numai o greutate mare poate fi notat.

 • Novatrack TG-20 – Folding biciclete, care, în forma asamblată se potrivesc în mod liber în portbagajul mașinii, și pe un drum relativ buna va merge rapid și ușor. Modelul are un cadru usor din aliaj de aluminiu, jante de 20 inch, scaun reglabil și volan, 8 viteze și frâne cu discuri mecanice.

 • Novatrack Juster Cu jante de 16 și 20 inch perfect potrivite pentru băieți de la 5 la 10 ani. Producătorii au luat în considerare faptul că băieții le place să se încarce lor „cal de fier“ la maxim, și a făcut un cadru de oțel solid, frâne spate, pedale clasice, volan curbat cu papuci speciali contra glisante, aripi pentru a proteja împotriva bălți murdare, ca precum și volan reglabil și scaun Pentru cea mai mare comoditatea unui tânăr ciclist.

 • Novatrack Zebra Este o bicicletă universal pentru copiii de la 5 la 10 ani, care este potrivit atât pentru băiat și o fată. În acest model, rama se face pe noua tehnologie, există o frână manuală și picior, scaunul reglabil este ușor de primăvară, iar bicicleta este echipat cu reflectoare pentru siguranța copiilor în întuneric.

 • Formula Novatrack Are 12 și jante de 16 inch, potrivite pentru copiii de la 3 la 7 ani. În acest model, Volan ajustabil, cadru robust, scut pe lanțuri, scaun confortabil destul, frâne de mână și reflectoare duble.

pavilion special pe bicicleta merge ca un cadou de la compania.

 • Novatrack Boister – Cel mai popular model în rândul băieților de la 2 la 7 ani. Ea cu roți 12, 16 și 20 inch. piese durabile și atașamentele sunt proiectate pentru sarcina maximă, scaun și volan sunt ușor ajustate pentru înălțimea unui copil. aripi de oțel va asigura puritatea copilului, chiar dacă murdăria de pe stradă, și oglinda, iar clopotul va deveni un plus plăcut pentru biciclete.

 • Novatrack Racer Este considerat unul dintre cele mai bune modele pentru copii de la 7 la 10 ani. Confortabil, ușor și durabil, are un cadru scăzut, care permite copilului să stea cu ușurință în jos și coaja de pe bicicleta, echipat cu un comutator de viteză și o frână V-Brake. Există reflectoare și aripi protectoare mari pe roți.

 • Novatrack Novara Cu 14 inchi roți potrivite pentru copiii de la 3 la 5 ani. Proiectat pentru încărcături maxime, convenabile și durabile, există protecție pe lanțurile și aripile metalice care salvează copilul să zboare de sub roțile de murdărie sau pietre mici.

 • Novatrack Novara 24 – Bike ușor cu cadru din aluminiu pentru fete adolescente. Modelul are mai multe viteze și nu este numai potrivit pentru oraș, ci și pentru drumul de țară.

 • Novatrack Shark 20 – Model pentru copii de la 7 la 10 ani. Nu există roți suplimentare în kit, deci este conceput pentru copiii care știu deja cum să călătorească bine fie începând să călătorească fără roți de siguranță. Bicicletă ușor de controlat, echipată cu un sistem dublu de depreciere, transmisie cu 6 trepte, frâne mecanice de jantă.

 • Novatrack vector 20 cuRoțile laterale incluse sunt proiectate pentru copiii care încep doar să învețe să conducă o bicicletă. Există o frână convenabilă a piciorului în model și un cadru deschis, datorită căruia copilul va fi confortabil să se așeze și să devină.

 • Novatrack Dart – modelul cu 2 suspendați pentru copiii mai mari, care sunt deja bine menținute echilibru. Pe bicicletă există o frână față și spate, 5 viteze, dop de absorbție a șocurilor. Potrivit pentru patinaj atât în ​​drumurile urbane, cât și în pădure sau parc.

 • Novatrack Neptune Cu roți de 18 inci și un cadru robust din oțel, acesta este proiectat pentru vârsta de 5 până la 7 ani. Roțile complete sunt incluse în kit, există o frână pedala de picior, protecție pe lanțuri, aripi.

Sfaturi pentru alegerea

Copil de la 1 la 3 ani trebuie să cumpere un model cu 3 roți. Copiii acestei epoci pot să nu se răsucească pedale, astfel încât să alegeți o bicicletă mai bună cu un mâner părinte special și cu suporturi. Asigurați-vă că o astfel de bicicletă trebuie să aibă o centură de siguranță sau un arc special de protecție. Pentru comoditate, puteți alege un model cu un vizor de la soare și un coș pentru lucruri. Novatrack lansează modele pentru băieții din seria transformatoare și pentru fetele mele fete de ponei cu imagini luminoase ale eroilor de desene animate.

Copiii mai mari (3-4 ani) sunt modele adecvate cu roți de 12 inci și roți de siguranță incluse pentru echilibru. Camerele și anvelopele de pe roțile principale oferă o mișcare moale și stabilă. Prima bicicletă Mulți părinți aleg modelul Novatrack Cosmic 12 cu o colorare pentru un băiat sau pentru o fată. Principalul avantaj este siguranța:

 • Volanul are un limitator de curse și o căptușeală moale+
 • Protecție pe lanțuri+
 • Elemente reflectorizante, beep.

Roți de 16 inci sunt potrivite pentru 4-6 ani. La această vârstă, copiii încep să aibă propriile preferințe, iar compania Novatrack produce culori speciale pentru băieți și fete (Dodger, Butterfly). Aceste modele au un cadru rigid care orice off-road, precum și toate celelalte elemente de siguranță.

  În 5-9 ani, mulți copii sunt deja plimbare cu încredere o bicicleta care este timpul pentru roți de siguranță trage. La această vârstă, puteți alege deja jante de 20 inch și modele de mare viteză cu față manuală și frână spate – fiabile și manevrabil. Scaunul si volanul poate fi reglat pentru a maximiza bicicletei copilului. Baieti mai vechi de 10 ani, sunt abordați de jante de 24 de inch.

  În unele cazuri, alegerea se încadrează în modele de pliere: în stare pliată, bicicleta poate fi ușor plasat în portbagajul mașinii și să ia cu tine, de exemplu, să se odihnească.

  Astfel de modele au mai multe viteze, față și spate de frână. Dimensiuni roți și vârsta copilului:

  • 12 inch – 2-4 ani (înălțime 98 cm)+
  • 14 inchi – 3-5 ani (105 cm)+
  • 16 inci – 5-7 ani (110 cm)+
  • 18 inci – în vârstă de 6-9 ani (116 cm)+
  • 20 inch – 7-10 ani (122-134 cm)+
  • 24 de centimetri – în vârstă de 9-14 ani (150 cm).

  Examinați recenzii

  Novatrack are un recenzii bune în cele mai multe cazuri. Părinții care au cumparat biciclete de aceasta companie pentru copiii lor sărbători un design atractiv, care în primul rând ca cicliști tineri, bună valoare pentru bani.

  Titularii de modele 3-roți pentru copii sărbători comoditatea de mâner mamă, un coș spațios, un vizor practic mare de Soare, precum și puterea de biciclete.

  Biciclete pentru copii mai mari atrag, în principal, cu un design modern, luminos, multe modele sunt realizate în stilul de desene animate populare, cu imagini ale unor eroi preferate ale amână. În plus față de design, cumpărătorii sărbători Siguranța în management, o protecție bună împotriva murdăriei, puterea de construcție.

    Există, de asemenea comentarii negative legate în principal, la căsătoria din fabrică. Pe lângă mulți părinți încearcă să cumpere un produs „să crească”, fără a lua în considerare faptul că copilul nu este încă capabil să facă față gestionării unei biciclete destinate unui copil mai în vârstă. Un alt motiv pentru negativ de la cumpărători poate fi ceea ce a fost ales un model, nu un copil adecvat prin parametri.

    Următorul videoclip prezintă o prezentare generală a modelului Bike Novatrack Vector 2019.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: