Biciclete pentru Strada si Dert: Descriere, Brands, Choice, Utilizare

Biciclete pentru Strada si Dert: Descriere, Brands, Choice, Utilizare

Biciclete Street și Dörth discipline diferă de munte clasic sau modele urbane. Aceste specii sunt asociate cu intensitatea ridicată de încărcare a sarcinilor pe elementele structurale ale bicicletei. Ca urmare, în loc să crească numărul de viteze sau diametrul roților, se pune accent pe fiabilitatea și rezistența cadrului, furca, deprecierea. În plus, alegerea modelului pentru salturi sau trucuri este de neconceput fără definiția dreptul de discipline pentru care este achiziționat bicicleta. Cerințe pentru modele pentru Strada si Dertt vor fi diferite – soluții universale sunt calculate cu excepția nou-veniți, și sunt puțin aplicabile în viața reală.

Ce trebuie să ia în considerare atunci când selectarea tehnici, ce mărci de galerie și biciclete stradale sunt considerate relevante, dacă normele lor de exploatare au biciclete extreme, cât de important în acest caz este o protecție de înaltă calitate – toate aceste momente ar trebui să fie găsite în în avans pentru a nu disappoin.

Caracteristicile designului și scopului

Bicicletele pentru Dool și strada se referă la grupul general de biciclete de munte modificate, au încă diferențe evidente între ei înșiși. Și este legată de utilizarea transportului cu două roți. Este demn de atenție la numele: Dirt inițial vine de la murdar – murdar. Acest termen denotă disciplina pentru sărituri pe pământ The Teampline – Drop Jumping.

Stradă – nu mai puțin populară viziune asupra călăritului activ. Dar este conectat cu executarea de trucuri, în principal, cu transferul centrului de greutate la roata din spate. Aceasta este o varietate de proces, transferat de teren accidentat pe străzile orașului. O varietate de trucuri realizate de maeștri Street, într-adevăr mare. Dar este direct legată de parametrii tehnici ai bicicletei și manipularea.

Absolut toate tipurile de vehicule cu două roți, poziționate ca modele speciale pentru galerie și strada, sunt, în esență, modificări de munte sau biciclete BMX. Ele sunt destul de grele, au un diametru de roată nu mai mult de 26 de inch, echipat cu o frână pe roata din spate. Este important să se ia în considerare faptul că viteza într-o astfel de biciclete este cel mai adesea un singur, modele multi-viteză nu dau nici un avantaj, cu excepția creșterii în greutate.

Pentru piloti incepatori, biciclete de serie sunt produse pentru galerie – acestea sunt numite „complisions“ și sunt proiectate pentru nivelul de bază de pregătire. Pentru mai grav mersul pe bicicleta, se obișnuiește să se colecteze pe cont propriu, selectarea componentelor individuale, ținând cont de stilul de echitatie și nevoile o plimbare.

Este de remarcat în considerare caracteristicile tehnice ale bicicletelor pentru Strada și DOOL.

 • Caracteristicile lui Rama. Acesta trebuie să reziste la sarcini extreme, nu îndoiți în timpul salturi și trucuri. Opțiunea optimă pentru un astfel de design va fi un chromol – oțel pe bază de aliaj dopat cu crom și molibden. Acesta prevede atenuarea sarcinilor de șoc, profesioniști aleg adesea astfel de cadre, cu grosimea peretelui variabilă. opțiuni mai puțin durabile sunt din aluminiu, iar ei au o mulțime de fani printre piloti cu experienta, complits sunt echipate cu oțel Hi-Ten opțiuni.
Citește mai mult  Biciclete Leader Kids: Model Caracteristici

 • Rama geometrică Parametrii. Acestea diferă în galerie și puterea, iar principala diferență constă în lungimea țevii superioare – în primul caz va fi 570-590 mm, si va fi destul de lung, triunghiul din spate este limitată la limita de 410 mm. Instalat pentru unghiul coloanei de direcție de înclinare în astfel de modele de 68-70 grade împotriva 71-74 în versiuni pentru Street. Lungimea cadrului din bicicletele pentru Street-Trial nu este mai mare de 545 mm, acest indicator nu depășește 350 mm.

 • Carette locație. Ea este la aceeași înălțime cu un manșon sau chiar sub ea – se angajează centrul de greutate, oferă cel mai bun overclocking și comportamentul previzibil în zbor. La modelele destinate Street, transportul este situat deasupra și face mai ușor pentru a ridica cadru vertical. În plus, cu un cărucior moderat ridicat, este mai ușor de montat conductele de cuie necesare pentru a depăși balustradă și alte obstacole.

 • Mărimea roții. Diametrul 24 „este considerat universal și potrivit pentru ambele discipline. Diagrama este adesea folosit în bucătărie, în care roata este setat la 26“, și înapoi – la 24”. În stradă, cel mai popular diametru 24 „, oferind o forță de bicicletă crescută. Astfel de roți oferă luminozitate maximă și manevrabilitate, simplifica tragerea, vă permit să controlați mai bine volanul.

 • tipul de furcă. În biciclete pentru Strada și Dort, există două tipuri de tip – rigide (sau greu) și amortizează cu un scurt curs de nu mai mult de 130 mm. Pentru călăria urbană, alegerea optimă va fi prima opțiune, permițând să furnizați un control complet asupra gestionării bicicletelor și amplitudinea maximă de plecare. Furcile amortizate sunt folosite în galerie, dar le-au pus pe complistrele din cea mai ieftină execuție, ceea ce duce la deformare rapidă.

 • Volan. Lățimea ei depinde, de obicei, de dimensiunile atlet – bărbați se va potrivi cu opțiunea de 700 mm lățime, femei și adolescenți 680 mm. Înălțimea volanului pentru mufa rigidă ar trebui să fie de la 3“, pentru amortizate de la 2″. Pentru Street a produs cârme cu îndepărtarea scurtă – 36-50 mm.

 • Frână. Pe complients pentru începători, este complet obligatoriu. Pe modele avansate de asamblare individuale, să spunem că sistemul de frânare, dar numai cu entitate suficientă a călăreț. Bună siguranță oferă frâne cu disc – mecanica ieftin și mai ușor de întreținut, sisteme hidraulice este mai convenabil de a folosi.
Citește mai mult  Lamborghini biciclete: argumente pro, contra și gama de modele

Toți acești factori afectează în mod direct executarea cu succes a trucuri sau ușurința de sărituri de la trambulină. La fel ca pe biciclete de munte, în mod implicit, aripi, portbagaj, iar șaua este selectat scurt, cu ergonomia maxime ale formei, nu sunt puse pe bicicletele pentru bucătărie și strada.

Examinați producătorii

Printre mărcile care produc biciclete populare pentru stradă și Dørt, puteți găsi câteva nume cunoscute numai de cercul îngust de biciclete. Dar acest lucru nu le împiedică să creeze modele de biciclete fiabile și de înaltă calitate potrivite pentru cea mai intensivă funcționare.

Haro

Brand renumit din Statele Unite, care produce biciclete pentru diferite tipuri de freestyle, accesorii și componente. Din 1978, compania sa specializat în producția și promovarea vehiculelor cu două roți proiectate pentru cele mai extreme sarcini. Astăzi, companiile de biciclete aleg cei mai renumiți călăreți. Compania are propria linie de biciclete BMX și MTB, în primul rând în lume a început să producă cadre și furci pentru freestyle-călărie, iar modelele sale de stradă sunt considerate una dintre cele mai bune.

De specialitate

Brandul american, unul dintre cei mai importanți producători de biciclete pentru stradă și Dool. Compania merita faima inovator principal și introduce în mod regulat în mod fundamental alte soluții de pe piață decât cea a competitorilor. Compania a existat încă din 1974, în acest timp a trecut drumul de la crearea de echipamente personalizate, la cerere, la eliberarea de biciclete în serie de masă de diferite tipuri și de clasă. Există un brand de produse, care sunt scumpe, dar pentru cumpărătorii lor bani obține, într-adevăr, produse de înaltă calitate.

Specializat este considerat principalul furnizor de biciclete biciclete pentru baza de date BMX. firma Tehnician bucura jumperii de conducere. De interes particular este P-seria P. 3 Cu un cadru de aluminiu de calitate premium, burghie forjate și o furcă de sport cu 100 de milimetri mutare.

Biciclete NS

marcă poloneză specializată în producția de biciclete pentru diferite discipline freestyle. Compania concurează cu succes cu companiile americane si este considerat unul dintre liderii pieței europene. Din 2000, Bicicletele NS a fost crearea de cadre pentru Street, și produce, de asemenea, un set complet de componente pentru asamblarea bicicletelor personalizate. Printre cele mai populare modele din Street și clasa de murdărie să aloce linia bugetară de Slash Junior, popular Metropolis, Clash 2, Mișcarea. Snabb și Fuzz sunt deosebit de populare printre versiunile din ultimii ani.

Cum de a alege?

Alegerea unei unelte sau biciclete stradă, merită luat în considerare un număr de parametri importanți, capabil să afecteze în mod semnificativ confortul călăreț.

 1. creșterea Rosera. Este în primul rând important pentru alegerea unui diametru confortabil de roți. Oamenii de mai sus 180 cm costă să ia imediat opțiunea pe 26“, tot restul este adecvat 24″. În caz contrar, Rostovka nu este atât de important.
 2. Tipul de cauciuc. De asemenea, este diferită: anvelopele sunt utilizate în bucătărie cu un dispozitiv de protecție în mod clar pronunțat sau jumătate. În Street, puteți vedea utilizarea slick. Și, în orice caz, jante duble obligatorii.
 3. Număr de viteze. În ciuda faptului că bicicletele pentru galerie și strada în configurația de bază sunt adesea oferite în execuție cu mai multe viteze, această opțiune este excesivă – este nevoie doar bicicleta deja masiv. Economii în acest caz va fi pe rezistența cadrului și a altor componente. Overpay pentru opțiunea exact nu are nici un sens.
 4. Material furcă. Dacă este o versiune mai greu pentru Street, este în valoare de a face sigur că acesta este realizat din chromoli, materialul maxim durabil, atunci economiile se dovedesc a fi justificate. Hi-Ten alege exact nu merită – din oțel, fără dopaj nu vor rezista la sarcini intense. prize moale, cu amortizare și de scurtă durată de până la 130 mm, sunt proiectate pentru echitatie într-un stil agresiv, sare de la o rampă de lansare și o aterizare moale pe orice tip de sol.
Citește mai mult  Ce viteză maximă poate fi dezvoltată pe bicicletă și cum să o faceți?

Atunci când alegeți un ansamblu de model de complipipt – este mai bine să vă concentrați asupra recomandărilor călăreților experimentați, atunci primele încercări de călărie extreme vor avea succes.

Reguli de funcționare

  Strada și Dffie – unele dintre cele mai extreme discipline periculoase și au nevoie de un control maxim asupra situației din Ride. Chiar și bicystremals cu experiență nu sunt asigurate împotriva rănilor și cade. Înainte de a părăsi pista cu rampă de lansare sau la oraș, este necesar să se aibă grijă de protecția deplină a piciorului, cot și genunchi de scuturi, mâini – mănuși, capete – cască.

  Nu ar trebui să înlocuiască marca de piese de schimb pentru mai ieftin, să ia mai configurația bugetului bicicletelor. loturile bagaje sugerează un impact intensiv. Aceasta nu va fi în măsură să le înmoaie chiar și cu ajutorul unor amortizoare, astfel încât cadrul în sine, fișa trebuie să fie foarte fiabil.

  Înainte de a începe de echitatie, verifica toate atașamentele, dacă este necesar, lubrifiați piesele de combustibil recomandat de producător.

  Ca orice motocicleta, bicicleta pentru Strada și bucătărie ar trebui să fie menținute în mod regulat, curățate de murdărie și praf. La momentul conținutului sezonier, este ușor de a pregăti cu atenție un vehicul pentru depozitare.

  Cum de a alege o bicicletă pentru stradă, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: