Cum de a alege un scuter pentru fete?

Cum de a alege un scuter pentru fete?

Scooter pentru copii – mijloacele perfecte pentru circulația membrilor familiei mici. Având în vedere faptul că, după ce a învățat să meargă, copilul începe să se miște în mod activ, părinții trebuie pur și simplu să fie în măsură să le direcționeze în direcția cea bună. În 3 ani, copilul poate cu ușurință maestru independent naise de mișcare pe scuter, plus tot ceea ce este un simulator de frumos pentru dezvoltarea musculaturii, coordonare a mișcării. Din punct de vedere cognitiv, acest mijloc de mișcare, cum poate fi mai bine pentru a ajuta la tânăra creatură contemple lumea. În articol, luați în considerare cum să alegeți un model adecvat pentru o fată.

Vizualizări

Orice model al scuterului are propriile sale caracteristici de design și numire.

 • Urban. Acesta este un mijloc de a vă deplasa pe străzile de asfalt. Ele sunt ușor de gestionat, este ușor să se rostogolească, ceea ce este perfect pentru doamnele mici. Roți de cauciuc, depreciere excelentă, un astfel de vehicul va face față cu ușurință oricăror nereguli pe drum.

 • Modelul sportiv Este destinat fetelor active Vârsta în vârstă – puteți încerca să efectuați salturi și trucuri, roțile au cauciuc, o depreciere frumoasă.

 • Așa-zisul SUV Permiteți copiilor să călătorească și pe drumul de pietriș și pe drumul din afara drumului. Un astfel de scuter este echipat cu frâne față și spate.

 • Electrosamocata – un mijloc de mișcare, câștigând recent popularitate. Desigur, pentru cea mai mică este o opțiune inadecvată, dar de la 8-9 ani copilul dvs. va fi capabil să depășească decent kilometri pe acest tip de transport. Modelul este echipat cu un motoblock și poate dezvolta viteza de până la 30 kilometri pe oră.

General pentru toate modelele – aceasta este o oportunitate de a le adăuga și a pune chiar într-un apartament mic, în trunchiul auto și transportul public.

Sfaturi pentru alegerea

La alegerea primului vehicul pentru un copil, este necesar să se concentreze asupra cerințelor de bază, cum ar fi confortul și siguranța, mai ales dacă este destinată unei mici prințese.

Citește mai mult  GT Biciclete: caracteristici de brand, gama de modele și sfaturi de selecție

Vom analiza ce să acordăm atenție la cumpărarea unui scooter frumos.

 • Volan. Aceasta este cea mai importantă parte a proiectului: el este cel care reglementează și transmite mișcarea. În scuterele copiilor, este larg și îngust. În modelele „corecte”, este pur și simplu reglementată de înălțimea șoferului. Mânerele acestui element ar trebui să fie detașabil, este convenabil pentru a le stoca într-un suport special. Rețineți că materialul din care sunt realizate este de înaltă calitate și nu a cauzat disconfort la copil.

 • Frână. Cu o opțiune manuală, chiar și cele mai mici copii pot face față cu ușurință, dar în multe modele există o frână de picior cu care nu este atât de ușor să facă față. Pentru a opri agentul de rulare, trebuie să-l apăsați pe timp pe ea pentru a bloca circulația scuter. Prin urmare, este mai bine pentru a alege un design cu o frână manuală.

 • Materialul Corpului. Modelele din plastic sunt, de obicei cel mai ușor, astfel încât copiii le vor transporta cu ușurință pentru o anumită distanță. Pentru fete vechi de 2-3 ani este mai bine pentru a alege carcasa din plastic. Pentru copiii mai în vârstă, este mai bine să caute combinate, din material plastic și metal, și pornind de la 5 ani, ședere cu indrazneala pe produsele din metal.

 • Marimea. Scuterele pentru mici doamne nu ar trebui să cântărească mai mult de 5 kilograme, iar pentru mai mulți adulți, de la 10 la 12 ani – nu mai mult de 15 kg.

 • Roți. Acestea sunt produse în două versiuni: din poliuretan sau din cauciuc, în unele cazuri – de la silicon. Pentru o fată care călătorește pe străzile orașului, puteți alege un scuter cu roți de dimensiuni medii, de preferință cauciuc sau cauciuc. Amintiți-vă că roțile poliuretanice sunt mai rezistente la uzură, dar atunci când alegeți un model cu astfel de roți, este important să se ia în considerare diametrul lor. În total, acesta variază de la 12 la 20 cm – roțile mai largi, cu atât designul este mai puternic. Scooter cu două roți cu roți mari potrivite pentru adolescenți. Anvelopele gonflabile vor conduce pe suprafețe inegale, astfel de roți oferă manevrabilitate și fiabilitate a produsului.
Citește mai mult  biciclete Custinental: avantaje, dezavantaje și gama de model

 • Lagare. Scooter cu două roți cu ungăre costisitoare, de înaltă calitate, va servi mult mai mult decât analogii simplificați.

Accesorii suplimentare

Micul Rider Patinaj de siguranță va fi în măsură să garanteze accesorii și căi de atac suplimentare. Casca, coate și genunchi – tampoane componentele necesare pentru a ajuta un prejudiciu în cazul în care copilul a evita cade în timpul conducerii autovehiculului. De obicei, accesoriile sunt realizate din material plastic rezistent. Este necesar să se asigure rezistența fixatori pe ele, și este mai bine să nu le cumpere pe crească, elementele ar trebui să stea ferm pe de o parte sau piciorul copilului. Să unele dintre accesoriile cu costuri non-cercevea, dar siguranta printesa ta este mai presus de toate.

Pentru adulți, puteți cumpăra mănuși de protecție, fete de palmier de protecție de la bătături și scuffs. Producătorii oferă imagini speciale pentru pantofi: un proces frecvent de repulsie picior se va șterge chiar sport KED, să nu mai vorbim de produse din piele.

Pentru cei mai mici producători oferă pentru a decora și revigora procesul de echitatie: poate fi luminoase, pungi frumoase sau coșuri pentru transportul scuter. Pentru copii mai mari, realizate manual, pompa de ungere care poartă, lanterna și suport pentru sticla cu apa potabila.

Cei mai buni producatori

Producătorii Companiile de azi au o mare selecție de scutere pentru tineri prințese – de la cele mai simple la profesionale, de orice culoare și de personal.

În ceea ce privește produsele pentru, aici, desigur, primează destul de mici de culoare roz.

 • Mini Micro 3 în 1 – Acestea sunt ideale modele elvețiene pentru copii de la 1 an la 3 sau 4 ani. De obicei, acestea rezista la o greutate de până la 20 kg. Modelul este echipat cu un volan în formă de T, care permite fata de a merge chiar ședinței. transformatele scaune speciale de construcție în pietoni. Mai târziu, atunci când un copil este în creștere, o astfel de volan se schimbă la obicei, iar scaunul în sine este eliminat. Cântărește un astfel de model de 18 kg.
Citește mai mult  Bicicletele Stern: Pro, Contra și model Caracteristici

 • Maxi Micro – Scooter destinat fetelor de echitatie de la 5 la 14 ani. Acestea sunt cele mai renumite modele lumii care au fost solicitate de mulți ani. Roata din spate este echipată cu o frână, înălțimea volanului este reglabilă. Încărcarea maximă pentru scooter – 50 kilograme.

 • Explorați Viva, Modelele produse în China sunt, de asemenea, populare cu iubitorii în aer liber. Roți poliuretanice, rezistente și confortabile, sarcină maximă din model – 80 kg. Va fi destul de confortabil să călătoriți cu fetele de la 5 la 8 ani.

Dacă aveți grijă de dezvoltarea fizică a copilului dvs., cumpărați-l scuter. Acesta este un transport foarte mobil și ușor care ajută copilul să facă primii pași pentru un spirit și un corp sănătos.

Următorul videoclip prezintă o revizuire a unui scuter bun pentru o fată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: