Skin-uri pentru scuter: ce ai nevoie, ce și cum de a alege?

Skin-uri pentru scuter: ce ai nevoie, ce și cum de a alege?

Pielea scuter este similar cu analogul de bord, care diferă doar prin forma. Acesta poate fi industrial si auto-a făcut, în timp ce efectuează nu numai decorativ, dar, de asemenea, funcția practică. Materialul din acest articol vă va spune de ce sunt necesare aceste consumabile, ceea ce se întâmplă și cum să le aleagă în mod corect.

Pentru ceea ce este necesar?

Scooter Skar Implementează funcția de control al traiectoriei de mișcare, promovează plimbare rapidă și în condiții de siguranță. Acesta oferă rugozitate perfectă pentru ambreiaj a picioarelor cu platforma. În esență, este o imagistică sau șmirghel grăunțos cu o bază lipicios, care este atașat la punte (format din hârtie, abrazive și strat adeziv).

Acesta este considerat materiale consumabile și cu frecvente de echitatie agresiv necesită înlocuirea frecventă.

Acesta este locul cel mai marcat de scuter, în cazul în care sunt puse picioarele. Acesta acoperă punte, diferă într-o dimensiune mică, repetă conturul bazei, este un autocolant anti-alunecare pe punte. Fara ea, este aproape imposibil de a rămâne pe scuter.

Soiuri

Skins sunt de casă și de producție. Modelele diferă în tipul de suprafață. Aceasta se întâmplă nu numai dur, dar, de asemenea, cu nervuri. Partea facială a produselor industriale este de obicei decorat cu logo-ul unui producător. Acesta poate fi amplasat atât în ​​centru și pe lateral, la una din marginile.

Abrazivul de suprafață este particule mici de materiale rigide de diferite dimensiuni. Se numește granulata, boabe sunt lipite pe baza de hartie. sandviș abrazive pot fi diferite (mare, mediu și granulat fin). În plus, acesta poate fi transparent și negru.

Versiunea clasică a autocolantelor anti-alunecare se face în negru.

Cu toate acestea, în regulile producătorilor bine-cunoscuți există modele alb-negru decorate cu o imprimare. Subiectele de amprente sunt diferite – pot fi becuri, inscripții, desene stilizate, imagini de fundal frumoase, cranii, vector și motive abstracte. Mai puțin frecvenți vânzători au modificări ale culorilor de mlaștină și gri-bej.

De ce schimbați?

din pacate, Cu o utilizare constantă a unui scuter, pielea este ștersă foarte repede. În plus, este înfundat cu noroi și praf. Anti-alunecare trebuie să plece în timp util. Sampeaua lipită este curățată de o radieră specială. Aceasta într-o anumită măsură vă permite să extindeți durata de viață a serviciului.

Este imposibil să o spălați: este rapid în dezmembrare.

Cum de a alege?

Întrebarea de înlocuire a consumatorului are loc atunci când pielea este ștersă. Când cumpărați, trebuie să acordați atenție raportului de hârtie și abraziv.

Trebuie să achiziționați produsul în cazul în care stratul de hârtie mai puțin și mai rugozitate.

Atunci când cumpără o căptușeală pentru un scuter pentru copii sau adulți, trebuie să acorde o atenție la dimensiunea sa. Adesea, cazurile în care dimensiunea specificată în magazine nu corespund realității. De exemplu, standardele produselor naționale și importate vor fi diferite.

Cumpara un produs mai bun de la un producător dovedit. Companiile mari pasă de imaginea lor, bunurile lor se disting prin cele mai bune caracteristici operaționale și de înaltă calitate. Aceste garnituri de ambreiaj sunt realizate din materiale, a anulat deținerea. Atunci când cumpărarea alege un tip preferat de duritate. Prețul produsului variază în intervalul de la 500 la 900 ruble.

Prețul de piei este, practic, nu este diferit de analogice pentru Skate. Uneori, cumpărătorii să ia exact a doua, adaptându-l pentru un scuter. Cu toate acestea, acest lucru este rezonabil: la același preț nu există nici un punct de lucru în inutile și montarea produsului sub forma unui scuter.

Cum se schimbă?

Înlocuiți garnitura anti-alunecare este ușor. Acest serviciu este oferit în magazine specializate, dar dacă doriți, puteți învăța pentru a rezolva problema tine însuți. Luați în considerare cel mai simplu mod.

Pentru autocolante de foițe pregăti șmirghel în sine, foarfece, riglă, mâner, cârpă moale.

Inițial a scăpa de acoperire vechi. Scoateți fusta șterse este ușor. Subvenționat de una dintre margini și cu atenție rupă de pe punte. În cazul în care este bine deține în jos, și nu reușește să-l eliminați, puteți utiliza foarfece.

Există cazuri când pielea vechi se lipește strâns de pe punte. Pentru a simplifica sarcina de ao scoate, puteți lua o cârpă, pune-l pe partea de sus a mucoasei si accident vascular cerebral de fier. Acesta ajută la eliminarea acoperire foarte repede. După retragerea pelt, necesară pentru a curăța suprafața punții, pentru a îndepărta reziduală rag preparată adeziv. Pentru o mai bună bază clară, un solvent. Cineva curăță peria punte feroviar.

În continuare, se prepară capacul: măsura lungimea și lățimea necesară, să pregătească un șablon și tăiați de pe liniile cheltuite. piele industrială pentru un scuter are un strat de adeziv. Stick nu va fi dificil. Atunci când pieile sunt realizate din nazhdachki, trebuie să folosim adeziv. Cineva pentru aceste scopuri preferă să utilizeze banda adeziva cu doua fete sau lipici „Moment“.

Înainte de a lipiți, aveți nevoie pentru a sublinia poziția căptușelii. Acesta ar trebui să fie plat.

Ulterior, ea a fost aplicată încet și legat la o punte cu netezire simultană adhesively. Articolul de fabricație lipici corect: este imposibil de a elimina substratul dintr-o dată, fă-o încet pentru a evita lipirea de slabă calitate. Adezivi au un material de înaltă calitate. Păstrarea pielea este foarte bun. Cu toate acestea, după ce a fost invitat, trebuie să meargă pe suprafața țesăturii din nou. Controlul în exces nu împiedică: fixare strânsă este cheia pentru echitatie în condiții de siguranță.

Ce să ia în considerare atunci când schimbă?

Material Cheltuielile pentru scutere vândute în rulouri mici. Înainte de lipirea, acesta trebuie să fie îndreptate. În timp ce într-o rolă, pielea are o formă rotunjită, ceea ce poate complica încleiere. Îndreptați-l după ce ați tăiat, folosind ceva greu.

Stick pad în tensiune, în timp ce cineva nu preferă să risc, ci de a reduce prea mult după ce materialul este deja fixat. Atunci când lipirea de la mijloc spre margini, este posibil să se reducă intrarea aerului în pad și punte pentru nici. Pentru a reduce frecarea atunci când se fixează, puteți pune pe partea de sus a foii de hârtie șmirghel. Dacă modelul depășește marginile, după fixare, puteți merge pe ele cu un fișier (la un unghi).

În următorul videoclip, puteți viziona procesul de înlocuire a piei de pe scuter.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: