Pornirea unei biciclete: soiuri și sfaturi pentru alegerea

Pornirea unei biciclete: soiuri și sfaturi pentru alegerea

Siguranța rutieră depinde de fiecare dintre noi. Utilizarea semnalelor rândul său, pe o bicicletă indica în mod clar intențiile tale și va evita neînțelegerile pe drum. Cele mai bune modele de semnale rândul său, biciclete wireless cu montare pe volan va face sa observat chiar și cu lumina puternică a soarelui. Să afacere cu ce fel există semnale de viraj. Sfaturi pentru alegerea acest detaliu va ajuta să nu ghici.

Scop

Sarcina principală a fiecărui participant rutier este să fie previzibil. Acest Bikers se referă în primul rând, deoarece acestea nu protejează corpul de oțel durabil. Puteți specifica direcția de rotație de mână, dar această metodă nu este întotdeauna în condiții de siguranță, din moment ce ai nevoie pentru a da drumul volanului, uneori,. De asemenea, nu poate indica direcția de rotație pentru o lungă perioadă de timp, iar cursa scurtă a conducătorilor auto nu pot Notă. În plus, aveți nevoie pentru a încetini înainte rândul său, care este de dorit să se folosească ambele mâini.

Aceste probleme sunt rezolvate prin semnale speciale rândul său. lanterna atrag atenția șoferilor altor vehicule decât creșterea siguranței.

De obicei, acestea sunt combinate cu reflectoare sau clearance-ul din spate. Mai mult decât atât, utilizarea semnalelor de viraj neobișnuit și reflectoare pentru a face individuale motocicleta.

Dar aceste detalii nu sunt lipsite de dezavantaje și. Desigur, cheltuieli suplimentare. Pe lângă rândul său, semnalele au o anumită greutate și, prin urmare,, reduce viteza. Un model low-cost este vizibil doar în timpul zilei. Utilizarea gesturilor în timpul zilei și semnale rândul său, în întuneric, cât mai mult posibil, vă va proteja de coliziuni. Aceste elemente sunt recomandate pentru conducere frecvente la amurg sau pe timp de noapte. Mai ales semne de rotație sunt necesare pentru biciclete electrice. Acest tip de transport se mișcă suficient de repede, de multe ori pe un drum cu masini. În acest caz, ca urmare a regulilor de circulație este extrem de recomandată.

Dispozitiv de montare și

De obicei, semnalul rândul său, este format din 2 rotație portocaliu și roșu dimensiuni între ele. Acesta din urmă este necesară pentru a separa fluxul de lumină, astfel încât semnalele indicii nu îmbinare. Din acest motiv, lățimea dispozitivului trebuie să fie cât mai mult posibil. Acesta este de obicei atașat la trunchi sau a semințelor știftului. Gestionarea dispozitivului cu butoane sau comutare. Butoanele sunt mai convenabile, deoarece acestea sunt situate mai aproape de mână, dar, de asemenea, dispozitivul unității de comandă astfel o este mai complicat.

Tumbler este de obicei pus pe abilă masinii, dar poate fi instalat și unul aproape de gripa. Există modele încorporate direct în volan. Aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece semnele de întoarcere sunt departe de cealaltă, lumina lor nu se îmbină și este vizibilă tuturor participanților la drum. Dezavantaj – sunt greu de găsit în vânzare.

semne wireless

Aceasta este dezvoltarea ulterioară a semnalelor de întoarcere și sunt private de multe deficiențe. Lumina lor este mult mai strălucitoare decât omul cu fir. Acest lucru face posibilă utilizarea nu numai în întuneric, dar, de asemenea, cu lumina puternică a soarelui. Lipsa de cabluri suplimentare nu numai ca face bicicleta punct de vedere estetic, dar, de asemenea, elimină riscul de a deteriora firul de ramură sau un alt obstacol. În plus, instalarea este foarte simplificată.

Pentru turnplanters fără fir, fiabilitate mai mare este caracterizat, deoarece toate componentele sunt îndepărtate în interiorul carcasei. Prezența funcțiilor suplimentare, cum ar fi o cameră laser sau de urgență – și un plus. În plus, unele modele vă permit să reîncărcați telefonul mobil sau player. Iar semnalele cele mai avansate rândul său, sunt echipate cu un accelerometru, astfel încât lumina poate aprinde automat când frânarea sau oprirea. Dezavantaj doar un singur – preț ridicat. Prin urmare, călăreți sau biciclete cu experiență folosesc astfel de semnale rândul său,.

Independent de fabricație

Acest accesoriu se poate face cu propriile mâini, și nu este necesar să aibă o mare de cunoștințe în domeniul electronicii. Această opțiune este ideală pentru scopuri de designer. Ca materiale, veți avea nevoie de 2 clipitoare lămpi galbene sau portocalii și un plic roșu care nu se deplasează, care se stabilește între ele. Trebuie remarcat faptul că distanța dintre semnele rândul său ar trebui să fie mai mare. De asemenea, au nevoie de un comutator, rezistent la apa de dorit. Ei bine, firele, clemele sunt de asemenea necesare. Aveti nevoie și de lipire, pe bază de colofoniu. De la instrumente, principalul lucru este de a avea un ciocan de lipit. Apoi, aveți nevoie de o șurubelniță, un cuțit perochy. De asemenea, nu doare un pistol adeziv.

Cyfonii simpli din spate sunt perfecți ca donatori. Principalul lucru este de a face cu ei – este de a afișa butonul de comandă în afara corpului, pe comutatorul de comutare. Ei bine, nu va face rău să le remake cu roșu pe portocaliu. Aceste indicatoare luminoase pot fi fixate pe pene triunghi din spate sau pulverizate unul cu celălalt.

Pentru fixarea puteți utiliza șuruburi cu piulițe, cleme sau termoconuri.

Apoi, atașați comutarea volanului. Este necesar să alegeți corect locația sa pentru a fi convenabilă de utilizat. Facem compartimentul bateriei separat sau folosim semnalele noastre de întoarcere gata în clădire. Conectăm toate firele, acoperind toate articulațiile cu o contracție termoclastică sau termică. Verificați funcționalitatea produsului.

Predictibilitatea – cea mai importantă cerință pentru toți utilizatorii de drumuri. Utilizarea competentă a instrucțiunilor pentru direcția de rotație va oferi o plimbare confortabilă și, cea mai importantă, fără probleme, chiar și cu trafic intensiv rutier.

În următorul videoclip, va fi de așteptare pentru o prezentare generală a semnalelor rândul său, și semnale de oprire pentru biciclete XC-408.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: