PUNE PENTRU UN SCOOTER: Ce este necesar și cum să le puneți?

PUNE PENTRU UN SCOOTER: Ce este necesar și cum să le puneți?

Scuterele sportive câștigă popularitate din ce în ce mai mare, întorcându-se de la tipul de transport al copiilor într-un vehicul adult. Distribuția specială câștigă modele dificile de scutere care au o varietate de caracteristici. Pentru a efectua performanțe complicate, sunt necesare elemente speciale de design care să le ajute la o calitate superioară și fără risc pentru sănătate. Unele dintre aceste componente cheie sunt PEGI sau „glisiere”.

Caracteristici și caracteristici

PEGS apeluri manșoane speciale pentru scuter, care sunt plasate pe exteriorul axei din față sau spate. Le puteți folosi pentru o varietate de scopuri, dar în majoritatea cazurilor, călăreții le folosesc ca suport auxiliar atunci când alunecă și pentru cel mai bun echilibru. Acestea sunt tuburi care sunt folosite ca suport cu manipulări dificile. Poate că domeniul de aplicare al cererii lor va fi mai larg, deoarece caracteristicile tehnice ale acestui dispozitiv vor fi îmbunătățite. Din acest motiv, chiar și piloții cu experiență sunt tot timpul în căutarea de noi soluții pentru a stăpâni noile elemente.

Începând cu cele mai ușoare exerciții, iar în timp și mai complex se vor efectua automat. Utilizați cârligele în valoare de călăreții care au o modalitate considerabilă de a conduce pe scutere, pentru începători se poate termina în vătămări.

Când instalați PEG pe roata din spate, trebuie să aveți grijă să nu vă deteriorați picioarele, deoarece spre deosebire de elemente suplimentare din față, ele pot fi mai rele.

Folosind pere, întinderea obișnuită la punte este oarecum transformată, astfel încât să puteți cădea și să vă deteriorați în timpul tâlclui sau coliziunii. Pentru a evita acest lucru, este în valoare de ea pentru a elimina piciorul mai târziu.

Citește mai mult  Biciclete pentru baieti 7 ani: Revizuirea modelelor și sfaturi privind alegerea

Cu toate că un astfel de element de proiectare și ajută la efectuarea de trucuri, dar este ușor să hoo. De multe ori sportivii obține leziuni din cauza unei prelate excesive a volanului, pentru că piciorușul de a lua asfalt. Trebuie să fiți atenți atunci când scuterul tăiat, puteți cârlig cu ușurință manșonul cu piciorul, deteriorarea membrelor sau pantofi. Intr-un cuvant, Încercarea de a învăța trucuri, trebuie mai întâi se obișnuiască cu prezența unor elemente suplimentare.

Mulți consideră, de asemenea, călărie cu PEG-uri mai puțin confortabile, dar, în același timp, cu ei mult mai ușor de a efectua o varietate de salturi și o serie de trucuri, în plus, ei dau un stil individual. În plus, aceste elemente au soluții originale de design, care servește, de asemenea, ca decor de aspectul scuterului. Privind calitatea și eficiența executării trucuri de pe scuter, toate caracteristicile Peg sunt afectate, care ar trebui să fie luate în considerare la instalarea și utilizat: parametrii, materialul din care sunt realizate, precum și acoperirea de suprafață.

Proiectare si specii

Parametrii clasici PEG sunt de 11 cm lungime și 4 cm diametru, dar fiecare călăreț le poate modifica în conformitate cu nevoile individuale. Costul, precum și principalele caracteristici, depinde de materialul din care sunt fabricate cuiere. Pentru a găsi bucșele, trebuie să ia în considerare mai întâi proprietățile lor.

  • Titan Diferite cu durabilitate, dar posedă o alunecare de rău pe suprafața de piatră.
  • Aluminiu și oțel fac parte din cele mai populare și căutate elemente și sunt instalate pe cele mai multe scutere dificile profesionale. Dar aceste elemente au o proprietate pentru a face sunete neplăcute. Pentru a evita acest lucru, ele sunt unse cu parafină. Combinația optimă este designul realizat din miez de aluminiu și oțel coajă.
  • Plastic – o opțiune de buget, care este, de asemenea, o rezistență diferită destul de bună uzură. Nu constituie un grogging în exces și ecrane. Utilizați-l novice în principal sportivi.
Citește mai mult  FoxPro Scutere: Caracteristicile modelelor și recomandărilor pentru alegerea

Producătorii de componente pentru scutere fac în mod constant modificări și de a îmbunătăți calitatea produsului lor, folosind materiale mai durabile și universale. Peggy nu sunt doar puse pe axa roții, Dar, de asemenea, fixat cu ajutorul unui șurub de construcții „Antispina“. Acesta previne sărituri accidentale de elemente suplimentare și le îmbunătățește cu sarcini.

Cum să instalați?

Decizia de a alege și Pegi, trebuie să știți cum să le plaseze corect pe scuter. Independent de instalare nu este foarte laborioasă și lung, cum ar putea părea la început. Puteți pune Peggy în mai multe moduri, în funcție de puntea scuter. Pentru a simplifica sarcina, destul de des pachetul include, de asemenea, șaibe largi – distanțiere. Pe unele modele de scutere fără ele să pună poggy-ul nu va funcționa. Instalarea se efectuează astfel încât toate detaliile să fie fixate. Ca instrumente auxiliare merită să utilizați un hexagon și o cheie tubulară cu o poartă.

Înainte de instalare, este necesar, de asemenea, să vă asigurați că lungimea șurubului este suficientă pentru fixarea elementelor (de la una sau două părți, în conformitate cu preferințele călărețului).

Înainte de montare, merită să se potrivească. Dacă manșonul se odihnește în ștecher, dar în cadrul roții, trebuie să aplicați distanțierele. Aceste șaibe umple spațiul suplimentar și garantează fixarea solidă. Dacă dimensiunea este potrivită, următoarele acțiuni produc:

  • Puneți inserția pe un bolț+
  • Introduceți șaiba inserată în cheia+
  • Din partea inversă, locația este fixată de hexagon+
  • Răcitorul de răcire pe un bolț+
  • Folosind o cotitură a unei chei tubulare în poziția dorită+
  • Opriți fixați hexagonul bolțului.
Citește mai mult  Voshorta: argumente pro și contra, specii, alegere

Cu un dispozitiv de fixare unilateral, șurubul trebuie să fie prins doar pe de o parte, în caz contrar de echitatie va fi incomod sau periculoase.

Este foarte important inainte de a folosi scuter dificil pentru a verifica calitatea de fixare Peg.

Ori de câte ori călătoresc pe scooterul complicat, în parc sau pe stradă, întotdeauna trebuie să vă amintiți siguranța – atât și pe alții. Prin urmare, serviciul vehiculului trebuie să fie în primul rând.

Despre cum să instalați scooterul Pangovka, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: