Rock mașină biciclete: varietate de modele și criterii de selecție

Rock mașină biciclete: varietate de modele și criterii de selecție

În prezent, bicicleta este nu numai un mijloc de deplasare, dar, de asemenea, echipamente sportive. Prin urmare, în fiecare an, tot mai mulți oameni să dobândească acest tip de transport și se bucură de călătorii, deoarece combină două caracteristici utile: mutare la distanțe mici și mijlocii și să mențină o formă fizică bună. Articolul va vorbi despre popular producator de biciclete de Rock mașină.

Informații despre marcă

Acest producător contează istoria sa de la începutul anilor 90 ai secolului trecut, atunci când mișcarea de biciclete a acoperit majoritatea țărilor europene. A fost apoi că mijlocul de deplasare a tipului de scutere, role și biciclete au devenit populare. Marca Rock Machine este considerat Cehă, deși pentru mulți ani biroul principal este în SUA. Este acolo ca design și tehnologii moderne pentru biciclete sunt dezvoltate. Producătorii sunt Republica Cehă și Taiwan.

Calitatea acestui producător este susținută de faptul că Rock Masina are propria echipa MTB, care se efectuează la competiții sportive europene și medalii cuceriri.

Sortiment al companiei

Toate produsele Rock Machine sunt reprezentate de mai multe tipuri de biciclete.

duvenous de munte

Aceasta este una dintre principalele direcții ale companiei.

 • Vulcanul AM10 – biciclete, concepute pentru echitatie în oraș și teren accidentat. Înaltă passability vă permite să treacă prin găuri mari și umflături, iar sistemul de amortizare va fi capabil de a proteja proprietarul de jogging și inconveniente în timpul sosirii. jante duble, rama din aliaj de aluminiu 7005. Maine, comutator frontal, comutator spate, tije de legătură, cărucior, casetă – toate de la producătorul Shimano. pedale Wellgo, care va servi pentru o lungă perioadă de timp, și nu va trebui să le schimbe prin primele luni de utilizare, așa cum se întâmplă cu bicicletele de la alți producători. disc de frână de la Tektro. Numărul de viteze 30.

 • Vortex 70 – unitate de semi-profesional, care este gata pentru un număr mare de curse. Majoritatea componentelor cu transmisie cu lanț de la Shimano, sistem de directie Ritchey, frana fata Magura MT4 cu disc sistem, jante, spițe și manșon din FULCRUM.

Aproape toate elementele sunt realizate din aluminiu, astfel încât greutatea totală a acestei biciclete este scăzut, ceea ce este important pentru transportul.

 • BLIZZARD 70 – biciclete biciclete profesionale, care, datorită caracteristicilor sale versatile, poate fi numit unul dintre cele mai bune biciclete de la acest producător. Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu, furcă și șoc spate amortizor Rock Shox, toate componentele transmisiei cu lanț al seriei Shimano SLX și Shimano HG. Există 30 de viteze pe mânerul frontal, care va oferi proprietarului controlul complet asupra ritmului de sosire. Truvativ Stylo Wheel Volan, roți de 26 inci și componentele acestora din Fulcrum, Anvelopele Schwalbe, Șaua WTB.

 • Tsunami f90 – Bike, baza a cărei aliaj din aluminiu 6061. Amortizoare de șoc rock, întreaga transmisie a lanțului constă în componente Shimano. Total 30 de viteze, discuri duble de jante, spițe Sapim din oțel inoxidabil, anvelope Schwalbe, manual hidraulic Frâne Shimano 160 mm, coloana de direcție FSA orbită. Sistemul de direcție de la Ritchey și Pinul de la Sedley, există un singur locking.

Hardtailuri de munte

Această categorie este reprezentată de mai multe modele.

 • Catastrofă – unul dintre cele mai ușoare și mai frecvente hardtowers de la mașina de rock. Rama cu inserții de carbon, Fork Rock Shox, Sistemul de lanț Shimano, sistemul de direcție Kore – Toate acestea fac catastrofe în același timp la lumină și destul de durabilă. Față și frâne hidraulice spate Shimano New LX 580 disc de probă. Anvelope Maxxis, SHA DAR 14G Spite, Lansete Ritchey cu disc. tije Truvativ și transport, WTB laser șa, roți de diametru este de 26 inch. Acest model are mai multe versiuni anterioare, care sunt datate 2003 și 2007.

suport modern pentru hardteil sugerează că această biciclete plăcut cumpărătorii de mult timp în urmă, dar a fost necesară doar pentru actualizarea în conformitate cu cerințele moderne pentru biciclete.

 • Manhattan 50 – Reprezentant dintre cele mai renumite serii de la Rock mașină. preț scăzut și de înaltă calitate de asamblare face posibilă să ia în considerare această unitate unul dintre cel mai bun preț – calitate. Pentru o sumă destul de modestă veți obține o bicicletă cu un cadru din aluminiu de aliaj 6061, un cod PIN semanate de producție proprie, o frână în formă de V de la SACCON, 26-inch anvelope IMPACT OUTPAC și un sistem de lanț de la Shimano. Lanțul KMC Z50, Thun Jive Jis, viteza de comutare a mânerului din față. Gripa comună MTB.

 • Echipa 90 – biciclete semi-profesionale și atractive care îndeplinește toate cerințele tehnologice. Designul este fabricat din carbon, care este foarte ușor, este durabil și durabil. Pentru o bicicletă este un mare plus, dar minus pentru cumpărător, deoarece acest material de fabricație crește semnificativ prețul produsului. FORK ROCK KHOX 100mm, viteza de comutare 20, frigarui, transportul și caseta Shimano, sistemul de direcție de ritchey, coloana de direcție cu bile FSA, Hydraulic Magura MT6 180 mm frână frontală, manșon, spițe și proprietari Fulcrum.

Anvelope Schwalbe Rocket Ron Evolution.

Urban

Aici mașina Rock oferă cumpărătorului doar o singură linie de bicicletă numită Crossride. Ele diferă în numărul modelului și au mai multe omologii femeilor.

 1. Crossride 75 – Bicicletă standard pentru o plimbare liniștită. Aceasta bicicleta este mare pentru schi de pe autostradă sau oraș. Pentru confortul proprietarului există un volan confortabil, Șaua One Cross confort și Herrmans 89. Sleeve One PINIOANE tip, Sapim Spokes, Jenti Weinmann X Steaua 19 Sport. Frontul SACCON de frână ALIAJ V-BRAKE, coloana de direcție de la FSA, 21 de viteză se va face plimbarea cum vrei să o vezi. Zoom 120 AMS furculiță, cadru din aliaj de aluminiu 6061 T6 rezistență, care este opțiunea cea mai durabilă dintre toate aliajele de aluminiu biciclete. Impac Crosspac 700x38C Anvelope, Suntour NEX208 biele.
 2. Crossride 300 – Bike, similare în caracteristicile sale de la 75th. Minciunile Diferența de gripă, furca anterioară și o direcție. Aceasta motocicleta este la fel de bun pentru condiții urbane și patinaj liber, în scopul de a obține plăcere.

femei

Toate modelele de acest tip sunt similare în caracteristici cu bicicletele convenționale și au doar câteva diferențe în planul. De exemplu, conducta superioară este omisă. Acest lucru se face în scopul de a face mai ușor să ia o bicicletă, având în vedere anatomia și structura corpului feminin. Modelele au nume similare cu altele, de exemplu, Crossride sau 5th Avenue.

Adolescentă și copii

Nu ati uitat compania despre generația tânără. Bicicletele sunt reprezentate ca modele pentru copii și adolescente.

 • Storm 24 – Aceasta este o bicicleta adolescente pentru băieți de la 9 la 12 ani. Acest model are un scaun confortabil Velo VL-5063CA și HL aliaj volan. Structura bicicletei face o călătorie cât mai confortabil, și probabilitatea de rănire în scădere – scăzută. Ride Weinmann x 19 Sport, CH281TC Coloana de direcție, Solder Ritchey OE Cap, Tun Jive JIS, Sun Sunchers, Zincat Sapim Spite, Bucșă și unele piese de schimb SHIMANO.

 • Surge 24 – o altă bicicletă pentru adolescenți de la 9 la 12 ani. Tot designul său este creat, astfel încât schiul a fost cât mai confortabil posibil. Acest lucru se realizează în detrimentul sistemului de direcție HL și scaunul scaunului VLO VL-5063CA cu aliajul cu zoom al știftului scaunului. Cadrul este realizat din aliaj de tip 6061 T6, ceea ce face ca întregul design de durabil și rezistent la coroziune.

Pace de plimbare vă permite să controlați viteza 21.

 • Surge 20 – Aceasta este o bicicletă excelentă pentru copii. Roți în 20 de centimetri, tije durabile și echilibrate GW DK-6 38T, impacs CrossPac anvelopele fac ca această unitate să permită în condiții de teren accidentate. Sistemul de direcție HL, manipularea frontală Saccon / Tektro, furculița din față a oțelului. Cadru din aluminiu din aliaj 6061, KMC Z50 lanț, 6 viteze, aliaj de zoom pentru însămânțare.

 • Dino 16 – Aceasta este o bicicletă mică pentru copii pe care fiecare copil va face apel. Datorită scaunului mare de Velo VL-5073 și sistemul de direcție rised, de control și de echitatie va fi convenabil și să aducă numai plăcere. jante de 16 inch, există trematode de Widek transparent, frana fata PROMAX BL-63g, pedale MARVI SP-481SB. anvelope Impac StreetPac va oferi o bună aderență cu scumpe.

Cadru din aluminiu face motocicleta destul de ușor pentru copil însuși ar putea muta.

  A face o concluzie, putem spune că Rock-masinarie de produse de calitate și este un standard de clasă mondială în producția de biciclete. Fiabilitate și lungă de viață – principalele avantaje. Din dezavantajele pe care poate fi numit doar un preț ridicat, dar este cauzată de biciclete de înaltă calitate,.

  Cum de a alege?

  La alegerea bicicletele de la acest producător, să acorde o atenție prețului, deoarece unele modele poate costa mai mult de 100 mii. rubles. Deoarece cele mai multe dintre scumpe biciclete Rock mașină au statut profesional, atunci puteți decide cum va utiliza viitorul cumulat. O diversitate funcțională mare permite cumpărătorului să aleagă o bicicletă pe gustul său. Desigur, merită atenție la materialul cadrului, pentru că joacă un rol important în proiectarea de biciclete.

  Despachetare biciclete Rock Masina Manhattan 90-27 este afișată lângă.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: