Stinger Biciclete: Caracteristici, Cele mai bune modele și sfaturi

Stinger Biciclete: Caracteristici, Cele mai bune modele și sfaturi

Stinger Biciclete – o versiune populară a transportului cu două roți vândute în Rusia din 2002. Brandul, producătorul de produse ale produselor din Taiwan, demonstrează un nivel destul de bun de calitate. În plus, compania își extinde în mod regulat gama de modele: astăzi există corpuri montane în gama sa și bicicletele de drumuri clasice, versiunile adolescenței și femeilor. Proprietarii despre această tehnică arată, de asemenea, destul de optimist.

Bicicletele Banzai și Highlander, Caiman și alte modele fabricate de această companie sunt deosebit de interesante pentru iubitorii extremi de drumuri, echipate cu componente de înaltă calitate și sunt focalizate pe călăreți cu diferite nivele de schi. Este demn de remarcat faptul că este de la Taiwan astăzi pentru a aduce cele mai multe părți pentru brandurile de ciclism intern. De aceea Produsele de stingere pe o concurență egală cu majoritatea propunerilor de pe segmentul mediu și al pieței bugetare.

Particularități

Bicicletele Stinger menționează adesea ca un exemplu de proiect de afaceri de succes „Velobalt”. Dar, de fapt, țara producătorului acestei tehnologii cu două roți – Taiwan, iar în Federația Rusă există o fabrică de marcă situată în Kaliningrad. Iată adunarea. Șeful aceleiași companii este înregistrat intitulat Yung Grand.

Compania desfășoară un ciclu de producție complet, se dezvoltă și creează componente pentru tehnologia sa, este în căutarea și introducerea de noi idei în design.

Printre mărcile originale din Asia, compania este unul considerate ca având liderii de piață evidente. Stinger biciclete din anul 2002, iar în acest timp de aproximativ 70 de modele de moderne de transport pe două roți, inclusiv populare BMX, muntos, turistic și opțiuni plăcute apărut în gama de firme. Printre caracteristicile distinctive ale produselor companiei poate fi notat bogat set complet – oglinzi, portbagaj, reflectoare de lumina sunt adesea incluse în setul de bază atunci când livrarea.

În plus, se folosește numai cele mai bune, dovedite și componente fiabile din Mozo, Shimano, Neco, Promax pentru bicicletele sale.

Avantaje și dezavantaje

Biciclete Stinger are o mulțime de avantaje pentru care le apreciază iubitele lor de echitatie în oraș și în condiții off-road. Printre avantajele evidente se pot observa o serie de caracteristici.

 • Costul disponibil. Multe modele sunt mult mai ieftine de clasa de analogi, în timp ce nu arată deloc ultrasunete.
 • Componente de calitate. Majoritatea cadrelor de pe piața bicicletelor sunt făcute în Taiwan. Nu este surprinzător faptul că brandurile locale au început să-și producă produsele. Stinger este partener al multor furnizori de componente bine-cunoscuți și nu economisește echipamentul tehnic al bicicletelor lor.
 • Design interesant. Într-un efort de a intra într-o categorie superioară pe piața mondială, Stinger face anumite eforturi, astfel încât produsele sale să pară costisitoare și interesante.
 • Abilitatea de a alege execuția. Aproape toate modelele pot fi achiziționate în Baza (STD), extinsă (EVO) sau profesională (PRO).
 • Gama de modele extinse. În stoc chiar biciclete electrice care pot fi găsite rare în alte mărci. În plus, multe opțiuni pentru bicicletele de masă și teenage.

Nu face fără defecte. Principala este o abundență pe piața produselor din Adunarea Chineză, care afectează în mod semnificativ reputația companiei. Modelele rusești și taiwanese sunt fundamentale diferite de ele și merită să acordăm atenție acestui moment în alegerea unui produs. Un alt minus – un accent pe o audiență non-profesională.

Riderii serioși, aceste biciclete nu iau în considerare.

Vizualizări și modele

O prezentare generală a caracteristicilor, tipurilor și modelelor de biciclete Stinger este utilă pentru a afla toți cei care intenționează să cumpere bicicletele acestui brand și să reflecte în același timp fezabilitatea unei astfel de alegere. Printre opțiunile prezentate pot fi remarcate 5 categorii de produse de bază:

 • Biciclete electrice+

 • Minerit+

 • drum+

 • femei+

 • Adolescenta.

Fiecare dintre aceste serii merită o atenție deosebită. Merită să luați în considerare mai atent posibilitățile, demnitatea și deficiențele lor.

Biciclete de munte

Stinger Aragon – Munte „Nailer“, cu diametrul roții 29 „se adaugă cadru masiv și fiabil de înaltă din aliaj de oțel. În plus, în seria există opțiuni, cu un diametru al jantei 26 și 27,5“, Rostovka este de asemenea diversă la 18/20/22″. Există o furculiță de absorbție de șoc în model, discuri de frână mecanică. Bicicleta este axat pe plimbare cross country, vine chiar și cu plimbari grele.

Magnum – două căi pentru adulți, în seria există variante de diametrul roților de la 26 la 29 „. Inclus speciale Anvelope off-road, Front Blocate Fork, lumina ramă din aluminiu.

Pentru echitatie pe autostrăzi pietroase este în valoare de alegerea Modelul APOLLO cu jante îmbunătățite și toate-terestre din cauciuc. Aceasta bicicleta este, de asemenea, două garnituri.

Pentru incepatori se va potrivi Mountain bike Stinger Reîncărcare cu un cadru de lumină și cât mai simplu posibil kit, corpul de încredere.

Biciclete rutiere

Printre modelele de drum Singer Nu există opțiuni de pliere, Dar există o mulțime de biciclete interesante și de încredere de diferite niveluri. Nava amiral este considerat seria Vancouver, la fel de bine potrivite pentru cursele de mare viteză și la o plimbare urban fără grabă. Hibridul este echipat cu un cadru de lumină din aluminiu, necesarul kit de caroserie urban – lanț de protecție, trunchi, șa confortabilă.

biciclete de mare viteză rutier pentru sportivi încrezătoare în sine – Campus. Autostradă de aterizare și care transportă roți vă permit să ridica o accelerație impresionantă pentru asfalt bună. Aceasta este una dintre cele mai simple biciclete de brand.

Cruiser 26 „- model retrostile, proaspata si originala. O potrivire confortabilă este combinată aici cu un cadru extins, în prezența frânelor pe jantă și picior, aripi alungite, furculiță tare. gripa din piele și oțel footboard sublinia individualitatea modelului.

Modelele pentru femei

Gama de modele de femei de la Stinger este, de asemenea, destul de impresionant și design, precum și echipamente tehnice. De exemplu, Victoria – Bicicletele pentru călătoriile urbane sunt reprezentate în Rimovka a cadrului 15/17 „, echipate cu roți 26” și comutatorul de viteză pentru 18 poziții. Acesta este un model elegant pentru o scurtă călătorie amatori.

Serie Element doamnă Și este prezentată deloc cu două versiuni – atât cu roțile 26 „, cât și în minerit, cu furci de depreciere sport, cadru din aluminiu ușor, aripi originale MTB. Diferența este numai în sistemul de frânare – poate fi o frână de frână sau un disc de disc, mai bine conducător auto-off-road.

Vesta – bicicletă cu diametrul roții 26 „, jantele întărite, cadru din aluminiu ușor cu Rostovka 15/17/19”. Modelul este potrivit pentru călărirea terenului, aranjarea și începătorii, și deja experimentați fete de călăreț.

Prezentate în seria de femei și populară Cruiser Nexus Lady Cruisers În retrosity cu manșon și 3 viteze planetare, în culorile alb și liliac, și modele Latina, Laguna, Calipso, Barcelona într-o varietate de design-.

Teenage biciclete

Diferențele lor principale sunt legate de particularitățile ROSTOVKA – cadru la modelele adolescenți mai scurte, diametrul roților este mai mic, dar mai ales depinde de executarea. De fapt Stinger are o linie destul de extinsă de biciclete adolescente pentru băieți și fete, avansat și călăreți începători. La partea de sus, desigur, cele două-putere Highlander D se referă, capabil să satisfacă cererile de fani de echitatie complicat sau rigid cross-country. Cadru de oțel în mărime în 14“, cu geometrie interesantă, și roți cu un diametru de 24″ oferă modele pentru comoditatea de debarcare, în cele mai multe condiții extreme.

Un alt model popular – Stinger banzai, De asemenea, cu amortizoare în față și spate, oțel Hi-zece cadru la 14/16, „comutator de viteze de turneu Shimano și roți 24”. Frânele de tip V sunt potrivite pentru bicicleta adolescentă și vă permit să o opriți cu ușurință în timpul conducerii.

Un alt model interesant se aplică deja bicicletelor complicate – BMX Shift cu cadrul 10 ” Permite unui newbie să încerce diferite stiluri de schi – Park, Street, Flakeland.

Defender – Linia de hardtowers adolescenți cu un număr de 12,5 / 14 „și un pachet de minimalistă. Există un comutator la 6 viteze, un dop rigid, roți pe frână de 24 „și frână V.

Pentru fetele adolescente active Stinger lansează Model latina cu roți pe 24 „, Cadru din oțel și design original. Greutate bicicletă mai mică de 16 kg.

Un alt model adolescent pentru fete – Laguna cu Radovka Rama 12/14 „și roți pe 24”, Design special de cadre și echipamente tehnice destul de off-road.

Versus D24 – model pentru adolescenți activi. Cadru Rostovka din oțel de 16,5“, jante pe 24″ , comutatorul de la 21 de viteză, mufă frontală de amortizare, cu o mișcare de 40 mm, frâne cu discuri mecanice fac un ungregate serios pentru conducere off-road. atras atenția aripi speciale mototype și șa de munte.

Caiman 24 „cu Rama Rama 12/14„De asemenea, echipat cu un arc-elastomer furculiță, gripă, șa și lanțul de protecție STG, se pare destul de încrezător pentru cucerirea de off-road amortizare. Aceasta este o prima alegere bună pentru patinaj off-road.

Biciclete electrice

În această linie, marca Stinger reprezinta mai multe serii de produse.

 • Gent. line pentru bărbați de biciclete electrice, cu un cadru de cadru de 20 „și roți mari de 28“. Modelul este echipat cu toate anexele necesare, există frâne hidraulice pe disc. viteze de comutare veni la îndemână pe pista atunci când taxa de baterie litiu-ion este de peste. În general, aceasta este o versiune universală pentru patinajul pe autostrada și drumurile de țară.

 • Reîncărcați. Seria este reprezentată de trei modele – E1, E2, E3 – cu diametrul roții 27.5 „. Comutarea disponibilă între 8 sau 9 viteze, există bucșe excentrice, frâne hidraulice disc. Rostul Rostovka este calculat pentru 18-20 „. Modelele au o performanță minieră la nivelul de semi-profesionale, dar, în general, nu sunt prea impresionante.

 • Siena. Reprezentate în intervalul numai dimensional – cu roțile 27,5 „și cadru 17” din aluminiu ușor. Modelul este echipat cu o transmisie la 21 viteze, furculiță față de depreciere cu o mișcare de 100 mm, frâne mecanice de discuri. Acesta este un bun „SUV” pentru începători, accelerând la 25 km / h, încărcați bateria în 6 ore.

 • Valencia. Bicicleta este produsă în două modificări, cu 3 sau 21 de viteze, diametrul roților 27,5 „, conceput pentru rama de aluminiu Rostovka 18” și 20,5 „. Motorul electric încorporat vă permite să accelerați până la 25 km / h, modelul este poziționat ca universal, echipat cu frâne de frână V, trunchi convenabil. Citat mai degrabă pe femei sau adolescenți.

Criteriile de alegere

Când alegeți o bicicletă în linia de produs Stinger Este necesar să fiți ghidați de regulile de bază care vă vor ajuta să găsiți modelul dvs. pentru fiecare iubitor de călărie.

 • Numirea vehiculului. Bicicleta de munte nu dezvoltă niciodată o viteză atât de mare ca o autostradă bună. Și la turnee nu va fi posibilă efectuarea unor trucuri simple. Înainte de a cumpăra o bicicletă, merită să se decidă cu privire la obiectivele și obiectivele care ar trebui să-și rezolve achiziția.
 • Vârsta și podeaua. Modelele femeilor nu sunt disponibile în zadar – au schimbat structura cadrului, ceea ce permite să nu experimenteze disconfortul atunci când aterizează și călărie. Bicicletele adolescente sunt, de asemenea, proiectate pentru o anumită creștere și greutatea utilizatorului, au adesea un design ușor și sunt, în general, concentrate pe călătoria terenului dur, decât să depășească distanțele pe distanțe lungi sau să instaleze înregistrările de viteză.
 • Prezența unui motor electric. Criteriul Weightful pentru cei care doresc să ridice caracteristicile de viteză ale bicicletei sau rapid saturi de pedale de răsucire. Mai ales că bicicletele electrice de stingere sunt prezentate într-o categorie de preț acceptabilă.
 • înălțime Rama. Dimensiune standard – 10 cm sub nivelul taliei ciclistului. Modelele montane în incremente sunt indicate în inci – puteți traduce în centimetri, înmulțirea unui număr cu 2,5.
 • Disponibilitatea de amortizoare. În mare parte, cele mai ieftine modele fac fără ele, oferind călărie o furculiță rigidă rigidă. Dragi corpuri, de asemenea, nu pot fi numite universale – în ele cel mai adesea nevoie de iubitorii de călărie extremă, suspensia din spate va fi practic inutilă pe autostradă, vibrații și astfel cădeți pe izvoarele șaibelor. Opțiunea optimă este cel mai adesea hardtail cu furca anterioară depreciere.
 • Tip de frânare. Deși în modelele de stingere low-cost, cel mai adesea au opțiuni simple în formă de V, nu sună bine cu sarcinile lor. Pentru a depăși drumurile cu diferite tipuri de acoperire, călătoresc în orice vreme este mai bine să alegeți biciclete în care sunt frânele mecanice sau hidraulice.

Toți acești factori sunt importanți, dacă este necesar, într-adevăr, găsi o middleness de aur între un set de funcții și ușurința de utilizare a bicicletei.

Sfaturi de operare

Atunci când cumpără biciclete Stinger lui, fiecare proprietar primește un set de manuale, în cazul în care toate momentele de bază sunt stabilite, cu care fiecare pornire poate întâlni călăreț. Dar, dacă instrucțiunile nu apelează la mână, este în valoare de doar ne amintim o serie de recomandări simple,.

 • Înainte de prima călătorie, este întotdeauna necesar să se ajusteze șaua și volanul astfel încât să corespundă creșterii ciclismului.
 • Primul test al frânelor este în valoare de cheltuieli la viteză redusă. Munca lor poate fi, de asemenea, ajustate, realizând un declanșator moale sau mai tare.
 • Înainte de plecare de fiecare dată când trebuie să verificați atașarea accesoriilor și a nodurilor principale. Curățarea aripi, reacție de rapel poate crea probleme serioase pe drum. La verificarea clemelor excentrice ale roților, acestea trebuie să fie în poziția închisă.
 • Prezența semnelor de uzură sau de deteriorare a roților – un motiv bun pentru înlocuirea anvelopei. Anvelopa de izbucnire sau de coborâre va aduce mult mai multe probleme și poate necesita costuri suplimentare pentru editare.
 • Parametrii de presiune în anvelope trebuie să se potrivească cu etichetarea din partea laterală. Dacă nu se potrivesc, trebuie să aduceți valorile în siguranță pentru utilizare și numai apoi mergeți la drum.
 • Nu ar trebui să începem călătoria fără echipamente de protecție personală. Casca, tampoane genunchi, coate, mănuși fac posibilă evitarea rănilor grave. Echipamentul este singurul instrument de securitate în toamnă – de a neglija că nu merită.

Aceasta nu este întreaga listă de recomandări. Este important să înțelegem că atât un adolescent, cât și un adult ar trebui să asigure siguranța mișcării nu numai pentru el însuși, ci și pentru alții. Este necesar să se studieze punctele PDA privind transportul de biciclete și să nu le rupeți când călătoriți.

Examinați recenzii

Potrivit proprietarilor, bicicletele Stinger au avantaje suficiente pentru a argumenta cu orice modele interne și multe străine. Echipamentul articulat este sărbătorit ca fiind foarte de înaltă calitate și deja în echipamente EVO extinse. În plus, principalele elemente ale șasiului produc Shimano, iar produsele sale pot fi găsite în toate bicicletele de top de cele mai renumite branduri. Lăudați lauda și sistemul de frânare – chiar și jantele de tip V de lucru în mod fiabil și disc și la toate aranja și piloții cu un stil de plimbare agresiv.

Lăudați proprietarii de biciclete și accesibilitatea handicapului. Dacă doriți, puteți produce o actualizare a oricărei detalii din fabrică de biciclete „native”. Acesta este un avantaj semnificativ, dacă considerați că aproape toate modelele BMX și de munte sunt finalizate de călăreți sub propriile lor preferințe. Cauciuc cu profil accentuat – un alt element corporativ de marcă, este adesea instalat pe biciclete obișnuite de autostradă.

Obțineți o evaluare pozitivă și biciclete pentru femei Stinger. Aici, a lăudat cadrul la modă al cadrului, permițând chiar și în fustă să aterizeze cu ușurință în șa și să meargă dintr-un vehicul cu două roți fără probleme. În plus, designul scaunului îndeplinește, de asemenea, toate cerințele de confort, potrivite pentru călătorii lungi. Din minusuri, proprietarii bicicletelor Stinger sărbătoresc cadrele foarte grele din oțel aproape toate modelele de autostrăzi și dopurile slabe în combinație cu cadrul din aluminiu pe munte.

Aripi, picioarele, frânele cu patinaj activ vor trebui să se strângă în mod regulat.

Despre cum să alegeți bicicleta potrivită Stinger, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: