Livadia în Crimeea: Istorie, Atracții, transport și cazare

Dupa cum se poate vedea pe hartă, în partea de sud a Crimeea, celebrul sat stațiune Livadia este situat în apropiere de Yalta. aer curat, peisaj frumos, marea caldă și plajele amenajate – toate acestea sunt în așteptare pentru turiști. Turistii, probabil, nu va fi o excursie de dezamăgit și să aducă acasă o mulțime de emoții pozitive și cele mai multe amintiri amuzante de vacanta lor.

Descriere

Povestea Livadia își are originea în epoca bronzului – a fost apoi că primele așezări au apărut aici. Multe secole mai târziu, așezarea a fost ales de greci, și urmașii lor în timpul domniei lui Ekaterina protejate În al doilea rând frontierele sudice ale noua lor patrie. Comandantul batalionului grec Lambos Katsonis a cumpărat un mic teren și l-au numit Livadia în onoarea orașul său natal din Grecia.

În anii ’30. secolul al XIX-lea, contele polonez Pototsky pouched în țară – până la acel moment, Crimeea a primit deja faima largă printre aristocrație rusă ca o destinație de vacanță populară. Livadia a început să se stabilească în mod activ rușii – la rangul 50 Hg. secolul XIX, aproximativ 30 de yards stabilit acolo, iar satul însuși a fost ales de către familia regală.

Pe parcursul anilor de existență, Livadia schimbat mulți proprietari, în momentul în care face parte din Rusia, Faima stațiunii se extinde cu mult dincolo de limitele sale, și nu numai ca una dintre cele mai bune statiuni din lume, dar, de asemenea, ca un loc istoric, în care a fost atins punctul culminant soarta tuturor post-război Europa.

Chiar și în vremurile imperiale, Livadia a fost dezvoltat ca o stațiune medicale și de wellness, prin urmare, și în timpul nostru au fost construite aici un număr mare de sanatorii, spitale si pensiuni. Infrastructura zonei este plină de complexe comerciale, cafenele, piețe, grupuri medicale, farmacii și, desigur, plaje. Aici există întotdeauna biciclete și scutere de închiriere, în care oricine poate face o plimbare fascinantă în jurul împrejurimile pitorești.

Plajele din Livadia diferă de la Yalta, și mai bine: Din cauza numărului mic de turiști, aceștia nu se revarsă și întotdeauna bine întreținute, și apă rămâne curat. Pentru turiști există șezlonguri, precum și umbrele, dușuri și zone echipate pentru îmbrăcăminte. Salvatorii lucrează în jurul ceasului în jurul ceasului.

Având foame după o baie lungă, nu este necesar să se grăbească la casa internat – există cafenele mici de pe plaje, unde puteți mânca întotdeauna cu gust, există o piață mare din apropiere, în cazul în care puteți cumpăra fructe cele mai suculente și fructe de padure.

Climat

Natura în Livadia Pitoresc – statiunea este situat pe coasta mării în apropierea pădurii, iar în satul propriu-zis, construit pe panta muntelui, întotdeauna cald și soare. Principalul „culminant“ al orașului este că aici, datorită proximității mării și la munte a creat un microclimat unic – încălzește mare caldă pământul în timpul iernii, se răcește o briză ușoară, cu o zi de vară ușoară și munți înalți credibil proteja satul de la vânturile gemeau.

Citește mai mult  Prezentare generală de schi Atomic

Vremea aici cald – iarna, temperatura aerului variază de la +21 la +24 grade, Puteți înota de la mijlocul lunii mai și până în ultima decadă a lunii octombrie, chiar și în lunile de iarnă, temperatura apei nu este mai mică decât semnul de +5 de grade, deci este posibil să se odihnească aici pe tot parcursul anului, dar fluxul principal de turiști cade pe sezonul de catifea.

Apropierea zonei pădurii de pădure umple aerul cu fitoncide de vindecare, plimbări de-a lungul digului se lasă să se odihnească pentru a inhala aerul saturat cu ioni de iod și brom, ceea ce îmbunătățește semnificativ starea sistemului nervos.

Ce să vezi?

La un moment dat, Count Pototsky a pus mult efort pentru a realiza prosperitatea proprietății sale, subiectul mândriei sale speciale a devenit o frumusețe uimitoare a parcului, decorată cu fântâni din marmură. Dragoste speciala de vizitatori folosit Fântâna Nymph, care a fost un adevărat sarcofag, viclean exportat din Italia.

Din păcate, acest produs al artei antice a fost pierdut în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, dar cu toate acestea, au existat multe atracții în Livadia, care, desigur, merita vizitate.

De un interes deosebit este cabana imperial. Când împăratul Alexandru al doilea a devenit proprietarul Livadia, în conformitate cu instrucțiunile sale, estimarea grafică a eforturilor arhitectului monighetti transformat într-o reședință regală – Până la sfârșitul anului 1866, un ansamblu arhitectural a fost ridicat aici, inclusiv aproximativ 70 de clădiri. Cele mai mari și mici palate au fost considerate cele mai frumoase dintre ele. Averea regelui rus a fost un amestec neobișnuit de tradiții naționale și mediteraneene din Rusia. Este în acest loc prin eforturile lui Alexandru al II-lea, una dintre cele mai mari colecții din lume de pictura si a fost colectat o bibliotecă bogată.

Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, palatul Big Livadian dilatat, și sa decis să-l demoleze și să construiască un nou castel de pe acest loc. Deci, la începutul XX în. Un eșantion unic al arhitecturii ruse din White Inkerman Stone, care a ajuns la timpul nostru neschimbat. Arhitect N. Krasnov a fost ghidată de principiul de amestecare stil clasic, cu popularitatea moderne – la exterior, palatul arata ca un palat al Renașterii, dar totul corespunde în interior pentru cererile de modernitate.

Tu te poți cufunda în epoca Renașterii, puteți trece în curtea interioară italiană înconjurată de coloane toscane, vă puteți bucura de aroma de Est, în curtea Arabică, care, de fapt, este un bine de lumină.

O atmosferă specială este creată de către biserica de primire – era în ea că membrii familiilor mai multor împărați ruși se rugau. Biserica a fost construită în conformitate cu canoanele bizantine ale arhitecturii templului și completată cu mai multe caracteristici ale structurilor religioase georgiene. Astăzi, biserica este numit templul traversat și admira toți vizitatorii harul formelor lor. Anterior, un deliciu special de vizitatori a provocat un iconostas din marmură albă și un arc albastru, ras cu stele aurii. Din păcate, după revoluție, cele mai multe dintre valorile s-au pierdut, iar iconostasul a fost distrus – astăzi analogul său este ridicat, care, în imita textura firul de piatră.

Din 1991. Servicii reluate aici.

Autorii ansamblului palatului și parcul au încercat să se potrivească cu toate facilitățile în spațiul ambiant armonios. În total, Livadian Park durează aproximativ 50 de hectare, iar pe întreg teritoriul, peisajul natural este adiacent de a parca arta de om. Vegetația este reprezentată de plante tradiționale din Crimeea și se suplimentează cu arbuști complet neobișnuite și copaci – fiecare odihnă pot vedea secvoia imense, cele mai rare tipuri de pini, cedrii libanezi și chiar trandafiri exotice.

Cel mai faimos fântână conservate în timpurile noastre se face sub forma unui miel, de la gura deschisă din care curge apă curentă.

La una dintre clădirile palatului, traseul regal începe, care, după 5.7 km, se conectează Livadia cu conac Gasrinsky, Lion Tolstoi a fost adesea glorificat aici – era în memoria lui unul dintre locurile de pe traseu a fost numit „Clear Polyana“. În timpul după prăbușirea URSS, traseul a venit la lansare, dar în ultimii ani, au fost făcute toate eforturile posibile pentru reconstrucția acesteia.

Citește mai mult  Povestea Lovechane, descrierea și caracteristicile de odihnă

În sălile complexului palatului, muzeul se află acum, expozitiile din care reprezinta principalele etape ale istoriei complexului. Deci, una dintre ele este asociat cu Conferința de la Yalta, iar celălalt reprezintă pânza dedicat istoriei Romanov.

Într-una din premisele Palatului, sala de organe se află și în alte facilități ale complexului – un sanatoriu în care cei care doresc pot primi un complex de proceduri sănătoase menite să îmbunătățească starea în bolile cardiovasculare și patologia respiratorie organisme.

Cum să obțineți?

Dacă Turiști ajunge la Crimeea cu avionul, De la aeroport, puteți întotdeauna la Livadia în mai multe moduri:

  • NO27 microbuz – Acest zbor pornește de la aeroport în sine+
  • autobuz pe distanțe lungi+
  • Troleibuz se deplasează de-a lungul traseului Simferopol – Yalta.

Toate microbuzele enumerate merg în mod regulat, astfel încât captura lor nu va fi dificil. Daca un turist are o mare zău, atunci este de preferat să se ia un taxi care livra rapid și confortabil la destinație.

Foarte convenabil pentru a ajunge la Livadia de la Yalta – distanța dintre aceste locații este la numai 3 km distanță, Apropo, drumul va trece prin mari podgorii ale unuia dintre cele mai renumite plante vinării din Crimeea, este aici faptul că sunt produse celebre mărcile de Vin Kahors, Portwine și Muscat. Dacă doriți să ajungi la Livadia, este posibil ca apa – la fiecare trei ore, o barcă vine la țărm, care oferă turiștilor în stațiunea.

În orice caz, călătoria la locul nu reprezintă nici o dificultate și durează foarte puțin timp.

Unde să rămâi?

Satul Livadia este foarte mic, dar, în ciuda acestui fapt, el găzduiește fluxuri turistice semnificative. Aici, există o mulțime de instituții în cazul în care acestea sunt angajate în turiști. Acestea sunt sanatorii, hoteluri, hoteluri, case de oaspeți, centre de recreere cu plajă privată, precum și un sector privat, în cazul în care puteți închiria întotdeauna o casă pentru o familie de turiști.

Citește mai mult  Herceg Novi în Muntenegru: atracții, plaje și opțiuni de recreere

Unul dintre cele mai confortabile pensii este considerat „Livadia“. Acesta este construit pe panta muntelui Mogabi – aici nu numai că se pot relaxa, dar, de asemenea, să fie. Costul biletului include, de obicei, cazare in camere, mese de trei ori și de tratament pentru pacientii cu boli de inima.

Tot ceea ce este necesar pentru o vindecare confortabil oferă recreere un alt popular sanatoriu – „Chernomoria“. Nu numai amenajate carene dormitor sunt echipate pentru vizitatori, dar, de asemenea, un teren de volei, o sală de gimnastică, terenuri de tenis, precum și o piscină interioară, o grădină de iarnă, săli de conferințe și o bibliotecă bogată.

Sanatoriul are propria plajă cu pietriș, care comunică cu telecabina de hotel.

SPA Hotel „Livady“ probabil nu va rămâne subevaluată. De la ferestre imense, sanatoriul se deschide o panoramă pitorească, și, la voință, puteți plăti nutriție, atât „all inclusive“ și o singură dată. Pe teritoriul pensiunii există trei piscine, un solar natural, o saună, o sală de biliard, o sală de gimnastică, precum și un loc de joacă. Mai puțin de 50 de metri de hotel este o plajă privată.

Recenzii

După cum reiese din vacanțe, confortul de recreere depinde în primul rând de locuințe selectat și apropierea sa de mare. Cel mai bine este de a acorda prioritate sanatorii, care sunt situate aproape pe coasta – vă permite să reducă în mare măsură timpul petrecut pe drumul spre plajă.

În ciuda faptului că Livadia astăzi este considerat unul dintre cele mai stațiuni confortabile, cu toate acestea, resturile din perioada sovietică se fac simțite – pe teritoriul terenului sunt adesea complexe hoteliere, care de mai mulți ani nu au fost reparate, iar acest factor ar trebui cu siguranță se ia în considerare la alegerea unui hotel.

De asemenea, trebuie amintit că o parte din autostrada Sevastopol trece prin Livadia, așa că, dacă eliminați casa de oaspeți lângă el, atunci vă puteți bucura de liniște și odihnă.

Din plajele cele mai bune, pe recenziile de turisti, a recunoscut „Dolphin“.

Livadia opinie în Crimeea – În următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: