FOROS IN CRISEA: Istorie, vreme, atractii, cazare

Peninsula Crimeei este unică, egală cu ea este greu de găsit în toată Europa și în Asia, de asemenea. Dar chiar și în acest colț strălucitor al planetei există cele mai bune locuri. Printre acestea alocate foros.

Descriere

Dacă vă căutați pe hartă pe hartă, această așezare este situată la sudul Peninsulei Crimeea: în intervalul de la Yalta către Sevastopol. În sat există un parc pitoresc, saturarea atmosferei de aromă de vindecare. Nu e de mirare că de o lungă perioadă de timp erau reședințe guvernamentale.

Este conștient de faptul că menționarea scrisă a FORO-urilor au fost înregistrate pentru prima dată în documentația Departamentului de Trezorerie al Genei Medievale din 1360. Numele orașului este dat grecilor, pe care l-au întemeiat.

Comparativ cu sfârșitul anilor 1980, când cabana președintelui URSS a fost situată în FOROS, a devenit mult mai accesibil. Pe Cape Saârț în apropiere, în fiecare an, stropi fluxul de turiști din întreaga lume. Climatul satului este util pentru o varietate de boli.

În plus față de natura frumoasă, Foros este renumit pentru abundența monumentelor istorice ale diferitelor epoci. Pe acest mic, pare să fie un număr semnificativ de evenimente. Alături de plajă și de petrecere a timpului liber excursie, aici puteți găsi un număr de divertisment pentru tineret, inclusiv dans furtunoasă. Prin performanța de mediu, aceste locuri se disting chiar și pe fondul altor secțiuni din Crimeea. Numărul total al locuitorilor Foros depășește 2100 de persoane.

Unde să rămâi?

Restul în satul de tip urban poate fi însoțit de plasarea sau sectorul privat sau în hoteluri „serioase”. La alegerea primei opțiuni, un rol important este jucat prin aranjament direct cu proprietarii. Absența intermediarilor ajută la economisirea de bani esențiali. Vorbind despre sanatoriu, Asigurați-vă că menționați „sudul”, care este încă în epoca preferabilă, a fost considerată una dintre cele mai bune opțiuni din țară. Dar chiar și astăzi, mulți călători sunt dispuși să îmbunătățească starea sistemului respirator și a sistemului circulator.

Baza „Sudului” include apartamente de elită și camere pentru familii cu medie. Piscina și instanța de tenis sunt avute în vedere.

Din alternative care merită menționate Hotel „Grand Fleur”. Se sugerează să se lasă și să modeste, dar destul de confortabili, echipate parțial cu ieșiri pe terase. În ciuda lipsei de excese, totul este minim aici. Clean și nu rău … Plaja privată este situată în apropierea locuințelor.

Viața confortabilă este posibilă în Guest House Forossea. Oricare dintre cele cinci numere ale acestei instituții respectă pe deplin categoria de suită. Designerii cu experiență au lucrat la interioare. Sunt selectate sisteme de control climatice suportabile, sunt selectate mobilierul de calitate solidă și aparatul casnic necesar.

Organizați-vă mâncarea, cu toate acestea, este necesar să fie independent. Unii oaspeți pregătesc mâncare în bucătăria comună, altele participă la următorul restaurant.

Din pensiile formularului, numele terletsky este stabilit. Este conceput pentru aproape cazarea perfectă, de elită din sat. În Crimeea, nu există atât de multe instituții hoteliere cu o clasă atât de înaltă de serviciu. În restaurantul casei de la Terletsky, pregătindu-se mâncăruri de mai multe bucătării lumii.

SPA separat va încânta oaspeții calitatea serviciilor lor. Sala de fitness este echipată cu cea mai recentă modă de antrenament.

Când alegeți opțiuni cu propria plajă și mâncarea gata făcută, merită să vedeți La sanatoriu „foros”. Administrația garantează că oaspeții așteaptă o vacanță confortabilă liniștită. Ultima reconstrucție majoră a avut loc aici în 2017.

Distanța până la mare este de 100 m. Plaja de pebble la sanatoriu extins de 200 m lungime. Pentru bani puteți închiria o barcă, bicicletă cu apă, bicicletă. O vizită la sanatoriu este prezentată persoanelor cu următoarele probleme:

 • Diabet+
 • Probleme cu sistemul de digestie+
 • Eșecuri în activitatea sistemului musculoscheletal, a inimii și a vaselor+
 • Excesul de greutate corporală+
 • Probleme cu piesele superioare de respirație (cu excepția tuberculozei).

Există un sanatoriu:

 • sala de conferinte+
 • Piscină de apă+
 • solariu+
 • discotecă+
 • Agenția de turism+
 • Sport și sală de gimnastică+
 • terenuri de tenis+
 • Cameră de agrement pentru copii.

Parcat pe teritoriu nu va fi forța de muncă.

Dacă nu se limitează la programele de sanatoriu, atunci puteți menționa Hotel „Poshech”, Situat pe prima linie de plajă. Noțiuni de bază de la centrul satului poate fi în 5 minute de propriul.

Hotelul a oferit o oportunitate de a utiliza Internet gratuit. În total, există 10 de camere în clădirea + oaspeții de fumat nu acceptă. Dintre serviciile suplimentare este în valoare de asteptare livrarea de produse în camere, prin transfer + de la iesire la strada la cea mai apropiata plaja – 170 m.

Estimările pozitive pentru turiști cauzează în mod stabil Vila „Foros“. Camerele de lux și camere Junior Suite sunt dotate cu aer condiționat și minibar. De la balcoane puteți lua în considerare toate frumusețea mării. Vizitatorii Disponibil Adaugă în coș Royalty Wi-Fi gratuit.

Dacă este necesar, micul dejun este disponibil în camerele. Puteți utiliza o parcare în aer liber, copii send pentru a juca pe site-ul de stradă sau comanda un tur de mers pe jos.

În cazul în care hotelurile obișnuite nu sunt prea mulțumiți cu turiști, atunci este în valoare de vedere cu opțiunea de cazare În zona de camping „Yazak“. Loc pentru a instala cortul este setat relativ aproape de parcare pentru venire. Toaletele pregătite și dusul + organizatorii de camping au avut grijă de ocazia de a cumpăra apă.

  Centru de recreere Situat pe strada cosmonauților și are 5 numere. Trei dintre ei se află într-o casă comună din lemn, fiecare ocupă 18 pătrată. M. Altele 2 stabilite în case separate. În nodul sanitar se află duș, toaletă, chiuvetă, uscător de păr fix. Camerele sunt echipate:

  • Paturi cu saltele ortopedice+
  • Scaune de pat+
  • Noptieră+
  • Dulapuri dur+
  • Mese+
  • TVS pentru 29 de programe+
  • Frigidere+
  • Echipamente de climatizare.

  Marea este situată la 400 de metri de centrul de recreere și să meargă la stația de autobuz va trebui să maximizeze 300 m. Copiii de la 3 ani stau la locuri suplimentare gratuit. În curte există parcare. Nutriția nu este furnizată, transferul este organizat pentru o taxă suplimentară.

  Plata pentru cazare este acceptată Exclusiv în numerar. sigilii pentru animale de companie nu sunt făcute. Regulile de cazare pe baza implică îndepărtarea înclinate să facă zgomot sau decizia de a sărbători unele celebrare. În momentul rezervării puteți rezerva un număr de cel puțin 3 zile la rând. Pentru sala de Economie ia de la 2000 de ruble pe zi.

  De la locuințe private, este în valoare de opțiuni de vizualizare, cum ar fi Inzhir Guest House, Cabane pe Terletsky Strada și Foros coborâre, Apartamente la plaja Green și T.D.

  Climat

  Caracteristicile Foros nu poate fi redusă doar la descrierea generală și posibilitățile de hoteluri locale. Atenție merită, în primul rând, condițiile meteorologice care se adaugă aici, în vara. Comparativ cu o precipitare medie, care se încadrează în zona Yalta, aici este mult teren. Pe parcursul anului, nu mai mult de 400 mm de precipitații scade sub toate formele, la Ialta – 550 mm, iar la Soci (pentru comparație) – 1100 mm.

  Numărul total de zile insorite (pe an) în Foros este oarecum mai mică decât în ​​alte orașe din Crimeea, dar acestea sunt aceste condiții și a făcut stațiunea atât de plăcut pentru turiști. Scăzut de umiditate a aerului și frecvența briză îmbunătăți în mod semnificativ percepția fierbinte de zile de la Marea Neagră. Activitatea turistică de vârf în Foros cade pentru perioada cuprinsă între 7/cincisprezece-08/douăzeci.

  Perioada poate fi ușor modificată în funcție de procesele meteorologice schimbătoare. Perioada de catifea (septembrie) este ideal pentru cei care merg la Crimeea pentru reabilitarea.

  În unele zile ale lunii septembrie, se poate face un pic la rece. Dar va dura cel mult trei zile, și apoi asigurați-vă că pentru a reveni vreme caldă solară. Judecând după comentarii de turiști și localnici, de multe ori de căldură întreținute și întreaga prima decadă a lunii octombrie.

  Cu toate acestea, nu este necesar să se conta pe o astfel de evoluție favorabilă a evenimentelor. Apa poate fi răcită datorită vânt schimbare de direcție. Acesta este de obicei legat de nord-est, fie puternice, sau cu vânturi lungă de Vest. Când se sufla din nord-est, frunzele de apă caldă de țărm, și straturile sunt în creștere de mai sus, de obicei situate în adâncurile mării.

  Parametrii climatici ai Foros un ajutor foarte bun în tratamentul unui număr de boli făcut.

  În multe cazuri, un efect clar de vindecare este urmărită de până la 3 ani după ce a vizitat stațiunea. Iar pentru copii suficient, uneori, și o vizită pentru a consolida corpul pentru viață.

  Ce să vezi?

  Dar este imposibil, desigur, pentru a reduce vacanțe cu copii numai de a se bucura de soare, mare și nisip cald. Mai ales că există ceva să se uite, în plus față de banda de coastă. De multe ori, inspecția de atracții locale începe cu o casă-muzeu A. G. Kuznetsov. A fost această persoană care a făcut primii pași în dezvoltarea stațiune a teritoriului și în amenajarea infrastructurii sale. Proprietatea faimosului cifra a fost vizitat de multe personalități culturale cunoscute bine de la sfârșitul secolului XIX – începutul secolului XX.

  Conacul, construit foarte repede de standardele de timp, în afara a avut o frumusete uimitoare si un design foarte armonios, iar interiorul a fost echipat luxos. Chiar și cele mai importante galerii de artă nu ar deranja pentru a obține aceeași colecție de lucrări de pictură.

  Un alt interesant la sfârșitul secolului al XIX-lea este vacanța de Paradise Park. Puteți merge acolo liber, principalul lucru este să aibă grijă de copaci aduse dintr-o varietate de colțuri ale globului.

  Din atracțiile naturale de pe coasta de sud a Crimeei, sau mai degrabă, partea sa vestică ar trebui să fie numit Bay Laspi. Există chiar și un autobuz merge, iar zborurile nu sunt în zadar. Aspectul golfului este imaginație izbitoare.

  Anterior, după ce a căzut din ploi bogate din vârfurile munților mai apropiate, fluxurile sat curgea în jos, și apoi de ceva timp aspectul localității sa schimbat. Pe malul golfului, temperatura de +15 grade Celsius este menținută.

  Apa în golful este caracterizat prin puritate excepțională.

  In apropiere se afla o trarary atractiva Baliman, care este degradat de ambele părți Moduz Sarych și Ayia. vânt de Nord întârziere cu succes Stâncile din Cocia-Kai și Kush. O mulțime de plante exotice se găsesc în Baliman, și anumiți copaci au trăit timp de aproximativ 1000 de ani.

  Mergând de-a lungul drum de la Yalta Sevastopol în direcția Mukhalats, turiștii pot obține Înainte de scara al naibii. Este necesar să se meargă până la ea prin mutarea noastră din satul Oliva. O parte din călători comenzi excursii tur. Astfel de excursii vinde ghiduri de așteptare pentru clienții din apropierea pieței Foros.

  Anterior, în acest loc a fost calea de tranzacționare vechi. „La naiba casa scării“ Numele nu are o origine mistică. Acest loc a fost foarte convenabil pentru atacarea tot felul de hoți. Nimeni nu știe cât de mult luptele sa întâmplat aici cât de mulți au fost morți și răniți. Dar, de la mijlocul secolului al XIX-lea, când a devenit posibil să călărească trece Baidar, fluxul de mărfuri a scăzut brusc, iar din 1972 Cheile are o importanță turistică pur.

  Iubitorii de dragoste ar trebui să viziteze cu siguranță Capul Sarych, Unde este farul din 1898 clădiri. Pe lângă acest loc crește masa de plante din subtropicale. Unele dintre ele sunt enumerate în Cartea Roșie.

  Dar în sine Foros, există destul de multe obiective turistice interesante. Printre ei – Palatul Mellas, În cazul în care nu drumul pe terasament. Clădirea întruchipează cele mai bune idei de arhitectura medievala.

  parc din apropiere cu plantări plasate de struguri. Mount Parus Separată de alte formațiuni stâncoase matrice clerului. Înălțimea velei este de 150 m. Acesta atrage atentia de alpiniști pentru o lungă perioadă de timp.

  În foros, au ordonat și excursii la:

  • Muzeul lui Julian Semenov+
  • Manastirea Shuldan+
  • Cetatea situat pe munte Isar-Kaya+
  • Peștera de navigație+
  • Delfinariul+
  • Palatul Bakhchisaray+
  • Pe vinăria „Inkerman” și „Golden Beam”.

  Cum să obțineți?

  Cel mai apropiat aeroport la Foros se află în Simferopol, puteți ajunge aici din toate marile orașe din Rusia. Merită să cumpărați bilete în avans, deoarece la înălțimea sezonului se vor ridica în preț. De exemplu, în timpul iernii, locul de zbor de la Moscova la costurile Simferopol de la 5.500 de ruble în ambele capete. Și achiziționarea de bilete în ultima zi înainte de expediere, trebuie să plătiți cel puțin de două ori mai mult decât o singură cale.

  Terminalul Aeroportului Simferopol este destul de modern, în fiecare zi el ia un număr mare de zboruri din diferite orașe.

  Stația de autobuz este situat în apropiere de terminalul vechi, travelebuses sunt trimise de acolo. Va trebui să meargă mai întâi la Yalta, iar apoi, după traseul cu transfere suburban – să se Foros. Soluție alternativă – Fly și autobuz microbuze. Pentru un bilet va trebui să se stabilească în 500 de ruble, este necesar pentru a rezerva locuri direct în sala de sosire.

  Există un alt mod: pe autobuz a traseului 49th pentru a ajunge la drumul statiune. Troleibuzele 17 și 20 de rute sunt trimise acolo. Și deja din această stație aproape autobuze pe Foros.

  Alegerea o excursie de la aeroport cu taxiul, este demn de amintit că fiecare kilometru este scump de 25 de ruble. Se recomandă să se depună o cerere în avans, prin intermediul internetului, și nu la recepție. Cu o auto-excursie cu masina, drumul va trece prin:

  • Kerch+
  • Feodosius+
  • Satul Mound+
  • Alushta+
  • Yalta.

  Recenzii

  Comentariile Forto sunt în principal pozitive. Printre avantajele sale sunt punctele de vedere excelente și un preț accesibil de petrecere a timpului liber. În același timp, odihnindu-se la stațiune se va potrivi doar pentru iubitorii de o viață retrasă, liniștită.

  Dezavantajele se deosebesc de defectele pe care plajele sunt inutil „piatră“, și alte forme de divertisment aici nu vor fi organizate în mod special. Du-te la mare este destul de dificil.

  Pentru a beneficia de cele mai bune plaje din formular, aveți nevoie pentru a obține până cât mai curând posibil și să se mute cât mai mult posibil de centrul său. Doar așa poate fi în liniște, locuri confortabile, cu apă limpede impecabil. Sau poți vorbi pe un hotel privat, cu propria plajă. Foros cafe hrăni destul de bine, prețurile sunt destul de acceptabile. Puteți încerca, de asemenea, vin local de tineret.

  Următoarele video va spune despre caracteristicile de recreere în Foros.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: