-Munte în Sapun Crimeea: Care este caracteristicile de unde și cum să obțineți?

-Munte Sapun – altitudinea geografică, care este situat la nord de Sevastopol. Din punct de vedere biologic, obiectul nu este vizibil, dar cu istoric este foarte important. În decursul anilor, cele mai sângeroase bătălii au venit aici.

Descriere

Înălțimea muntelui peste nivelul mării 240 de metri. -Mountain Sapun situat în apropiere de străzile centrale ale orașului: între centura de pădure Fedoskinsky și templul icoana Korsun a Maicii Domnului. În apropiere se numără mai multe parteneriate în grădină. Toată creasta este formată din trei înălțimi, începe de la inkeman, continuă spre Balaclava. De fapt, înălțimea este înveliș Valea Balaklava. Lungimea intregului deal este de aproximativ 7 km. Masivul de pădure în jurul muntelui este locul cluster al populației locale. Oamenii folosesc un loc pentru a prinde natura datelor festive.

Unele teritorii care se apropie de Balaclava sunt plantate de podgorii. Odată pe pantele muntelui aveau o lut alb medical, dar acum nu mai este minat. Nu este o matrice naturală remarcabilă a dobândit o mare importanță, jucând rolul unei structuri defensive naturale.

Până în prezent, numele muntelui este o legenda, acesta este inclus în lista de atracții, obligatorii pentru vizualizare. Obiectul are renume mondial și este obligatorie paragraful al programului cultural al multor turiști. memorial cu echipament militar este curios și adulți și copii.

Istorie

Menționarea istorică a-Munte a aparut Sapun pentru prima dată de perioada 1854. În acest moment, celebra bătălie Balaklava sa întâmplat. Batalioanele combinate din Anglia, Franța și Turcia, pe de o parte și batalionul de trupe rusești au participat la luptă. Forțele inamice au diferit de multe ori, dar înălțimile muntelui pentru mai multe atacuri nu au fost luate. Toate atacurile trupele rusești au bătut pe soldații care au supraviețuit au fugit de pe câmpul de luptă. Despre acest eveniment la locul de luptă acum nimic nu amintește, dar -Munte sine Sapun a intrat în folclorul englezesc ca habitat al puterii necurate. Acești luptători vechi au păduri populate și un deal de vârfuri cu diverse spirite care au netezit cavalrymenii invincibili.

Istoricii cred că această bătălie nu a avut o valoare decisivă pentru campania din Crimeea. Ia Malakhov Kurgan – cel mai important eveniment în război 1853-1856., Aici complexul memorial este situat în onoarea evenimentului istoric.

Valoarea crucială a Sapun-Mountain a câștigat în vremurile celui de-al doilea război mondial. Alte mijloace tehnice au participat la coliziuni. Un exifraration de la Yalta si Simferopol a fost deja construit. Drumurile utilizate pentru a muta echipamentul militar. Din înălțimea elevației, puteți controla drumurile din ambele direcții, care oferă avantajul trupelor care au avut acest loc. Trupele armatei roșii au trebuit să lupte de două ori pentru partea de sus. Ambele bătălii erau sângeroase și feroce. Că, cu un singur lucru care, pe de altă parte, erau pierderi mari. În 1942, panta a fost practic transformat într-o lava de ardere.

Pe parcursul a doua perioadă, a existat un punct strategic important al trupelor fasciste. reproducere puternică a fost apărat în mod convenabil, iar Armata Roșie a trebuit să ia înălțime, și cu punctul cel mai greu accesibil. Această etapă a fost important, deoarece era imposibil să elibereze orașul fără ea. Luptele mers aproape în mână, dar bătălia principală a avut loc pe 07 mai 1944. Succesul determinat pe faptele de vitejie, și întregul oraș a fost lansat de 9. Sevastopol sărbători Ziua Victoriei dublă – 7 și 9.

Citește mai mult  În cazul în care este mai bine să se relaxeze pe coasta de sud a Crimeei?

Informații privind pierderile de pe munte din-Sapun surse diferite este mult diferit. În Fundamentele diorama în sine, există date generale cu privire la cei care au murit în timpul echipei Sevastopol – 6,000. uman. Potrivit unor informații, 350 de persoane sunt ucise în timpul devastarea-Munte din Sapun 7-9 mai. În informații istorice despre inamic: peste 3 mii de ucis. soldați și ofițeri și până la 10 mii. Germani au fost capturați. Printre distruse: instrumentele și mortare – 495, de mână și mitralieră arme – 168, mașini – 287. În mâinile trupelor Armatei Roșii, mai mult de 100 de arme au fost transferate, de aproximativ 2.000 de mașini, o mulțime de alte bunuri.

Pe elevația legendara a apărut aproape imediat Obeliscul. Muzeul de asemenea, a apărut și aducere aminte de arma stânga pe câmpul de luptă. Localnicii au aterizat mulți copaci. În 1958 artiști de Malțev, Marchenko și Szekin a creat o pânză pe scară largă numit dioramă. Locul este foarte popular în rândul turiștilor din toate țările. Mai târziu, în 1964, Memorialul a fost reconstruit. De exemplu, un monument al gloriei eterne eliberatorilor a apărut. Numele eroilor luptă a apărut pe plăcile memoriale. În anul 50-a aniversare a Victoriei, capela lui George Victorious.

În cazul în care se află și cum se ajunge acolo?

Despre-Mount există Sapun o mulțime de informații în ghidurile turistice din Crimeea. În Sevastopol, mulți vin pentru obiective istorice. Autobuze, ruta taxiuri papură la acest punct din diferite părți ale Crimeea. Mountain din oraș este de 6 km, care este de fapt suburbie. Pentru a ajunge la Muntele privind transportul personal Sapun, este suficient pentru a conduce pe hartă Navigator: latitudinea – 4455’51 „“, longitudine – 3358’51 „“ sau o adresă exactă – Crimeea, Sevastopol, Nakhimovsky Cartier, Mountain-Sapun.

Pentru deplasarea pe mijloacele de transport public, trebuie să ajungă mai întâi la aeroportul din Simferopol, un alt punct pentru a primi aeronave în Crimeea nu este. Aeronava principală lua mai multe bilete de zeci pe zi. Simferopol puteți zbura zboruri directe din Arkhangelsk, Volgograd, Ekaterinburg, Moscova, Kazan, Krasnodar, Krasnoyarsk, Omsk, Sankt-Petersburg și multe alte orașe din Rusia. Biletul de avion medie va fi de aproximativ 10 mii. rubles. Zborurile din Moscova și St. Petersburg sunt de obicei necostisitoare, există o reducere de la 6 mii. ruble pentru călătorie Thereâ-back.

Rutele directe sunt trimise la Sevastopol de la aeroport, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință în oraș. Calea va dura aproximativ trei ore, iar pentru un bilet va trebui să dea aproximativ 500 de ruble. turisti economice se va potrivi cu varianta de mișcare în domeniul transportului urban până la stația de cale ferată Simferopol. Căile de autobuz suficiente: 49, 50, 98, 113 și 115. La stația de cale ferată, puteți alege trenul într-o direcție corespunzătoare și du-te la drum. Prin timp, drumul va fi mai lung, dar dacă ai noroc cu plecarea trenului, acesta va fi lansat ca aproximativ trei ore, dar pentru călătoria va trebui să se stabilească în doar 150-200 de ruble.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre scuipa de sud din Crimeea

Biletele directe de autobuz la Sevastopol au început să trimită bilete de autobuz direct din diferite orașe din Federația Rusă. Tariful depinde de îndepărtarea orașului de plecare, calea de timp va dura cel puțin o zi. Traseele sunt acum moderne, confortabile, de exemplu, „Don“, sau M-4 sunt stabilite de la Moscova, și Republica conduce pod din Crimeea un nou A-290 de drum, este posibil pentru a obține de la autostrada A-146. Principalul lucru este de a ajunge la Kerch pe drum, după ce trebuie să păstrați calea spre Feodosia, apoi la Simferopol, și după ce treceți pe un drum drept spre Sevastopol.

Este posibil să ajungeți de la Yalta în oraș, dar calea va dura aproximativ 40 de minute pe transportul personal, deoarece vor conduce la 75 km. Traseul Yalta este în prezent renovat, este într-o stare acceptabilă. Între Sevastopol și Yalta rulează o mulțime de autobuze de zbor care sunt trimise la fiecare 30 de minute. Puteți alege orice zbor, trimiterea are loc în intervalul de la 6-00 la 22-00. Aceleași rute iau călătorii din punctul de oprire Sapun-Mountain din Yalta.

Dacă scopul este doar Sapun-Mountain, atunci pentru vizita sa nu va trebui să plătiți suplimentar suplimentar. Memorial gratuit, localnicii de aici petrec timp doar la sfârșit de săptămână. Cel mai mare grup de mulțimea se observă în vacanța de mai, pentru distracție mai confortabil, este mai bine pentru a alege alte zile de obiective turistice de vizitare.

De-a lungul sezonului cald, diverse cluburi sportive și asociații istorice organizează evenimente interesante de pe Muntele. Ele sunt de teatru, pline de culoare, de obicei, să învețe să datele istorice. În luna mai, Rupoore începe difuzor de lucru pe Muntele, din care cântece militare, diverse informații despre sunet evenimente complexe sau planificate.

În cazul în care pentru a merge și ce să vezi?

Diorama este una dintre cele mai mari obiecte ale complexului. Astăzi este amplasat în clădirea maiestuos în formă rotundă, care se află în centrul Memorialului. Analogi de instalare, care a apărut în 1959, nu a fost creat încă. La primul etaj al clădirii este acum un muzeu, iar pe al doilea – imaginea în sine cu obiectele însoțitoare. De asemenea, la etajul al doilea există un balcon revizuit din care tipurile de panorama naturală. Dirama este deschis zilnic, cu excepția marți, puteți vizita 10-00 la 18-00. O excursie nu este necesară, photostitis este disponibil, dar trebuie să suplimentare plătească pentru acest serviciu. În magazinul muzeului puteți cumpăra diverse suveniruri.

Diorama este format din mai multe tablouri, dintre care primul este numit „asalt de Sevastopol“, o altă lucrare – „Apărarea Sevastopol“ – dedicate în mod oficial la războiul Crimeei, și nu ani de-al doilea război mondial. Batal Diorama în sine a fost elaborat de un grup de artiști, dar corespunde foarte precis la fapte istorice. Este curios faptul că toate fragmentele de Diorams au fost scrise separat, numai în loc de puzzle-uri au fost combinate într-o singură pânză. Deja la munca artistică a creat adăugat un plan de fond. Expunerea sa dovedit a fi pe scară largă, prin urmare, ceremonia de deschidere a avut loc în 1959 sa transformat într-un important eveniment cultural.

În comparație cu diorama, complexul memorial, construit de arhitecți Cacker și Artyukhov, arată ca un monument modest. El a apărut imediat la sfârșitul războiului. Apoi a fost suplimentat cu plăci cu numele componentelor care participă la eliberarea orașului. În ultimii ani, există 240 de nume de soldați cu titlul de eroi ai Uniunii Sovietice.

Un alt reper de Munte Sapun – o capelă, care atrage un mozaic înfățișând George un victorios. Acesta este situat deasupra intrarea în templu. Artistul de Barusnets este listat de către creatorul acestei opere de artă. Pe vârful truncane-con în formă de complex figura îngerului și cruce. Cel mai interesant Tehnica-Militare de Munte Sapun, care, desigur, a fost livrat la început în mod specific, ci se referă la perioada celui de al doilea război mondial. Toate armele sunt plasate pe expuneri deschise, care sunt numerotate 7 bucăți. Cu aparate puteți face fotografii gratuite. Există aproape întotdeauna o mulțime de turiști aici.

Cea mai mare varietate este reprezentată de armele de artilerie. Există arme de la 45 la 160 mm. Expoziția prezintă și diviziune, precum și anti-tanc tunuri, mortiere, musicaluri, artileriștii.

Expunerea interesante cu tehnologie navală. Aici este faimoasa navă torpilă „Komsomolets”. Există, de asemenea, un fund magnetic al tipului de jos, precum și o torpilă de vapori. Șurub cu vâsle, stereo-container, dispozitiv de torpilă, ancora de alimentare, bombardamente, arme de mare, scoici practice armurată piercing și – toate acestea sunt, de asemenea, inclusă în expunerea. Unele tehnologii sunt din numărul de sisteme de apărare aeriană, ele sunt reprezentate de M-1 și Zenit. În expunerea rezervorului se stabilește mai multe tipuri de această tehnică de la specii medii și grele și, împreună cu arme autopropulsate. Printre mașinile de luptă, un număr mai mare de asamblorii curioși să colecteze „Katiușa“, dar în întâlnirea există încă dispozitive „BM-13-16“ și „BM-13-12“.

Citește mai mult  Cele mai bune plaje din Simeyiz din Crimeea

În plus față de tehnologia de producție sovietică, exponatele artileriei germane sunt prezentate pe Sapun-Mount, care provoacă, de asemenea, interesul publicului. Armele sunt situate în așa-numita colecție de trofee – cu cuvintele organizatorilor expunerii, armele au fost folosite în oraș în perioada celui de-al doilea război mondial. Cu toate acestea, unele copii au fost livrate aici de la Perm. În fața punctelor de vedere ale turiștilor apar produse din 1918. De exemplu, această perioadă include mortira grea și ușor. Majoritatea produselor de expunere de trofee aparțin perioadei de la începutul secolului trecut.

Despre ce trebuie să vizitați Sapun-Munte în Crimeea, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: