Privire de ansamblu asupra plaje Sevastopol

Crimeea este asociată cu o vacanță pe plajă, iar Sevastopol este considerat mai des de orașul naval obișnuit. Dar există plajele noastre potrivite – principalul lucru este să cunoaștem caracteristicile lor.

Plaje de top cu descriere

Dacă vorbim despre orașul Sevastopol, atunci un fapt imuabil va fi că în el aproape 40 de plaje. Unele dintre ele sunt acoperite cu nisip, alte pietricele de somn. Există, de asemenea, acele locuri care sunt pregătite pentru petrecere a timpului liber maritim și nu sunt create de natura în sine.

O prezentare generală a acestor site-uri este recomandabilă să înceapă De la plaja „Victory Park”, Ce în cartierul Gagarin. Mii de turiști și localnici s-au grabit aici. În plus față de banda de plajă, există una mică în apropiere Parcul „Student”. Prin aceasta va trebui să meargă pe drumul spre țărm. Familiile cu copii se plimbe adesea în parc, teritoriul său este foarte bine echipat. Atractivitatea zonei de parc crește faptul că acesta este împărțit în mici alei, realizate în stilisticii diferite părți ale lumii.

Cobori la mare este destul de ușor, dar trebuie să se țină seama de faptul că țărmul este acoperit cu pietricele mici, și există mai multe pietre ascunse în apă.

Victory Park Beach este proprietatea orașului și are o stație de salvare, cabine de duș, camere de depozitare pentru lucruri. În apropiere se află o stație de autobuz.

Din 300 m lateral, turistii se dovedesc a fi pe plajă „Omega”. Acesta este un golf cu apă puțin adâncă, mai degrabă extins. Scăldat aici este justificată numai în luna iunie. Datorită încălzirea rapidă, alge și alte microorganisme periculoase sunt distribuite în apă. Dar, în prima parte a verii „Omega“ este mare pentru turiști cu copii. Plaja va încânta pe cei care au decis să combine timpul liber la mare, cu o vizita la discoteci, restaurante și cafenele.

Turistii pot beneficia de multe alte platforme. Printre acestea alocate Plaja „Sunny”, Situat lângă Ancient Chersonese. Pentru a ajunge acolo, trebuie să mergeți lângă Parcul Akhmatova. Gardul livrat pe marginea plajei, separă turiștii din excavații istorice.

Găsiți secțiunea „Crystal” a țărmului este ușoară – Aproape de el există un monument dedicat navelor inundate în războiul din Crimeea. Aici sunt în mare parte vârstnici și turiști, oprirea în centrul orașului. Plaja se face sub forma unui dig de beton. Coborârea în apă și creșterea acesteia apar pe scări. În apă, malul devine imediat adânc, adâncimea este de cel puțin 1,5 m. Plaja a fost dotată cu cabine pentru dressing, baldachin, posturi de salvare.

Îndepărtat de zona Sevastopol numită Balaclava, de fapt, face parte din acest oraș. Plaja principală a lui Balaclava este situată în centrul ei. În apropiere există o mulțime de cafenele și restaurante cu bucătăria de pește. Lipsa acestei părți a coastei este o cantitate destul de importantă de murdărie.

Este recomandabil să se deplaseze pe partea opusă a golfului, unde marea este mai curat.

Pentru a se relaxa în Balaclava, puteți alege mai mult „Silver“ și plajele „de aur“. Puteți ajunge acolo pe taxi de mare traseu. În aceste locuri de apă este semnificativ mai bună, dar este destul de frig. Turiști pe plaja „de aur“, întotdeauna un pic și acest lucru se datorează faptului că coasta vine strâns la munte.

Caută plaje de nisip este necesar, în partea de nord a Sevastopol. Acolo se află, de exemplu, celebrul „Studiul“. Această bandă este foarte lungă, și ajunge aproape districtul foarte Saksky. Mul catenare pleacă feriboturile de centrul orașului a orașului, iar zborul este aliniat cu excursie. Oamenii care sunt la bordul feribotului se pot bucura de aspectul orașului și golf.

Plaja este acoperita cu nisip moale, dintr-o fracțiune mică. Situată pe ea este convenabilă și confortabilă chiar și fără scaune acoperite sau de punte. Când apa ar trebui să fie la fel de atentă. La țărm, în partea de jos există o bandă de bigbank mare. Șezlonguri și platformă acoperită de la raze însorite, pregătite pentru „studiu” pentru o lungă perioadă de timp. Există cafenele și restaurante mici. Puteți încerca bucătăria tradițională a popoarelor din Crimeea, inclusiv tătarii.

Citește mai mult  Odihniți în viermi în Crimeea

Vorbind despre plajele din Sevastopol, este necesar să menționăm plaja „Fiolent”. Acest nume a primit în onoarea Capei, unde. De remarcat „filenent” este că servește drept sfârșitul ramurii occidentale din Munții din Crimeea. Pentru a veni la Cape nu este ușor – distanța față de oraș este de 5 km.

Pentru a ajunge acolo la persoanele cu cărucioare pentru copii, și chiar și cu tocmai a început să meargă cu copii, va fi greu dacă nu există o mașină personală.

Coborâre până la „fillent” apare pe căile și pe scările improvizate. Apa în zona acestei cape este foarte curată. Răcirea din cauza fluxurilor subacvatice este aproape imposibilă. Deoarece nu există clădiri de apartamente în apropiere, iar vizitatorii sunt puțin, marea nu este plină, căldura de apă este susținută de Yalta.

În cartierul Balaklava există o plajă „Jasmic”. Lățimea unui astfel de sector nu depășește 450 m. Cu toate acestea, nu-l împiedică să aibă o mare popularitate. Plaja „Yashmovy” a fost supusă de pietricele. Timp de acum 100 de ani, a fost construită o scară, permițându-vă să ajungeți la mănăstirea Sf. George. Peisajele din această parte a țărmului sunt foarte pitoresc.

Granița nordică a Sevastopolului se poate lăuda, nu mai puțin cerută de plaja „Tolstik”. El a primit numele său în onoarea lui Cape Grime. Amploarea coastei în acest loc este de 200 m și, în același timp, este împărțită de o undă din apropiere. Un pic mai departe este secțiunea „sălbatică” a coastei. Noaptea pe plaja „Tolstik“ trece disco, iar în grajduri în timpul zilei și magazine mici.

Puteți ajunge la „gras“ pe un taxi sau pe cont propriu mașină și bilete de autobuz regulate du-te acolo. Este imposibil de a face o greșeală – stop este exact cu numele „Beach Tolstik“.

În ceea ce Blue Bay Beach, el a apărut din cauza unei eruptii vulcanice vechi. În apropiere de plajă sunt Capul Chersones și satul „cazaci Bay“. Natura în aceste locuri și victime Dick In perspectiva. În timp ce de afaceri nu a avut timp să stăpânească acest loc, dar o parte a cetățenilor au transformat deja în Blue Bay. Banda mal acoperit cu pietricele se întinde de la 300 m – aceasta este încadrată de frumusete uimitoare de roci. Deși plaja este foarte compatibil, rupe cortul și a pus jăratic aici nu va permite.

Puteți merge la „Blue Bay“ pe masina de pasageri sau în transportul urban. Dacă autobuzul este selectat, atunci strada Mennshikova ar trebui să vină pe stradă și deja de acolo trebuie să ajungeți la oprirea „Mayak-2”.

Populația locală dă camera acolo în chirie de zi cu zi și un hotel bun este situat în apropiere.

Cei care îi plăceau pe plaja „Uchkorevsky”, merită să se experimenteze și să continue – plaja din satul Lyubimovka. Lungimea totală a acestui complot de coastă ajunge la 3 km. O plajă amenajată, treptat, se înlocuiește cu spațiu sălbatic. Cel mai probabil, acest loc va fi nu a reușit la cunoscătorii de toate non-standard în Crimeea. Partea principală a benzii de plajă este bine echipată în termeni de infrastructură. Se recomandă să mergeți la familiile cu copii. Micul turiști pot înota în laguna lui Valentine. Turiștii sunt disponibile umbrele, scaune de salon, șezlonguri și dușuri. Deoarece marea aici este relativ puțin adâncă, iar coborârea la apă este uncrowded, atunci înot aici este în siguranță. Călătorii vor trebui să stea mai întâi pe barca care vine de la digul județului și apoi să folosească autobuzul, cu ieșirea la oprirea „Sovzhoz Perovsky”.

Plaja „Orlovka” este foarte mare, se extinde la câțiva kilometri în lungime. Partea de jos din această parte a coastei este destul de plăcută, iar apa este curată. Nu e de mirare că aceste locuri au primit numele „Coasta de Aur”. Închirieri în apropiere o mulțime de locuințe – nu numai apartamente și case private, dar și camere de hotel.

Este obișnuit să împărțiți „Orlovka” pe 6 site-uri eterogene. Nu există obstacole fizice între ele și vor încânta iubitorii care merg pe distanțe lungi. Țărmul este acoperit cu nisip acolo, dar în unele locuri există o mică pietriș. Stepul plat al unei persoane este înlocuit de pante, pe care lut roșu este clar vizibil. Din cauza ei sub furtuni, apa devine mai murdară.

Citește mai mult  Soiuri de schiuri pentru copii și alegerea lor

Plaja „Orlovka” împărtășește râul Kacha pe o parcele aproximativ egale. Adâncimea mării în diferite locuri poate varia foarte mult.

Teritoriul din apropierea comunității de grădină „Beach” este foarte cool și este necesar să coborâți acolo în pervaz. Pista este asfalt, care facilitează foarte mult calea, umbra groasă cade pe ea de la copacii înconjurători – este foarte frumos, mai ales în căldură.

Foarte atractiv pentru localnici și călători este considerat „soldat” plajă. Mai recent recent, el a aparținut categoriei „sălbatice”. A fost tot cazul dezvoltării slabe a infrastructurii și a dificultăților de sosire. Din 2017, situația sa schimbat. Plaja soldatului din punct de vedere geografice efectuează un segment al coastei Ambiral Bay.

Cel mai mare și mai târziu site-ul all-in-the-end este strâns adiacent portului râului. Numele benzii de plajă se datorează faptului că mai devreme a existat una dintre unitățile de apărare aeriană. Când armata și-a lăsat obiectul, a devenit foarte liniștită aici, dar numele plajei nu se mai schimbă. Acum, la plaja „soldiersky“ au existat posturi de salvare, toalete echipate și cafenele.

Pe teritoriul este menținut constant de ordine, o mulțime de oameni s-au grabit aici, iar fosta atmosfera wildness romantică a dispărut complet. Lot-cutting în această parte a apei Sevastopol foarte bine încălzită.

Mutare în apă ar trebui să fie atent, deoarece, uneori, pietre mari vin peste.

petrecere a timpului liber de sezon este modestă, și în timp ce acesta este limitat la mai multe tobogane cu apă, catamarane și orașe joc. La „soldații“ plaja va veni cu traseu de autobuz 81th, care pleacă de la Piața Nakhimov. Este necesar să se meargă la elementul de capăt „Omega City“ – turiștii trebuie apoi să meargă în jos pe strada garlicov și virați la dreapta la prima ocazie, și apoi du-te la nord-est.

Continua privire de ansamblu plajele Sevastopol se află pe un astfel de obiect ca „Aquamarine“. Formal, este deschis oricarui turist, dar, în practică, se acordă prioritate pentru oaspeții hotelului cu același nume. Căutați pe plaja de pe harta Sevastopolului trebuie să fie în piloții microdistric. În apropiere se află Parcul Victoria și Școala Cadet – de la aceste repere și este în valoare respins.

Cei care nu s-au oprit la hotel vor fi localizați numai pe prosop și înotați în valuri. Pentru a profita de infrastructura pe plajă, trebuie să plătească bani în plus. La vârful sezonului, chiar și pentru o taxă suplimentară, un sejur confortabil nu este de a asigura, pentru că mulți oameni vin aici și vine. Lungimea benzii plaja este de 150 m, iar lățimea nu este mai mare de 30 m. Malul este acoperit cu nisip neted, nu prea mare. Intrarea în valurile Mării Negre este treptată, și chiar și în cazul în care nisipul în partea de jos se înlocuiește cu pietricele, disconfort este minim.

În absența experienței în depășirea acestor secțiuni, cu picioarele goale pot fi transmise pe șine din lemn.

Curățarea pe teritoriul este deținut de mai multe ori pe zi, astfel încât apa nu este furios din cauza murdăriei, dar din cauza nisipului suspendat.

Următorul punct în examinarea noastră – Bounty Beach. Aceasta este o altă parte a populare Cape Fiolent. Contrar numelui său, el nu creează aceeași impresie ca și îndepărtat din Pacific Atoll. În partea de nord a „Bounty“ merge la plaja „Cherepakh“, și de la sud, el se învecinează cu o parte a coastei, numit „marginea crocodil“. Probleme cu turiști orientate aici apar în mod regulat. Uneori, doar locuitorii din zonă pot determina cu exactitate în cazul în care începe o parte din capetele de bandă de coastă, iar celălalt. Ca repere, puteți alege o pelerina de struguri și un complex de semnale luminoase. Din aceste faruri „Bounty“ este situat pe decât de la Cape. Aproape de Mayak, vă puteți relaxa, de asemenea, pe mal, dar în ambele locuri, coborârea este de neconceput fără pantofi speciali de cauciuc.

Citește mai mult  Totul despre plajele generale din Crimeea

Partea de jos a mării, „Bounty“ este acoperit cu pietre. Linia de coastă în sine nu este prea mare. Singurul lucru care se referă la plaja cu faimoasa insula tropicala, aceasta este forma de semiluna. Pantele de pe coasta aproape ca scop foarte cool și nu este faptul că palmele, dar chiar și doar culori.

„Marble“ Beach că, în Balaclava, ea nu se laudă de divertisment și servicii suplimentare. Dar nu-l împiedică să mențină mare popularitate. Motivul pentru îmbunătățirea slabă este că, chiar și recent a fost o facilitate militară. Toalete, copertine și posturi de salvatori sunt prezenți pe plajă. Dar dezavantajele sunt pe deplin justificate de tipul incredibil de cape Ayia situat în depărtare.

Kachinsky Beach are și alte avantaje – pe ea marea limpede, în care este convenabil pentru a merge, dar țărm în sine este acoperit cu pietricele si nu prea lat. Găsiți baie soare în timpul verii. Terasament situat în apropiere este bine amenajată și decorate, există o mulțime de cafenele și magazine.

Despre grota Diana este o altă zonă de plajă. Este potrivit pentru recreere, acesta este numai în mod condiționat ca acoperite cu pietricele mari. Este extrem de inconfortabil pentru a intra în apă, coborârea în mare este acoperit cu pietre mari. În același timp, marea este destul de curat și de control în partea de jos este ușor. Începând cu 2018, o scară durabilă a fost montat pentru coborâre la plajă, și platforme de vizionare sunt foarte convenabile pentru supravegherea în răsărituri și apusuri de soare.

În Balaclava, există o altă plajă ransached, numit „Vasili“. Este apreciat și Crimeans, iar oamenii care vin de departe. Spatiul plaja este mic, dar a lucrat foarte bine la amenajarea coastei. Lucrările de magazin, scaune și umbrele de închiriat sunt disponibile, cabine pregătite pentru pansament.

Completați o trecere în revistă a principalelor locuri, este recomandabil să plaja „regală“, situată în vecinătatea Elegant Cape Fiolent. Pasajul de pe mal este de multe ori imposibilă fără verificare. Adrenalină la mare este practic absentă acolo. Această parte a coastei Sevastopol este frumos, nu numai la suprafață, dar, de asemenea, sub apă. Iubitorii uniform du-te aici, chiar din alte regiuni.

Înot locuri în jurul

Deoarece Sevastopol este foarte bine stăpânit, apoi un pic plecat de aici. Cele mai multe dintre ele sunt adiacente doar la spațiul de locuit echipat cu acest lucru sau că infrastructura.

Cele mai multe locuri sălbatice atractive:

  • Plaja „Sandy“, împărțind aceeași golf și Omega Bay+

  • „Omega Wild“, situat lângă Capul „Sandy“+

  • „Cazaci Bay“, care este cel mai slab dotate și are cel mai mult spațiu greu accesibil plajă în oraș erou.

plaje sălbatice și nudiști ocupă în principal, partea de nord a Sevastopol.

Pentru a ajunge la iubitorii de plaja de nudisti de astfel de petrecere a timpului liber va trebui să meargă departe de oraș.

Toate mal în această parte se caracterizează prin intrări netede. Pietre, și chiar mai mult de bolovani, nu există nici o. Căutați zonele cu adevărat sălbatice necesare imediat pentru „Loved“.

Un alt exemplu de astfel de complot a – „fascicul german“. Acolo coasta este destul de strâmte se sprijină pe stânci îndoite în nisip roșu. peisaje locale creează un sentiment de suprafața marțiană. În ciuda greutatea nisipului, mare aici este curat. Singura infrastructura disponibilă există un magazin cu un sortiment insuficient.

Rating

Primul loc in lista de popularitate a plajelor ocupă un „soare“ plaja. În continuare, lista include:

  • „Omega”+

  • „Cristal”+

  • „Victory Park”+

  • „Studiind“ – este recomandat în special pentru călători.

Recenzii

Estimările privind plajele din Sevastopol foarte mare. De exemplu, o vizită la Cape Fiolent pe mulți oameni produce un efect uimitor. Rafalele briză ușoară sunt dincolo și de a crește tonusul organismului, ajuta mai bine se relaxeze.

călătorii cu experiență recomandă insistent să nu locuiască pe plaje deja familiare, dar încercați platforme noi si locuri de fiecare dată.

Prin urmare, este recomandabil să meargă pe drumul pe o mașină personală sau închiriată.

Cititi mai multe despre plaje Sevastopol, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: