Sevastopol, în Crimeea: Istorie, atracții și vremea

Peninsula Crimeea este un loc care atrage rușii istoria sa incredibilă, natura frumoasă, plaje aurii. Sărbătorile de pe malul Marii Negre a fost mult timp o tradiție națională. Până în prezent, Sevastopol este cel mai popular oraș din rândul turiștilor și turiștilor de familie. În atracțiile și alte divertisment vor spune în acest articol.

Descriere

Orașul este situat pe coasta de sud-vest a Peninsulei din Crimeea. În posesiunile sale, aceasta este coasta golfului de același nume, precum și Peninsula Herakley. Conform datelor științifice, a fost în aceste locuri „Construcția” a crestei de munte din Crimeea a început. În plus față de Crimeea, dacă vă uitați la hartă, nu mai puțin cunoscute sunt stuf, rotunde, fotografiere, carantină și Bay Southern.

Decontarea populată rezultată este înconjurată de mai multe rezerve naturale, pe teritoriul căruia râurile curg.

Istoria Sevastopolului începe în cele mai vechi timpuri. La acea vreme, a existat o politică destul de mare numită Chersonese. Arhitectura orașului antic astăzi este principala atracție a Republicii Crimeea. Deci, Chersonesul Tavrichesky este situat pe partea de nord.

Fondatorul orasului modern (1783) este contra-amiral. F. Mekenie. Sevastopol vecine astfel de orașe mari ca Simferopol (în nord), Yalta (sud-est). Suprafața totală – 1.079 de metri pătrați. Populația – aproximativ 420 de mii de oameni. Zonele locale – Gagarinsky, Leninsky. Apropo, satele de la poalele munților, de asemenea, fac parte din teritoriul orașului.

Până în prezent, orașul este cel mai mare centru istoric științifice, industriale pentru populația indigenă, precum și un frumos distrugator de vacanță. Este imposibil să nu menționăm că Sevastopol este considerat puternic baza a Flotei Marii Negre a Federației Ruse.

Climat

Climatul de Sevastopol poate fi numit subtropicale, deși, adidașii din Munții Crimeea nu protejează orașul de vânturile nordice. În ciuda faptului că Sevastopol este situat pe o latitudine cu Lyon Francez și Italiană Milano, vremea aici este foarte diferită de țările europene. Clima coastei sudice a Crimeei depinde de starea de spirit a mării.

De exemplu, la poalele de la poale, condițiile climatice sunt destul de moi, astfel încât climatologii determină-o ca marină. Southwest coasta inerent subtropicală de tip mediteranean.

Cea mai rece lună este februarie – temperatura medie a aerului este de +2,8 grade. În iulie – luna foarte caldă, aerul încălzește până la +22,4 grade. Marea Neagră de pe coasta Sevastopolului păstrează temperatura de la zero și în timpul verii – mai mult de 23 de grade.

Citește mai mult  Soiuri de costume de schi pentru copii și alegerea lor

Ce să vezi?

La sosirea în Sevastopol, în primul rând, este necesar de a vizita principala atractie a peninsulei – Monumentul navelor inundate. Acest simbol este la aproximativ 20 km de linia de coastă. Conform faptelor istorice, în 1854-1855. Au fost inundate în mod intenționat 13 nave ale Flotei Mării Negre pentru obiectivul bun – să nu lase armata anglo-franceză în Golful Akhtyar.

Monumentul, de fapt, este o stâncă, de cotitură lin într-o coloană a ordinului corintic. Este demn de Majestic Bronz vultur bicefal cu ancora și cununa de lauri în mâinile. Monumentul această zi este o valoare istorică și culturală care seamănă cu eroismul soldaților în timpul războiului Crimeii.

Următoarea oprire trebuie să devină cu siguranță Rezerva Națională „Chersonesul Taurid“. Multe secole în urmă acest teritoriu a fost ocupat cu un oraș destul de dezvoltat. Cu toate acestea, după două milenii de existență, el a fost distrus de nomazi din secolul al XIV-lea. lucrări arheologice continuă până în zilele noastre. Rămășițele fundamentul structurilor permanente au fost excavate.

În plus, turiștii ar trebui să acorde atenție coloanelor, arcurilor și să atingă fragmentele de perete, pe care pot fi văzute pictura mozaică.

Suntem vizitat pentru prima dată în Crimeea. Se recomandă să vizitați Celebrul Muzeu-panorama „Apărarea Sevastopol“. Această atracție este dedicată apărătorilor curajoși ai patriei în timpul războiului din Crimeea. Există o cârpă imensă (dimensiune 115 m – lungime, 14 m – înălțime) cu o mulțime de piese mici, peste care un întreg grup de artiști sub îndrumarea bătăliei. A. Robo.

În Sevastopol, printre vizitatori, călare plimbari, excursii pentru locuri istorice semnificative. Nu va fi plictisit și iubitorii de activități în aer liber, de exemplu, puteți organiza o excursie la intervalele montane, prin modul în care mă familiarizez cu așezările locale.

Pentru a face acest lucru, este necesar să se echipat cu corturi și inventarul dorit, care poate fi achiziționat în magazinele orașului.

Cum să obțineți?

Punctul de plecare către Sevastopol este orașul din apropiere Simferopol. Ajunge la orașul stațiunii poate fi obținut prin diferite tipuri de transport. Cea mai optimă și rapidă este calea mașinii spre sud-vest pe autostrada H06. Distanța până la punctul de sosire – doar 67 km, durata călătoriei – oră.

Citește mai mult  Descrierea și selectarea schiurilor

În plus față de autostradă, există o comunicare feroviară. Zbor direct de la Simferopol la Sevastopol Deving trenul modern (interval – 3 ore). De asemenea, călătoriile ia trenurile trecute de la Anapa, Krasnodar, Kerch.

Autobuze confortabile se desfășoară din orașele sudice ale Rusiei. Dacă aveți nevoie să ajungeți la punctul numit din orașele Crimeea – puteți utiliza rute interne de autobuz.

Unde să rămâi?

Crimeea – Locul excelent pentru călătorii unici sau vacanțe familiale cu drepturi depline. Până în prezent, nu există probleme cu reinstalarea vizitatorilor în Sevastopol.

Recent, a devenit popular pentru locuințe în sectorul privat – acest lucru nu are nevoie de intermediari și plăți excedentare în exces. Deci, această opțiune este considerată a fi potrivite pentru cei care nu le place hoteluri. În aceste condiții, vă puteți simți proprietarului casei închiriate în care este totul pentru o cazare.

În plus față de hoteluri confortabile, le oferă orașul de mai multe pensiuni confortabile, unde pot sta doar pe timp de noapte, precum și case internat cu alimente și o plajă privată.

oaspeții confort Loving ar trebui să acorde atenție Popular hotel „Aquamarine”. Acesta este situat la doar câteva minute de mare și o plajă frumoasă. Camerele hotelului sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru cazare de pe peninsula, și în fiecare cameră, fiecare cameră are un balcon privat, o mică bucătărie, o baie și paturi confortabile. Pe teritoriul Aquamarina, un teren de tenis este echipată și un restaurant cu bucătărie excelentă.

Pe lângă plaja orașului este modernă Hotelul „Panderoza“. Oferite oaspeților, apartamentele includ aer condiționat, o cabină de duș cu hidromasaj încorporat, aparatele de uz casnic necesare, actualizate, mobilier, TV. La etajul inferior există cafenele și baruri, precum și parcare privată pentru proprietarii de automobile.

Este de remarcat știind că funcția de cazare cu „All Inclusive“ este destul de scump, cu toate acestea, compensarea de întreținere și comoditate compensa costurile de numerar.

Pensiune „Kohler Cottage“ va fi un loc excelent pentru a rămâne cu copii. Camerele destul de confortabile sunt dotate cu aparate de uz casnic pentru gătit și uscarea alimentelor. restaurant din apropiere, cu preparate din bucătăria locală, care va trebui să gust pentru adulți și copii. Este imposibil să nu mai vorbim de un club de iahturi din apropiere, unde doriți puteți face scufundări sau windsurfing.

Citește mai mult  Podgorica: descriere, atracții, de călătorie și peste noapte

Recenzii

Sevastopol – Cald, confortabil, incredibil de frumos, cu o poveste uimitoare. Vizităm aici în vacanță Nu trebuie să pierdem – pe lângă plajele de nisip, în oraș există muzee, expoziții, galerie. Asigurați-vă că să vă plimbați prin parcurile protejate, precum și să vedeți Antique Chersonese, să atingeți monumentele eroilor războiului din Crimeea.

Coasta de sud a peninsulei din Crimeea este un loc minunat pentru a vă relaxa atât o singură persoană, cât și întreaga familie. Plaje de lux, atracții naționale, restaurante, cafenele de stradă, hoteluri confortabile, pensiuni bugetare – aici toată lumea își va găsi propria lor.

Despre istoria și atracțiile orașului Sevastopol din Crimeea, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: