Toate hainele de snowboard despre

Toate hainele de snowboard despre

Snowboarding – un sport extrem care necesită investiții considerabile în numerar, inclusiv echipamente de înaltă calitate, fără de care este dificil să se bucure de zăpadă, viteză și îndemânare proprie.

Prezentare generală a elementelor

, Bărbați, îmbrăcăminte profesională de tineret pentru femei si accesorii pentru coborâre pe un snowboard au un design modern și sunt caracterizate prin tehnologii moderne. Echipamentul acordăm o mare atenție confort și siguranță. îmbrăcămintea de snowboard are o mulțime de buzunare, reglaje lățime și lungimi sub formă de lipukes, dungi decorative si reflectorizante.

Aproape toate modelele au o formă liberă mai mare de costume de schi, și amplificator inserturi, deoarece acest sport implică o mișcare activă, executarea elementelor acrobatice, în special în freestyle.

Pantaloni

Pantaloni de snowboard pus pe partea de sus a termoshtanilor. Produsul este prezentat într-o gamă largă, ceea ce îl face grav dificil de ales, în special pentru noii veniți. Nu puteți cumpăra modele de la Bologna pe SinyProna, pe măsură ce se udă repede. În astfel de pantaloni nu numai că coboară din munți, ci și se ridică la ea, și totuși așezat pe lift și, prin urmare, trebuie să aibă higroscopicitate, să mențină o temperatură confortabilă și să fie impermeabil. Croa ia în considerare folsul liber, astfel încât să nu împiedice executarea trucurilor.

Prezența buzunarelor, buclele curelei adaugă confort în șosete. Pentru a proteja împotriva zăpezii, pantalonii sunt echipați cu clopote fără întreruperi cu clopote. Acest articol se întinde pe partea de sus a boot-ului. Încălzirea suplimentară asupra genunchilor și a spatelui va servi drept depreciere la cădere și protecție împotriva frigului. Inserțiile de ventilație fac o fracțiune de confort, cusătura spre interior și din exterior.

Când cumpărați, trebuie să acordați preferință modelelor, unde inserțiile au blocări de fulgere, deoarece banda lipicioasă nu reușește mai repede. Pantalonii cu marcaj de 8000-10000 mm sunt potriviți pentru pantele publice, iar alți indicatori sunt necesari pentru pantele virgine. În ceea ce privește țesătura de căptușeală, poate fi un fleece, bumbac, dar nu numai un PAL, deoarece nu respiră și se potrivește cu picioarele.

Sacou

Pentru un snowboard, cea mai potrivită țesătură cu indicatori de înaltă higroscopicitate, astfel încât umiditatea nu este acumulată în interiorul și corpul ar putea „respira”. Dimensiunea potrivită este cheia pentru snowboardingul de succes. Când cumpărați o jachetă, trebuie să încercați, ridicând mâna pe verticală – manșonul nu trebuie să tragă și jacheta merge. Protecție excelentă a zăpezii, așa-numita „fustă”, cusută din cârpă interioară, butoanele de pe centură.

Dacă indicatorul impermeabil pentru membrana este de 5000 mm, atunci acest lucru este un echipament pentru amatorii de activități în aer liber, profesioniști aleg membrana 8000-10000 MM. Orice fermoar pe sacou trebuie să fie acoperit cu textile rezistente la umiditate. Toate buzunarele ar trebui să fie bine închise pe supape sau încuietori.

Cu cat mai multe buzunare, spațiul suficient de bine pentru o varietate de accesorii personale.

salopete

Parametrii pentru calitatea salopeta sunt aceleași ca și pentru pantaloni, aceiași indicatori de higroscopicitate textile, membrană și tăiat. Există mai multe tipuri de salopete de snowboard – cu piept, cu bretele, auto-absorbanți cu fulgere fără sudură pe întreaga lungime. Astfel de modele vă permit să eliminați rapid salopetă, chiar stau în pantofi.

Hud

Hoody, Sweatshirt sau Hood – pulover cald, similar cu silueta cu ano. Hood este obligatorie, scopul lui estegât proteja de frig și pătrunderea aerului rece sub mantaua. Dimensiunea acesteia ar trebui să fie suficientă pentru a-l poarte pe partea de sus a căștii Bogner. Direct Silhouette nu împiedică mișcările active, chiar și în lenjerie de corp termică. hote lungi la genunchi sunt deosebit de populare în snowboarderi, deoarece ele servesc ca o excelenta protectie a corpului inferior.

Mâneci și cu manșete sau scene ca un obstacol suplimentar pentru penetrarea la rece. Cautari Hoody elegant, în două tipuri: un singur strat și multi-stratificat. Acestea din urmă au stratul superior din materialul textil windproof cu protecție împotriva umidității.

accesorii necesare

Acestea includ pantofi, ochelari, mănuși și alte elemente de viteze mici. De la confortul lor de calitate și siguranță depind de nu mai puțin de haine.

 • pentru pantofi Acest indicator este important, deoarece rezistent la apa, este necesar un efect de respirație.
 • Sarcina de Head-Up (pălării) – Este o densă, dar montarea ușoară și menținerea căldurii. Dacă este vorba despre o pălărie-casca, atunci casca în sine este un pic mai subțire decât stratul superior. Modelul ar trebui să fie realizate din fire naturale, cu adaos de poliester nu mai mult de 20 la suta.
 • Pentru a proteja ochii de zăpadă, vânt, ramuri și luminoase ochelari nevoie de soare sau o mască. Masca cu lentile duble mai condens resists.
 • Mănuși sau mitene proteja mâinile de frig și a prejudiciului. Producătorii oferă modele speciale din același textile ca și pentru jachete și pantaloni. mănuși Snowboarding au o protecție suplimentară încheietura mâinii, au un nivel crescut de confort și, în același timp, sunt proiectate cu ergonomie.
 • Șosete. Această piesă de echipament este un excelent plus față de boot. Sosete pentru snowboard au o serie de caracteristici și sunt realizate din materiale high-tech.

Orice detaliu al hainei pentru snowboarding este important – nu poate fi nici un motiv, deoarece bara de sport extreme deține ridicată. Cumpărarea unui accesorii de snowboarder (cap, șosete, Balaklava, mănuși cu protecția mâinii), este necesar să vă familiarizați cu indicatorii materialului și calității producției.

Branduri populare

În partea de sus a companiilor prezentate mai jos și specializată în producția de echipamente sportive sunt departe de toți producătorii a căror calitate le afișează la liderii mondiali. În magazinele puteți întâlni produsele coreene, marca producătorilor ruși.

Colmar

Producătorul italian urmează cu atenție nu numai calitatea, ci și pentru cele mai recente tendințe din lumea modei. Îmbrăcămintea de brand pentru un snowboard și schi de munte sunt realizate din materiale de înaltă tehnologie „respirabile”, gama reprezintă mai multe linii:

 • Pentru schi+
 • Haine de concurență+
 • Colecții universale.

Linie specială pentru începători – Colmar Câștigător. Astfel de costume pot fi cumpărate mai ieftin, deoarece acestea participă adesea la vânzare cu discount și promoții.

Descente

Îmbrăcăminte acestui brand se face cu o atenție deosebită pentru confort, precum și capul unghiului este funcționalitatea și siguranța maximă. Jachete și salopete sunt cusute cu o varietate de buzunare interioare și exterioare, dotate cu mansete reglabile, fulgere Parazip, prevenind inserturi de zăpadă, și inserții în capotă. Textile pentru costume de cusut realizate folosind tehnologia Motion 3D, care asigură țesut optim de tracțiune în direcția corp. Folosind tehnologia de cusut Streamline vă permite să creați cu un elegant linii volumetrice siluetă pe sânii, mâneci și părți de a face orice mișcare liberă.

Prezența orificiilor de ventilare crește nivelul de confort în timpul mișcării activ.

Killy

Marca se bazeaza pe campionul olimpic Jean-Claude Killi în 1976 și este specializată în producția de îmbrăcăminte pentru sport de schi. Conceptul vizual și tehnologic se bazează pe minimalismul și a tehnologiilor înalte. Killy costume de brand sunt populare cu fanii conservatoare stil clasic. Colecția este reprezentată de trei reguli: Elevation, Addiction si viziune. Printre cumpărători ai companiei sunt reprezentanți ai multor familii regale aflate la guvernare.

Völkl

Îmbrăcăminte high-tech pentru sporturi de schi. Produsele sunt proiectate pentru profesioniști și iubitorii. Marca comercială se distinge printr-o atenție deosebită calității și utilizarea tehnologiilor moderne: SensorLoft Insulatio, Sensortex, în jos și T. D. Costume de Völkl sunt simboluri de prestigiu.

Bogner

Imbracamintele sportive de la Brandul Bogner sunt produse de elita pentru barbati si femei, este popular cu profesioniștii si iubitorii. Costul ridicat este justificat prin respectarea atentă a echilibrului dintre stil și funcționalitate, o calitate excelentă și siguranță pentru sănătate.

Stairi

Accesorii moderne și textile, tehnologii noi și materiale naturale sunt utilizate în produsele de marcă. Finisaje elegante combinate cu un nivel ridicat de confort, siluete la modă cu avangardă și design clasic.

Recenzile recente ale tehnologiilor moderne permit companiilor să creeze îmbrăcăminte universală de o calitate excelentă, cu indicatori excelenți.

Poivre Blanc

Compania franceză este cunoscută pe piața mondială de peste 30 de ani. Acesta concurează cu succes în segmentul de producție al articolelor sportive cu lideri mondiali. colecțiile ei se disting prin design luminos, tehnologii moderne, naturale și materiale sigure. Îmbrăcămintea de brand este concepută pentru adulți și copii. Costumele de snowboarding sunt confort, căldură și microclimat optim pentru funcționare în condiții extreme.

Phenix

Compania oferă haine de iarnă cumpărător în categoria de preț Hi-end. Toate produsele sunt o combinație unică de design modern, tehnologii și funcționalități ridicate. Fabricul membranei Gore-Tex utilizează în fabricație. Compania se aplică în propriul său producție Adaptat Technologies NASA, eliberând produse unice pentru sportivii sportivi extremali, etc.

Schoffel

Echipamentul companiei germane are ratinguri ridicate și este costume sportive din țesături cu membrană cu fitinguri moderne de înaltă tehnologie. Jachete, pantaloni și salopete au greutate ușoare, de înaltă rezistență, rezistență la uzură, vânt și rezistență la umezeală.

Achiziționarea de costume pentru activități în aer liber și sport pe pantele munților de la companii listate – o garanție de distracție excelent.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a alege corect haine pentru schi, este suficient să se respecte câteva reguli simple, și apoi șederea mult-așteptata nu va fi umbrită de neplăceri și reclamații cu privire la calitatea produselor. În același timp, ridica un costum de calitate si accesorii – este garantată siguranța și fiabilitatea.

Nu da preferință frumuseții în detrimentul securității. Mai ales pentru aceasta, fetele sunt predispuse – o silueta elegantă într-un costum de amenajare arata spectaculos, dar va reduce manevrabilitatea în timpul coborârii, și este plină de răni.

Indicatorii tehnici trebuie să corespundă activității personale, astfel încât în ​​timpul funcționării nu a fost prea caldă sau rece. Este imposibil să faceți o achiziție fără o potrivire atentă. Mijloacele suplimentare de protecție sunt necesare pentru un astfel de sport periculos ca snowboarding.

Ce straturi trebuie să poarte?

Echipamentul este format din trei straturi, care este considerat obligatoriu. O altă abordare și nerespectarea acestei reguli vorbește despre non-profesionalismul complet al proprietarului de snowboard și reticența sa de a vă îngrijora de propria lor securitate.

 1. Termovlary – Produse similare controlează temperatura corpului, mai precis, nu permiteți supercooling și umiditate de înaltă calitate respinsă.
 2. Izolatie – sub acest parametru înseamnă Hoodie sau Sweatshirt. Sarcina celui de-al doilea strat este de a menține regimul optim de temperatură, să aibă grijă de căldură și să-l elimine excesul.
 3. Membrană – cea mai scumpă parte a echipamentului, pe care nu numai calitatea lucrării straturilor anterioare depinde, ci și nivelul confortului atletului ca întreg. Acesta este un set de îmbrăcăminte exterioară, a cărei sarcină este de a preveni blotizarea, schițele și supraîncălzirea. Țesăturile trebuie să fie respirabile, produse – au inserții de ventilație.

Sfaturile usor de purtat vor ajuta la rochia corespunzătoare pentru călărie, petrece timp cu confort fizic, și acest lucru garantează o bună dispoziție și vă va permite să arătați decente pe fundalul profesioniștilor chiar începători.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: