Totul despre deformarea snowboarduri

Totul despre deformarea snowboarduri

Pentru fiecare snowboarder, este foarte important să fie în măsură să determine în mod corect tipul de deviere a inventarului. Asigurați-vă că este de fapt destul de simplu: trebuie să-l pună pe suprafață și a vedea latura. În acest caz, suprafața trebuie să fie plană.

Ce este?

Snowboard deformare – aceasta, cu alte cuvinte, conturul bord. Există mai multe tipuri diferite de deformare, care afectează în mod direct viteza de placi, tipul de conducere și multe altele. De exemplu, o placă cu o deviere plat este foarte ușor să se rotească și datorită acestui fapt, o mare pentru freestyle. Și, de asemenea, tipul de deviere afectează Mañeru de Ride Ride. La urma urmei, în funcție de circuitul de bord, sportivul trebuie să facă anumite eforturi pe placa de nas sau coada.

Apropo, atunci când aleg un bord, este foarte important să se acorde o atenție la punctele de contact sau, deoarece acestea sunt, de asemenea, numite, locul de contact al plăcii cu suprafața fără participarea călăreț.

Revizuirea speciilor

Highlight trei tipuri principale de deformare snowboard:

 • Bomba+
 • Flat Top+
 • Rocker.

Desigur, producătorii moderni nu sunt prea urmate de astfel de reguli stricte și oferă în principal clienților lor un transport hibrid. Uneori, există toate cele trei tipuri într-un singur. Principala diferență în snowboarduri în numirea lor. Cu alte cuvinte, dronii de snowboarduri afectează în mod direct stilul de plimbare al atletului. Deci, de exemplu, hibrizii vă permit să combinați diferite stiluri de plimbare. Ca rezultat, snowboarderul nu are nevoie să cumpere mai multe plăci separate. Este suficient să achiziționați un snowboard și să îl utilizați pe diferite tipuri de suprafață.

Dar, desigur, există amândoi sportivi care preferă să folosească o bord cu un anumit tip de pent pentru fiecare stil de stil. Prin urmare, în acest caz, este foarte important să învățăm cum să alegeți un snowboard și să înțelegeți diferențele fiecărui model specific. Iată principalele diferențe dintre tipurile de snowboarduri.

Bomba

Acesta este un tip clasic pe care sportivii de bază îl utilizează în principal. Astfel de snowboarduri au fost produse de la bun început. Vizual este ușor de a distinge de alte modele. Ai nevoie pentru a pune placa pe o suprafață plană și priviți în partea centrală a snowboard. Se va vedea în mod clar că această parte a consiliului este fulgeră și se referă la suprafață. Și, de asemenea, dacă te uiți la părțile nazale și ale cozii, puteți vedea că acesta vine în contact cu suprafața numai în apropierea cozii sau nas. Învață să călărească un astfel de bord este destul de dificil. Acest lucru se datorează faptului că, cu sarcină minimă, suprafața de contact devine maximă. Prin urmare, conducerea unui snowboard foarte greu.

Citește mai mult  Cel mai bun Dolphinaria Crimeea

Dar există o serie de avantaje ale acestui consiliu:

 • coborâre Mastenage și stabilitate maximă (mai ales când este vorba de conducere pe zăpadă comprimat)+
 • Placa alunecă foarte mult pe pista cu zone drepte, și este ușor de a face diverse manevre pe ea.

Rocker

Aceste plăci au o formă curbată, care punctul său de vedere seamănă cu un arc. Dacă puneți-l pe o suprafață plană, apoi, în partea centrală va intra complet în contact cu ea, astfel încât atunci când conduceți pe un drum plat, snowboard nu va trage zăpadă la nas. Cel mai adesea este folosit pentru a merge pe zăpadă afânată. Ca urmare a faptului că proiectarea bord oferă un contact minim cu pista, placa de alunecare este îmbunătățit în mod semnificativ.

Respectiv, Probabilitatea de capturare Kant scade uneori. Caracteristicile consiliului de administrație vă permit să o utilizați pentru călărie în Fresh, doar căderea zăpezii. Dar, de asemenea, iubește freestilele care fac trucuri sofisticate.

Este demn de remarcat faptul că astfel de snowboard-uri sunt foarte populare cu începători. Acest lucru se datorează faptului că Rocker, cum ar fi Camrock, este mult mai ușor de gestionat, și nu dezvoltă o viteză mai mare.

Dubla plat

Ca și pentru o placă plată sau, așa cum se numește și el, nul, Ea este considerată Mijlocul de aur. Este destul de ușor să distingem. Dacă ați pus pe o suprafață plană, apoi aproape peste tot în toată lungimea ei va atinge. Această frontieră freeski dragoste și utilizatorii care au început să învețe să călărească. O astfel de preferință este asociat cu placa maximă rezistentă.

Citește mai mult  Locuințe în Gurzuf (Crimeea): Cele mai bune opțiuni pentru turiști

O deviere aparte a plăcii vă permite să efectuați inversări convenabile, o astfel de bord este ușor de a transforma. Și ordonarea lui este de multe ori mai bine decât placa de rocker. Deformarea acestui consiliu este proiectat pentru dezvoltare ușor și rapid de stil diferit salturi, și anume Ollie și Nolly, și, desigur, pentru Dzhibbring.

V-Rocker

Caracteristica lui este asta Partea centrală a plăcii începe în forma V, iar în caz contrar este identic cu standardul balansierul. Apropo, ambreiajul cu pista de la un astfel de bord este un maxim. Acest lucru se datorează faptului că marginile plăcilor trec direct pe atașamentele. Borde slide-uri foarte mult, atât în ​​zăpadă proaspătă și printr-o pistă închisă. Și diferă, de asemenea, o manevrabilitate foarte bună.

Frizele combinate iubesc călărețul foarte mult. Pentru ei, principalele avantaje ale unor astfel de plăci sunt că numai o singură placă poate fi achiziționată și o plimbare în diferite stiluri. Dar pot exista dificultăți cu o astfel de bord, mai ales când jibbing. Acest lucru se datorează faptului că rigiditatea plăcii în diferite părți se schimbă. Să presupunem că poate o deformare dublă inversă.

Pulbere-rocker

Acest hibrid are o deformare îngustă deficitară, cel mai adesea este folosită exclusiv pentru freeride. În principiu, acesta combină modelele standard – Camber și Rocker. În același timp, mijlocul este îndeplinit în formă standard, dar coada este deja făcută pe principiul deflecției inverse. Dacă comparați nasul și coada plăcii, atunci mai întâi mai plat. Prin urmare, consiliul este mai bine alunecat prin zăpadă. Dar datorită nasului ridicat, consiliului ca și cum ar fi navigația. Este o comparație a principalelor caracteristici care vă permite să selectați placa dreaptă și să vă determinați scopul.

Ceea ce mai bine să alegi pentru un începător?

Dacă vorbim despre ce Băutură, bordul este mai bine să alegi pentru începători, atunci Este important să rețineți placa cu un fulment de deformare. Cel mai bine este de a merge pe un drum plat și de a efectua o coborâre de mare viteză. Dar dacă sunt planificate orice trucuri sau inversații, este mai bine să alegeți o altă opțiune. Dar, pentru un nivel mediu-convexitate. O astfel de bord are un nivel foarte ridicat de sustenabilitate și se alunecă foarte mult la viteză mare. Bine, bineînțeles, este mult mai convenabil pentru a efectua orice trucuri și transformări.

Citește mai mult  Caracteristici de odihnă în Rafailovichi

Cei care iubesc să călătorească în stare proaspătă, doar au scăzut zăpadă, merită să alegi un rocker. Apropo, acest tabel este perfect pentru rockeri de orice nivel. Se datorează faptului că barba este ridicată marginile, este aproape imposibil să se înece în zăpadă. Adevărat, pentru mare viteză de alunecare, ele nu sunt foarte potrivite. De asemenea, este foarte important să se acorde atenție caracteristicilor tăiat laterale. Și anume:

 • Lungime+
 • lăţime+
 • side cut.

Dacă vorbim despre primul punct, atunci totul este destul de simplu. Mai scurt bord, cu atât mai ușor este de a le gestiona. În cazul în care o coborâre de super-viteză este planificat, atunci este mai bine să alegeți un model mai lung. Precum și persoanele care au o creștere mare sau de greutate mare, merită atenție plăcilor lungi. În ceea ce privește al doilea punct, este, de asemenea, destul de ușor pentru a determina placa necesare. Lățimea trebuie să se potrivească cu dimensiunea piciorului.

Ei bine, nu uitați că este mai bine pentru a merge cu zăpadă proaspăt pe zăpadă. Acest lucru se datorează faptului că plăcile late sunt, practic, nu îngropate în zăpadă. Dar nivelul de manevrabilitate animal depinde de decupajul laterală.

De exemplu, în cazul în care raza decupaj este mic, atunci placa va fi manevră. Dar placi cu o tăietură lungă latură este mai bine să utilizați pentru viraje ascuțite frecvente.

Și, desigur, este important atunci când aleg un consiliu, să acorde o atenție la simetrie. Există mai multe tipuri:

 • Simetric+
 • Cu o anumită direcție+
 • cu partea frontală rigidă și părțile din spate.

beastrs simetrici sunt foarte iubit de sportivii care folosesc diferite picioare ca de plumb. Acest lucru se datorează faptului că astfel de placi au toate caracteristicile egale. Să presupunem că lățimea nasului și a cozii, precum și rigiditatea ei au aceleași. Dar a doua versiune a Bords este mai potrivit pentru coborâre de mare viteză. La urma urmei, asemenea plăci ipotecile sunt mai mutat la partea coada, in timp ce nasul este mult mai moale. Ei bine, ultima opțiune este caracterizată printr-o față rigidă și din spate, cu ipoteci mutat la coada.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: