Vremea și vacanțe în Muntenegru în luna aprilie

Vremea și vacanțe în Muntenegru în luna aprilie

Muntenegru a atras întotdeauna plajele sale și un climat unic, iar astăzi este una dintre cele mai căutate destinații turistice. Unde și cum să se relaxeze în țară în luna aprilie, nu toată lumea știe că sezonul de plaja nu este încă considerată deschisă.

caracteristici generale

Muntenegru poate fi împărțită la aproximativ cinci regiuni. Centrul este considerat a fi Podgorica – aceasta este capitala, care este o combinație plăcută de clădiri de epocă și arhitectură modernă. Aproximativ o oră cu mașina este orașul istoric Cetini – vechea capitală regală, în cazul în care este necesar să vină în luna aprilie pentru a vizita numeroase muzee și biserici. Aproximativ 30 km de Podgorica, satul Virpazar este situat. Ea se află pe malul lacului Skadar și este popular printre turisti, ornitologi, caiacul și pescarii aproape în orice moment al anului.

Orașul plăcut de Herceg Novi a fost fondat în 1382, la intrarea în golf. Oaspeții vor mulțumi cu siguranță străzile înguste, vechi cetate și biserici și plaje cu pietriș, pe care poate nu numai să faceți plajă, dar, de asemenea, doar de mers pe jos.

medieval fortificat oraș Kotor – Patrimoniul patrimoniului mondial, cultură și frumusețe naturală. un sat mic Perast Cunoscut pentru arhitectura bufeturilor baroce bine conservate. Ambele locuri sunt puncte de plecare populare pentru croaziere cu barca pe peșteri impresionante și insulele golfului. Toți acționează chiar și în aprilie.

Budva este orașul principal, unde auditorii pot petrece noaptea pe dig. Becici este un loc situat în apropiere de Budva, În cazul în care în aprilie, turiștii sunt angajați în mod liber în sporturile de apă sau doar bea cafea într-una din numeroasele cafenele de pe litoral.

Satul de familie Petrovac cu plaje cu pietriș roz populare printre iubitorii de snorkeling.

Coasta de sud a Muntenegrului găzduiește multe grupuri etnice cu patrimoniu cultural bogat. Orașul principal al barului în cererea de destinație turistică, deoarece plajele curate sunt situate pe teritoriul său, fortificațiile de piatră și cele mai vechi măslini din lume. În satul de bună Apa în apropiere există plaje lungi de nisip care mai atrag vizitatori în vara. Ulcinj, situat în apropiere de granița albaneză, are un castel pe partea de sus a dealului.

Nord Munții Muntenegru atrage turisti, iubitorii de natură și aventură. Kolashin este o stațiune de munte, care este popular cu iubitorii de petrecere a timpului liber în aer liber care doresc să ajungă la păduri neatinse, lacuri și râuri din apropiere Parcul National „Biogradsk Mountain“. Zablyak Village este un punct de plecare excelent pentru a studia lacurile glaciare din Parcul Durmitor National al sau aliaje pentru Cheile Tarii. În ambele orașe puteți merge la schi.

Vreme

În Muntenegru, în aprilie, temperatura aerului este aceeași ca și în țara noastră în regiunea de sud. După amiaza, temperatura poate crește până la un maxim de 20 de grade cu semnul plus, pe timp de noapte este în intervalul cuprins între 8 și 10 grade. În Tivat și Budva, vremea este aceeași, dar dacă vă mutați mai aproape de zonele muntoase, apoi temperatura aerului este redusă în timpul zilei la +12 de grade, iar pe timp de noapte este vorba de 3.

Chiar și în luna aprilie, probabilitatea de zăpadă care se încadrează în locația montană se păstrează, cu calcularea acestui este necesar să se selecteze în mod corespunzător dulap. În orașele de coastă, zăpadă înlocuiește ploaie, a întregii luni de zile astfel de aproximativ 13, restul va incanta soarele blând. Până la sfârșitul lunii aprilie, temperatura nu este în creștere în mod special, dar poate fi + 21-22 grade.

Pe unele plaje puteți găsi plajă turiștii deja la începutul lunii, dar este rar despre scăldat, deoarece marea rămâne destul de rece – doar 16 de grade. Până la sfârșitul lunii, cel mai curajos dip bucuros în apă rece, cu toate acestea, temperatura apei se schimbă slab, și poate crește doar la 2 grade.

Aprilie – Cel mai bun moment pentru un sejur relaxant, merge pe atracțiile locale care sunt situate în Budva și Tivat. Nu există nici o astfel de căldură, astfel încât excursii oferi placere maxima.

Obiective turistice

În luna aprilie, aceasta este în valoare de a vizita portul plin de viață Kotor, care se află la sfârșitul Golful Kotor. Puteți închiria întotdeauna un iaht privat pentru o zi și puteți merge în propria călătorie. Golful înconjurat de uimitor de frumusețea munților, este deseori descris ca cea mai sudică „Fjord” a Europei. Țările sale sunt acoperite cu orașe de coastă formate din case vechi de piatră și porturi de pescuit umplute cu pontoane de lemn umbrite.

Orașul Perast este format din moșii vechi din piatră. Standul din apropiere Două insule mici:Sveti George (SV. Georgiy) și GOSPA-ON-SKRIPIEL (Variamother Rocks), Fiecare dintre care este încoronat cu biserica. Înainte de insulele se poate ajunge cu barca de la dig. Sud-est este un oraș populară de Budva. Aceasta este o așezare medievală pe o insulă fortificată conectat la autostradă. Una dintre cele mai luxoase stațiuni. Elizabeth Taylor și Richard Burton a vizitat Elizabeth.

Asigurați-vă că pentru a vizita orașul vechi de 700 de ani, cu un număr mare de oferte pentru turisti – Herceg Novi. Aici puteți vizita mănăstirea Savina și plimbați-vă de-a lungul coastei pe peninsula Lushtitsa, care vine la Kotorsk Bay. zidurile medievale înconjoară orașul vechi din Budva, Ceea ce este format din străzi pavate interesante pe scaune de clădiri venețiene. La est a orașului există o zonă de coastă lungă și îngustă acoperite cu hoteluri moderne mari – slovenă Plaza.

În luna aprilie, în Parcul Național, Durmitor, care a primit statutul de patrimoniu mondial natural pentru peisajele sale, vârfuri înalte, păduri dese de pini și unele chei adânci, vor fi oferite:

  • Excursii de drumeții+
  • Ciclism și caiace+
  • parapantă.

Accesând „culminant“ al acestui loc este un lac negru și la o plimbare de trei kilometri de Parcul Național din Zhablyak.

Cel mai mare lac din Balcani – Skadar. Situat la granița cu Muntenegru și Albania, este un refugiu pentru numeroase păsări. Aproximativ 270 de specii de feathelves locuiesc aici, dintre care multe sunt rare sau amenințate de dispariție. Oficiul National Park este situat în Virpazara – de aici este posibil în luna aprilie pentru a face o excursie la navă, mânca crap proaspăt în restaurant.

După ce a fost în vacanță în Muntenegru în luna aprilie, este necesar să se urce pe masivul. Aici, la o altitudine de 1657 de metri, există un mausoleu de Nesha, dedicat prinț-episcop și artist Petar al II-lea. De aici, este imposibil sa nu aprecia vederea uimitoare atât a țării în ansamblu și a golfului.

După ce a vizitat țara în luna aprilie, este necesar pentru a merge și a vedea Parcul „Biogradsk Munte“ Național, în cazul în care o zonă împădurită primitivă este o suprafață de 5400 hectare, intre raurile Lim si Tara. Aici puteți viziona zborul Falcons.

„Plivirea” din Muntenegru, cu o lungime de 82 km și o adâncime de 1300 m, este senzațional Canyon River Tara. Cel mai adânc defileu din Europa se poate lăuda rafting nelimitat și rafting canyoning. Acesta este locul unde turistii oferă tipuri extreme de odihnă. Cel mai apropiat orașe: Kolasin și Zhablyak.

afișări Unforgettable va părăsi Mănăstirea – secolul al XVII-lea, care este legată de un jumper vertical între Danilovgrad și Nicshich. În interior, în peștera capelei, rămășițele fondatorului comunității religioase Vasili Ostrog.

Aici vă puteți familiariza cu activitățile de cel mai mare producător de vinuri din Muntenegru – Plantaze, Care este cel mai faimos pentru vinul roșu sub marca Vranac. Vranac înseamnă „cal negru“, care, în trecut, a fost considerată ca fiind întruchiparea măreției, cu toate acestea, ca acest vin. Turiștii sunt oferite pentru a vizita Šipcanik subsolul vinului Plantaze lui, Pentru a se bucura de gustul de băutură și să cumpere o casa sticlă ca suvenir.

Asigurați-vă că la plimbare Potrivit Ulcini, Unul dintre cele mai multe orașe istorice de pe coasta Adriaticii. Printre principalele sale atracții – Baltsic Turnul și Moscheea renascentist, în care se află, de asemenea, muzeul orașului.

Sfat

Cei care sunt încă gândesc la vizita Muntenegru în primăvară, vreau să dau câteva sfaturi.

  • Dacă înoți, atunci este mai bine în pantofi speciali din cauciuc, iar în caz de sporturi de apă, este necesar să se poarte un costum.
  • Unii turiști cad la scurt timp după sosirea în vacanță. Primele simptome: de înaltă temperatură și Poison Alimentare. Printre principalele motive vor fi aclimatizarea, suprasolicitarea sau înghițirea apei de mare. Prin urmare, este întotdeauna necesar să aflați mai întâi locul în care centrul medical este situat în apropiere de locul de reședință.
  • Cel mai simplu mod de a muta este o mașină închiriată.
  • Banii pot fi modificate cu ușurință, moneda locală – euro. Cardurile vor putea să nu utilizeze peste tot, numai în centrele mari.

În următorul videoclip puteți să vă plimbați în jurul orașului Budva în aprilie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: