Acari Ciri feed opinie

Acari Ciri feed opinie

hrana pentru animale de calitate de la marca ACARI CIAR este produs în Rusia. Compania produce produse utile, satisfăcând și parfumate într-o gamă largă. Cumparatorii pot ridica feed-uri foarte bune și pentru câini, și pentru pisici. În articol vom prezenta o trecere în revistă a produselor pentru aceste animale de companie din ACARI CIAR.

Avantaje și dezavantaje

Produse de acest brand a mers la piață nu atât de mult timp în urmă – în 2017, astfel încât numai câștigă popularitate. Dar au o mulțime de avantaje atrage crescatori actuale și iubitorii de animale doar. Enumerați cele mai multe plusuri semnificative și grele ale produselor ACARI CIAR.

 • Absolut toate componentele care sunt utilizate la fabricarea furajelor pentru animale de companie sunt produse în țară și au certificare GOST corespunzătoare.
 • La fabricarea produselor Acari Ciar, sunt utilizate linii complete de producție europene, iar toate formulele de alimentare sunt dezvoltate împreună cu zootehnie cu înaltă calificare, crescători cu experiență și specialiști veterinari.
 • Gama de produse conține pește și produse din carne în raporturi optime cu diverși aditivi utile. Din compoziția totală a acestor componente poate ocupa 30% sau mai mult.
 • În producția de animale de companie de marcă pentru animale de companie, Acari Ciar folosește conservanți extrem de naturali și absolut sigură, care nu dăunează sănătății prietenilor cu patru picioare.
 • Toate amestecurile de vitamine și minerale prevăzute în produsele companiei, furnizează o mare companie rusă-germană.
 • Produsele pentru pisici și câini Acari Ciar atrage crescătorii nu numai o compoziție foarte bună și o siguranță completă, dar și un preț democratic.

  Înainte de a cumpăra produse de la un producător intern pentru animalele de companie preferate, este recomandabil să învețe despre neajunsurile lor.

  • Ca parte din mai multe poziții, nu sunt componente dorite prea – grâu și porumb.
  • Produse din Acari CIAR sunt încă foarte frecvente, astfel încât în ​​vânzare nu peste tot.
  • Dacă acordați atenție la compoziția de pisici pentru pisici și câini, se poate observa că formularea unor ingrediente nu este foarte reflectat și în mod specific.
  • Unele opțiuni pentru feed-urile ACARI CIAR evidenția miros destul de ascuțit și obsesivă (de exemplu, pește).

  O varietate de sortimente de produse alimentare

  marcă comercială intern produce mai multe produse de înaltă calitate, destinate pentru pisici și câini. Hrana uscată au diferite compoziții, gusturi și ambalaje. Luați în considerare mai multe poziții de marcă.

  Citește mai mult  Bloheound: descrierea, hrănirea și îngrijirea

  Pentru câini

  Luați în considerare caracteristicile și compoziția de mai multe opțiuni pentru hrana animalelor de câine de la producător rus.

  • O carne de vită de câine coapte. Alimente de câine de înaltă calitate și echilibrate, care conține o carne de vițel într-un raport de 40%, precum și o cicatrice de vită proaspătă – 15%. Produs uscat de copt în plus, conține orez brun, grăsime de carne de vită, cartilaj de vițel, diverse legume și fructe naturale. Chiar și extract de cicoare și complexul util de vitamine și minerale sunt prezente în compoziția hranei pentru câini în cauză. Produsul este conceput special pentru câinii adulți de rase mici și mijlocii.

  • O rață de câine coaptă. Furaj alimentar echilibrat în formă uscată concepută special pentru rasele mici și mijlocii mici și medii adulte. Produsul conține carne proaspătă de rață, rață tare, grăsime, linte, cartilaj de rață, afine, mere, semințe de in, coajă de stejar, berbec. În acest câine pupa, prevede, de asemenea, pentru componenta vitaminei și minerale furnizate de compania rusă-germană.

  • VET A’DOG hipoalergenic LAMB. Echilibrat alimente hipoalergenic și complet în condiții de siguranță uscat. Se referă la clasa a holistice, poate cumpăra pentru câinii adulți absolut orice rase. În acest produs corporative, carne și grăsime de miel, orez, animarea de colectare de miel, mere, afine, extracte naturale.

  • Flagman Fegato holistică. Acest câine alimente uscate asemenea, face parte din categoria titularului, și concepute special pentru roci pentru adulți cu patru picioare, medii și mici. Produsul are în conținutul său de ficat de vită, carne de vită sublimată, file de somon, orez, făină de ovăz, ulei de somon, salată, dovlecei și multe alte componente naturale. Aici sunt, de asemenea, drojdie de bere, care acționează ca o sursă naturală MOS.

  • Puppy holistică. Foarte căutate clase de clasă holistică, creată special pentru căței absolut orice rase.

  Produsul este optim pentru animale de companie cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 luni.

  Această poziție conține carnea de curcan, miel și vițel, precum și somon de file de pește, componente de carne sublimate, orez brun, ovaz, ovaz, de fulgi, zucchini, măr, extracte naturale. În produsul în cauză există vitamine și minerale de la compania de masă.

  Citește mai mult  Alimente pentru pisici britanice: specii și caracteristici de alegere

  • Baby câine începător Holistic. Dacă aveți nevoie să alegeți un produs util, sigur și echilibrat pentru primul praf, atunci este necesar să se analizeze această dezvoltare, creată special pentru puii oricărei rase sub vârsta de 2 luni.

  În plus, poate fi administrată de cățele în timpul sarcinii sau al unui descendent de hrănire.

  Pozițiile includ: carne de miel, curcan, fileuri de somon, componente de carne sublimate, ou uscat și lapte. Și aici există drojdie de bere, L-carnitină, semințe de lenjerie.

  • Turcia gustoasă. produs uscat echilibrat pentru câini legate de cea mai înaltă categorie. Acest feed de înaltă calitate este potrivit pentru adulți de orice rase. Produsul câine în curs se face cu adaos de următoarele ingrediente: carne, pierdere și curcan grăsime, fructe de mare fileuri, componente din carne sublimate, ulei de somon, vitamine si minerale complexe de la compania ruso-germană, precum și extracte naturale, legume, fructe și făină de măcinare diferite de culturi diferite. Hrănirea cu hrana Tasty Turcia, câini obține o mulțime de energie, care sustine masa musculara lor la nivel chiar și cu mijloace de trai destul de activi.

  Acest lucru nu este intreaga lista de produse eliberate pentru câini echilibrate de câini de diferite rase și vârste. Sortimentul Acari CIAR are alte poziții cu compoziții de înaltă calitate, în mod egal.

  pentru pisici

  producătorul rus eliberează o mulțime de produse alimentare și pisici. Luați în considerare unele poziții.

  • A’Cat Turcia. Este un aliment complet uscat pentru pisici și pisici de orice rase și dimensiuni. Acesta conține numai componente naturale și utile. Printre acestea se numără: Carne de curcan, pierdere de curcan, file de somon, componente din carne deshidratate, albuș de ou uscat solid, grăsime de curcan, ulei de floarea soarelui nerafinat, domnilor, și multe alte elemente de siguranță. Ca parte a somnului de înaltă calitate A’Cat Turcia, există extracte naturale din diferite specii, există drojdie de bere.

  • A’cat Carne de vită. Nici o poziție completă, mai puțin de înaltă calitate, concepute pentru orice rasa feline. În acest produs util există carne calfs, taxele de carne, fileuri de somon, sub formă de ou întreg, orz, grăsime de vită, precum și grăsime de curcan, ulei de somon și cartilajul naturale. Mâncarea este utilă în faptul că compoziția sa are vitamina de primă clasă și complexele minerale oferite de Mealberry compania ruso-germană.
  Citește mai mult  Furajează în saci pentru pisici: Ce face și cât de mult să dai o zi?

  • A’Cat de pește. produs complet uscat, care poate fi dat la toate pisicile și pisicile. Compoziție diferită excelenta: carne de somon Karelia, somon, hering, unt de somon, stralucea ovăz, legume cu frunze, urzica, extracte naturale și utile, și drojdie de bere, taurină, semințe de in, coaja de stejar, sfeclă și Yukka. Cum pot să înțeleg de compoziție, Corporate felin A’Cat de pește se obține prin satisfacerea, Donas de energie cu patru picioare și starea de spirit vesel.

  • A’Cat Starter. Echilibrat hrană uscată, care este perfect pentru a fi utilizat ca primul praf.

  Acest produs este conceput pentru pisici de orice rase cu vârsta mai mică de 4 luni. Poziția este potrivit pentru nutriție a pisicilor în timpul sarcinii sau alăptării.

  Produsul în cauză este alcătuit din următoarele ingrediente: carne de curcan, carne de vițel, pierdere de curcan, file de somon, componente de carne deshidratate, ouă uscată solidă și lapte, orz, orez de soiuri de îngropare, curcan și grăsime de carne de vită. Desigur, nu a fost fără extracte naturale și vitamine utile.

  Examinați recenzii

    Hrana pentru animale de companie uscată de la producătorul rus Acari Ciar câștigă neobosit popularitate între crescătorii moderni. Astăzi, produsele interne ale companiei devine o alegere a multor consumatori care se ocupă de sănătate și de bună dispoziție a favoritelor lor cu patru picioare. Despre feeds Acari Ciar oamenii lasă recenzii diferite, printre care vă puteți întâlni pozitiv și negativ.

    În cele mai multe cazuri, proprietarii de pisici și câini sunt mulțumiți cu pachete mari și costul produselor ACARI CIAR, precum și componente naturale în hrana pentru animale. Conform declarațiilor multor consumatori, animalele lor cu mare plăcere mănâncă uscat granule Acari CIAR.

    Din păcate, produsele cumpărătorilor producător autohton plece O mulțime de feedback negativ. Cele mai multe dintre ele sunt asociate cu modele de ambalare neatractive, incorect combinate în ingrediente în compoziție și informații inexacte cu privire la valoarea energetică. Potrivit unor crescatori, animalele lor după utilizarea furajului Acari CIAR a început să sufere de diferite boli, emanații de lână, tulburări digestive și alte boli neplăcute.

    Coaptă la cuptor la cuptor Brand hranei pentru animale În următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: