Bald Guinea porci: Caracteristici, rase și conținut

Bald Guinea porci: Caracteristici, rase și conținut

cobaii Bald sunt creaturi minunate care sunt încă găsite în magazine pentru animale de companie, cu mai puțin de multe ori colegii lor pufos. Dar, cu toate acestea, ei încă mai există, și ei chiar au propriile lor fani, gata să cumpere astfel de animale de companie originale și cheltui sume mari de bani pe ele.

Istoria apariției

cobai Bald nu a existat niciodată în sălbăticie. Astfel de animale neobișnuite artificial derivate Datorită unor cercetări de laborator. Ca urmare a mutațiilor genetice în 1978, ea accidental sa dovedit a fi o viziune complet diferită a porcilor, care, ca și întreaga lână au căzut.

A făcut această deschidere ARMAD Frappi, în Canada. Cu toate acestea, în scopul de a aduce porcine gol rasa pura, a fost nevoie de încă 4 ani. Deci, deja în 1982, animalele chele ale acestei specii, cu un sistem imunitar frumos apărut. Dar cel mai adesea, porcii derivați artificiali au fost susceptibili la diverse boli și nu au trăit mult timp. Această rasă a fost numită „Skinnie”. Puțin mai târziu, o alta rasa de porci a fost crescut, care a fost dat de numele „Baldwin“.

Primii porci de chelie au fost aproape alb și au foarte roșu, erodate ochii. Cu toate acestea, un pic mai târziu, porcii au fost obținute cu diferite culori și ochii nu atât de roșii. Dacă vorbim despre experimente, acestea au fost efectuate nu numai pentru a obține un animal neobișnuit, dar pentru diverse studii dermatologice. La urma urmei, cobaiii din corpul lor au o glandă care ajută la formarea unui nou sistem imunitar la om. Din acest motiv, mulți oameni încearcă să înceapă un astfel de porc neobișnuit la domiciliu.

Ambele opțiuni sunt foarte populare, nu numai printre oamenii obișnuiți, dar, de asemenea, printre crescătorii de grave. În plus, aceste două mutații sunt considerate recesive. Aceasta înseamnă că, după trecerea porcilor goale cu cele care au parul de acoperire, puii vor fi cu lână. Cu toate acestea, gena se poate manifesta în orice generație. Care este, de la un pas de porci, un tânăr va fi cu siguranță lys.

Dacă vorbim despre apariția acestor animale, atunci nu sunt absolut chelii, ei au încă o armă. Și, totuși, porcii cheli pot fi destul de posibil să cumpere oameni care au alergii la lână.

Caracter și comportament

Mulți iubiți ai porcilor Guineei împinge apariția acestor animale. Cu toate acestea, cei care au încercat deja să-i crească, răspund doar cu ei pozitivi. Ele se disting prin calm, iar în viață rămân pașnice și afectuoase. Specialiștii recomanda cumpararea de porci de chelie pentru copii mici. La urma urmei, comunicarea cu ei va contribui la îmbunătățirea semnificativă a stării de spirit a copiilor, precum și eliminarea depresiei la adulți.

În cazul în care animalul este in casa de ceva timp, atunci se poate observa că, după întoarcerea acasă proprietarului, acesta se bucură apariția lui. În plus, le place atunci când se joacă cu ei, le ia pe mâini. Acești porci de guineea obține perfect, împreună cu alte gospodării.

Încă porci chelie se obișnuiască cu diferite sunete și sunt interesați de ele reacționează. De exemplu, dacă aud sunetul frigiderului de deschidere, apoi cu bucurie fluier. Acest lucru înseamnă că acestea sunt în așteptare pentru proprietarul de alimentare cu ceva lor ceva delicios. În plus, porcul își amintește alte sunete, care este destul de amuzant. Mulți proprietari chiar special tren animalele lor de companie. Porcii reacționează la foșnetul pachetului, apelul telefonic, ușile de foc, în cazul în care aceste sunete sunt însoțite de ceva frumos pentru ei.

Citește mai mult  Gourats Ciocolata: Descriere, îngrijire, Reproducere

animale de companie Bald au nevoie de atenție. Dacă doriți ca porcul să fie impasibili și afectuos, Îl ia pe mâini, stai lângă tine în timp ce vizionați filmul, discutați cu ea și accident vascular cerebral.

Rasă

Există două tipuri de frumusețe chel – Baldwin și Skinnie. Mulți oameni cred că există doar un singur tip de animale și, prin urmare, porcii sunt adesea numiți sfinxe. Cu toate acestea, această hotărâre este incorectă. Acestea sunt două rase complet diferite, cu diferențele dintre care trebuie să citiți mai detaliat.

Slab

Mai întâi trebuie să vă familiarizați cu prima rasă a acestor animale interesante. Lungimea corpului lor nu depășește 34 de centimetri. Greutatea bărbatului – la un kilogram, dar femelele sunt puțin mai mici. Pielea la atingere este caracterizată de moale și ușor seamănă cu suprafața velor. Cu toate acestea, aceste animale au un tun mic, care este pe gât, cap și umeri. Culoarea au gri, alb sau ciocolată. În unele cazuri, puteți întâlni porci multicolori.

Capul lui Skinny este mare, dar în același timp curat. Ochii sunt foarte expresivi, cu culoare roșie sau neagră. Urechile acestui porc de rasă larg și rotunjite. Capul este plasat pe un mic gât rădăcină. Corpul ei este perfect dezvoltat, cu picioarele netede. Fiecare dintre ei are degetele destul de în mișcare. Coada este complet mică, deci nu este aproape vizibilă.

Deoarece rudele apropiate au participat la procesul de trecere, se întâmplă adesea că la naștere, porcii au o anumită patologie. Ele sunt absolut diferite – aceasta este o formă neregulată a corpului și picioare curbe. Cel mai adesea ei nu interferează cu viața, Dar pentru reproducerea descendenților ulteriori ai unor astfel de indivizi nu ar trebui să fie permisă.

Acești porci de guinee se deosebesc de o mare mobilitate și zgomot. Dacă sunt jucate, se poate scârțâi cu voce tare sau dublă. În același timp, bărbații au mai multe emoții, pe lângă acestea, sunt mai afectuoase decât femelele. Ei trăiesc nu mai mult de 9 ani dacă sunt oferite cu bună grijă.

Baldwin

Acești porci de guinee au fost derivați din rasa slabă deja existentă, dar ele diferă în genotipul lor. Aceste animale sunt puțin mai puțin în dimensiune. Lungimea lor nu depășește 25 de centimetri, respectiv, iar greutatea lor este mai mică. Pielea lor este caldă și complet chel, pe atingerea ei, cum ar fi cauciucul moale. Culoarea este diferită, porcul poate fi negru, și maro și negru-negru.

Copiii se nasc complet în lână, dar după 5 zile încep chel, iar după 2 săptămâni sunt aproape goale. Corpul lor este puțin încrețit, mai ales acest lucru este vizibil în domeniul modelelor, umerii, precum și în apropierea picioarelor. Urechile au un pic de reamintire a petalelor de trandafiri in forma lor si sa atarna foarte slab. Capul lui Baldian este mare, iar ochii sunt foarte expresivi, cu o culoare întunecată sau ușoară.

Conținut și îngrijire

Bald Guinea porci necesită nu numai camere calde, ci și hrănirea corespunzătoare și îngrijirea regulată.

Câți porci trăiesc sunt determinați în primul rând la lăsarea lor și la habitat. Celula trebuie să fie spațioasă, suprafață de la 50 centimetri. Foarte des în loc de celule utilizează acvariile, astfel încât să nu existe proiecte. În plus, au construit deja o lampă pentru încălzire.

Celulele de jos trebuie să fie văzute rumeguș. Cu toate acestea, rumeguș trebuie să fie mici, astfel încât acestea nu pot deteriora porc blând. Dacă este o celulă specială, atunci trebuie să o urmăriți pentru a închide, în timp ce captura trebuie să fie bună. La urma urmei, unii porci fără multă dificultate îl pot deschide.

Dacă vor ieși din casa lor, ele pot fi răniți de orice elemente care vor trece peste drum.

Deși porcii cheli și nu au nevoie de pieptene în fiecare zi, îngrijirea pentru ei este încă necesară. O astfel de rasa de porci este prea sensibil la temperatura scade, și este necesar să se ia în mod responsabil. Animalele de companie va avea nevoie de îngrijire specială, astfel încât acestea să se simtă confortabil.

Citește mai mult  Scar pentru câini: Ce este, cum să-l gătească și cât de mult?

Deoarece porcii sunt complet goi, adică, probabilitatea ca ei pot îmbolnăvi. Prin urmare, locul de reședință trebuie să fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, foarte cald. Temperatura din camera nu trebuie să scadă sub 21 de grade, în caz contrar animalele încep să înghețe. În cazul în care au nevoie să fie mutat într-un alt loc pe vreme rece, atunci recipientul trebuie să fie izolate.

Dacă este vară, iar temperatura crește peste 25 de grade, Expertii recomanda pentru a pune un ventilator pentru animale. Cu toate acestea, aerul ar trebui să fie îndreptate nu asupra porcilor, și la partea, astfel încât acestea să nu se întind. În plus, pielea trebuie să fie uns în mod regulat cu crema de orice copii. Dacă acest lucru nu se face, atunci acesta va fi uscat și se va coji.

În timpul verii puteți produce animale de companie pentru a merge pe stradă. Face-o sub supraveghere. Și nu numai pentru că pot scăpa, dar și pentru că animalele de companie pot obține arsuri de la soare.

De asemenea, aceste animale trebuie să-și trimită ghearele din când în când, astfel încât să nu se deterioreze accidental cu bucle ascuțite. În plus, este necesar să înlocuiți în mod regulat așternutul. Recomandat să faceți acest lucru o dată la 3 zile și 1 timp pe săptămână, trebuie să spălați complet întreaga cușcă și să o procesați cu diverse dezinfectanți. Merită să înțelegeți că imediat după procesarea porcului în cușcă nu poate fi plasată astfel încât să nu respire evaporarea dăunătoare. Lăsați prima ventilare ventilată.

Dacă vorbim în general, mâinile frumos frumoase sunt consumate de 2 ori mai mult decât porcii simpli de guinee. Acest lucru se datorează faptului că au crescut metabolismul, respectiv, au nevoie și mai mult alimente. În plus, speranța de viață depinde direct de dieta lor. Acestea ar trebui să mănânce conform standardelor, deoarece orice supraprovizionare sau malnutriție poate duce chiar la moarte. Prin urmare, cei care sunt implicați în creșterea acestor animale trebuie să știe din care dieta lor. Ar trebui să includă în mod necesar următoarele produse:

 • 65% din fânul proaspăt sau iarba suculentă, depinde de timpul anului+
 • 15-20% din fructe sau legume proaspete: puteți da și morcovi și mere și sfeclă+
 • 15-20% din cerealele care sunt cel mai bine germinate sau granulate (astfel de suplimente de cereale pot fi achiziționate în orice magazin specializat)+
 • Puteți adăuga amestecuri de cretă sau vitamine+
 • Apa trebuie administrată zilnic, în timp ce schimbarea este cea mai bună de trei ori pe zi, iar în timpul verii – mai des.

De asemenea, trebuie să vă familiarizați-vă cu lista de produse care sunt categoric interzise pentru aceasta rasa:

 • Arc sau usturoi+
 • Tomate sau orice ciuperci+
 • carne+
 • Produse dulci sau sărate.
Citește mai mult  rase de câini populare

Dacă oricare dintre produsele enumerate intră în mâncare, poate duce chiar la moarte. Același lucru se aplică foametei lor.

Deci, dacă o persoană părăsește casa pentru o vreme, un animal de companie trebuie să fie luat fie luat cu el, fie să plece pe îngrijirea rudelor sau a celor dragi. Dar considerați că nu merită să aruncați un animal de companie prea mult timp, pentru că va rătăci pe proprietar.

Creștere

Dacă vorbim despre maturitatea sexuală a porcilor de guinee chel, vine foarte devreme: femelele sunt de 2,5 luni, iar bărbații sunt puțin mai târziu – în 3 luni. Cu toate acestea, nu este necesar să se grăbească cu o șansă, pentru că în acest moment corpul nu este destul de format deloc. Puteți începe să reproduceți porcii Guineei cu șapte sau opt luni. Animalele sunt deja destul de dezvoltate și capabile să se înmulțească. Cu toate acestea, ei nu ar trebui să fie subțiri și mici.

După ce vor trăi animalele timp de un an, de reproducere poate să nu funcționeze în cazul în care porcii de grăsime. Aruncă-i. Dar sarcina prea devreme poate avea unele complicații care pot duce la moartea copiilor. Young scule la porci durează de la 2 luni la 70 de zile. Un puiet, ca regulă, este format din 5-6 copii. Creștere poate avea loc în orice moment al anului și în afară mai mult de o dată pe an, deoarece timpul lattern este foarte mic.

În plus, este necesar să se știe că în timpul sarcinii, femela ar trebui să primească un feed pic mai mult, dar nu este necesar prea rearmarea, deoarece nu va afecta nașterea copilului. Principalul lucru este că vitaminele E și în. După apariția copiilor, „mami“ trebuie să trebuie să ia o pauză de cel puțin 4-5 luni, și numai după aceea, se poate permite din nou la masculin.

Pentru a ști cum să selecteze partenerii să traverseze porcii chelie, trebuie să vă familiarizați cu unele reguli.

 • În cazul în care un animal este un reprezentant de porc de guineea zagaze, iar al doilea – skinnie, atunci copiii au apărut va fi simplu, cu lână. Dar puii ulterior va fi de 50% gena unuia dintre reprezentanții intersectate vor avea. Cu toate acestea, expertii nu recomanda reproducție cobai în acest fel.
 • Dacă ați trecut ambii reprezentanți ai rasei slab, urmașii lor vor fi complet chel.
 • De asemenea, se aplică și reprezentanților Baldwin se reduce. Copiii vor fi complet fals.
 • Dacă trece skinny frumusețea mare, cu o carne de porc convențional având o lână, atunci probabilitatea ca șobolanii lor vor fi false, este zero. Și totuși, este posibil ca unele dintre ele vor fi purtatori ai acestei gene, dar, aceasta înseamnă, în viitor, vă puteți obține un porc chel.

În general, reproducerea porcilor ar trebui abordată în mod responsabil. Mai ales cei care o fac nu este doar așa, dar pentru a câștiga puțini bani pe o rasă rară.

  Însumând, putem spune asta Porcii de Guinee Bald sunt animale de companie perfecte. La urma urmei, datorită apariției lor, ele sunt hipoalergene, ceea ce le permite să le păstreze chiar și acele persoane care suferă de alergii. În plus, cu astfel de „prieteni” va fi în mod rău, pentru că sunt foarte mobili și veseli.

  Mai ales că sunt pentru familiile în care există copii mici.

  Caracteristicile întreținerii porcilor de mare Raza Baldwin Vezi în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: