Caracteristici pentru câini pentru cîini mari Purina Dog Chow

Caracteristici pentru câini pentru cîini mari Purina Dog Chow

Purina Dog Chow hrana face parte din categoria Premium. Ele pot fi găsite în aproape fiecare magazin pentru animale de companie. Cu fabricarea lor, sunt folosite numai ingrediente naturale selectate. Azi vom analiza caracteristicile acestor feed-uri destinate pentru cîini mari.

descriere generala

Purina Dog Chow dieta pentru animale mari se face pe baza de produse din carne naturale, care sunt principala sursă de proteine. Produsele sunt, de asemenea, saturate cu vitamine și microelemente.

Toate furajele se distinge printr-o valoare nutritivă ridicată.

Hrana este dezvoltat ținând cont de caracteristicile fiziologice ale acestor animale de companie. Ele oferă un sens de saturație rapidă. Toate rațiile vor fi în măsură să mențină starea de sănătate a unui animal mare, de a promova sănătatea oaselor și articulațiilor.

Utilizarea zilnica a hranei pentru animale se va asigura activitatea normală a animalului de companie, va ajuta în mod corespunzător lucra organelor sistemului digestiv. De regulă, astfel constau dintr-o rationale mari dimensiuni granuned, astfel încât este mai convenabil de a avea un animal de talie mare. Aceste produse vor preveni apariția și dezvoltarea pietrei dentare, susține igiena cavității bucale.

Sortiment de alimente

Acum vom analiza compoziția și caracteristicile acestei nutriție pentru câini de talie mare.

  • alimente uscate cu Turcia pentru câini adulți. Surse de alimentare includ produse din cereale, bucăți de carne, organe din carne, proteine ​​vegetale, legume, cicoare, grăsimi, suplimente minerale și antioxidanți sigure. Puterea are un conținut destul de ridicat de proteine ​​(23%), grăsimi (9%). De asemenea, compoziția este bogat în acizi grași utile care contribuie la starea de sănătate a digestiei. Alimentar conține o cantitate mare de fier, seleniu, zinc, mangan, vitamina A. Acesta este vândut în pachete convenabile cu diferite volume. Pe partea inversă, puteți găsi informații detaliate despre toate componentele care au fost utilizate la fabricarea. Hrana este recomandat pentru a stoca într-un loc uscat și răcoros.
  • alimente uscate cu carne de curcan pentru catei mari. La producerea unui astfel de dieta, se folosesc următoarele ingrediente: cereale, carne de curcan, sub-produse, proteine ​​vegetale, uleiuri naturale prelucrate, bucăți uscate de morcovi, cicoare, spanac uscat, antioxidanți, vitamine și minerale aditivi. Puterea este saturată cu fier, seleniu, mangan și zinc.
Citește mai mult  Reguli pentru reținerea de papagali

Sortimentul are, de asemenea, de alimentare universală cu carne de miel. Acestea sunt potrivite pentru persoane diferite, inclusiv mari. Există următoarele componente în compoziția lor: carne de miel, elemente de cereale, proteine ​​vegetale, legume prelucrate, suplimente nutritive cu minerale, rădăcină de cicoare.

Dieta este bogat in proteine ​​(28%), grăsimi (14%), precum și fibre și acizi utili. Este potrivit pentru persoanele din diferite rase. Acesta poate fi administrat chiar și la câini însărcinate și care alăptează.

Această nutriție este complet echilibrată, vă permite să satisfaceți toate nevoile nutriționale principale. În plus, produsele alimentare cu un miel este format din ingrediente usor de digerat, deci nu va avea un efect negativ asupra digestiei.

Nuanțele de hrănire

La hrănirea animalelor, trebuie respectată o anumită doză. Este important să vă amintiți că, înainte de a ajunge la o vârstă de animale de companie de trei luni, ar trebui să fie hrănită de alimente umede de 3 sau 4 ori pe zi. Când ajunge la 3 luni, este necesar să se reducă treptat hidratele de alimente, hrana este dată de 3 ori pe zi.

În vârstă de 6 până la 12 luni, câinele va trebui să se traducă într-un timp de două ori. În același timp, trebuie să aderăm la standardele specificate pe ambalaj cu hrana în sine. Este imposibil să se dauge animalul de companie în timpul creșterii sale active, astfel încât să se poată dezvolta corect.

Nu uitați că atunci când hrăniți animalele, aveți nevoie de o abordare individuală, de câte ori viteza de alimentare este ușor ajustată în funcție de caracteristicile fiziologice ale catelului.

Există câteva caracteristici de hrănire a câinilor însărcinate și care alăptează. În ultimele 3-4 săptămâni de sarcină, acestea sunt hrănite de 3-4 ori pe zi, în timp ce rata zilnică va trebui să crească de 2 ori. Amintiți-vă că un animal de companie în orice caz ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă potabilă curată.

Citește mai mult  Instruirea spanielului de vânătoare rus

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: