Câte zile de pește poate trăi fără hrana pentru animale?

Câte zile de pește poate trăi fără hrana pentru animale?

Pestele este unul dintre cele mai populare animale de companie pe piața internă de astăzi. Unii pești plimbare, deoarece ei cred că cu ei cel mai mic dintre toate necazurile, alții la fel ca sa ma uit la viața lor în mediul acvatic. Multe acvaristi sunt interesați de întrebarea la care vă puteți lăsa animalele de companie în perioada lipsei lungi de o gazdă. Proprietarii de pește ar trebui să știe exact cât de mult creaturile lor de viață pot suferi fara hrana pentru animale, și ce să facă cu acvariu și o nouă apă în ea. În acest articol, vom vorbi despre astfel de întrebări violente și să încerce să-l dau seama.

Acvariu de pește și produse alimentare

Înainte de a învăța pentru a discuta principalele probleme, să vorbim despre ce locuitorii din acvariu mânca. Peștii care nu trăiesc în habitatul natural și acvariu au un mare avantaj față de rudele „sălbatic“. meniu pentru animale de companie este mult mai diversă. Ele pot mânca speciale și vii alimentare, fluturi, plante,.

Acestea din urmă includ alge și mușchi, care sunt frecvent întâlnite în fiecare rezervor. De asemenea pește poate mânca microorganismele care sunt formate pe toate elementele de decor, și pe stânci.

Majoritatea pasionaților preferă produsele alimentare care pot fi cumpărate de la magazin pentru animale de companie specializata sau farmacie veterinară.

Există anumite reguli de pește hrănire acvariu.

 • Ei nu pot supraalimenta. Aproape toate aceste animale acvatice sunt vorace, mănâncă în mod constant, dar în cele mai multe cazuri, este plină de consecințe – de la obezitate la burta plutitoare (mortalitate).
 • Dieta ar trebui să fie variată. Există multe diferite cum ar fi alimente uscate, și insecte și larve, care se încadrează la gust de pește.
 • Asigurați-vă că pentru a ține cont de preferințele de gust ale animalelor de companie, pentru că peștele poate fi vegetarian sau prădător.
Citește mai mult  Cum au câini și rasele lor apar?

După clarificarea toate nuanțele în ceea ce privește preferințele de dieta si gust, puteți trece la explicarea întrebării fundamentale.

Așa cum este posibil foame

Pentru început, aș dori să spun că fiecare specie de pești individuale.

În multe feluri, nevoia de a hranei pentru animale depinde de mărimea, apetitul și activitatea animalului.

Iată câteva exemple bune.

 • Barbus – un pește acvariu mic, care poate fi numit o cometă. Acesta este modul activ, care în mod constant are nevoie de alimentare pentru a obține putere și energie.

 • Cocoșel sau somn – pește lent, care nu au tendința de a „acoperi“ pe acvariu, și de preferință, vă puteți bucura de pietricica. De aceea, cantitatea de hrană necesară pentru o varietate de minim.

Pe baza observațiilor și a experienței, experții au concluzionat că Există pești care pot trăi fără alimente 2 zile, și sunt cei care vor dura 6-7 zile.

Desigur, există titularii de înregistrări pentru care chiar săptămâni și luni de greva foamei nu sunt teribil.

Recomandări și sfaturi

Ei bine, dacă toate aceeași despărțire este inevitabilă, ținând cont de următoarele recomandări, Ca urmare, care nu se poate face griji cu privire la starea de bine și a locuitorilor din acvariu în timpul absenței dumneavoastră.

 1. Cu câteva săptămâni înainte de concediu sau de afaceri Începe hrănirea peștilor cu hrana pentru animale de înaltă calitate, care conține multe calorii, dar nu preaplin. Această manipulare va permite animalelor să câștige în greutate și de energie acumula.
 2. Cumpărați în magazine pentru animale de companie așa-numitele „joc lung“ hrana pentru animale, acestea au o proprietate pentru o lungă perioadă de timp să nu se dizolve în apă, și pește poate mânca pentru o lungă perioadă de timp. Dar, rețineți că o astfel de alimente, dacă nu sunt consumate la timp, poate afecta starea de apă, se agravează ea și provoca apariția diferitelor bacterii.
 3. Equip acvariu dacă poți un autocormer. Acest mecanism este echipat cu un temporizator, iar hrana este turnat în rezervor automat conform graficului specificat. Toate aceste dispozitive sunt proiectate pentru a utiliza alimente uscate, dar această opțiune este mai bună decât flămânziseră la toate.
 4. Dacă se prăjește în acvariu, consultați cineva pentru ajutor în hrănirea copiilor în absența dumneavoastră. Ele nu pot fi lăsate pentru o lungă perioadă de timp fără alimente.
 5. Asigurați-vă că pentru a pune un acvariu în ordine – bine spălați-l dezinfecteze, apă schimbare, curățați filtrul, asigurați-vă că încălzitorul de apă și timer-ul de iluminat.
 6. După ce sa întors, nu este în valoare de fanatism începe să se umple din nou de pește imediat. Rețineți că în timpul absenței dvs., animalele pot fi stropite și încep fără a simți o măsură pentru a distruge alimentele – nu va duce la nimic bun. Alimentele trebuie administrate în doze mici și cu o anumită frecvență. Corpul sângelui rece ar trebui să fie adaptat și să se obișnuiască cu faptul că alimentele au început să facă. De asemenea, primele zile sunt cele mai bune de a hrăni alimentul viu de animale decât uscat.
Citește mai mult  Retriever si Labrador: Care este diferența?

Având în vedere toate recomandările de mai sus, puteți lăsa favoritele dvs. și nu vă faceți griji că nu vor trăi la întoarcerea dvs.

Prezentare generală a autocornilor pentru pește Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: