Cât de mult timp broasca țestoasă roșu poate trăi fără alimente și de ce ea nu mănâncă?

Cât de mult timp broasca țestoasă roșu poate trăi fără alimente și de ce ea nu mănâncă?

Toți proprietarii buni sunt îngrijorați atunci când animalul lor începe brusc să renunțe la alimente. Ei încep să panicing, apuca animalul de companie într-o cămașă și graba într-un veterinar. Adesea, acest comportament este justificat. Dar, în orice caz, este necesar să se cunoască motivele pentru care acest lucru sau acest animal dintr-o dată „declară greva foamei“. Astăzi vom vorbi despre ce face țestoasele roșii.

Cât timp costurile de țestoase fără alimente?

Trachemys Scripta – broasca testoasa galben-născut sau roșu – aceasta este o reptilă care face parte din familia de broaște țestoase de apă dulce americane. Dacă vă pasă de o astfel de broască țestoasă, va trăi pentru un timp destul de lung. Cu toate acestea, multi crescatori nu cunosc regulile de reflux, și, prin urmare, animalele lor sunt pe moarte. Este recomandabil să învețe în avans unele subtilități de îngrijirea acestor animale.

 • Această broască țestoasă trebuie să fie amplasate în mod alternativ, atât în ​​apă și pe uscat. Ele sunt la fel de necesare în spațiu apă, și într-o suprafață solidă (pe uscat ei trebuie sa se vindece in razele UV).
 • Turtles, în ciuda vizualizării cute, sunt agresive și pot ataca reciproc.
 • broască țestoasă Krasnouchi sunt omnivori. Cu toate acestea, cel mai bine este să-i hrănească cu o hrană specială, în cazul în care se adaugă inițial de calciu, vitamine și alte elemente, la fel de importante.
 • Fără umiditate, broasca testoasa cu părul roșu nu se poate face, De când consumul de alimente uscate, se înghite și apă. Prin urmare, știu că, fără apă turturicii va muri aproximativ trei zile după trei zile. Mai ales ia în considerare acest fapt, în vara.

Dacă vorbim despre cât de mult timp broască țestoasă se poate face fără alimente, răspunsul va fi după cum urmează: broască țestoasă Ruddy poate trăi fără alimente un pic mai mult de trei săptămâni. Această perioadă poate părea ca cineva. Cu toate acestea, este destul de lungă.

Vă rugăm să rețineți: indivizii tună va fi capabil să facă fără alimente în termen de 10 zile. Tinerii nu vor trăi fără alimente și cinci zile.

Principalele motive pentru refuzul alimentelor

Start Să cu faptul că necesitatea de broască țestoasă pentru a crea condițiile cele mai confortabile. Terariu trebuie să semene cu un mediu de companie al habitatului său. În caz contrar, reptile va pierde apetitul, iar acest factor va duce la moarte. Ia în considerare de ce broasca testoasa poate refuza alimentele.

 • Dacă ați rupt temperatura în terariu, atunci va provoca probleme. De exemplu, temperatura ar trebui să fluctueze în intervalul de 25-27 grade. Cu indicatori mai mici, animalul dvs. de companie va deveni mai întâi mai mare, iar apoi puteți cădea în hibernare.

 • Dacă nu ați furnizat iluminat în spațiul în care trăiește țestoasă, poate afecta și mobilitatea animalului de companie. Deci, instalați lampa UV.

 • Țestoasele pot bloca alimentele numai cu sârmă de apă. Deci, urmați umplutura de băuturi și pentru curățenia sa. În caz contrar, animalul dvs. de companie va suferi de sete, fie de umiditate de calitate slabă va duce la boli.

 • Dacă mâncarea nu-i place broasca testoasa, atunci ea poate renunța, de asemenea. Prin urmare, rețineți că alimentele trebuie să difere în diversitate. În feed, includeți în mod necesar vitamine și biodedări speciale.

 • În timpul așteptării descendenților, ca și în căsătorie, broasca testoasa poate, de asemenea, să abandoneze mesele. În această perioadă, multe reptile simt anxietate, și de aceea ei dispare de multe ori pofta de mancare.

 • Paulic de coacere PET poate afecta, de asemenea, dorința de a mânca.

 • Diferite boli pot provoca insuficiență alimentară. De exemplu, dacă broasca țestoasă a dezvoltat conjunctivită sau alte boli oculare, atunci nu poate vedea alimente. Faptul este că țestoasele nu pot găsi mâncare cu ajutorul unui simț al mirosului, ei pot vedea numai.

În absența viziunii, animalul uneori pur și simplu nu găsește mâncare.

 • Furzirea frecventă poate duce la supraalimentare. Și apoi animalul tău va înceta să mănânce alimente.

 • Țestoasele în natură se încadrează în hibernare. Poate că animalul dvs. se pregătește pentru acest proces și, prin urmare, refuză alimentele. Pentru a elimina această problemă, ridicați temperatura în terariu la 27 de grade.

hrănirea reguli

Aceste acțiuni sunt cheia pentru faptul că animalele de companie lent va fi întotdeauna sănătos și activ. Prin urmare, trebuie să știți principalele condiții și unele subtilități de hrănire țestoaselor roșii suscitate.

 • Dacă alimenta un prieten cu un înveliș care nu hrană specială, apoi ia în considerare dimensiunea de piese. Pentru reptile mici, trebuie să taie alimentarea foarte fin, pentru animalele de companie de la mijlocul dimensiunea, taie alimentarea mai mare parte, mai multe piese importante sunt potrivite pentru cele mai mari indivizi.

 • Rețineți că reptilele de apă sunt în măsură să rupă bucăți mari cu gheare ascuțite. Deci, astfel de animalele de companie pot fi alimentate de piese mari. Componentele vegetale pentru ei nu pot chiar tăiate.

 • Ce cantitate de furaje este capabil de a utiliza un bug pentru un timp? În această întrebare, totul este simplu. Animale de companie ar trebui să mănânce alimente pentru o jumătate de oră. Acesta este cât de mult va mânca în acest timp, exact atât de mult alimente.

Un alt indicator: Mâna de hrană nu trebuie să depășească dimensiunea jumătății armurii de coajă.

 • Care este broasca testoasa de frecventa de hrană? Tânărul se hrănesc de obicei în fiecare zi. În acest caz, este necesar să adăugați calciu pentru a crește coaja. Persoanele adulte se hrănesc de 3 ori pe săptămână.
 • Nu vă răsfățați animalul de companie. Da-i un amestec de furaje. Dacă dai reptile doar acea mâncare pe care o iubește, o strici. Dacă favoritul este capricios și nu vrea să mănânce alimente, atunci lăsați broaștele de broască țestoasă timp de 3-4 zile. Atunci va mânca nu numai delicioase, ci și componente utile.

 • Alimentele trebuie să fie temperatura camerei. Foarte rece va fi pentru animalul dvs. distructiv.

 • Reptilele ar trebui să obțină calciu și vitamine cu hrană. Pentru ca broasca testoasa să mănânce toți aditivii utili, amestecați-le cu alimente și alimentați animalul cu mâinile.

 • Încercați să culoarea de alimentare a fost atractiv. Țestoasele găsi hrană cu viziune. Mai colorat va fi alimente, cu atat mai repede va fi găsit și mănâncă o broască țestoasă. În amestec puteți adăuga morcovi, pepene galben, roșii și t. D.

 • Puteți alimenta țestoasa apos cu ajutorul unei pensete, Pune alimente într-un castron special sau arunca în apă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: