Ce pește și cât de mult timp poate trăi fără oxigen și filtru?

Ce pește și cât de mult timp poate trăi fără oxigen și filtru?

Mulți acvaristici novici încearcă să-și reducă costurile financiare ale acvariului. Într-adevăr, echipamentul de aerare și filtru de acvariu necesită anumite costuri de numerar. În plus, aceste dispozitive trebuie să fie atente, să le purifice la timp, astfel încât ei nu au eșuat. În acest sens, mulți se confruntă cu o întrebare, există pește care pot trăi fără oxigen.

Tipuri de pește care trăiește fără oxigen

Aș dori să rețineți că nu există o singură ființă vie care să-și continue mijloacele de trai. Cu toate acestea, printre peștii de acvariu există reprezentanți care pot respira ne-oxigen dizolvați în apă acvariului, dar pentru ao obține din aer atmosferic. Mcouropodovaya, maro și labirinturile sunt capabile să ia aerul de pe suprafața apei și să o țină pentru o vreme în corpul lor.

Întreprinderile pot câștiga aerul la intestin. Unul dintre reprezentanții luminilor de astfel de pești sunt coridoarele soma. Acestea sunt pești mici de aproximativ 3-7 cm. Pe spate au o cochilie de pe plăci osoase. Cea mai comună este de culoare gri-oliv. Acestea sunt pești liniștită, care sunt bine obtinerea, împreună cu alți reprezentanți. Le place să se ascundă în adăposturi, de multe ori se rostogolească solul în care sunteți în căutarea pentru produsele alimentare.

Există aproximativ 150 de tipuri de coridoare. Cele mai frecvente sunt comune ca de aur, accesat cu crawlere, Panda, Sterba, Adolfi, Leopard, Venezuell.

Speranța medie de viață a acestui tip de pisici – 10-12 ani.

Macro-copac și labirint de pește au un dispozitiv special de branhii, care permite, de asemenea, le-a se potrivi cu aerul de la suprafață. Luați în considerare cele mai reprezentative nepretențioase și comune.

Gurura

pește liniștit, aproximativ 5-12 cm. o mulțime de severă soiuri: perla, lunar, albastru, saruta, bombănind, marmura, aur, ciocolata. Numele speciei vorbesc de la sine – colorit acești pești sunt diverse.

Acestea sunt foarte pretențioase în conținut, pașnice în raport cu alți locuitori ai acvariului, pește jucăuș. O opțiune bună pentru un acvarist de novice.

Din recomandările generale, vreau să subliniez următoarele. Acvariul trebuie să fie o lungime de cel puțin 50 cm și volumul de cel puțin 50 de litri. Peștele au nevoie de spațiu pentru adăposturi și jocuri. În mâncare, ele sunt nepretențioase, consumând diferite tipuri de furaje, cu toate acestea, este important să nu suportați suprocer. Pentru reproducere, au nevoie de plante plutitoare.

Citește mai mult  Caracteristică, argumente pro și contra de rasă Spitz

Lyalius

Pește mic, aproximativ 7 cm. Bugle, cel mai bine pentru a începe un pachet de minim de 3 pești. Pot trăi chiar și într-un acvariu mic, cu un volum de aproximativ 10 litri. Cu toate acestea, pentru confort, este mai bine să cumpărați un rezervor mai mult. Ei bine, înțelegeți acolo, unde multe alge, vegetație, pentru că ei iubesc să se ascundă.

Nu se recomandă să puneți un acvariu într-o cameră zgomotoasă și luminată, deoarece aceste pești se tem de sunete puternice și de lumină ascuțită. În mănâncă nepretențioasă.

Petushok Betta

  Foarte frumos pește, cu toate acestea, agresiv, prost se inteleg cu vecinii. Un pește necesită 5-10 litri de apă. Cocoși sunt omnivori. Există amestecuri speciale de alimentare pentru a le. În acvariu, vegetația trebuie să fie prezent, astfel încât femelele au fost în cazul în care să se ascundă în timpul de depunere a icrelor, precum și de sex masculin agresiv.

  Labiosis

  Acestea sunt pești mari liniște. Ei au nevoie de un minim de 10 litri de apă pe locuitor. alge foarte îndrăgite. Din feed preferă mici, diversă. O atenție specială în creșterea lor este în valoare de plată regimul de temperatură în acvariu. Confortabil pentru ei este temperatura + 25-28 grade.

  McOuropodes

  Al naibii de pește care poate trăi chiar și într-o bancă de trei litri. Ei transporta apa rece si rasfatat. Macrocomenzi de Dracle, nu ca și vecinii mai mici. În mănâncă nepretențios, omnivore. Pentru sol este mai bine să utilizați clamzit, nisip mare.

  Nu se recomandă de a plasa elemente decorative înguste în acvariu, deoarece peștele poate fi blocat și să moară.

  Acvariul ar trebui să aibă un capac care nu se suprapune accesul la aer. În plus, opțiunea ideală va fi dacă suprafața apei este acoperită cu alge.

  Akantoftalmus

  Acest pește este mulțumit de complex în îngrijire. Preferă acvariile mici. Adăposturile sunt necesare – pietre, squash-uri, încuietori. Astfel de pești pot sări, așa că acvariile deschise sunt inacceptabile. Faceți-le dificilă chiar și pentru profesioniști. Alimentele pot fi mulțumite cu microorganismele din sol și deșeurile din restul populației acvariului, totuși, va fi bucuros de tratamentele de viață și înghețată.

  Plug obișnuit

  Un astfel de pește este numit barometru de acasă, deoarece comportamentul său neliniștit prezice ofensiva. Ele sunt nepretențioase, pot trăi în acvariu de la 10 litri. Nu există, de asemenea, cerințe speciale pentru temperatură, acesta poate varia de la +3 la +30 grade. Solul poate fi atât mare, cât și mic. Nu se recomandă utilizarea acvariului de decorațiuni ascuțite.

  Citește mai mult  Varietate de hrană pentru Hill Poitori

  În general, există multe pești, care este opțională pentru viață, echipamentul filtrului și aerarea acvariului. Ia în considerare dimensiunea și natura animalelor de companie, precum și temperatura apei, calitatea solului și apoi peștele va coexista împreună.

  Câți pot trăi fără aer

  În secțiunea anterioară, am aflat că nici un organism viu ar putea exista fără aer.

  Dacă locuitorii acvariului dvs. sunt reprezentanți ai speciei discutate mai sus, nu vă puteți îngrijora. Ele sunt adaptate la cazare în apă fără aerare.

  Cu toate acestea, există multe pești care necesită oxigen în apă, altfel nu vor supraviețui. Uneori se poate întâmpla astfel încât luminile să fie oprite, instrumentele din acvariu nu funcționează. Există o întrebare naturală – câte astfel de pești pot rezista fără aer.

  Nu există un răspuns clar. Totul depinde de populația acvariului dvs., prezența vegetației în ea.

  Dacă se observă normele de apă per pește, acvariul nu este suprasolicitat, există plante vii în el, este sigur să spunem – câteva ore de pește vor trăi cu siguranță.

  Algele de viață produc oxigen, care, deși în mai puțin decât dispozitive speciale, saturații apă.

  Câți pești pot fi soluționați

  Această întrebare este dificil de răspuns fără echivoc. Un rol important este jucat atât dimensiunea acvariului în sine, cât și dimensiunea animalelor de companie. Cu cât este mai mare peștele, cu atât este mai mare volumul de apă să fie o parte. De exemplu, pentru pește de 5 cm suficient de lung de 2 litri de apă. În cazul în care peștele este de 8-10 cm, apoi aproximativ 5 litri este deja necesar. Pentru persoanele mari ale căror dimensiuni sunt mai mari de 12 cm, aveți nevoie de aproximativ 10 litri de apă pentru fiecare.

  Cu toate acestea, din această regulă o mulțime de excepții. Dacă aveți un acvariu scăzut și larg, atunci numărul de pește poate fi crescut, deoarece este mai bine saturat cu oxigen în ea. Dacă intenționați să faceți oricare dintre varietățile labirintului de pește, atunci densitatea așezării poate fi, de asemenea, mărită. Dar dacă doriți să reproduceți Goldfish, ei vor fi mai confortabil dacă fiecare individ va avea o cantitate mai mare de apă, deoarece acestea produc o mulțime de risipă de viață.

  Dacă peștele sunt sedentibile, atunci apa de pe un animal de companie este necesară mai puțin decât activă, multe pești în mișcare.

  Filtrarea și prezența compresorului afectează, de asemenea, numărul de pește din acvariu. Dacă aveți toată tehnica necesară, atunci numărul de pește poate fi mărit, deoarece apa din astfel de acvariu este curățată, iar aerul este saturat cu oxigen.

  Citește mai mult  Caracteristicile de hrană pentru câini Darsi

  Forma de acvariu este importantă. Mulți preferă acvariile rotunde. Într-adevăr, ele sunt frumoase, se potrivesc bine în interior. dar, Ar trebui să se țină cont de faptul că nu toate acestea pot fi echipate cu dispozitivele necesare. De exemplu, un acvariu rotund mic, aproximativ 5 litri, realizat sub forma unui pahar, este puțin potrivit pentru viața permanentă a peștilor. Este mai bine să o utilizați pentru o scurgere temporară.

  În general, pentru acvariile rotunde, astfel de tipuri de pește sunt cele mai potrivite pentru câini, cocoși, Lyalius. Densitatea așezării lor trebuie luată în considerare pe baza caracteristicilor peștelui. În plus, nu uitați că în acvariu nu sunt doar pești, ci și sol, alge. Astfel, din volumul acvariului, este necesar să se scape 10-15%, și apoi să calculeze numărul de persoane.

  Steney Fish necesită mai multă volum de apă, deci ar trebui să le păstreze în acvariile mari. De asemenea, peștele agresiv necesită un spațiu mare.

  Vorbind acvariu, încercați să aveți locuitorii tuturor straturilor.

  Este ușor să le definească: în cazul în care gura este arborat în sus – este situat stratul superior exact – la mijloc, se uită în jos – în partea de jos.

  Având în vedere toate aceste recomandări, puteți crea un ecosistem real, în apartamentul tău, în care va fi confortabil pentru toți locuitorii săi.

  Cum să ai grijă de acvariu

  Acvariul Îngrijirea Prese de spălare regulată Filtru burete. Detergentul nu poate fi folosit, singura mea apă. În plus, trebuie să cumpărați un sifon pentru sol și cu el pentru a curăța. Îngrijirea acvariului implică înlocuirea parțială a apei.

  Dacă acvariul dvs. nu este echipat cu un filtru și aerare, are nevoie de o atenție deosebită.

  Apa de menten în ea urmează mai des decât în ​​dispozitivele echipate. În medie, această procedură se efectuează de 2-3 ori pe lună. 20-30% din apă sunt îndepărtate din acvariu și apă curată și vărsată turnată în locul său. Este imposibil să vărsați apă de sub macara, peștele poate muri. Ar trebui să fie în picioare timp de 2 zile.

  În următorul videoclip vă puteți familiariza cu caracteristicile conținutului și îngrijirii pescuitului de pește acvariu.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: