Continental Toy Spaniel: Caracteristici și sfaturi pentru conținut

Continental Toy Spaniel: Caracteristici și sfaturi pentru conținut

Continental Toy-Spaniel – rasă rară pitic, având un aspect decorativ original și un caracter bun. Al doilea nume este Papillon sau Falagen – se aplică în funcție de urechile câinelui. Standardele de rasă sunt proiectate pentru ambele soiuri și vă permit să determinați cu ușurință modul în care aparține tipul de animal.

Descrierea lui Dwarf Spaniel începe întotdeauna cu indicarea dimensiunii și a greutății sale. Dar pentru crescătorii de dragoste, apel extern, ascultarea și ușurința de caracter al acestui caine de companie are mult mai important. Caracteristici și sfaturi cu privire la conținut va fi interesant pentru cei care intenționează doar să cumpere acest caine.

Istoria originii

rasa de câini decorative Continental Toy-spaniel a apărut în Evul Mediu, când moda la animalele de companie pitic pătruns castele și palate europene. dovada documentară a existenței sale este cunoscută încă din secolul al XIII-lea. În special adesea descris recuperări continentale asupra pictorilor lor web ale Renașterii.

Papilians care au urechi permanente originale, deschis ca niște aripi de fluture, mai asemănătoare cu moderne la terrierii. Fallen cu urechi suspendate au asemănări cu alte rase de spanieli. Cu toate acestea, în plus față de forma urechilor câinelui, nu există diferențe. Ele sunt în miniatură și confortabil în conținut.

Nu există nici o opinie în consecință, în ceea ce privește originea istorică inițială a continental-prepelicar. Există păreri că rădăcinile conducerea rasei pe teritoriul Belgiei sau Franța. Dar relația cu Spitz pitic german nu neagă toate canise – a fost de la ei că câinele a primit aspectul său luminos și o formă caracteristică pe urechi, gat, labe, coada. Ca un alt strămoș al spaniel, rasa Espanyol-Nan, popular în rândul aristocrației belgian, este menționat.

Centes Continental jucărie-Spaniel trăit în cele mai multe condiții confortabile și erau iubitori de monarhi în toată Europa. Dar, prin secolul al XIX-lea, popularitatea lor sa dus la declinul. Noile fluxuri burgheze n-au primit răspândirea de lux atribute la care au fost atribuite câini pitice. Cu toate acestea, fanii fideli ai Falen și Papillon a existat în permanență. Este mulțumită acestor entuziaști din rasa conservate în ziua de azi.

Descriere

Standardul de rasă continental la-spaniel descrie cu atenție toate caracteristicile sale. animale pitice diferă compact, puternic, dar la fizicul elegant același timp. Animalele de companie miniaturale cresc până la 28 cm și câștigă greutate corporală de la 2,5 la 5 kg. Durata de viață a continental-spaniel-ul este de până la 14 ani.

Conform standardului actual de rasă, câinii trebuie să aibă următoarele caracteristici:

 • Lână groasă lungă cu strălucire caracteristică, fără subscriere, cu curl+
 • Culoare – reperat, în mod necesar pe un fond alb, forma și culoarea marcajelor care nu sunt reglementate, rocker alb-zăpadă de dorit pe frunte+
 • membrele subțiri cu pași pe un tip de iepure, perne rigide+
 • Coada foarte plantată, bine aruncată, Mersul pe spate atunci când animalul este precaut+
 • cadru Compact, salelor este un pic convex, inghinala ușor strânge+
 • Wide, sânii clar definite, Departed înainte+
 • urechi pe scară largă, Subțire, exterior și interior cu lână moale lung+
 • ochi plantat Low, aproape în pod, în formă de migdale, destul de mare, întuneric karelo culoare+
 • buze Brightly pigmentate, uscat, bine adiacente+
 • dinți Alb, pe fălcile puternice, închis într-o muscatura in foarfeca+
 • scull Ușor rotunjit, cu oprire clară și brazde mediane, bot ascutit+
 • lobul nasului culoare neagră.

căsătorie Tribal include Spaniels continentale care au defecte de aspect evidente. Acestea includ non-fălcile, vicii de comportament – lașitate, agresivitate. craniu plat considerat Unwantedly, prea mici sau prea convexă globii oculari. Este considerat un maro căsătorie sau nas depigmentate de dumping, pod distorsionată, prezența pe pleoape de antrenare roz.

În temperamentul său, spaniel-ul să-continentală se referă la câini echilibrat, calm, care poate fi afectuos cu proprietarul și neîncrezători față de străini. Un animal are un temperament vesel, jucaus, iubește divertisment și distracție activă, devine prevăzută cu copii. Acesta poate fi achiziționat ca un companion și a obține un satelit dedicat pentru mai mulți ani.

În lipsa atenției datorită lor, Falen și Papilians sunt destul de gelos – Puteți compensa acest moment prin luarea de doi pui dintr-o dată, ceea ce va urca la petrecere a timpului liber reciproc, în absența proprietarului.

Hrănire

Continental Toy-Spaniel, ca și alte rase legate de rasa, au tendința de a mânca prea mult, se câștigă ușor în greutate de grăsime. Dar dacă pentru o vrac lumina catelus a cazului este permis, ea răsfață caine adult. Acesta este motivul pentru care realizarea vârstei semestriale a animalelor este transferată într-o dietă adultă cu drepturi depline pentru a obține alimente de 2-3 ori pe zi.

Programul de hrănire trebuie să fie clar instalat, orele de nutriție trebuie să se distingă de timp pentru a merge astfel încât alimentele să fie învățate.

Într-o dietă de catelus, alimentele cu energie înaltă este de obicei inclus – carne naturală și ficat, tăiate cu grijă în bucăți mici. De asemenea, dieta include legume – produse fierte și proaspete, fermentate, produse grase de lapte. Aproximativ 30% în nutriție ocupă cereale, lapte sau gătite pe supa de carne. În hrănirea fizică, trebuie administrate aditivi suplimentari de vitamine și minerale, permițând puterea de a îmbogăți alimentația.

Soluția optimă pentru adulți Continental-Spaniel devine de două ori pe zi de hrană terminată pentru câini mici. Aplicarea permisă a numai produse premium și super premium, precum și categoria de holistică.

Nu ar trebui să fie acordate puiilor adulți sau dieta de clasă economică ieftină, utilizarea animalelor pe care nu le vor aduce.

Sursă de alimentare standard Adult Dog – 200-300 g pe zi, Puteți dilua boujondii gata pentru o mai bună asimilare.

Sub interdicția pentru spanioli continentali o serie de produse:

 • Nuci și leguminoase care pot duce la obezitate+
 • Afumat+
 • Legume și fructe carbohidante (cartofi, struguri, pepene)+
 • Dulce și făină tratează+
 • Produse prăjite+
 • Brevete brute sau fierte+
 • O parte din produsele de origine animală – carne de porc, unt, lapte gras.

Îngrijire

Datorită faptului că Continental To-Spaniel are dimensiuni compacte, conținutul său nu provoacă scena proprietarului. Câinele este suficient spațiu și în apartamentul mic urban și într-o casă de țară. Dar absența subsolului necesită achiziția pentru ei cu un semnal sonor de iarnă caldă sau un salt, în plus, patul din casă ar trebui să fie, de asemenea, plasat departe de schițe. În timpul verii, animalele pot obține o lovitură de soare cu o lungă ședere în soare – în prânz, este mai bine să meargă la umbră.

Curat din natură jucărie continentală-spaniel, de obicei, nu caută să cucerească păduri de tufișuri sau să ia băi de noroi – In timpul plimbari, animalul rămâne curat. Dar grija din lâna lor încă durează mult timp. Animalele au nevoie de combateri detaliate zilnice, permițând evitarea formării de chat. Periodic, câinii sunt tăiați, spălați, asigurându-vă menținerea igienei la un nivel ridicat. Prelucrarea de la paraziți este efectuată în mod necesar, măsurile sunt luate prevenirea infecției cu purici și căpușe.

Continental jucărie-Spaniel au o unitate dentare destul de vulnerabile, ele au un toothdown ușor, care trebuie să ștergeți regulat. La domiciliu, curățarea se efectuează de mai multe ori, folosind o pasta speciala de uz veterinar. Periodic, ar trebui sa vizitati, de asemenea, biroul de dentist – pentru inspecția și îndepărtarea profesională a plăcii și piatră.

chiuvete proprii și Falenov, și Papillon necesitatea de a inspecta cu atenție, curate de poluare, sulf evidențiat. Orice modificare în natura plăcii, preocuparea câine, îngroșarea urechile chiuvetele – motiv pentru a face apel la medicul veterinar.

Tunderea gheare se realizează cel puțin 1 dată în 2-3 săptămâni.

În ceea ce privește mersul pe jos, animalele necesită satisfacerea activității lor fizice – cel putin 1-3 ore pe zi Continental Toy-spaniel ar trebui să efectueze în mișcare, în aer liber. În timpul iernii, plimbari duble sunt salvate, dar ele încep să se scurteze.

educatie si antrenament

În ciuda delicatețe și contactul său, reanieles continentale se disting prin încăpățânarea de invidiat atunci când vine vorba de învățare. Cu toate acestea, dacă te transforma într-un joc în joc, Falen sau Papillon va fi fericit să-l sprijine și ușor de ridicare abilitățile necesare.

inteligenta ridicat (conform unor estimări, câinii ocupă 8 loc între toate rasele din punct de vedere al înțelegerii) le oferă posibilitatea de a stăpâni o varietate de trucuri.

Formarea, de obicei, începe la 3-4 luni. De data aceasta, catelul trebuie să învețe deja porecla lui, stiu unde toaleta este, locul. Continental co-Spaniels sunt destul de ușor de învățat să tava și să respecte curățenia în casă. Este foarte convenabil dacă proprietarul își petrece toată ziua la locul de muncă, iar animalul rămâne singur.

Studierea setului de comenzi de bază – „Pentru mine”, „nu puteți”, „Fu”, „Voice”, „Sit”, „minciună” – se desfășoară în etape, cu repetarea abilităților deja învățate. Puteți utiliza delicatețe pentru a vă asigura abilitățile dorite. În timpul antrenamentului, nu ar trebui să ridice vocea, show-agresiune, dar, de asemenea, permite animale de companie la stubbug – un curs de rău. Este mai bine să găsească un compromis, pentru un timp pentru a schimba activitatea, și apoi să se întoarcă din nou la dezvoltarea unei echipe complexe.

Este demn de remarcat faptul că Câinii acestei rase se confruntă cu ușurință cu studiul unor trucuri mult mai complexe. De exemplu, ei păstrează echilibrul bine pe picioarele posterioare, se pot roti în jurul lor, demonstrează alte abilități neobișnuite și chiar participă la agilitate.

Despre particularitățile continentale to-spaniel vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: