Cum și ce să se hrănească Terier?

Cum și ce să se hrănească Terier?

Așa că câinele a fost sănătos și activ, este în valoare de produse alimentare alegerea pentru ea. Dacă luăm în considerare Terier, atunci este în valoare de vedere temperamentul său, o tendință de manifestări alergice, precum și la boli. Cum și decât hrana reprezentanții acestei rase de câini, și din care produsele este mai bine să refuze, spune-mi în acest articol.

Ce poate fi dat?

Terier este o rasa destul de populara de câini, deoarece nu necesită îngrijiri specifice sau a unor condiții speciale de conținut, ci de a alege o putere pentru ea, este în valoare de având în vedere că animalele de companie simtit bine. Deci, merită atenție următorilor factori care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se alege dieta:

 • Echilibrat+
 • calitate superioară+
 • Starea de sănătate a PSA.

Destul de des, proprietarii Terier nu pot alege ceea ce este mai bine pentru animalul lor de companie – alimente naturale sau alimente uscate. Este imposibil să se aloce ceva unul. Dar este de remarcat faptul că Atunci când alegeți o nutriție naturală, o atenție deosebită trebuie acordată echilibrului, Așa că animalul devine în cantitățile necesare de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale.

Aproximativ 75% din dieta trebuie sa fie reprezentat de produse de origine animală, iar 25% sunt legumele și fructele.

Produse naturale

Dacă alegeți o rație echilibrată, atunci alimentele naturale pot fi numite opțiunea optimă. Este minunat pentru dezvoltarea normală și creșterea PSA. În cazul în care alegerea dumneavoastră este axat pe un aliment natural sănătos, atunci ar trebui să ia în considerare următoarele reguli:

 • Pet hrănire ar trebui să fie efectuată într-un anumit interval de timp+
 • În funcție de vârstă, numărul de recepții alimentare – inițial pui mânca până la 7 ori pe zi, de la catelus aproximativ 6 luni este deja în mișcare la mese de trei ori, iar după un an costă să mănânce polițiști doar de două ori pe zi+
 • pui Jack Russell Terrier nu sunt o pantă pentru supraalimentarea, dar este în valoare de lipit la „Golden Mid“ pentru a nu-i vina+
 • Pentru un catelus, rata de alimentare pe zi ar trebui să fie de la 10% din greutatea sa, iar pentru un caine adult – de la 3-5% – astfel încât produsele alimentare va fi de ajuns pentru câine pentru a arăta activitatea+
 • Pentru pui, produsele alimentare se recomandă să se înmoaie blender sau freca pe răzătoare, în timp, ei vor fi instruiți pentru alimente greu.

Este necesar să se hrănească Terier cu astfel de produse:

 • supe, De exemplu, supa de carne de vită, dar scăzut de grăsime+
 • carne Este demn de combinarea cu terci de ovăz, este posibil să se includă în rația unei, orez, hrișcă crupa în relief+
 • Salata de legume, Dar, de la orice fel de condimente și sare în ele categoric, este necesar să refuze+
 • lactate – smantana, branza de vaci gras scăzut+
 • legume – Varza, dulce, morcov, dovlecel+
 • Fructe – mere și pere.

Așa că lână câinelui a fost frumos și strălucitor, este în dieta sa de a activa gălbenuș de ou fiert – 1-2 bucăți pe săptămână.

Este strict interzis să se hrănească câinele orice sărat rasa, ascuțit, dulce, oxigen, afumat sau alimente prajite. Chiar și un singur caz poate duce la consecințe foarte grave – produsele alimentare contraindicațiilor va afecta functionare a ficatului, stomacului și intestinelor.

Citește mai mult  Labrador de formare și educație

Dacă va fi selectat pentru alimentarea alimente naturale, atunci ar trebui să fie pregătit, care va trebui să-și diversifice meniul, astfel încât animalele de companie pot obține beneficii maxime.

Finisat de feed

înlocuitor excelent pentru alimente naturale pledează pentru alimente uscate. Mulți preferă pregătit hrană uscată, pentru că ei nu au nevoie pentru a găti, iar ei au animale de companie mare defileu. Dacă nu crezi în fiecare zi Hotta decât răsfățați animalele de companie, hrana pentru animale, apoi finisate – ideale. Dacă alegeți să se hrănească Terier hrană uscată, este necesar să se ia în considerare următoarele recomandări de la experți.

 • Este necesar să se conta o porțiune de alimentare în funcție de greutatea animalului tau. De obicei, pachetul este deja specificat de producător, cât de multe grame de hrana necesară pentru a da un câine în funcție de dimensiunea sa.
 • are nevoie alimente pentru câini și naturale. Bineînțeles, alimentele uscate sunt echilibrate, dar animalul are nevoie de legume și fructe, astfel încât veterinari să consilieze alimente uscate alternative cu alimente naturale și, de asemenea, nu uitați de alimente lichide.
 • Este interzis să dea alimente naturale și uscate în același timp, deoarece amestecarea lor doar rănit câinele.
 • Când alegeți un hrană uscată, merită să luați în considerare vârsta și starea de sănătate a unui câine. De exemplu, puii sunt mult mai convenabil pentru a depăși granule mari, în timp ce alergie cainii au nevoie de versiuni speciale în cazul în care au un tract digestiv sensibil.
 • PSA ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă curată, astfel încât ea să poată influența setea în orice moment.
 • Nu merită să cumpărați un hrană de calitate scăzută care vinde pentru greutate, deoarece există destul de multă sare în compoziția lor, iar boabele de soia face ca o carne de înlocuire. O astfel de alimente afectează în mod negativ starea sistemului musculo-scheletice și a sistemului urogenital unui animal.
 • Un furaje este interzisă sunt adesea folosite alternativ. Înlocuirea producătorului ar trebui să aibă loc numai atunci când este necesar, de exemplu, în cazul în care un câine este alergic sau ea complet abandonuri de alimentare.
 • Pentru că astăzi alegerea cumpărătorului este o gamă largă de produse de la diferiți producători ar trebui să se concentreze pe produsele alimentare, care sfătuiește ameliorator sau clubul. Cele mai bune produse alimentare este prima si super-premium, de exemplu, Royal Canin sau Acana.

Ceea ce nu a include în dieta?

Asigurați-vă că toți proprietarii de rasa Terier ar trebui să fie familiarizați cu următoarea listă de alimente interzise pentru câini:

 • salam, cârnați și carne de porc de plumb bolilor pancreatice+
 • prăjită, produse sărate și afumate au un impact negativ asupra stare de sânge+
 • Struguri si stafide pot suprasolicita rinichii+
 • oase tubulare pot afecta stomacul+
 • Ciocolata este rele pentru inima și sistemul nervos în ansamblu, poate provoca atacuri de inimă, sângerări interne și chiar se potrivesc epileptic+
 • Ceapa poate provoca anemie+
 • căpșuni, citrice și grâu – este un alergen puternic, deci ar trebui să le dați+
 • Porumb, fasole, usturoi, ciuperci, broccoli, cartofi și ouă crude duc la pielea uscată, lână Bloklosti, anemie și supraîncărcarea tractului digestiv+
 • Peștele de apă dulce conține un număr mare de pietre mici, care pot deteriora gâtul și stomacul.

Banul devin, de asemenea, avocados, rodii, nuci și popcorn.

Reguli alimentare Puppies

Numai meniu selectat în mod corespunzător asigură dezvoltarea normală a puilor. Este important să luați în considerare categoriile de vârstă deoarece nutriția pentru puii de toate vârstele este foarte diferită. Jack-Russel Jack Russel Puppy Reading de la vârsta de 1,5 luni. Este în această perioadă că puiul începe să părăsească laptele mamei.

Citește mai mult  Grotto pentru acvariu: Alegerea și metodele de fabricație

medicilor veterinari cu experiență acorde atenție La fiecare 2-3 luni, aveți nevoie pentru a îmbogăți meniul de catelus, introducerea de noi produse. Deja o jumătate de an, puteți face o alegere în favoarea produselor alimentare naturale sau a hranei pentru animale finit.

Deci, ia în considerare modul în care se hrănește catelul la diferite vârste.

De la naștere până la 4 luni

Jack Russell Terrier catelus este destul de rapid câștigă în greutate. În această perioadă, ea are nevoie de o mulțime de alimente nutritive, deoarece sunt formate toate țesăturile importante. Alimentar trebuie să conțină cantitatea necesară de vitamine și minerale. Puppy este în valoare de alimentare în cantități mici, dar de multe ori. În medie, o porție ar trebui să fie de până la aproximativ 10% din greutatea de câine.

Un catelus in 2-3 luni trebuie să fie hrănite, în principal de carne de vită, de vițel, cu toate că nu exclude pui. Meniul ar trebui să includă alimente, cum ar fi morcovi, sfecla, hrișcă, orez și ouă. De obicei, dat terci cu carne și legume. Pentru produsele alimentare catelus de două luni ar trebui să se acorde sub forma de peretortom, și puteți suplimenta 1 linguriță de ulei vegetal. ou fiert, vă puteți da câinele doar de 3 ori pe saptamana.

Fructele pot fi dat un sfert de mar la fiecare câteva zile, și să-l combine cu morcovi și o cantitate mică de smântână. Ar trebui să fie destul de atent cu produse lactate fermentate. O porție trebuie crescută gradat, în timp ce începând cu doar o linguriță.

În cazul în care catelul nu are anomalii, tulburări, este posibil să crească treptat doza.

De la 4 până la 6 luni

În această perioadă de creștere a corpului, precum și organismele, continuă în ritm rapid. În această perioadă are lână formează mai. Este necesar pentru a selecta meniul îmbunătățit. Produsele de câine ar trebui să ofere același lucru ca înainte, dar numărul de porții pe care trebuie să le reduceți și să creșteți cantitatea de alimente.

Ar trebui să adere la aceeași masă unică în proporțiile 1/10 din greutatea câinelui. Deși totul este individual. Dacă câinele nu poate mânca o porțiune, care are aproximativ 10% din greutatea totală a câinelui, este necesar să se reducă.

Citește mai mult  nume frumoase și neobișnuite pentru chinchille

Cu șase luni până la un an

Deja 6 luni de creștere a catelului începe să încetinească treptat. În această perioadă, ar trebui să se reducă ca o calorii alimentare și numărul acestuia. Acest lucru se poate face cu ușurință datorită volumului de cereale. Carnea ar trebui să vină în cantitatea potrivită, deoarece cea mai puternică în această perioadă de os, mușchi și creștere. Deja meniu catelus de 9 luni poate include osul și tripe, care nu necesită tratament termic.

Aceste produse sunt sursa de fosfor și proteine.

rații uscate

În cazul în care amelioratorul predat imediat căței Jack Russell la hrana uscata, atunci este în valoare de lipit la această direcție. Dar dacă doriți, dieta poate fi schimbată treptat, nu va dura mai mult de două săptămâni. Dacă modificați dramatic meniul câinelui, acesta va duce la o tulburare gravă. Este necesar să achiziționați inițial același feed ca și amelioratorul. De obicei, pe pachet există denumirea „catel” sau „junior”, care sunt cele mai adaptate la nevoile catelusului în creștere.

Înainte de hrănire, hrană uscată ar trebui să se înmoaie. Pentru trecerea treptată la alimente naturale deja în a cincea zi, adaosul de carne conserve umed este permisă. În continuare, este încă în valoare de așteptare, timp de 2 zile pentru a introduce 1 linguriță de supa de carne, fierte și carne de pui sau de vită maruntita. Săptămâna viitoare este treptat în meniul catelului Adăugați cereale, legume și fructe.

Caracteristici câini hrănire

caine adult este deja hrănire doar de 2 ori pe zi. Dieta ar trebui să fie ales în mod corect, atunci Terier va fi capabil să se dezvolte în mod normal,. Este necesar să se respecte anumite porțiuni, nu supraalimenta câinele. Daca hrana uscata mancarea de câine, numărul de porții listate pe ambalaj. În cazul alimentelor naturale este de a adera la 75% a fost alocat pentru produsele din carne, iar doar 25% a fost reprezentat de plantă alimentară.

Rația zilnică a Terier ar trebui să includă următoarele produse:

 • carne sau pește – 550 g+
 • Produse lactate – 50 g+
 • cereale – 300-350 g.

Dupa 7 ani, câinele trebuie să mănânce alimente, 80% este compus din proteine, dar cantitatea de cereale și lapte este mai bine pentru a reduce.

Puterea adult Terier trebuie să fie, de asemenea, echilibrat. Daca hrana pentru animalele de companie dvs. „naturalkoy“ ar trebui să combine carnea cu terci de ovăz, în timp ce adăugarea de mai multe legume și. În săptămâna ar trebui să fie administrat de 2-3 ori carne de vită macră sau de pui, rareori – organe.

Peștele marin fiert trebuie să fie prezent în meniu de două ori pe săptămână.

Cum se hrănește animalele castrate și sterilizate?

Câinii castrați și sterilizați în valoare de o dietă specială. La elaborarea unei diete, trebuie să respectați următoarele reguli:

 • Animalul nu poate fi răsturnat pentru a evita obezitatea sa+
 • Cea mai ușoară opțiune este de a cumpăra un feed finit special destinat câinilor sterilizați+
 • Furajele ar trebui să fie de bună calitate, deoarece tratamentul câinelui vă va costa mai mult, dacă îl hrăniți cu alimente ieftine+
 • Este necesar să se asigure activitatea fizică a PSU.

Jack Russell-Terrier Sfaturi de hrănire Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: