Cum să educați și să instruiți Staffordshire Terrier?

Cum să educați și să instruiți Staffordshire Terrier?

Educația Staffordshire Terrier nu este cazul mai ușor, deoarece ping-urile acestei rase au întotdeauna propria lor opinie. Dar crescătorii spun bunătate, dedicație, inteligență destul de mare a acestor câini. Ele combină din ce în ce mai mult rolurile gardienilor și tovarășilor, participă la sport și expune la sociabilitate.

Singurul lucru care este necesar să ia în considerare este regulile de formare a cățeului AmStaff la domiciliu. Ei trebuie să fie respectați strict și proprietarul însuși și animalul său de companie. Apoi rezultatele educației vor respecta pe deplin așteptările.

Caracter și comportament

American Staffordshire Terrier are un caracter foarte specific care generează o greutate a zvonurilor. Opiniile despre particularitățile acestei rase sunt foarte contradictorii. De exemplu, în SUA, ele sunt considerate unul dintre cei mai buni însoțitori și animale de companie familiale, iar în țările UE se referă la categoria animalelor potențial periculoase.

AmStaff are cu adevărat caracteristicile care trebuie luate în considerare atunci când. Dar educația incorectă transformă aceste animale bune, loiale și puternice în piese neangajate și răsfățate. Câinele bine extins este întotdeauna prietenos, sociabil, provocând curiozitate și păstrează direcția catelului chiar și la vârsta adultă. De la natură în caracterul lor așezat neînfricată, energia inerentă tuturor fiabilității teritoriale.

Timp de mulți ani, munca de selecție cu rasa a fost efectuată luând în considerare participarea animalului la lupte. În același timp, câinii care au manifestat agresiune împotriva unei persoane au fost confruntate. Amperi moderni nu sunt practic folosiți pentru luptă, dar chiar ținând cont de trecutul de luptă, vă puteți aștepta la pericolul de la ei nu mai mult decât de la un păstor sau de la un alt câine de serviciu.

Cu alte animale, reprezentanții rasei sunt tratați, încercați să mențineți o vedere calmă. Dar în prezența unei agresiuni reale în adresa dvs. pentru a îndura câinele nu va fi.

Bun pentru copii, indiferenți sau neutri de câini câini de câine American Staffordshire Terrier are o capacitate rară de a se adapta la circumstanțe. Ele sunt transferate fără durere schimbarea proprietarului, nu prea douăzeci și când se mișcă. Din aceste piese, sunt obținute animale de serviciu bune, precum și participanții la programele terapeutice pentru copii și cu handicap. Cu această categorie de cetățeni Amstaff pacient și blând.

Acest caine poate fi considerat un lider care preferă să joace un rol central în relații. Un astfel de caine este destul de dificil de a intra în rolul de subordonat. Rasa nu este recomandat pentru persoanele cu mici cheltuieli mărunte. Acesta va fi mai bine dacă proprietarul activi fizic vor fi instruiți și educație, gata să sprijine autoritatea lui și în cuvinte, și în practică. Acest Amtaff proprietar va fi educat, companion inteligent și fermecător.

Citește mai mult  Ce alge sunt în acvariu și cum să scape de ele?

De la ce varsta poti incepe?

Alege un moment bun pentru a începe antrenamentul American Staffordshire Terrier nu este prea dificil. Deja la 2 luni catelus este capabil de:

 • întineri+
 • știu locația+
 • rula pe apelul proprietarului+
 • transporta un guler sau sondaj+
 • mers pe jos în lesă+
 • Să respecte normele de igienă.

Toate aceste abilități sunt încorporate de către proprietarul treptat, pe măsură ce cresc. La vârsta semestrială, ascultarea de bază trebuie să treacă. Dar formarea serioasă începe întotdeauna până la începutul celui de-al doilea an al vieții câinelui.

Pui de educație și formare

În primul an de viață, catelul și un câine adolescent pentru a educa atât băiatul, cât și fata de rasă American Staffordshire Terrier avea nevoie luând în considerare caracteristicile de vârstă și gradele de dezvoltare. Dacă o puneți pe o margine, atunci până la anul vieții, câinele va fi aproape puțin probabil. Pentru a ridica în mod independent un câine inteligent, curios, proprietarul va trebui să facă unele eforturi. În mod condiționat, primul an al animalului de companie poate fi împărțit în patru perioade globale.

 • 1-3 luni. Acesta este momentul în care câinele cunoaște lumea. Copilul a cerut plimbări pentru a obține impresii, găsi contacte cu proprietarul. Fiind sub protecția proprietarului, Micul AmStaff se va simți mai încrezător și va crește imediat plasarea corectă a forțelor în acest pachet. Legătorul unui puppy de dezvoltare activă a mediului, localizând-o în patru pereți, este dificil să se asigure dezvoltarea dorită a instinctelor și fiziologiei sale.
 • 4-6 luni. În acest moment puteți să vă familiarizați cu animalele de companie cu sânii (până la patru luni, nu este nevoie de acest lucru), pentru a petrece antrenamentele de joc pe stradă. Timpul până la șase luni este stadiul temerilor înainte de pericolele lumii mari. În manifestarea unei astfel de slăbiciuni, catelul necesită încurajare, dar nu este nevoie să îl încurajați la acțiune. Mai bine calm, regret, consola copilul, sugerează-l să depășească frica împreună.
 • 6-18 luni – perioada de socializare. La această vârstă, catelul presupune normele și regulile vieții în societate, începe să împărtășească oamenii în funcție de ierarhie. Câinele își caută locul în „stivă”, începe să declare drepturile pe teritoriu. Aceasta este o perioadă bună de vizitare a unui câmp de câine, unde animalul va fi capabil să satisfacă nevoia de auto-afirmare. Pet de data aceasta trebuie să înțeleagă pe deplin limba unei persoane, cunosc regulile de bază ale ascultării.
 • 18 luni – Timpul Bunta. Este caracteristic mai ales pentru băieți – persoane fizice ale femeilor din aceasta rasa transporta un astfel de pas de creștere mult mai ușor în sus. Câinele încearcă să domine, sabotes direct ordinele proprietarului, poate arăta încercări de a scăpa de sub controlul proprietarului. În acest moment, ar trebui să fie evitate pedepsele corporale. Maxim ce se poate face – ridica și se agită animalul eolierului. Câine ar trebui, în orice caz spectacol de ascultare, dar în cele mai multe cazuri, pentru a obține rezultatul dorit, există un drept privire mai atentă în ochii animalului de companie.
Citește mai mult  Totul despre pisicile uscate Brit

De un an și ani și jumătate, câinele este considerat complet pentru adulți. În cazul în care formarea a fost „plimbare ușoară“, înainte de acest moment, apoi pentru a atinge vârsta de optsprezece luni, în vârstă, puteți trece la sarcini și cerințe mai grave. Acesta va merge doar un beneficiu pentru animale de companie.

Antrenarea câini adulți

Adecvată pentru a instrui American Staffordshire Terrier la domiciliu nu este fiecare proprietar. În lipsa de experiență și cunoștințe din cauza, este mai bine să se aplice un instructor calificat care poate insufla o ascultare abilități. Pentru Agillati, manipulare și alte tipuri de rochii specializate trebuie să fie trecut numai după finalizarea cursului de formare generală.

Pentru un caine adult, exerciții speciale sunt utile pentru a menține forma fizică, coordonarea și agilitate. Cu sarcinile potrivite, Amstaff nu va fi dorința de a strica obiectele de situația sau de a lua remorcarea gazdă de la forțele în exces. Printre cele mai multe opțiuni exercițiu util, puteți marca de înot, de remorcare și rulează pe planul înclinat în sus.

 • Floating. Pentru el câinele este implicat încă din copilărie. Unii pui se confruntă cu o teamă instinctivă de apă, ei trebuie să se adapteze treptat la o nouă lecție. Utilizarea procedurilor de apă pentru câini este incontestabil. Dacă există un râu cu un flux, acesta este în valoare de a alege să-l antreneze, deoarece aceasta va deveni un simulator excelent pentru dezvoltarea cadrului musculare. Cainii tineri cu înot spori starea lor fizică, a scăpa de excesul de energie. Pentru dezvoltarea de interes, puteți utiliza un articol aptive, de exemplu, bile.
 • Remorcă. Ei dragoste Staffordshire Terrier – ei de bună voie efectua exerciții și în etapa de învățare, și în timpul competițiilor sau plimbări. Înainte de începerea formării, PSA va trebui să învețe la mersul pe jos. El trebuie să alocați acea tragere lesa poate fi numai pe echipa „Forward“. Promoții în formă de delicatese va ajuta la rapid preda PSA să lucreze într-un pachet cu sania și schi.
 • Rularea pe planul înclinat. Începutul formării necesită utilizarea pe distanțe scurte de 100-200 m, din moment ce sarcina pe centura de umăr și partea din spate, în acest caz se dovedește a fi de mare.

Primele pante pot fi blând, dar în viitor, vă puteți rula împreună cu un animal de companie, jucării și Aparts utilizare, în scopul de a face plimbare de rulare nu percepe ca un loc de muncă neplăcută.

Erori frecvente

Cea mai importantă eroare în ceea ce privește formarea Amtaffes este că acești câini nu sunt supuse la educație. Zoopsychologists și canise sunt siguri că rasa, deși este nevoie de un braț solid și control serios, dar este în același timp destul de învățare. De o importanță deosebită este atașat la contactul proprietarului cu animale: Cu cât mai devreme catelul va fi in casa (de vârstă este considerată optimă pentru 2-3 luni), cu atât mai ușor va fi controlat, pentru a înțelege și anticipa comportamentul.

Citește mai mult  Main Maine Coon

Promovarea și pedeapsa

Metode moderne de masă de toaletă sugerează utilizarea interesului câinelui, Înșelarea formarea de informații. În acest caz, formarea are loc fără violență: câinele dobândește o conexiune emotionala solida cu proprietarul, efectuează echipe cu plăcere.

Principiul de promovare și de sancționare acționează asupra consolidării reflexelor: animalul nu învață să gândească, ci pur și simplu execută echipa. Fixarea de calificare are loc mecanic, câinele acționează din teamă sau dorința de a primi o delicatesă. Nici o garanție că, în afara platformei de formare, câinele dorește să păstreze ascultare.

Pallement American Staffordshire Terrier este chiar mai periculos decât păstrarea în rigoare. Aceste încercări conduc la faptul că proprietarul începe să atribuie caracteristica de animale, inițial neobișnuit. Ca urmare, estimarea comportamentul câinelui pe propriile lor standarde, proprietarul este dezamăgit.

Amstaff – o rasă gravă, nu au nevoie pentru a face un animal de companie de la ea sau de a permite o libertate care să permită PSU să se îndoiască de statutul de lider al proprietarului.

Refuzul de formare

La vârsta de aproximativ 1,5 ani, American Staffordshire Terrier au probleme de comportament grave asociate cu intrarea sexuală. În această perioadă, mulți proprietari decid să curs de formare de întrerupere, așteptând ca animalul calmeaza timp de peste. Dar această opinie este extrem de eronată. În cazul în care câinele răzvrătit și refuză să execute comenzi, atunci Solutia numai dreapta va fi moale, dar restaurarea persistentă a statutului proprietarului ca lider și autoritate.

În videoclipul următor vă așteaptă formarea Staffordshire Terrier-ul de la școala de pregătire școlară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: