Staffordshire Terrier de tigru Culoare: Cum arată ca și cum să-l păstrați?

Staffordshire Terrier de tigru Culoare: Cum arată ca și cum să-l păstrați?

Mulți oameni au un alt animale domestice pentru animale de companie în locuințele lor. Astăzi vom vorbi despre caracteristicile rasei Staffordshire Terrier (Amstaff) de culoare Tiger și conținutul său.

Descrierea rasei

Căței Staffordshire Terrier Dimensiune Orientul Mijlociu. Câinele are un câine dens pliat, cu mușchii mari. În ciuda creșterii mici, animalele din aceasta rasa au o forță uriașă. Șeful PSA este masiv, urechile sunt foarte ridicate și scurt. Ochii de nuante inchise la animale, cu montare profundă. finisaj ochi De asemenea culoare inchisa, nas Pet negru.

Burtă, de regulă, astfel de câini sunt bine trase. Pe umerii sunt mușchii bine dezvoltate. Piept de animale mari dimensiuni. labe din față animale de companie aranjate larg. Coada terrier-ului de lungime medie, cu accent ușor la sfârșitul anului. Lână groasă, dar scurt. Culoarea sa poate fi atât monofonic și pestriț.

Staffordshire Terrier este culori diferite. Tiger – una dintre cele mai frecvente. Pentru o astfel de culoare o, atât pur tigru și roșcate bogate sunt tipice. Pe corpul câinelui, în acest caz, va fi posibil pentru a vedea dungi lumina de umbra negru. De asemenea, se produce o nuanță albastru-tigru. În acest caz, corpul unui câine de culoare roșu. Se poate observa dungi gri. De asemenea, mărcile gri va fi pe nas.

Există alte culori ale acestei rase.

  • Albastru. Puteți găsi atât terrier de culoare albastru deschis și negru profund și umbra albastru. În acest caz, nasul de animale de companie va fi, de asemenea, de culoare albastru. Ochii animalului va fi maro.

  • Negru. În acest caz, cainele are o culoare strălucitoare curat și saturate, fără nuanțe diferite și cântă. În acest caz, pot exista puncte de pigment minore pe labele sau de pe vârful nasului.

  • În unele cazuri, puteți observa Alb și negru amestec. pete albe de zăpadă sunt cel mai adesea găsite pe spate, gat si botului.

  • Golubo-Palemy. Red Dog Corp. În același timp, pe lână există un raid gri deschis. Ochi negri sau ochi căprui, iar nasul și buzele și buzele sunt, de asemenea, gri.

  • alb. Corpul unui animal complet zăpadă alb. Ochilor, buzelor și gri nas sau negru.

Conținut și îngrijire

Staffordshire Terrier de culoare Tiger necesită întreținere și îngrijire specială. Scăldat câinele nu ar trebui să fie atât de des (la fiecare 6 luni). Dar, în același timp, ar trebui să se șterge periodic cu un prosop umed de terry. O astfel de procedură trebuie efectuată după o plimbare, deoarece animalele de companie vor dispărea particulele de piele veche. Cel puțin o dată pe an, terrierul trebuie adus la clinica veterinară pentru a inspecta și a face o vaccinare specială. Prima dată când un mic catelus al acestei rase ar trebui să fie eliberat de 2-3 ori pe lună. Dar Pre-PET ar trebui să scape de viermi cu 7 zile înainte de procedură.

După prima procedură de vaccinare timp de 2 săptămâni, se recomandă limitarea comunicării terrier cu câini de alte rase. De asemenea, animalul nu poate fi suprasolicitat fizic și scăldați. Câinele acestei rase trebuie să fie periodic de mers pe jos.

În caz contrar, poate deveni obraznic și să nu învețe la echipe. În ziua zilei, reprezentanții unei astfel de rase ar trebui să joace în mod activ cel puțin 1-2 ore. Loking Terrier pentru a păstra este imposibil.

Îngrijirea din lână este simplă, deoarece acești câini este destul de scurt. Poate fi pieptănat cu o perie specială o dată pe săptămână. Nu au nevoie de o tunsoare. În sezonul rece, ar trebui să cumpărați haine pentru un câine, deoarece subsolul din PSA este slab dezvoltat. Așa cum aveți nevoie, ar trebui să tăiați unghiile de companie și să curățați auriculele. De asemenea, un animal este uneori condus la un dentist pentru a îndepărta piatra dinților.

Puteți hrăni terrierul cu granule uscate gata făcute din magazine specializate sau produse de uz casnic naturale. Baza dietei ar trebui să fie carne naturală. Și se recomandă alegerea speciilor non-grăsime (mâncăruri, pui, curcan, iepure). Carnea de porc este mai bine să nu dea, deoarece, de regulă, conține o cantitate considerabilă de grăsime. În dietă, se recomandă includerea ficatului, plămânului, inima și splina. Amintiți-vă că carnea și subprodusele trebuie pre-rezervate. 1-2 ori pe săptămână, este necesar pentru a da produse brute.

Pentru a întări dinții, câinele poate da un os. Dar, amintiți-vă că oasele ascuțite pot deteriora câinele, și prea subțire, se va rupe prea repede. Meniul este necesar să se includă diverse terci (hrisca, perla, orez, ovăz). Uneori, un caine poate da lapte acru sau ouă fierte de pui. De asemenea, cantitatea admisă mică de brânză de vaci.

Dacă doriți să se hrănească câinele deja feed-uri gata făcute de la magazin, atunci amintiți-vă că aveți nevoie pentru a alege doar o nutriție de super clasa premium. La alegerea unui regim alimentar, să ia în considerare faptul că fondare ar trebui să fie carne și cereale componente (fulgi de ovăz, orez, porumb sau orz). Achiziționat Super Premium Clasa de alimentare trebuie să conțină, de asemenea, legume, fructe și plante medicinale. În plus, este mai bine să aleagă rații cu vitamine si minerale aditivi pentru creșterea și dezvoltarea normală a animalului.

alimentare gata conservate prea pot fi introduse, uneori, în dieta câinelui. Dar, de prea multe ori utilizarea lor poate duce la faptul că animalul dvs. va începe să se deterioreze dinții. Se amestecă alimente naturale cu feed-uri finite nu pot. animalele adulte sunt hrănite de 2 ori pe zi, puii mici li se recomandă să se hrănească de 3 ori.

Dog rezultă din mica varsta pentru a preda la curățenie. Pentru ea, aveți nevoie pentru a începe un așternut separat, care trebuie să fie instalat în mod regulat.

Descrierea caracterului

American Staffordshire Terrier este considerat un caine activ, ea are nevoie în mod constant plimbări lungi și jocuri. Dacă nu retrage un astfel de câine în stradă, ea poate începe pradă și lucruri de ronțăit în casa ta. Cu varsta, Staffordshire Terrier-ul devine un pic leneș.

Reprezentanții acestei rase sunt apărători excelente nu numai proprietarii lor, dar și întreaga proprietate. Câinii pot ataca rapid neprietenos și țineți-le cu o prindere mort pentru o perioadă lungă de timp. Dacă un astfel de câine este greșit să ridice, atunci ea se poate transforma într-un animal periculos care poate afecta chiar și propriul său proprietar.

În mod corespunzător câine educat va fi capabil să crească ascultător, inteligent și recurs. Un astfel de caine va aminti repede ce se poate face în locuință, și ceea ce nu se poate. De asemenea, un animal de companie, cu o bună pregătire, va fi la fel de calm posibil, el nu va avea flash-uri ascuțite de agresiune, el va fi capabil să răspundă în liniște la alți câini în timp ce mersul pe jos în jos pe stradă.

Câinele poate fi periculos pentru copii mici, așa că, dacă aveți un copil (de până la 7 ani), atunci ar trebui să nu înceapă o astfel de rasa. Balustradă un animal de companie ar trebui să fie în continuare un catelus.

În ciuda faptului că câinele nu ataca copilul, ea poate să nu calculeze puterea lor în procesul de joc activ. Staffordshire Terrier poate ridica un copil sau îl bate jos.

Cum de a alege un câine?

Înainte de a achiziționa un astfel de terrier, trebuie să determinați cu siguranță în ce scopuri veți cumpăra un animal (pentru pază, expoziții sau la fel ca un animal de companie). Dacă vrei să te antrenezi, atunci ar trebui să alegi un catelus cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 luni. Puteți achiziționa un câine și la o vârstă mai înaintată, dar în același timp va fi deja superioară. PET va avea anumite obiceiuri și caracteristici existente, astfel încât să le puteți repara chiar și atunci când trenurile.

Nu uitați că atunci când cumpărați un animal de companie, proprietarii trebuie să ceară un animal pedigree. De asemenea, aflați despre starea de sănătate terrier.

Amintiți-vă că femeia din American Staffordshire Terrier este mult mai ușor de învățat să se antreneze și să învețe decât bărbatul de aceeași rasă.

Vezi pe căței de culoare Tiger poate fi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: