De ce pisicile mărește și ce să fac în legătură cu asta?

De ce pisicile mărește și ce să fac în legătură cu asta?

Animalele de companie sunt doar prieteni adevărați și interlocutori tăcuți, ci și probleme semnificative care așteaptă toți proprietarii fără excepție. Destul de des, pisicile încep să mănânce și să prezinte semne de anxietate puternică – motivele care explică un astfel de comportament animal mai multe.

Să ne ocupăm de fiecare dintre ele și să spunem cum să facem față problema.

Probleme comune

Există destule câteva nuanțe care explică un astfel de comportament animal ciudat. În orice caz, fiecare ameliorator trebuie să înțeleagă în mod clar că doar pisicile nu mănâncă – acesta este un fel de limbaj de pisică, și făcând sunetele lor blânde, animalul încearcă să atragă atenția omului. În cazul în care își schimbă aspectul sau caracteristicile comportamentale, este logic să examineze cu atenție la animalele de companie lui.

Asociate cu sănătatea

Dezvoltarea bolilor virale, infecțioase și fungice aduce animale la disconfort esențial, cu privire la toate procesele neplăcute care au loc în organism, în primul rând pisica sesizeaza tare meowukan.

Cele mai multe patologii comune ale pufos sunt:

 • Infecția cu Helminty – În acest caz, animalul nu numai publica sunete puternice, boala este adesea însoțită de vărsături, tulburări de scaun, tremurând în corp și încercarea de a „zero“ gaura anal despre o canapea sau covor+
 • Probleme cu tractul gastro-intestinal – În cazul în care miauna pisica înainte sau în timp ce vizita tava, cel mai probabil, procesul de golire este cu dificultate, iar acest lucru indică în mod direct procesele patologice în organism+
 • spre infecție – În acest caz, pisica este nu numai striga, ea încă fuge în jurul valorii de apartament și înainte ca frunzele de sange urechi si botul+
 • boli virale – În primul rând, ei se manifestă în hoarfish unui animal, în timp ce animalul se află cel mai adesea nemișcat, refuzând nu numai să mănânce, dar muta chiar.

Psihologic

De multe ori motivul pentru meowowan tare devine spoilness obișnuit de animale de companie. Proprietarii care au învățat pisica lor din fragedă copilărie și atenție, după timp, este început să plătească pentru greșelile lor – pisica a fost folosit pentru a obține tot ce vrea, în primul apel, iar dacă ea nu vede o astfel de reacție pentru orice motiv, ea perturbs. Ea încearcă să realizeze ceea ce are nevoie, care însoțește cererile sale cu strigăte puternice.

În această situație, producția este doar una – muta treptat pisica, arătând că aceasta îngăduirea tuturor capriciilor este nu mai este binevenit.

Tosca – cauze psihologice nu mai puțin frecvente de meowukanya.

Mai ales de multe ori are loc la pisoi mici, periat cu mama – prima dată de a rămâne în noul loc de reședință copil tristețe este de multe ori plânge, destul de tare și foarte reclamații. În acest moment, el are nevoie de un sprijin uman, atenția, mangaieri și jocuri deranjante.

Citește mai mult  Danio-Roerio: Descriere și conținut de pește

Anxietate – în cazul în care animalul începe să tam-tam, muta din camera în cameră, și în același timp, să publice sunete puternice, atunci, cel mai probabil, animalul de companie oftează abordarea de un fel de eveniment neplăcut: dezastru sau nenorociri.

În plus, pisicile sensibile METEO se găsesc, care reacționează cu sunete puternice la schimbarea condițiilor meteorologice.

Foarte des cu ei „miau“, pisicile raspund la bun comportament nu este suficient de proprietarul său. Din păcate, nu toți crescătorii aparțin animalele lor cu grijă și cu atenție – în timp ce pisoi este mic, provoacă plăcere și lunizing, iar când acesta devine un caracter mare si se manifesta, incepe sa iritarea cauza si a lua o palmă și chiar lovituri. În acest caz, un strigăt puternic devine calea de a-și apăra – el încearcă să „sperie“ stăpânul său și-l conduce din spațiul său individual.

În acest caz, este foarte important să se schimbe atitudinea față de dvs. cu patru picioare prieten.

alte clasificări

Potrivit vârstei

țipetele felin sunt de multe ori din cauza caracteristicilor de vârstă. De exemplu, pisoi mici, cum ar fi copiii, iubire să se plângă despre diverse dificultăți și obstacole care se găsesc pe drum – anxietatea lor este bulgări drăguț pufos manifesta exact meowakan. Cu toate acestea, uneori motivele și nu sunt necesare: copilul poate face ca bătălia să plângă doar pentru a atrage atenția proprietarilor – acesta este un fenomen complet normal. Proprietarii pisoiului ar trebui să fie alertați numai dacă copilul plângând în mod constant – atunci merită să identificăm cauza îngrijorării cât mai curând posibil și să o eliminați.

Cel mai adesea, motivele pentru strigătul puternic al pisicilor devin următoarele.

 • Modificați setarea – Când pisoiul se dovedește a fi într-o nouă familie sau într-o casă nouă, este întotdeauna stresantă pentru el. În această situație, proprietarul trebuie să înconjoare mangaierea copilul, iar preocuparea lui va trece repede.
 • Foamea – Pisicile mici au necesitat mai multe alimente frecvente decât pisicile adulte. În funcție de întoarcere, ar trebui să mănânce de la 4 la 7 ori pe zi, deci este important ca alimentatorul să se umple în mod constant și a existat și acces liber la apă.
 • Situatie dificila – adesea pisoii curioși în încercările lor de a explora mediul înconjurător se dovedesc a fi într-o situație dificilă, de exemplu, urcând într-un loc înalt, pentru a coborî din care nu pot. În acest caz, miauul puternic, ei numesc stăpânii lor pentru salvare.

Nu sunt doar probleme pentru copii, ci și la pisicile mai mari. Din păcate, vârsta nu elimină pe nimeni – nu numai oamenii, ci și animalele.

Animalele de companie de obicei încep de obicei o mare varietate de probleme de sănătate, unele organe lucrează atât de activ, ca înainte – despre acest disconfort al animalului și informează proprietarii săi.

  Când pisica depășește o frontieră de cinci ani, este mai bine să-l arate în mod regulat unui medic veterinar, astfel încât, în cazul bolilor, este posibil să ia imediat măsuri pentru a facilita starea animalului.

  Citește mai mult  Listă de pui populare pentru Chihuahua

  În plus, pisicile mai mari experimentează adesea cea mai reală dorință, simt singurătatea lor și încearcă să scape de acest sentiment în orice fel. Jocul la această vârstă nu vor mai fi, dar pentru a minți pe mâini la proprietarul lor este puțin probabil să refuze. Nu le refuzați în acest simplă marcă de atenție – dacă nu dați o pisică porțiunea necesară de iubire și mângâiere în după-amiaza, va cere cu siguranță noaptea ei.

  În funcție de sex

  Un strigăt puternic este însoțit de aproximarea unui flux într-o pisică de sex feminin adultă, iar pisicile au atracție sexuală cauzează plângerea uzată. Dorința fizică, nu a fost găsită satisfacție, aduce un animal nu numai psihologic, ci și un disconfort fizic puternic – animalele de companie încearcă să atragă atenția sexului opus, semnând despre disponibilitatea lor de împerechere.

  Luând un pisoi, ar trebui să fie susținut în minte În cazul în care animalul nu este pe o auto-excavator, astfel de concerte vor avea loc în mod regulat, iar proprietarii vor trebui să vină fie termeni cu ea, sau sterilizează / castrare pentru animale de companie lor pufos.

  Cum să găsiți o cauză?

  Dacă pisica începe cu voce tare și continuu, mai întâi Ar trebui să fie închisă și să acorde o atenție la schimbările asociate ale comportamentului său.

  • În cazul în care pisica refuză alimente, deși castronul este umplut cu alimente – cel mai probabil, animalul este foame, dar hrana propusă nu este potrivită pentru ea.
  • Dacă pisica se prăbușește pe fundalul unei distanțe lungi de toaletă – animalul sa ciocnit cu tulburare digestivă.
  • Când plânsul pisicii este însoțit de o schimbare a comportamentului, de exemplu, devine lentă sau adesea mănâncă, și, de asemenea, dacă ochiul mucus este inflamat și lâna se estompează – animalul este bolnav. Cauzele bolii pot găsi numai medicul veterinar.
  • Dar, în cazul în care animalele de companie începe să se ascundă în spatele mobilei, du-te la pereți, atunci el se confruntă cu frica – cel mai adesea se întâmplă atunci când pisica se dovedește a fi într-un nou loc de reședință sau într-o coliziune cu un tratament crud de la oameni.
  • În cazul în care pisica este presată bateriile și arată pentru locuri calde – animalul înghețat. Dacă prietenul pufos începe literalmente „coadă“ pentru a merge pentru proprietarul său – cel mai probabil, sugestiile dvs. de prieten pe care el vrea să se joace cu tine sau de a lua porția lui de dragoste și afecțiune.
  • In timpul vanatorii de sex, pisicile incep sa marcheze colturile in casa, iar pisicile se ridice în „postura dorința“ și coada.
  • Pisicile sunt animale curate, iar ei nu vor merge la tava murdar, astfel încât în ​​cazul în care animalul este meowing în apropiere de toaletă, cât mai repede posibil schimbare de umplere.
  • pisicile vechi de multe ori sufera de boala Alzheimer. În acest caz, animalul este adesea prăbușit în perete, încetează să răspundă în numele, poate sta într-un singur loc, cu un aspect gol, ceea ce face uneori zgomote puternice.
  Citește mai mult  Totul despre feed Acum proaspete

  Ce sa fac?

  Metode de combatere a felinelor miau încordat depind de motivele care determină apariția. Rețineți că reprezentanții familiei feline – cea mai mare parte a animalelor de noapte. În după-amiaza, le place să doarmă, iar noaptea începe să ruleze, pachete foșnetul, sărituri și joc cu proprietarul + în cazul în care nu respectă reciprocitate – ei încep să strige și să atace dușmani invizibili.

  Pentru a dezvata un urlet pisica pe timp de noapte, încercați să nu pentru a merge la animalele de companie, a frânt – o, oferta de jocuri, și în scurt timp , până când alimentarea noapte și încălzească patul – în acest caz, animalul tau este cel mai probabil obtinerea obosit și nu merge toți proprietarii de noapte.

  În cazul în care pisica este evident toate semnele de boala – tratament poate fi prescris numai un medic care va efectua toate cercetările necesare și va selecta medicamentele necesare.

  În cazul în care motivele de pisica oală este de ordin psihologic, iar animalul se simte anxietate si frica, atunci el are nevoie de o atenție sporită din partea proprietarilor.

  Conduita cu circumstanțele schimbate vor ajuta afectuos, căldură și atitudine prietenoasă, dacă se dorește, puteți bea un curs de sedative ușoare.

  Când pisica a fost înghețat, încercați să crească temperatura camerei în cameră, iar în cazul în care este imposibil – aranja un animal de companie și o casă caldă.

    Credit cu vânătoare de sex va fi mult mai dificil.

    Dacă sunteți un oponent de astfel de măsuri radicale, cum ar fi sterilizarea și castrarea, apoi cere veterinar pentru a scrie droguri de blocare de vânătoare, de exemplu, „bariera de sex“ sau „geerenol“. Rețineți că toate conțin hormoni și au multe contraindicații, atât de mulți proprietari sunt pur și simplu „se confruntă cu“ aceste zile cu probleme.

    Când pisica strigă, este strict interzis:

    • da la provocările sale – joc sau hrana pentru animale în plus, numai astfel încât animalul este silențios+
    • jur sau palmă păsărică – amintiți-vă că aceste animale sunt foarte răzbunătoare și „recuperare“ nu va încetini ei înșiși+
    • Se toarnă un animal cu apă+
    • sufla o pisica in nas.

    Pentru a calma animalele de companie necesită un sistem nervos puternic si expunere excelenta. Încercați să păstrați emoțiile sub control și chiar și în momentele cele mai stresante nu se rupe în jos și nu strigați pe pisica, și cu atât mai mult nu recurg la violență. Numai dezmierdare, înțelegere și dragoste vă va ajuta să facă față cu problema și pentru a atinge rezultatul dorit.

    Motivele pentru care miau pisica pot fi enumerate în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: