Educația și formarea lui Spitz

Educația și formarea lui Spitz

Spitz în aspectul său seamănă foarte mult cu o jucărie. Uitându-se de la el din partea unora fără îndoială că acest miracol complet neliniștit poate fi obișnuit să comande. Dar dacă luați educația și instruirea în timp, cu timpul puteți fi mândru de ce fel de câine ascultător și minunat. Când vă aflați, trebuie să respectați caracteristicile rasei și natura unui anumit animal de companie.

Caracteristici de rasă

Spitchee diferă în farmecul mare. simpatie pentru un câine Necondiționat mic, uneori, duce la faptul că aceasta crește obraznic și capricioasă. Acest lucru precum și cu copii frumoși mici, care, maturate, devin de necontrolat din cauza faptului că, la un moment dat au fost iertate și nu au existat interdicții pentru ei. Pentru a face o astfel de caine cu un membru demn de „turma două picioare“, ar trebui să ia în considerare aspectele pozitive și negative ale naturii. Plusurile includ:

 • morală vesel Cheerful+
 • prietenie+
 • Live Mel+
 • loialitate+
 • curăţenie+
 • Răbdarea în ceea ce privește copiii+
 • Dorinta de a satisface proprietarului.

  Printre dezavantajele sunt alocate:

  • Spitz prin natura tind să domine, aceste manipulatoare repede „stau pe gât“+
  • scoruri de natură, chiar și dimensiunile adversarului nu-i opresc, care amenință plante aromatice ei Spitz+
  • cu voce tare, stridente, inclusiv stau singur in casa, care enervează pe alții, inclusiv vecinii+
  • necesită o atenție sporită pentru ei înșiși, ceea ce le face în mod inutil persistente și forțele huliganice+
  • Arată pretreation, nu acordând o atenție la echipa de master+
  • bănuitor aparțin străini, ei pot grăbi pe oaspete sau du-te+
  • nu tolerează beat, ceea ce duce la probleme.

  De la ce vârstă pot fi instruiți?

  Când un băiat sau o fată de Spitz apare în casă, el are nevoie imediat să se acorde pentru a înțelege cine este proprietarul aici. Va trebui să ia în considerare podeaua animalului. Trebuie avut în vedere faptul că spitty fetele, spre deosebire de problema moliciune lor, de multe ori foarte independent și încăpățânat. Spitz boy este mai afectuos si devotat, nu atât de capricios ca o fată, dar necesită o atenție sporită față de acesta.

  „Baieti“ sunt mai rapide converg cu alți câini și pisici și mai receptivi la laude în procesul de învățare.

  În același timp, de-a lungul cursului de formare, acestea sunt fasterly distras, stau în pui suflet până cel mai vechi.

  Spre deosebire de ei, ca fete adulți, fetele dobândesc nobilimii și reținere în comportament, încetând să semene cu bile amuzante nesăbuite de sex opus. În ciuda aspectului crud de animale de companie, proprietarul va trebui să spună imediat la revedere de la gândul că puteți viziona catelul catelus. formarea Spitz poate fi realizat după cum urmează:

  • Pet învețe să se comporte în societatea umană și între ele, astfel încât să se asigure bunăstarea atât el și proprietarul+
  • Proprietarul nu va trebui să blush pentru manierele unui prieten pletos+
  • conexiuni emoționale între proprietar și câinele va fi durabil+
  • În procesul de a studia animalul de companie va dezvolta inteligenta+
  • nu trebuie să blocheze într-o cameră separată cu sosirea oaspeților+
  • Spitz va fi legat de casa lui.

   Start de formare este necesară nu mai târziu de 2 luni, și cunoștință cu primele echipe – și la 1,5. Datorită acestui fapt, cainele se va comporta în mod corect la domiciliu. De la 3 luni puteți lua măsuri pentru ca câinele să studieze „comportamentul decent” în lumea mare. Serios lucrează în echipă de la 4 luni. Principiul acestei lucrări ar trebui să fie o secvență și perseverență. Prizele sunt inacceptabile. Liderul ar trebui să fie un lider, altfel animalul de companie va înțelege rapid că el este cel care este principala diviziune de casă care poate permite orice comportament.

   Catelus de două luni trebuie să cumpere:

   • Leash+
   • Guler și jetoane la el (unde sunt indicate contactele proprietarului)+
   • jucării+
   • Camere de promovare.

   Fără toate aceste lucruri, antrenamentele sunt foarte dificile sau pur și simplu imposibile. Prezența unui simbol va ajuta dacă câinele va alerga și va fi pierdut în timpul clasei.

   Principalele echipe

   Pentru ca catelul preferat să învețe rapid să interacționeze cu o persoană, trebuie să fie instruit într-o serie de echipe principale, permițându-vă să vă comportați în situații specifice.

   • Echipa „Locul!”. Ea are nevoie pentru a începe predarea copilului imediat ce apare el propriul său colț în casă. Prima dată, pronunțând acest cuvânt, un catelus trebuie sa fie transferat la așternut sale.
   • Echipa „Pentru mine!”. Este greu de ordinul principal pentru câine, oferind o interacțiune rapidă. Pe animalele de companie care aveți nevoie pentru a pune în lesă și spune echipa, demonstrând că pentru el. În cazul în care animalul nu înțelege ceea ce doresc de la el, pentru a începe va trebui să trage în spatele lesă. Apoi, el trebuie să învețe să răspundă la o echipă, însoțită de un om de bumbac în coapsă.
   • Echipa „Fu!”. Pronunță acest cuvânt scurt Aproximativ și detribably, astfel încât mic prieten pletos penetrant lider neplăcere. Pe catelusul ar trebui să existe un antrenor, zbaterea pentru care poate preveni copilul trăgând în gură cu orice nastyness de la sol sau fricos.
   • Echipa „stai!”. exercițiu de educație cu măsuri adecvate are loc în lesă. Copiii trebuie să aducă un tratament la nas, să ridice mâna deasupra și să spună echipa. Când se vede catelul, tratați delicatesa promisă.
   • Echipa „Lie”. Această indicație de câine ar trebui să stăpânească după ce a învăța să stea pe ordinele de gazdă. Din poziția sedentală este mai ușor pentru el să demonstreze ceea ce este necesar. Câinele ar trebui să fie presat pe greabăn și fără să tragă brusc pe lesa, astfel încât câinele să accepte o poziție mincinoasă.
   • Echipa „Dai“. Este convenabil să lucrați de-a lungul jocului. Trebuie să faceți o jucărie preferată de animale de companie. Și când își ia dinții, cuvântul corespunzător ar trebui să fie pronunțat. Când Spitz dă un lucru, aprobă-o cu o bucată de bunuri.
   • Echipa „Plimbare!”. Cuvântul pronunțat înainte de a părăsi casa este, de obicei, ușor de perceput de copil, iar el se ocupă cu bucurie.
   • Echipa de voce!”. Ea trebuie să-l învețe pe Spitz să coacă numai în caz. „Premiul“ da să adulmece, și apoi ridicați mâna, spunând cuvântul potrivit. În cazul în care câinele nu poate da Promis.
   • Echipa „Lângă!”. Solicită un prieten Shaggy pentru a merge in lesa langa piciorul de master. Așa că câinele nu a alerga înainte și nu-i pasă, aceasta trebuie să aibă loc la locul potrivit, cu o lesa. În același timp, câinele nu ar trebui să aibă un disconfort.

   În cazul în care copilul se comportă în mod corect, ar trebui să fie încurajate în primul rând la fiecare câțiva pași, și apoi câțiva metri, oferindu-i să înțeleagă că el se comportă ca un câine aproximativă.

   Etapele de învățare

   Echipe „Locație!”Și” fu!»Pesika este mai bine pentru a preda în intervalul de la 1,5 la 2 luni. Până la 3 luni, Spitz trebuie să stăpânească echipa „Pentru mine!”” Sit!”, „Mers pe jos!„Și până la 6 -“ Aproape!”, Da!”.

   Recomandări generale pentru Educație

   Educația Spitz copilul necesită măsuri cuprinzătoare.

   Așa că câinele din anii mici sa obisnuit cu lumea mare și a simțit în ea ca un pește în apă, este nevoie de un pic de predare la comanda la domiciliu.

   Mici PSA au nevoie în mod sistematic să ia cu ei, se întâmplă de afaceri în oraș, în țară și așa mai departe. Pentru transport este potrivit. Spittele mici sunt bune în ea, fără a experimenta neplăceri. Senzație de sub apărarea liderului, copilul nu va văita și scoarță de copac. Dacă el se află adesea printre străini, va înceta rapid să se strecoare la vederea multor străini și agitația de stradă.

   De asemenea, micul Spitz ar trebui să învețe să comunice cu alți câini. are nevoie de pre-animale de companie pentru a face toate vaccinurile puse în vârstă, după care este de a merge acolo, unde alți iubitori de câini de mers pe jos prietenii lor cu patru picioare.

   Necesitatea de a învăța copilul să nu scoarță de copac pe congor mai mare. Ei bine, dacă câinele reușește să facă prietenie cu alte pui. Plimbările ar trebui să fie suficiente, astfel încât Spitz să poată coborî și să-și arunce energia irepresibilă. Apoi, în casă, el va putea să se comporte calm. În plus, se va salva un apartament dintr-o mizerie care este în stare să învețe un câine care nu și-a găsit o altă aplicație a forțelor sale.

    Ordinea de mult depinde de cât de mult animalul de companie este explicat că este posibil, și ceea ce nu se poate. Așa că apare nici un incident, câinele trebuie să ofere posibilitatea de a zgâria dinții cu privire la jucării speciale, și nu despre pantofi de master. Rail un animal de companie mic – Nu-mi pasă ce să învețe regulile de comportamentul unui copil în umbră. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că problemele de uz casnic mici sunt posibile, dar dacă aveți o răbdare, totul se va dovedi.

    Greșeli comune

    În cazul în care se comportă câine complet uncultivily, senzație de om neajutorare poate lovi pentru animale de companie. Fizic pedepsirea animalul este inacceptabilă și lipsită de sens – câinele va deveni agresiv si apatica.

    Dezaprobare pot fi exprimate de către echipe și intonatii corespunzătoare într-o voce care arată că un prieten a ghicit.

    Dacă Spitz începe să urce trecător, proprietarul își schimbă atenția asupra jucăriei. Eroare în acest caz – începeți imediat să jucați sau să dați o delicatețe. Câinele va decide că lătratul puternic este demn de încurajare. Aceleași concluzii vor veni animale de companie, dacă cu comportamentul nereușit să-l ia. Pentru un câine, aceasta înseamnă: de fapt acționați, prietenul meu, faceți-o și mai departe.

    Eroarea va necesita un catelus pentru a efectua comenzi care sunt greu de suportat de el în funcție de vârstă, atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea fizică și în ceea ce privește aptitudinile existente. Nu ar trebui să fie obosit de repetarea repetată a acelorași acțiuni, căutând să „conduceți în cap”.

    Despre particularitățile educației Spitz, veți învăța din videoclipul de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: