Este posibil să se hrănească un câine cu alimente naturale și uscate în același timp și cum să o faceți bine?

Este posibil să se hrănească un câine cu alimente naturale și uscate în același timp și cum să o faceți bine?

Sănătatea, longevitatea și aspectul câinelui sunt în mare măsură determinate de nutriția câinelui. Există două opțiuni principale – alimente uscate și nutriție naturală. După cum știți, expertii nu recomanda combinarea acestora. Dar, dacă tot trebuie să o facă, cum să combine uscat și hrana naturală cu cel mai mic pericol pentru animale de companie?

Avantaje și dezavantaje

Furajele naturale și produsul uscat au avantaje și dezavantaje. Înainte de a vorbi despre asta mai multe despre asta, este imposibil să hrăniți câinele în același timp, este imposibil să hrăniți un câine, merită claritate. Natural este o dieta care se potrivește cu nutriția naturală a unui câine, și, prin modul în care, prădător. Pe baza acestui fapt, trebuie să se înțeleagă că baza nutriției sale – o proteină de origine animală, pur și simplu pune – carne, și mai ales crude. dieta Supliment urmeaza glucide, legume și plante aromatice. Mulți proprietari de câini confunda termenul de „nutriție naturală“ cu conceptul de „produse alimentare de la masa“, care se află în rădăcina incorectă.

În ceea ce privește furajele uscate, speciile sale pot avea o compoziție diferită și valoarea nutritivă. Cel mai mic este hrana clasa economic, care specialiștii nu recomandă utilizarea pentru mâncare pentru câini. Există, de asemenea, prima de hrana pentru animale, super premium și holistică. În acest caz, ele sunt aranjate în ordinea calității și a valorii produselor alimentare a produsului ascendent.

Holistică a apărut relativ recent și sunt caracterizate prin compoziția cea mai naturală. Cu toate acestea, le permite să animalul lor de companie nu poate fiecare proprietar. În principiu, analogii de super-clasa premium nu sunt puternic inferioare holistrics în calitate, înainte de apariția acestuia din urmă au fost considerate cea mai bună opțiune.

Acum puteți trece la compararea dietei naturale cu hrana terminată a clasei, nu mai mică decât cea primă super.

Principalul avantaj al furajelor naturale este prietenia acestuia de mediu. Proprietarul se pregătește personal hrană pentru animalele de companie lui, vede și evaluează calitatea materiilor prime. Nu va utiliza produse în mod evident nepotrivite, hrana pentru animale un aliment pentru animale de companie, care a expirat.

În ceea ce privește hrana pentru magazin, cumpărați chiar și un produs drag, nu puteți fi încrezători în calitatea superioară a materiei prime. Această încredere scade proporțional cu scăderea calității hranei pentru animale.

Pentru sănătate, longevitate și atractivitate externă a animalului de companie, este important ca dieta să fie saturată, echilibrată. Este destul de dificil să se calculeze cantitatea necesară de proteine, grăsimi și carbohidrați, astfel încât nutriția naturală este rar echilibrată. Majoritatea crescătorilor de câini, de asemenea, nu pot înțelege cu precizie modul în care este necesară cantitatea de alimente de către PET și „potrivită” dacă dieta în caliragerea zilnică. În cele mai multe cazuri, atunci când alimentați alimente naturale, animalul este supraprovizionat. Dacă, în același timp, câinele conduce un stil de viață pasiv, această rasă, predispusă la un câștig în greutate sau la vârstnici vârstnici, apoi trecerea regulată – o modalitate directă spre obezitate, probleme cu inima și intestinele.

Cumpărarea alimentelor finite de înaltă calitate, proprietarul poate fi sigur că este îndeplinit de echilibrul BPA și datorită informațiilor producătorului, este posibil să decideți cu ușurință dimensiunea porțiunilor. Astfel, uscarea este o versiune mai echilibrată și nutritivă a unei diete de câine. Cu toate acestea, este important să se facă un amendament aici – este doar alimente de înaltă calitate, prețul căruia este peste medie.

Opțiunile mai ieftine au „înclinare” în direcția proteinei vegetale, carbohidrați alergeni (porumb, grâu, soia) și grăsimi. Valoarea nutritivă a unei astfel de alimente este scăzută, astfel încât animalul este fie recalculat (din nou cu un hrană gras), fie se simte foame.

Următorul criteriu de evaluare este ușor de utilizat. Fără îndoială, achiziționarea de ingrediente și gătitul alimentelor naturale necesită o serie de timp și de rezistență. Deși în conformitate cu recunoașterea crescătorilor de câini cu experiență, dacă cumpărați ingrediente și recoltați-le (de exemplu, pentru a tăia carnea de înghețare simultan timp de câteva zile) este nevoie de prea mult timp.

Cu achiziția, desigur, mai ușor. dar Unele soiuri de elită nu pot fi întotdeauna găsite în acces gratuit, trebuie să le comandați de la reprezentanți oficiali sau de la magazinele online.

Un alt punct este necesitatea de a achiziționa elemente suplimentare, în special, vitamine și minerale complexe. Ca parte a hranei pentru animale de înaltă calitate, acesta este deja prezent. În cazul în care un câine în nutriția naturală, atunci trebuie să fie amestecat cu alimente sau separat da vitamine și minerale.

Când vă puteți permite combinarea?

Medicii veterinari vorbesc despre inadmisibilitatea nutriție mixtă, pentru că atunci când digestia hranei pentru animale uscate și produse alimentare naturale, intestinul funcțiilor animale diferit.

Cu toate acestea, există cazuri când nu pentru a evita nutriție mixtă, printre ei pot exista situații diferite.

 • Hrănirea pui în pepinieră. Crescătorilor sunt adăugate în mod intenționat la pupa uscată a produselor lactate fermentate, brânză de vaci, legume sau verdeață, astfel încât animalul este în viitor ușor de adaptat la orice tip de putere, deoarece este încă necunoscut, care sistem va alege un viitor proprietar pentru un animal de companie.
 • Conținutul câine pic sau câine tribal. Pentru această categorie de animale, este necesară hrană cu o concentrație mare de substanțe benefice, ca regulă, baza rația este hrana obișnuită pentru câine (naturale sau granule), dar se adaugă o alternativă la acesta.
 • rase de câini mari – de vânătoare, muncitori, sport. Pentru acest grup de animale, selectați un meniu în care există un nivel crescut (aproximativ 30% în comparație cu standardul) cantitatea de proteine. În cazul în care câinele devine hrană uscată, atunci singura modalitate de a creste proteine ​​in dieta sa este de a suplimentar pachet cu carne, ouă, brânză de vaci.
 • câine noroios. Ca o regulă, recreaks mananca carne de alimente numai naturale, lăsând legume și terci. Cu toate acestea, cu o astfel de nutriție, ele vor avea foarte curând un deficit de carbohidrati, fibre si vitamine in organism. Da, și proteine ​​fără legume vor fi absorbite, nu pe deplin. Aici pentru a ajuta proprietarul vine alimente uscate. În cazul în care caprisulus refuză granulele, puteți încerca să dea hrană umedă.
 • Promovarea pentru animale de companie. Pentru formarea unui animal există delicatese speciale de stimulare. Cu toate acestea, cu absența lor, este convenabil să ia granule uscate pentru o plimbare, folosindu-le ca încurajare atunci când predau echipe. În alte cazuri, dimpotrivă, o bucată de carne, legume sau fructe favorite poate fi o modalitate de a animalelor de companie răsfăța situate pe nutriție uscată.
 • Excursii, odihnă. Acestea sunt cazuri de tipuri de amestecare forțată de hrănire. Pe drum, este, de obicei, nu este posibil să se hrănească animalele cu făină naturală, astfel încât proprietarul se traduce temporar animalul de companie pe granule uscate. Cu toate acestea, este imposibil de a lua doar hrana finală pe drum și să o ofere animalului, tranziția ar trebui să fie netedă, și începe – 3-5 zile înainte de călătorie.

  În aceste cazuri, este permis să combine diferite tipuri de produse alimentare, dar este mai bine să le alterneze și să nu dea un alt fel de mâncare într-o singură recepție. Nu trebuie să uităm că granulele uscate sunt udate de un salivară, înainte de a intra în stomac și începe să digere. Dacă da granule împreună cu alimente naturale, de exemplu, terci, atunci saliva nu este suficient pentru a deconecta granule, care pot provoca probleme de digestie într-un animal.

  Ce să dea împreună cu alimente uscate?

  În cazul în care produsele alimentare naturale nu este mai bine să se combine cu alimente uscate, apoi aditivii din regimul alimentar al produselor naturale pot fi făcute la granule finite. Cu alte cuvinte, combinația admisă a regimului alimentar principal de alimente uscate cu produse naturale din. Hai dimpotrivă (în cazul în care baza este hrana naturala) nu este recomandată.

  Granulele uscate pot da fructe proaspete, legume, plante aromatice. Acestea trebuie să fie tăiate în bucăți mici. Se fierb cartofii mai bine sau se coace în uniformă. Printre legumele permise – morcovi, castraveți, roșii, dovleac. De la varză și leguminoase ar trebui evitat, deoarece acestea contribuie la formarea de gaze la câini. Nu poți da o ceapa de animale și usturoi.

  Hrana uscată poate fi combinat cu alte produse lactate fermentate, de regulă, este chefir, rippy, brânză de vaci. Ele nu ar trebui să fie degresare, cu toate acestea, ca prea gras. Pentru chefir și ondulații sunt destul de gras 1,5-2,5%, pentru brânză de vaci – nu mai mult de 5%.

  Admisă pentru a se obține într-o singură masă hrană uscată, carne, fructe de mare, organe. Carne – vită, pui, curcan, iepure, miel. Carnea de porc este mai bine să nu pentru a da, este prea gras și chiar și după o congelare de 12 ore și opărire cu apă clocotită în ea poate rămâne larve de paraziți. În cazul în care câinele este predispus la alergii, este necesar să se refuze de la pui și carne de vită. Carnea dă prime, el pre-păstrat în congelator timp de câteva ore.

  Peștii trebuie să fie marin, câinele ei oferă numai în formă fiartă (gătirea fără sare). Permis de produse – colul uterin de pui, ficat, stomac, inimi. Este inacceptabil pentru a da un picioare de pui de câine, lăsând, curaj. Sub-produse sunt, de asemenea, pre-înghețate, iar în fața alimentatorului, apă clocotită.

  Prepelițe și pui ouă pot fi de asemenea adăugate la pupa uscat. Este mai bine pentru a da proteinele din brânză sau sub formă fiartă. Dacă vorbim despre căței, care alăptează și câini gravide, caracteristici de lucru și animale de companie, care duc un stil de viață activ, este permisă hrana pentru animale și gălbenușurile.

  Este posibil să tipuri de hrănire alternative?

  Răspunsul la întrebarea cu privire la posibilitatea de tipuri de produse alimentare, în general, alternativ este pozitiv. Desigur, nu ar trebui să facă în mod intenționat, cu toate acestea, în cazul în care există o necesitate vitală, cea mai acceptabilă opțiune este alternativ.

  În care Este important să ne amintim că de timp pentru a digera diferite tipuri de produse alimentare este de asemenea diferit. alimente naturale, după 40 de minute, intră în stomac, și aproximativ 2 ore de frunze pentru digestie completă. Opțiuni uscate digerate mai lungi – de la 3 la 5 ore. Dacă sunteți obișnuiți să vă hrăniți adesea câinele (se referă, de obicei, la animalele în perioada de creștere, adică până la 8-12 luni), atunci acest lucru ar trebui luat în considerare. Poate că atunci când granulele sunt pornite în dieta zilnică, următoarea metodă de alimente naturale va trebui să alunece un pic.

  Este important să calculați calmul zilnic al animalului de companie. Cea mai ușoară modalitate de ao împărți în 2 mese – o parte din caloriile se aflau în alimente naturale, partea rămasă a caloriilor – în alimente uscate. Cu ultimul simplu, deoarece rata de alimente dorită va ajuta la informarea producătorului. Uită-te la cât de mult kcal în 100 g de hrană și face calculele corespunzătoare. Deci, veți înțelege cât de mult trebuie să se topească hrana uscată.

  Va fi mai dificil să se producă calcule similare cu alimente naturale. Cu toate acestea, este important să se trateze în mod muritor, fără a uita de necesitatea includerii aditivilor de vitamine și minerale în dietă. Dacă intenționați să alternezi tipurile de alimente pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine să vă întoarceți la veterinar astfel încât să construiască dieta maximă echilibrată în care diferite tipuri de alimente vor fi alternate.

  Veterinarii sunt recomandați dimineața pentru a da mâncare uscată, iar seara – naturală. Trebuie să evalueze calitatea furajului dacă conține o mulțime de cereale, atunci numărul de terci ar trebui tăiat. Dacă se folosește mâncarea fermentată, atunci, dimpotrivă, animalul poate fi dat un mai mic de terci în timpul recepției alimentelor naturale.

  Este inacceptabil atunci când alegeți un aliment de carbonat, lăsați același volum al componentei proteice într-o dietă naturală. Va provoca o proteină excesivă în organism, care este periculoasă pentru câinii de ficat și la rinichi.

  La alegerea tipurilor de hrănire pentru câini care vă permit să vă combinați în mod optim timpul, banii și îngrijirea pentru sănătatea câinelui, uitați-vă în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: