Greutate și dimensiuni

Greutate și dimensiuni

Ca animale de companie, oamenii dau de multe ori preferință câini. Cineva alege puțin o cameră și cineva suflete mari animale masive. Recent, popularitatea lui Alabayev câștigă un impuls.

Acesta este un câine destul de mare, pentru a începe numai cei care au o casă privată cu un complot mare.

Este necesar să se familiarizeze bine cu istoria, caracterul și caracteristicile acestei rase. Asigurați-vă că luați în considerare greutatea și dimensiunea câinelui, știți cum să crească un catelus în ce perioadă. În acest articol, să vorbim despre caracteristicile și caracteristicile Alabayev, ca mărime și greutate, deoarece sunt factori-cheie în organizarea locului de reședință a unui câine și creând condiții confortabile.

Caracteristică de rasă

Rasa Alabai se referă la păstorii din Asia Centrală și este considerată una dintre cele mai vechi. A apărut în urmă cu aproximativ 3000 de ani și a ajuns la vremea noastră înainte.

Ca și în cazul oricărei alte rase de câini, aceasta există anumite standarde. Alabai caracterizat prin:

 • teren agricol larg+
 • sânii mari și puternice+
 • Lung alungit cap+
 • Suspensie mare, care servește ca o protecție pentru gât.

În natura câinilor, aceste calități sunt dominate ca Cleanity, precizie, curaj, prudență, mândrie, echilibru, calm. aspectele Alabai, iubirile si asculta exclusiv proprietarului său, care, la rândul său, ar trebui să-l trateze cu respect, pe egal.

Agresivitate

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

Citește mai mult  Comparație între Alabaev și Ciobanesc Caucazian

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Scump

(Evaluare 5 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Alabai” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Creștere și masă de masă

Înălțimea și greutatea lui Alabai sunt considerate destul de mari. Să uite la masa.

Vârstă Înălțimea în genunchi Greutate, kg dimensiune rapidă

Kobel

Kobel

Căţea

Kobel

Căţea

Kobel

Căţea

1

24-26

23-25

4,5-5

3,5-4

8.5-9.5

8-9

3

45-49

43-46

15-20

14-16

12,5-13,5

11.5-12.5

6

63-68

59-63

33-42

28-34

14-15.5

13-14

12

69-78

65-72

42-65

35-54

15.5-16.5

14-15

Câinele creste foarte repede. Să considerăm mai detaliat modul în care creșterea și greutatea catelus este Alala cu vârsta sa. Din tabel este clar că Alabai-boy depășește în mod semnificativ în creștere și o greutate de fata.

Nașterea și prima lună de viață

La nastere, puiul cantareste 0.35-0.55 kg.

 • Cand catelul se transformă luna, Se poate cântări de la 3 la 5 kg. În ceea ce privește creșterea economică, indicatorul în greabăn poate ajunge la 30 de centimetri. La această vârstă el este deja întocmit, iar labele rămân scurte.
 • 2 luni. Atunci când mărcile Alabay de două luni, el începe să adăugați rapid de creștere. Începe să formeze un schelet, oasele sunt îmbunătățite. Greutatea maximă a catelului la această vârstă este de 10 kg, dar creșterea crește doar 5 centimetri.
 • 3 luni. Timp de trei luni, catelusul va creste bine. Se ajunge la 20 de kilograme, și în creștere – 45 de centimetri. Desigur, acești indicatori pot fi mai mici, deoarece totul depinde de nutriție și îngrijirea adecvată.
 • 4 luni. Pentru această perioadă Alabai puternic schimbat în exterior. Greutatea sa poate fi de 25-30 kg, și înălțimea la greabăn de 50-55 centimetri. Există o formație completă a scheletului, iar trunchiul se extinde.
 • 5 luni. Cand catelul se transformă 5 luni, greutate și creșterea acesteia se oprește oarecum. Indicator Greutatea maximă – 37 de kilograme, de creștere – 58 de centimetri.
 • 6 luni. Semi-anual Alabai devine deja ca un caine adult. Greutatea câinelui în 6 luni, poate fi deja 50 de kilograme, de creștere – 80 de centimetri.
 • 9-12 luni. Pe parcursul acestei perioade, se formează masa musculară. Pe plan extern, acest lucru este deja un caine cu drepturi depline pentru adulți, greutatea medie a ceea ce poate fi de 70 de kilograme, iar înălțimea în plină creștere de 80 de centimetri.
Citește mai mult  Popotilte pentru acvariu: Numirea și soiurile, făcând mâini

Ieșire

Alabai diferă de alte rase de creștere destul de repede și adulthies. Puteți apela că nu crește cu zi, ci de ora. Deja de 9 luni de la nastere, catelul se transformă într-un câine cu drepturi depline. La vârsta de pubertate, unele modificări pot fi observate și în timpul pubertății. Dar amintește-ți, Acestea sunt doar indicatori medii, care, desigur, sunt luate în considerare norma, și la care trebuie să mergeți, dacă aveți Alabai. În cazul în care câinele este conținut în bune condiții, se alimentează în mod corect și conduce un stil de viață activ, indicatorii săi trebuie să respecte cele de mai sus.

Rapping un animal de companie sănătos

Pentru ca puiul sa creasca sanatos si puternic, iar parametrii săi corespundea standardului, trebuie să adere la recomandările filmului.

 1. Hraneste un feed catelus bun. Acesta poate fi uscat, dar este de dorit să-l înmoaie în apă caldă, dar alimentele naturale poate. Înainte de a lua o decizie cu privire la modul în care și decât hrana allab, este mai bine să se consulte un medic veterinar.
 2. Este important ca hrana pe care catelul va folosi, a fost saturată cu vitamine, minerale și microelemente.
 3. Asigurați-vă că pentru a examina câinele de la un medic, Asigurați-vă toate vaccinările.

Amintiți-vă, efort fizic este foarte important pentru Alala, deci trebuie să meargă cu ea și de a organiza spațiu suficient pentru el.

Despre caracteristicile rasei de câini Alabai, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: