Pekingese Care: Dieta, mersul pe jos, procedurile igienice

Pekingese Care: Dieta, mersul pe jos, procedurile igienice

Rasele decorative de câini sunt foarte apreciate de crescători din întreaga lume ca un conținut de animale de companie. Printre soiurile de astfel de animale sunt deosebit de populare de către Pekingsese, care sunt alocate de atractivitatea lor externă și de temperamentul prietenos.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Costul conținutului

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă bună

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Pechinez” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Caracteristicile conținutului

Care pentru animalele de companie cu patru picioare din rasa pechinez nu are nevoie de un ameliorator pentru a efectua orice evenimente specifice. Cu toate acestea, caracteristicile și nuanțele de conținut vor, de asemenea, depinde în mare măsură starea de sănătate a câinelui. Astfel de animale apreciază cel mai mult atmosfera calmă și confortabilă din casă, această nuanță merită considerată familiile în care există copii mici sau mai multe animale.

Pekingese tolerează prost haosul și agitația excesivă, proprietarii acestor câini mici sărbătoresc temperamentul calm animal, sentimentul de demnitate și prietenie față de o persoană.

De regulă, animalul intră în casă, dar catelus, deci Proprietarul trebuie să selecteze un spatiu personal separat sub forma unui colț retras în avans. nevoile Pechinezii care urmează să fie achiziționate sau echipeze Lena, cel mai bun pentru a face să arate ca o casă. Puteți folosi un coș sau o cutie cu pereți moi și fund.

Și, de asemenea, animalul va necesita mai multe jucării cu care se va distra independent în absența unei persoane. Pentru aceasta, nu o rasă foarte mobilă, este recomandat să cumpărați mai multe bile de latex, precum și o pereche de jucării moi de țesătură. Este important ca ei să nu conțină obiecte mici pe care câinele le poate distruge și neglija să înghită.

Conținutul de peziune în locuință necesită luarea în considerare a obiceiurilor de animale, precum și a caracteristicilor sale fiziologice. Deci, crescatorul va trebui să acorde o atenție deosebită unui număr de nuanțe.

 • Indiferent de vârsta câinelui, Proprietarul trebuie să fie evitată prin surmenaj animalelor. Mai ales în vară în aer liber sau într-o cameră înfundat. Animalele sunt foarte sensibile la temperaturile ridicate ale aerului în lumina caracteristicilor capacului de lână, precum și structura craniului. Deci, supraîncălzirea, câinele poate obține o lovitură serioasă de căldură.

 • PET va avea nevoie de activitate fizică regulată, precum și de formare. Cu toate acestea, structura corpului și membrele lui Pekingeză pot provoca vătămări la animale dacă devin în mod independent urcând sau sărind din canapele, paturi și alte elemente de pe stradă. Astfel de situații în conținutul animalului se recomandă evitarea.

 • Un punct important este Învățați în timp util PET la puritatea în locul alocat pentru el.

 • Teritoriul câinelui din casă nu ar trebui să fie amplasat pe schiță. Și locul ar trebui să fie izolat astfel încât animalul să poată face dacă este necesar, dacă nu are dorința de a rămâne în acest moment cu membrii familiei.

 • Copiii mici trebuie să se ocupe ușor de animale, Din moment ce neglijente sau contactul ineptă poate avea consecințe grave de natură fizică și psihologică, nu numai pentru pechinez, ci și pentru un copil.
Citește mai mult  Decât diferă terrier de la Chihuahua și pe care este mai bine să aleagă?

 • În cazul în care conținutul este atât de mic în dimensiuni, puteți pune în locuință tavă specială sau utilizarea de garanție Scutec. Un animal are nevoie zilnic plimbări în aer curat, cu toate acestea, în toaletă, el poate învăța să meargă într-un loc special rezervat în casă.

Nutriție

Datorită faptului că rasa nu este caracterizată prin creșterea activității fizice, precum și a animalelor, colți destul de slab și o falcă răsfățată, cainii vor avea nevoie de un regim alimentar individual de la domiciliu. Interdicția este următoarele alimente:

 • oase, în special tubulare+
 • cofetărie+
 • Afumat+
 • Soleia.

  Pet trebuie să aibă întotdeauna acces liber apă potabilă pură. Deoarece câinele se încadrează cel mai adesea în casă încă un cățeluș, după laptele matern pentru a traduce ființe pe momeală la vârsta de una și jumătate de luni. Câinii pot fi inițiate pentru a alimenta fluxuri specializate de producție industrială sau includ alimente naturale în meniul animal. Produsul principal la început va fi lapte, brânză de vaci, fierbere scăzută.

  Îngrijirea Pekingese implică, de asemenea, introducerea legumelor și a fructelor în dietă. De la produsele permise și utile pentru produsele de origine animală merită evidențiază morcovi, mere, dovlecei.

  Prin achiziționarea de producție industrială pentru puii acestei rase, se recomandă oprirea alegerii dvs. pe produse premium conservate sub formă de pate. Oferă nevoie de câini Nu mai mult de 4-5 ori pe zi, Aderarea la aproximativ aceleași intervale de timp între hrănire. Mai aproape de o jumătate de an va corecta ființele de trei ori pe zi. La această vârstă, cereale, ouă, precum și cartofi cruzi ar trebui să fie prezente în meniul de animale.

  Câinele peste 7 luni este permis să traducă la un regim alimentar pentru adulți, care sugerează o masă de două ori.

  Grija pentru cei mai tineri pechinez, băieți și fete, este în valoare de a înțelege că câinele va fi destul de dificil pentru a opri hrana uscata, având în vedere structura maxilarului, ca urmare animalul se va colecta în întregime, care este plină de tulburări de digestie. Predominante Produsele din fabrică pentru câini ar trebui să fie sosuri, podlivals și plăcinte.

  Crescătorul care intenționează să aibă grijă și să păstreze Beingeles în casă ar trebui să fie luate în considerare de o nuanță a rasei, care se referă la predispoziția la obezitate. Prin urmare, de la 2 luni, este necesar să se controleze strict meniul de câine, cu excepția grad de carne grasă din dietă, și introduceți o mulțime de diferite legume și fructe din meniul.

  Brânză va fi util mai ales pentru câini. Produse din carne și sub-produse trebuie să taie fin înainte de hrănire, este cel mai bine să țipe. Deoarece Pechinezii este supus la formarea de pietre pe dinti, ca de prevenire, acestea sunt recomandate din timp în timp pentru carne de vită oase roade.

  Din moment ce vârstă mai tânără, sănătate câine ar trebui să fie susținută de complexe de vitamine, calciu și produsele care conțin calciu sunt foarte importante pentru catei. Pentru lână frumos și sănătos, animalele de companie pot fi incluse în dieta de fructe de mare. Pentru Pechinez mai în vârstă și gravidă, puteți utiliza vitamine recomandate pentru câini, care pot fi achiziționate în comerciant cu amănuntul.

  Crescătorul poate determina care substanțele nu au suficient de câine, în funcție de comportamentul ei. În cazul în care mănâncă fecale de animale de companie, apoi pechinez necesita vitamina B12, atunci când oasele curvatched pe membre ar trebui să aibă un câine de calciu și vitamina D, cu o lipsa de vitamina C, un câine poate ridica de pe Pământ.

  Citește mai mult  Fife Rating-ul pentru bengaleza

  Igienă

  Câine din aceasta rasa necesită atenție regulată din amelioratorului. În primul rând, este vorba despre grija de lână din cauza lungimii și dens sale. Pet trebuie să fie pieptanat pentru a face parul nu de rulare în chatins, care au apoi să taie. De obicei, adult pecigation este pieptănat în fiecare zi alte. În timpul verii, puteți transporta o îngrijire, astfel încât câinele nu suferă atât de mult de la căldură.

  În plus față de îngrijire pentru lână, evenimente de igienă va atinge ghearele câine. În ceea ce au nevoie să fie repetate, va fi necesar să se taie, în caz contrar gheare va înfășura și accelerând în piele. Pentru această procedură, în magazinele de animale de companie sunt chanthers speciale.

  Precum și un câine va trebui să facă baie destul de des. Pentru procedurile de apă, folosiți produse cosmetice de îngrijire speciale destinate pentru câini cu părul lung. Pechinezii pot fi uscate cu un uscător de păr, dar fluxul de aer trebuie să fie orientată spre creșterea lână.

  Atenția proprietarului merită urechile animalului de companie, care, în virtutea dimensiunii lor, sunt destul de rapide poluate. Pentru a curăța cochilii de urechi, merită să utilizați discuri ude ude sau să achiziționați suplimentar unelte speciale pentru curățarea cochililor de câini de urechi.

  În structura elevilor la Pekingese, destul de convexă. Datorită caracteristicilor similare, animalele de companie vor trebui să curețe ochii de la mucus și diverse tipuri de descărcare zilnic. În aceste scopuri, este necesar să se utilizeze cârpa fără o grămadă și o soluție specială. Pekingese se poate întâmpla să cadă un glob ocular. În acest caz, asistența imediată va avea nevoie de un medic veterinar.

  Cavitatea gurii este un alt punct slab al rasei, așa că va avea nevoie de o inspecție regulată de la ameliorator. Acest lucru se aplică câinilor adulți, precum și pentru puii. Câinii apar adesea pe pietrele de email, care pot duce la pierderea dinților. Când găsiți o placă galben și inflamație guma Petoms va avea nevoie de un ajutor de specialitate. Deoarece prevenirea acestor boli, oferte speciale elastice ar trebui să fie achiziționate pentru animale de tendoane sau de cartilaj, care va ajuta la curatarea cavitatii bucale. Și Pechinezii poate fi periat regulat cu o periuta de dinti.

  Mers pe jos

  În ciuda faptului că pechinez nu sunt la fel de active ca unele rase de câini, acestea nu ar trebui să fie păstrate pentru a menține la domiciliu, fără a mers pe jos. Chiar și cu condiția ca animalul este obișnuit să meargă pe tava în locuință. Cu animalele din aceasta rasa trebuie să meargă în fiecare zi, astfel încât să primească o astfel de nevoie porțiune de aer proaspăt. În plus, plimbările stradale vor contribui la evitarea fracturii rapidă a ghearelor, ei vor aranja un asfalt câteva.

  Walks nu trebuie să dureze mai puțin de un sfert de oră, sub rezerva dimineața și seara plimbare. Excepția poate fi condiții meteorologice dificile.

  Instruire

  Echipele de formare ar trebui să aibă loc, deoarece aparitia unui catelus in casa. Dar, în primul rând, animalul trebuie să se obișnuiască cu societatea umană și alte animale de companie dacă sunt disponibile în casă. De obicei, de formare și de formare se desfășoară în aer curat, într-un loc în care câinii mari nu vor umbla.

  În ciuda dimensiunii sale, pechinez este destul de des agresiv la animale mari, iar ei chiar le pot intra într-o luptă care este plină de răni grave.

  În primul rând, câinele trebuie să se obișnuiască cu guler și sondajele care vor fi prezente pe trotuar. Și, de asemenea, câinele trebuie să fie instruiți pentru următoarele comenzi:

  • „Un loc”+
  • „Ugh”+
  • „Din apropiere”.
  Citește mai mult  Bulli Kutta: Descriere rasă și conținut

  În plus față de principalele echipe, formare pechinez își poate asuma astfel de trucuri ca sar pe picioarele din spate, se transformă. Dar, mai întâi este recomandat pentru a viziona animale de companie, singularizarea acele mișcări care va fi distractiv. În cursul de formare, este necesar să se încurajeze animalele cu delicatețe. Shout și gesticuleze în mod activ în procesul de învățare. Iar expresia de bucurie și laudă cu executarea cu succes a comenzilor ar trebui să fie obligatorie.

  Câinii pot arăta unele încăpățânare în procesul de învățare, crescatorul nu ar trebui să rupă voința agresiune sau forța de animale, dar în același timp, pentru a arăta perseverență și răbdare. Presiunea de la proprietarul poate duce la faptul că câinele va fi pur și simplu frică de om.

  Dar este, de asemenea, acordând o atenție merită comportamentul unui câine în casă și pe stradă, momentele nedorite ar trebui să fie strict păstrate într-un câine de vârstă mică. În caz contrar, un animal va forma o înțelegere care pantofi ronțăie sau mobila este norma.

  Posibile boli

  Toate animalele de companie, inclusiv pechinez, încă puii mici ar trebui să fie vaccinate de boli majore. Acesta este un punct important privind îngrijirea unui câine.

  Unele părți din vaccinări pot face ca câinii încă în grădiniță, crescătorul ar trebui să pună această întrebare atunci când cumpără un animal, deoarece vaccinarea ar trebui să fie la timp.

  Printre bolile deosebit de periculoase la care Pekingese are o predispoziție, este necesar să se aloce:

  • Demodecoză+
  • Dentar+
  • diaree+
  • boala urolitiazei+
  • Malazavia.

  Vaccinarea va reduce riscul de boală. Cu toate acestea, câinele va necesita o inspecție regulată de la ameliorator. Semnele de afecțiuni pot fi astfel de momente:

  • Modificări în comportamentul câinilor – mâncărime, apathetic, temperatură+
  • Apariția lumei pe elev, puroi în colțurile ochilor.

  Și, de asemenea, datorită structurii craniului, animalele pot suferi de inflamația tractului respirator. Acest lucru se datorează faptului că nasul pandantiv al câinelui nu face față sarcinii de încălzire a aerului în timpul rece, ca rezultat al cărui animal de companie îngrozită rece. Vizita la medicul veterinar în acest caz va fi necesară.

  Printre afecțiunile, la care rasa este înclinată, trebuie să evidențiezi aspectul herniei. Este legată de structura alungită a corpului câinelui. O astfel de caracteristică poate duce la supraîncărcări legate de coloana vertebrală, la dezvoltarea artritei sau a osteochondrozei.

  Împreună cu încrederea lungă a lui Pekingse, mai degrabă scurt. O astfel de caracteristică fiziologică poate provoca dificultăți în articulații.

  Creșerul este recomandat să acorde o atenție deosebită acestui fapt, urmați cu atenție mersul pe animale.

  Dar, deoarece experiența conținutului acestei rase de câini arată, cel mai adesea articulațiile încep să deranjeze câinele deja la bătrânețe. Inițial compuse corect alimentația pentru animale de companie va contribui la evitarea unor astfel de probleme în viitor.

  În următorul videoclip vă veți putea familiariza cu caracteristicile unice ale rasei câinilor Pekingsese.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: