Pisici ruse: descrierea, rasa, alegerea și nuanțele de îngrijire

Pisici ruse: descrierea, rasa, alegerea și nuanțele de îngrijire

Pisicile – probabil cele mai populare animale de companie. Acești prădători independenți defțați, mândri, independenți au fost de mult timp renumiți pentru frumusețea și abilitățile unice. Unii protejează casa și rezervele alimentare de la rozătoare, alți medici sunt afectați și salvați de la stres. Precum și pisicile atribuie multe alte calități curioase, inclusiv mistice.

Soiuri

Pisicile de selecție străine sunt populare și cunoscute în întreaga lume. Dar rase despre ruși știu un pic. Vorba e că în țara noastră rasele de rasa sunt angajate relativ recent. Fiecare rasa are propria poveste. rase rusești nu sunt inferioare străine în frumusețea, abilitățile și caracteristicile de caracter, și în ceva chiar să depășească. Este de remarcat introducerea unor rase mai aproape, având în vedere nuanțele de alegere, conținut și îngrijire corespunzătoare pentru a le.

Rusă albastru

Aceasta rasa face parte din regiunea Arhanghelsk. Ea a ajuns la nivel mondial pe scară largă. Se crede că limba engleză și rusă marinari care au vizitat portul Arhanghelsk a contribuit la. Aceasta rasa este apreciat pentru calitatea vânătoare și blană gri, de lux, cu un val albastru. Cat are ochii de smarald rare.

Aceste pisici sunt foarte active pe timp de noapte. Albastru rus considera luptător de șobolan și șoareci. Dacă există animale de companie in casa cum ar fi șobolani, șoareci sau păsări, trebuie luate măsuri de precauție. Cu alte animale de companie pisica devine în liniște în jurul valorii de. Acesta dispune de o companie echilibrată și auto-suficiență, va face o companie, dar nu vă va da stoarce. Ea nu produce gheare, astfel încât să nu zgâriați proprietarul sau copiii lui. Pisica demonstrează întotdeauna atașamentul său față de proprietar, dar oaspeții sunt îngrijorați.

Este nevoie de îngrijire minimă. Este la fel ca și pentru pisici obișnuite: prevenirea paraziților, pieptănare, alternativ dieta.

Rus pete albastre intoleranța la lactoză conținută în lapte, astfel încât laptele ar trebui să fie excluse din rația.

rusă negru

Descrierea acestei rase apare rar. Aceasta este o pisica cu părul scurt, cu o lână de culoare neagră. Este grațios și elegant. Ea are caracteristici externe ale albastru rusesc: structură comună corp elegant, blana scurta, culoarea ochilor. Cu toate acestea, pisica neagră se caracterizează prin caracterul.

Abilități inteligente Cat pe Inaltime. Pisica autosuficientă nu este foarte legat de casa, transferuri de calm în mișcare, rezistenta la stres cunoscut. Ea nu se inteleg cu caini. O atenție deosebită nu necesită, dde îngrijire lână reziduale și prevenirea paraziților. Bătrânețea poate dezvolta boli ale sistemului urogenital.

alb rus

Aceasta rasa a fost adus pe baza albastru rus în 1971 în Australia. Are o blana scurtă și strâmt, corp flexibil și ochi verzi. Cat are un caracter timid: oaspeții se poart precaut, transferuri perfect singurătate. Ea calm se referă la schimbarea locului de reședință.

Necesită îngrijire lână. Dacă nu controlează starea de sănătate a fiarei, blana poate galben. Nevoie Grojing. Cat este foarte inteligent și instruit. Acesta va deveni un companion excelent și prieten. Cat jucaus, de multe ori ia parte la jocuri pentru copii.

siberian

Acestea sunt animale mari și frumoase. Se crede că rasa provine din pădurile siberiene, unde au dobândit astfel de calități ca: substrat gros, care ajută la transportul temperaturilor scăzute, rezistența fizică și caracterul încrezător. Greutatea unui individ adult poate ajunge la mai mult de 10 kilograme. Corpul este acru, puternic: corp muscular, proporțional, cap rotund și labe puternice cu degete mari. Are ochi mari și urechi mari.

Lână groasă și pufoasă – tReglează pieptănarea zilnică și îngrijirea definită. Animalele sunt monofonice și multicolore. Culoarea elimină petele albe, culoarea violet, scorțișoară și favorabilă.

Animalele se caracterizează printr-un caracter moale și absența agresiunii. Pisicile sunt hipoalergenice și sunt bine așezate cu copii.

Nevskaya Masquerade

Această rasă cu o culoare atractivă și cu ochii albaștri seamănă cu Siamese, dar este un descendent direct al pisicii din Siberiană Rusă. Ea a fost numită Masquerade pentru culoarea feței: se pare că masca de mascaradă este îmbrăcată. Se numește Nevsky la locul de origine, deoarece a fost eliminat în St. Petersburg. Principalele caracteristici includ următoarele:

 • Corp puternic cu un piept larg+
 • Forma trapezoidă a capului+
 • urechi cu ciucuri la capete+
 • Acul rotund.

Datorită faptului că această rasă este scoasă din Siberiană rusă, pisica este hipoalergenne. Se presupune doar 6 tipuri de culori. Toți reprezentanții acestei rase au o preoție și un caracter pozitiv.

Ural Rex

Aceasta este o rasă rusă unică. Pisicile cu lână de cupru au fost găsite în regiunea Urală, dar în timpul războiului populația a căzut aproape la dispariția completă. În 1988, un pisoi sa născut dintr-o pisică convențională a curții în regiunea Sverdlovsk dintr-o curte convențională, numită Vaska. Pisica traversata cu mama, a primit o baza de reproducere pentru reproducerea acestei rase interesante.

Acestea sunt pisici de dimensiuni medii. Ele realizează greutăți de 4 kg, pisicile pot cântări mai mult de 6 kg. Corpul scurt, puternic, muscular. Cap în formă de pană, frunte, bărbie masivă. Ochii mari, plantați pe scară largă.

Caracteristică de rasă – Curly, moale, plăcut pentru a împușca lână. Lanii de lână se răspândesc în întregul corp – chiar și pe coadă. Culoarea poate fi diferită. Pisicile au un caracter moale. Acestea sunt contacte, afectuoase și sociale, nu tolerați singurătatea, starea de spirit a proprietarului este bine, sunt foarte legați de o persoană. Cererea este nepretentioasă în conținut, case de dragoste. O astfel de fiară va fi un prieten frumos și un tovarăș, nu vă va lăsa să vă plictisiți.

Particularități

Se crede că baza rasei este pisica siberiană rusă, derivată în Rusia. Acesta combină mai multe calități importante: o fiară mare pufoasă, cu blană de înaltă calitate și a dezvoltat instinctul de vânătoare. În ciuda muncii aprofundate a Fellogologi, Aceste animale încă transporta o bucată de ferocitate. Ei au o mulțime de opțiuni de culoare.

Există o altă caracteristică – scurt pedigree. În prezența anumitor caracteristici, roca Siberian poate fi atribuită unei pisici convenționale. Acest lucru se bucură uneori, crescătorii lipsiți de scrupule: pisoi de înlocuire, deoarece cumpărătorii sunt interesați în principal, în aparență și preț. În acest caz, fiara crește, ale cărui trăsături și caracter au seamănă cu puțin rasa.

Și, de asemenea, este demn de remarcat faptul că, în conducătorul de roci rusești sunt toate tipurile de pisici, și anume:

 • Madeless – sfincși+
 • Shorthair – Bobtail+
 • Poludinnocers – siberian, Masquerade, albastru+
 • Rasa cu lână, care seamănă cu bucle ondulată – Ural Rex.

Cum de a alege?

  Înainte de a alege un pisoi, ar trebui să decideți pe rasă: ce este ca tine, ce condiții de conținut, nuanțele intramebile vor fi (există copii în familie și prezența alergiilor în membrii familiei) și mulți alți parametri. Pentru a începe cu, este necesar să se decidă pe podeaua pisoiului. Când se face alegerea, ar trebui să decideți unde să o luați: în crescători, în grădiniță sau în adăpost. Merită acordarea atenției asupra faptului că cel mai apropiat pisoi ar trebui să aibă următorul set de documente:

  • origine+
  • Metrici+
  • Pașaport veterinar+
  • Contract de vânzare.

   Nu alegeți imediat un pisoi de la Mama-Cat – Nu vă grăbiți. Răscumpărarea timpurie de la mamă este o mare stres pentru organismul rapid, cu o imunitate complet, care poate provoca boli și tulburări digestive. La vârsta de o lună, pisoiul este doar format imunitate. El are încă nevoie de lapte matern, care conține toate vitaminele și aminoacizii necesari.

   Timp de două luni, pisoiul adoptă abilitățile de bază ale mamei: spălare, masă independentă, instinctul de vânătoare se dezvoltă. Corpul devine mai puternic, dezvoltat. 3 luni – vârsta optimă, Deoarece imunitatea și psihicul formate au devenit stabile, pisoiul a adoptat abilitățile necesare și obișnuite cu tava, pisoiul în mod normal, contactează oameni și animale. La această vârstă, fiara trebuie să fie supusă unei vaccinări obligatorii.

   Când se face alegerea, ar trebui să acordați atenție stadiului animalului: un pisoi sănătos ar trebui să fie mobil și curios. Încercați să jucați cu el, trebuie să urmați reacția. Și verificați, de asemenea, răspunsul la sunete. O atenție deosebită este necesară pentru a solicita pisicilor albe: Datorită caracteristicilor genelor, există reprezentanți cu o pierdere completă sau de ureche a auzului. Fiți atenți la modul în care pisicile se mișcă: nu ar trebui să cadă în mesaj, nu ar trebui să existe cromotip, coada trebuie să „suporte conducta”.

   La inspecție, ar trebui să acordați atenție următoarelor nuanțe:

   • ochii nu ar trebui să fie umflați, ceață și să fie inflamați+
   • Nasul ar trebui să fie rece, nu ar trebui să fie alocări din ea+
   • Gura trebuie să fie roz, orice abatere indică faptul că nu totul este în ordine+
   • Verificați prezența dinților în gură+
   • Urechile ar trebui să fie curate, fără evacuare și căpușe de urechi.

   Important! Inspectați lâna fiarei: în absența bolilor, este strălucitoare și matasoasă, nu există nici o despărtare pe ea, nu există ulcere pe piele. Verificați piciorul animalului: perne și gheare.

   Conţinut

    Conținutul pisicilor rusești nu diferă de îngrijirea corespunzătoare, dar fiecare rasă are propriile sale nuanțe. Unele rase necesită predominanța anumitor nutrienți în dietă, altele – spălarea când aveți grijă de ochi. Pufos și animalele cu inima jumătate necesită atenție lână: pieptănare și procedurile de apă periodice. individuale de îngrijire a animalelor. Aceasta depinde nu numai de rasa, precum și pe următorii factori:

    • vârstă+
    • Sterilizare / castrare sau lipsa unei astfel de+
    • boli trecute.

    Nutriție

     Puterea ar trebui să fie regulat și echilibrat, este imposibil să se hrănească animalul extrem de hrană uscată. Produse alimentare trebuie să fie nutritive și energie valoroasă. În dieta trebuie să existe o mulțime de proteine ​​(conținut în carne și lapte), 20% grăsime este permis, iar carbohidrații nu ar trebui să fie mult. Dieta animalelor sterilizate / castrate este diferit de nutriție de pisici și pisici obișnuite. Deci, acesta trebuie să conțină minerale și vitamine, pre-selectate de către medicul veterinar.

     Dieta ar trebui să includă următoarele componente:

     • carne – bogat de aminoacizi și nutrienți + nu folosesc carne de porc cu caractere aldine cum ar fi+
     • un pește – bogat in fosfor, calciu si proteine+
     • lactate Este demn de a da de ingrijire, deoarece unele rase sunt intoleranța la lactoză+
     • Util pentru a fi kashki cerealeCu adaos de legume, Pentru interesul fiarei este carne sau pește în valoare de amestecare.

     Important! In timpul sarcinii sau alăptării, pisicile trebuie tratate cu mai multă atenție – vitamine adăuga, a ficatului se amestecă.

     Igienă

     Pisicile sprijini perfect de igienă personală, dar unele rase necesită îngrijire separată. Pisicile cu lână mai este necesară pieptănare de zi cu zi și procedurile de apă episodice. Necesită atenția urechilor: ei examinează periodic și curat, sape ureche picături pentru prevenirea căpușelor și a bolilor de urechi. Umezit cu un disc de bumbac ar trebui să clătiți ochii în dimineața.

     Boluri

     Cele mai multe boli care pot fi supuse unui animal pot fi prevenite prin vaccinare în timp util și examene veterinare periodice. Ar trebui să fie degelminting 1 dată pe an. În cazul în care animalul are acces la stradă, în sezonul cald, este necesar să-l inspecteze pe subiectul căpușelor, care pot transporta viruși. Pentru a preveni paraziți externi (căpușe, purici, moishedov) se aplică cu succes gulere de protecție care se schimbă periodic. O astfel de măsură o va proteja animalul de companie de multe necazuri. Precum și de paraziți, sunt folosite picături speciale care picura în sus.

     Prin stilul de viață al animalului, trebuie să urmați: în așa fel încât să nu tolerant, nu am prinde o răceală și nu-i pasa rinichiul. Bolile sistemului urogenital sunt animale foarte neplăcute, dificultăți și deseori au consecințe ireversibile. De mers pe jos, animalul poate veni rănit, zgâriat sau rănit. În acest caz, ar trebui să se refere la medicul veterinar cât mai curând posibil. Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, în conformitate cu regulile pentru a trata rana, prevenirea pieptănare și alpinism.

     Toate aceste măsuri de precauție protejează în mod fiabil Familii de familie dintr-un număr mare de boli comune și probleme.

     Despre următorul videoclip rus Cat Blue See.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: