Premium Class Hrana pentru câini

Premium Class Hrana pentru câini

Ready diferă de produse alimentare din produse naturale prin faptul că este bine echilibrat și corect, dar este necesar să o selectați. clasa premium de alimentare este mai scump, dar nu este surprinzător, deoarece compoziția sa este foarte diferită de produse ieftine.

Caracteristicile compozițiilor

Premium Class Hrana pentru câini ar trebui să conțină în mod ideal de proteine ​​38%, 3% din fibre de alimente, 17% grăsime și 25% carbohidrați. Avantajul furajelor scumpe este că acesta este echilibrat corect. Ca o proteină, cea mai bună opțiune va fi un pui, deoarece practic nu provoacă alergii în animal. Uneori poate fi folosit o făină de floarea de carne, în care proteina este de trei ori mai mare decât în ​​carne.

Foarte bine dacă va fi prezentă compoziția hranei pentru câini:

 • ficat de pui+
 • File de peste+
 • ou+
 • Carne Turcia.

Este extrem de necesar ca componentele animale care trebuie să fie prezente în pupa. În plus față de acestea, este necesar să se caute în compoziția de vitamine, minerale și aminoacizi, dar numărul lor nu trebuie să depășească 4% din produsele alimentare totală consumată.

In plus fata de proteinele, câinele are nevoie carbohidrați. Cel mai îmbogățit cu linte și mazăre. De multe ori se găsesc ca o hrană premium. Într-o opțiune ieftină, se utilizează cereale, dar este slab digerată de intestinul animalului.

În hrana de calitate a clasei premium vă puteți întâlni Ca un aditiv suplimentar plante medicinale, legume și fructe de padure. Foarte util lucernă, care vă permite să reduceți nivelul colesterolului slab în animal.

Câinii la vârstnici Este mai bine să oferim alimente, în fabricarea producătorului a folosit cartilajul de pui, deoarece conțin o cantitate mare de colagen.

În hrana de alimentare cu o calitate slabă, chiar dacă ambalajul va fi o „primă” pe ambalajul său, va fi neapărat conține porumb. Un astfel de umplutură ieftin mărește numai greutatea produsului, dar beneficiul nu aduce, deoarece câinele este greu de digerat.

Carnea redată în hrană nu este în întregime carne și testarea fiartă, care apoi se transformă în mince. Orice produs care conținea organe de carne ca sursă principală de proteine, de calitate slabă. Adesea, consumul regulat de astfel de hrană duce la problemele de sănătate ale câinelui. Trebuie evitat să dea un aliment pentru animale care conțin grăsimi sau proteine ​​cu un nume generalizat în compoziție – „Grăsime animală“ sau „Bird Fat“ în loc de carne de vita, pui sau berbec. Denumirea specifică a tipului de grăsime animală este un element cheie în determinarea calității produsului.

conservanti artificiali, cum ar fi BHA, BHT și Ethioxyquin au fost găsite în cele mai multe feed-uri de calitate slabă. un consum regulat al EthioxyQuin (EQ) Animal provoaca imunodeficienta, cancerul de splină, de stomac și ficat, și, uneori, alergii.

coloranți artificiali sunt adăugate la produsele alimentare de câine pentru a atrage proprietarul. Câini – Daltonists, ei nu sunt interesați în produsele alimentare de culoare. Deci, nu ar trebui să fie frumos, dar numai util. În plus, zahăr, cum ar fi siropul de porumb, zaharoză, fructoză, sirop de trestie de zahăr sau glycyrizin amoniac, adăugat pentru a alimenta mai atractiv. Ca urmare, câinele a obezității și a cariilor, astfel încât aceste componente nu ar trebui să facă parte din alimentarea de clasa premium.

În cazul în care creșterea câine caută hrană uscată de înaltă calitate pentru un caine adult sănătos, el ar trebui să acorde o atenție la procentul de deținere a anumitor componente specificate pe partea din spate a pachetului.

Specialiștii recomanda acordând o atenție la următoarele:

 • Hrană uscată pentru câini ar trebui să conțină cel puțin 30-40% proteină+
 • 20% din fructe și legume în compoziție sunt destul de acceptabile+
 • Grăsimile și uleiurile trebuie să fie 10% din numărul total de furaje+
 • Dacă în hrana 60% hidrați de carbon, atunci acesta este un produs de proastă calitate+
 • De înaltă calitate caine uscat alimentar trebuie sa contina omega-3 și -6, vitamina E, calciu și fosfor+
 • În cazul în care cuvântul „făină“ este indicat pe ambalaj, atunci aceasta este o indicație că producătorul a inclus în carne sub-produs, precum și ramuri și frunze din legume+
 • Au un bun indice de calorii alimente – 200-300 kcal la 100 de grame+
 • Este mai bine să alegeți alimente coapte în loc de extrudate.
Citește mai mult  Collunas în câine: cauze și modalități de a rezolva problema

Tipuri de mâncare

Hrănirea câinilor este prezentată de mai multe specii.

 • Uscat. Este cel mai economic, astfel încât cei mai mulți crescători l aleg. De mult timp, el elimină un sentiment de foame, ajută la menținerea dinților câinelui sănătos, deoarece mâncarea uscată de mestecat ajută la reducerea acumulării de Tootham asupra lor. Când vine vorba de alegerea unui tip specific de produs, fiecare proprietar este obligat să citească cu atenție compoziția ingredientelor. Este recomandabil să se acorde prioritate branduri renumite, deoarece acestea utilizează componente de înaltă calitate, la crearea de alimentare.
 • Semi uscat. Acest hrană, care conține propilen glicol, este cel care nu dă produsul să se usuce. Avantajul unei astfel de alimente este că acesta poate fi depozitat fără răcire.
 • Îngheţat. Acesta este fabricat din ingrediente naturale, inclusiv carne, cu un adaos mic de file de pește, legume și alte componente.
 • Conservat. Multi caini prefera alimente nu uscate, și alimente moi, mai ales vorba de animalele cu vârstă înaintată. Un astfel de produs o are o perioadă lungă de valabilitate, este ușor de a găsi în orice supermarket, dar unele tipuri de feed-uri premium sunt scumpe scumpe. În același timp, nu toate produsele prezentate în piață este în măsură să ofere un animal cu cantitatea necesară de proteine, mai ales în vârstă catelus.

proteină Unturable nu beneficiază, în plus, cele mai multe alimente conservate sunt 75% constând din apă. Cu cât conținutul său, mai puțin nutrienți din produs, astfel încât câinele trebuie să fie mai mult pentru a satisface nevoile sale de calorii.

De asemenea, hrana pentru animale pot fi împărțite pe categorii de vârstă. Printre acestea sunt cele care sunt perfect echilibrate în mod special pentru căței, câini în vârstă și acei câini care sunt angajate în formare îmbunătățită.

Dacă se ia în considerare compoziția, atunci alimentarea poate fi împărțită în:

 • Vindecare+
 • Pentru utilizarea de zi cu zi+
 • pentru câini în poziția+
 • dietetic+
 • Pentru alăptarea Suk.

producatori autohtoni

Bun câine produc alimente nu numai în străinătate, există produse minunate și de producție din Rusia. Lista lor este destul de mare, dar cele mai multe nume sunt cunoscute numai de către crescători profesioniști, deoarece acestea sunt cel mai adesea axat pe nutriția animalelor lor. Evaluarea dintre cele mai renumite feedul include următoarele poziții.

 • „prieteni Credincios“. Principala sursă de proteine ​​în hrana acestui brand este de pui faina, curcan și carne de vită. În ciuda faptului că este făcută cu adăugarea sub-produselor, acesta conține 60% din proteinele animale necesare. Există, de asemenea, un porumb și grâu, care este destul de caracteristic pentru hrănirea nu prea bună, prin urmare se consideră că acest produs este supraevaluat. Ca sursă de grăsimi, grăsimi animale, ulei de soia, semințe de in. Vitaminele de grup în completarea drojdiei, care sunt, de asemenea, în compoziția hranei.

Un extract de ficat este folosit ca aromă naturală. Pe pachet se indică faptul că antioxidanții sunt utilizați ca conservanți, dar care nu sunt scrise.

 • „Feed nativ”. Principala sursă de proteine ​​din făina de pui pupa, ca parte a lui 17%. În al doilea rând în conținut – porumb și grâu. Grăsimile de pui compensează cantitatea necesară de grăsimi, fibrele dietetice sunt utilizate ca fibre, a căror origine este necunoscută. Există un dovleac uscat și mere, minerale și antioxidanți lizină și dl meteonin.

 • „Club 4 labe” În primul rând în lista de ingrediente este făina dintr-un miel, este în hrana 26%. Există o proteină impermeabil animal – o sursă bună de proteine, care în paralel acționează ca aditiv pentru aromă. Ingrediente care ar conține proteine ​​de legume nr. Ca sursă de carbohidrați, sunt utilizate orez brun și orz, care sunt componente de înaltă calitate ale celui mai înalt nivel. Somonul de grăsime și uleiul de floarea-soarelui dau cantitatea necesară de acizi grași.

Există, de asemenea, ca parte a drojdie, seminte de in, tomate și alte componente utile. Imediat în compoziția de ghimbir, păducel, rutină și tiamină, care afectează pozitiv organismul animal.

 • „Stout”. Este fabricată de planta Gatchina, a căror activitate este producția de hrană. Potrivit majorității crescătorilor de animale, în compoziția furajelor nu este suficient de carne. Nu este foarte popular datorită prezenței unui număr mare de produse secundare în compoziția.
Citește mai mult  Aegean Cat: descrierea rasei, caracterului și îngrijirii

 • „Klinvet”. Potrivit pentru câini de talie mare, precum și pentru căței, indiferent de rasa. Dintre avantajele se poate observa absența arome, OMG și conservanți în compoziția. Cu toate acestea, în conformitate cu crescătorii de câini, hrana nu este potrivit pentru animale, predispuse la alergii.

 • „Scitic”. Potrivit producătorului, numai materii prime de înaltă calitate sunt folosite ca parte a hranei pentru animale, nu există arome și conservanți, nu există soia, deci poate fi introdusă într-o dietă de câini, care de multe ori Ariem.

Privire de ansamblu a mărcilor de import

Elite hrana nu este fiecare crescător pentru buzunar. Avantajul lor indiscutabil este că există numai componente utile pentru componenta animală. Astăzi, produsele germane, italiene, cehe în bănci și alimente uscate sunt cele mai populare pe piață.

Topurile au introdus următoarele mărci bine-cunoscute.

 • Acana. Alimentele sunt fabricate din ingrediente proaspete care provin din regiunea canadiană Alberta. Aceasta este o afacere de familie. Retetele pentru pregătirea unui hrană echilibrată pentru câini îndeplinesc cerințele de siguranță. Orice produs se potrivește tuturor câinilor, indiferent de rasa. Producătorul a încercat să ia în considerare nevoile necesare ale câinilor din proteine ​​și grăsimi. În timpul existenței sale, acest feed a primit mai multe premii internaționale pentru o calitate excelentă.

 • Bosch. Produce alimente de câine de înaltă calitate și oferă animale o nutriție echilibrată a celei mai înalte calități. Are toate componentele necesare care pot satisface nevoile diferitelor rase. Producătorul include nu numai un complex bogat de vitamine, ci și o varietate de substanțe minerale necesare pentru dezvoltarea mușchilor și a oaselor de animale.

 • EUKANUBA. Premium pentru câini de clasă premium, care conține toate substanțele nutritive necesare. Nu conține arome, conservanți artificiali și coloranți.

 • DEAL. Produs de calitate, în gama căruia puteți găsi hrană terapeutică și dietă. Furajul are componentele necesare care nu duc la probleme cu sistemul urinar din animal. Consumul regulat al unui astfel de produs are un efect pozitiv asupra stării generale a câinelui, nu suferă de obezitate, nu pare a fi reacții alergice.

 • Purina. Produsul în cauză conține Turcia, miel, precum și carne de pui și carne de vită. Este un produs premium nutritiv, delicios și sănătos, îmbogățit cu minerale și vitamine.

 • Royal Canin. Producătorul a încercat să creeze alimente pentru câini de diferite rase și dimensiuni. Retetele sale diferă în funcție de nevoile animalului. Există hrană pentru căței, persoane active, persoanele în vârstă și cei care au dimensiuni mari. În rigla există mai multe compoziții cu efect terapeutic.

 • Gust de Wild. Produs în Statele Unite ale Americii. Produsul în cauză pentru câini nu conține cereale. El este universal și poate fi achiziționată de un animal, indiferent de rasa si varsta ei.

 • Happy Dog. Brand-ul care oferă o mâncare pentru câini sănătoși, compoziția care poate satisface toate nevoile animalului. Alimentele nu conține conservanți artificiali și aditivi chimici, prepararea fără soia.

 • Herrmanns Bio. Preparat exclusiv din ingrediente organice: carne, legume, orez. Acesta poate fi administrat la un animal în mod continuu, nu provoacă alergii și tulburări intestinale.

 • Lukullus. Acest brand este cunoscut faptul că hrana sa este perfect echilibrat, și se amestecă componentele ingredientelor în proporțiile necesare. Mărfurile se referă la clasa premium.
Citește mai mult  Cât de mulți ani și ceea ce trăiesc chihuahua depinde?

 • Rinti. Conserve produse alimentare, care au fost proiectate în mod specific astfel încât să satisfacă nevoile de pui. Realizat exclusiv din carne, fără a utiliza organe.

 • Schesshir. Combinația de ton și păsări. Scheshir este o alegere excelentă între feed-uri premium.

 • Orijen. Acest produs este bogat în proteine. Alimentare conține până la 90% carne, care este mai mult de 3 ori mai mare decât cantitatea utilizată în hrana câine obișnuit. In plus, fiecare rețetă conține un minimum de 38% din proteină. De asemenea, există 20% din carbohidrati, si numai de calitate inferioară și bine-digerare – linte, dovleac, frunze verzi și fructe proaspete.

 • Buffalo albastru. Este unul dintre cei mai buni producători de furaje câine naturale. Oferă 4 linii de produse, astfel încât între ele puteți alege formula special pentru animalele de companie, care va satisface nevoile câinelui.

 • Brit. Furaje de producție cehă, care conține 40% carne. Componența are componente hipoalergenice ușor de prietenos, care sunt animale excelente. Formula a fost creată astfel încât să mențină o imunitate animală, să-și promoveze sănătatea și să fie cea mai bună prevenire a unor probleme de vârstă.

 • Primul alimente pentru animale de companie. Producătorul oferă 9 opțiuni diferite pentru produsele congelate de brânză pentru câini, fiecare dintre acestea conțin o proteină animală premium, fără antibiotice, steroizi și hormoni. În fiecare produs, doar 100% din ingredientele naturale supuse controlului calității au fost utilizate din intervalul propus. Nu există aditivi sintetici și conservanți în lista componentelor.

Acest brand oferă, de asemenea, formule sublimate folosind ingrediente de înaltă calitate care pot fi deshidratate.

 • Ferme de pământ întreg. Brand-ul ofera un sortiment de facelights originale concepute pentru diferite perioade de viață de câini și ținând seama de dimensiunea rasei, astfel încât între ele puteți alege un produs care este cea mai potrivită pentru un anumit animal de companie.

Cum de a alege?

câine sănătos ar trebui să aibă o dietă cu drepturi depline, 50% din legume, carne 40% și 10% cereale. În plus, animalul trebuie să utilizeze o anumită cantitate de grăsime în funcție de nivelul de activitate. Aproximativ 4% din dieta catelului ar trebui să constea din fibre alimentare. VCE aceste cerințe se referă la nutriție nu numai căței, ci și persoanele adulte.

Ambalarea produselor alimentare de câine, pe care cuvântul „natural“ este scris este opțională este de 100% naturale. Este în valoare de evitat produsele, care conține făină de porumb sau de porumb, soia și grâu. Aceste componente sunt slab absorbite de animale și poate provoca o reacție alergică. În cazul în care considerați că recenziile crescătorilor de câini, în primă feed-uri au, de asemenea, se confruntă. În schimb, este în valoare de giveing ​​preferință produselor, care conține orz, ovăz, mei și orez brun.

feed-uri de câine ieftine sunt, practic, garantate să fie făcute din ingrediente care sunt complet de animale. Dacă hrăni câinele de astfel de alimente, nu ar trebui să fie surprins de faptul că va avea probleme de sănătate.

Experții dau sfatul lor cu privire la modul de a alege un feed premium:

 • Compoziția trebuie să lipsească de porumb și grâu+
 • Mai bine, în cazul în care nu există nici o făină de oase pe etichetă, și carne naturală+
 • Este demn de a alege compozițiile calculate pe animale mari sau mici, luând în considerare nevoile lor de calorii+
 • În primul rând în compoziție trebuie să existe o proteină, deoarece este procentul său că acesta este obligat să depășească numărul de alte ingrediente+
 • Produsul nu trebuie să fie OMG, coloranți, conservanți de origine artificială+
 • Cea mai bună alimentare este cea în care există legume, fructe de pădure, plante aromatice și alte componente utile.

În continuare, urmăriți o revizuire video a anumitor tipuri de hrană uscată de primă clasă pentru câini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: