Prezentare generală a hranei pentru animale Gosbi

Prezentare generală a hranei pentru animale Gosbi

Pe piata de astăzi pentru hrana pentru animale blocat o mulțime de principalii producători și mărci. Foarte popular printre crescatori se bucure de alimente de calitate de la compania Gosbi. Acest producător produce produse de primă clasă pentru pisici și câini de diferite rase și vârste. În articolul de astăzi vom prezenta o analiză detaliată a hranei pentru animale de primă clasă Gosbi.

Avantaje și dezavantaje

firma Gosbi specializată în producerea de pisică de înaltă calitate și mâncare pentru câini. Ofertele producătorului posibilitatea de a alege de crescatori nu numai uscat și granulat, dar, de asemenea, de primă clasă de alimente umede ca consistente și nutritive conserve. Astăzi, mulți proprietari de blană prieteni cu patru picioare prefera produsele de acest brand special, deoarece are multe avantaje importante.

 • Dacă vorbim despre cel mai important avantaj al produselor nutritive din Gosbi, este de remarcat faptul că Principala sursă de proteine ​​din ele este din carne și pește componente. În producția de hrană pentru pisici și câini este utilizat extrem de proaspătă și naturală de carne de o calitate impecabilă.
 • Fiecare produs Gosbi îmbogățit cu vitamine și minerale utile, oferind un impact pozitiv asupra sănătății, activitatea și starea de spirit a patru picioare prieten.
 • În producția de hrană pentru animale de marcă din Gosbi Conservanți și antioxidanți sunt implicați, Dar nu este în valoare de îngrijorătoare din această cauză, deoarece acestea sunt naturale și complet inofensive pentru animalele de companie.
 • produse nutritive de înaltă calitate pentru câini și pisici de la Gosbi sunt produse fără a adăuga astfel de componente nedorite cum ar fi grâu sau de porumb. În sortimentul de brand puteți alege variante foarte bune de feed-uri, cu o compoziție de căsătorie.
 • animale de companie de primă clasă pentru animalele de companie din Gosbi sunt prezentate în cel mai larg sortiment. Cumpărătorii pot găsi cu ușurință favoriții opțiunea de alimentare perfect potrivite.

  Produsele de calitate Gosbi are nu numai avantaje, dar și unele dezavantaje.

  • În unele poziții, alimente feline este prevăzută prezența acestei componente a ca porumb.
  • Produse marca în cauză este mici aspirat în țara noastră. Acesta poate fi găsit departe de fiecare magazin pentru animale de companie. În medie supermarket-uri de alimentare gosbi, este aproape imposibil să se întâlnească.
  • Pet furaje din Gosbi este caracterizat prin cost cu o schimbare destul de mare. Mai ales eticheta de preț „nedemocratică“ se distinge prin pozițiile care prevăd baza insolent.
  Citește mai mult  Parrot Ara: specii, reguli de conținut și reproducere

  Varietate de hrană pentru câini

  În sortimentul brandului Gosbi, vă puteți întâlni o mulțime de diferite variante de furaje câine. Acesta poate fi uscată și produse conservate pentru căței, câini adulți, precum și animalele de companie din rasele de talie mare mici, medii sau mari. Luați în considerare în detaliu mai multe poziții de marcă.

  • EXCLUSIVE PUPPY MINI. Câine frumos. Acesta este un full-clasa a hranei pentru animale de pui de înaltă calitate pentru căței.

  Produsul este complet sigur și nebuni, adaptate sub animale animale de companie.

  Furajul nutritivă corporativă este îmbogățită cu vitamine și minerale, produse din carne naturală deshidratată de pui, orez, pește, carne de miel, grasime de pui, cartofi, mere uscate, grăsime de somon, fructe și legume. Food este implementat în mai multe variante de volum – 500 g, 2 kg, 3 kg.

  • CEREALE GRATUIT ADULT MINI. de alimentare fulger de primă clasă. Este plin, conceput pentru câinii adulți de rasă mică. Nu oferă componente de cereale în compoziția sa, dar există carne de somon deshidratată, amidon de cartofi, grăsimi de somon, carne proaspătă de somon, pește, amidon de mazăre, carne de miel mai proaspăt și naturală (până la 5% extrudare), mere uscate și așa pe. Feedul de câine considerat este foarte bogat în vitamine, minerale și oligoele utile, fabricate prin adăugarea de conservanți și antioxidanți exclusiv naturali.

  • Adult de câine original. Feedul de câine complexat aparținând clasei Super Premium. Creat pentru câinii adulți absolut orice rasă. Produs universal produs din proteina de pui deshidratată, porumb, orez, legume proaspete și sănătoase, fructe, sfeclă de zahăr, morcovi uscați și roșii, rozmarin și citrice, făină de pește, carne de miel, somon și semințe de in. În conținutul alimentelor de câine în cauză, sunt furnizate antioxidanți și conservanți de origine naturală, precum și multe elemente utile și vitamine de diferite grupuri. Produsul de înaltă calitate și nutritiv este implementat în volume de 3 kg și 12 kg.

  • Saloane de salon. De înaltă calitate alimentară câine ud, prezentat în diferite variante de volum – 185 g sau 400 g. Produs de somon brut adaptat pentru animalele de companie adulte. Valoarea sa de energie este de 168 kcal / 185 g și 363 kcal / 400 g. Acest furaj conserve de câine de somon natural (acest conturi componente pentru 60% din compoziția totală), precum și legume uscate – cartofi, morcovi, broccoli, arcul.
  Citește mai mult  Pro și Contra Rasa Yorkshire Terrier

  Sortimentul pentru pisici și pisici

  Gosbi produce soiuri fine de hrană pentru pisici și pisici adulte și pisici. Citiți cu unele bunuri de nutrienți din această categorie.

  • Cat Exclusiv gratuit de cereale și pește Duck sterilizat. Complet echilibrat și plin calitate de alimentare completă de calitate. Este un messorrant, produs din rață și de carne de pește special pentru adulți și animalele de companie sterilizate. Vândute în două volume – 400 g și 2 kg. Acest produs conține pește alb, păstrăv deshidratat, ulei de păstrăv, bulion de pește, somon, mazăre, cartofi uscate, legume și fructe sănătoase, morcovi proaspeți, fibre vegetale, complexe de vitamine si minerale.

  • Pisoi Cat Exclusiv gratuit de cereale de pui și pește. produse alimentare completă și echilibrată cu pește și carne de pui. Conceput pentru pisici, produse exclusiv din componente naturale și proaspete. Ca parte a poziției în cauză există carne deshidratata de pui, carne de somon, grasime de pui, întregi putassu deshidratate, bulion de pește, somon, pere uscate și dovleac. În acest produs, sunt, de asemenea, uscate alge, extracte naturale. food feline Considerat se vinde cu un volum de 400 g și 2 kg.

  • Original Cat sterilizat. alimente plin de înaltă calitate pentru pisici castrate și pisici sterilizate. Se referă la o clasă de super-premium, conceput pentru animalele de companie predispuse la un set de exces de greutate. Această înaltă calitate și produs nutritiv conține 31% proteine, 10% grăsimi, 3% fibre brute, 8% cenușă brută, 6,5% umiditate și 1,1% calciu, 0,6% fosfor și 0,5% sodiu. Pentru fabricarea de pisica în cauză, astfel de componente naturale și ecologice sunt implicate, cum ar fi carnea de pui, orez, somon și ton, grăsime auzi, porumb, drojdie de bere, mere, praf de ouă, sfeclă, tărâțe de orez, Yukki extract, alge marine, rozmarin pentru gustul și aroma și alte componente atent selecționate.
  Citește mai mult  Cum de a transporta pisici în tren?

  • ORIGINAL CAT sterilizată SENIOR. De înaltă calitate și furaje granulate complet echilibrat pentru animalele de companie în vârstă. Vândute cu un volum de 1 kg, 3 kg și 7 kg.

  Acesta se face numai din componente naturale și absolut sigure, adaptate la organismul animalelor de companie mature.

  Produsul în cauză se reflectă pozitiv asupra sănătății și activitatea pisicilor în vârstă și pisici, conține un set bogat de vitamine și minerale necesare pentru corpul unui animal de companie.

  • Fresko CAT TURCIA & HAM. produse alimentare de primă clasă, care este fabricat pentru pisici adulte. Baza acestui produs pus șuncă și curcan.

  Poziția în cauză se caracterizează prin conținutul minim de carbohidrați.

  Nu există componente de cereale în acest feed. Compoziția include carne proaspătă și naturală de curcan, pui, șuncă, precum și alge marine utile.

  Examinați recenzii

  hrana completa pentru pisici și câini de companie Gosbi sunt din ce în ce mai mult o alegere de crescători de îngrijire și responsabile. În ciuda faptului că produsele acestui producător sunt slab comune și este rar găsit în vânzare, ea a reușit încă să câștige o mare popularitate și recunoaștere în rândul proprietarilor de pe piața internă. Acesta este motivul pentru alimentările Gosbi Cumpărători, lăsați multe opinii diferite.

     Cele mai multe comentarii pe care oamenii sunt lăsate pentru produsele Gosbi este pozitiv și entuziast. În cele mai multe cazuri, crescătorii rămân mulțumiți cu compoziția naturală și în condiții de siguranță a hranei pentru animale, lipsa de mirosuri ascuțite și obsesive, pachete confortabile și atractive. Mulți consumatori au fost mulțumiți că în sortiment de brand, puteți găsi feed-uri specializate dezvoltate pentru sterilizate, castrati sau animale de companie în vârstă. Potrivit acuzațiilor unui număr mare de cumpărători, animalele lor de companie vor fi foarte dispuși să dăuneze hrănițelor Gosbi.

     Cumpărătorii lasă despre alimentele de companie din Gosbi și recenzii negative. În comparație cu răspunsurile pozitive, există mult mai puțin. De regulă, oamenii nu le place faptul că produsele companiei sunt vândute departe de pretutindeni. Nu toți cumpărătorii se potrivesc cu costul pisicilor de marcă pentru pisici și câini. Recenzii negative rare sunt asociate cu o închidere liberă a pachetelor ZIP cu produse.

     Revizuirea detaliată a fluxurilor pentru câini și pisici de la marca Gosbi în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: