Toate pisicile Scottish despre gri

Toate pisicile Scottish despre gri

Este cunoscut faptul că rasa Scottish gri a cucerit mult timp inimile iubitorilor de pisici. Catics, similar cu jucarii de plus, cu ochi de chihlimbar mari, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Luați în considerare aceasta rasa celebru Citește mai mult.

Despre rasă

In Europa, primele reprezentanți au fost aduse din China în secolul al XVIII-lea. Ca urmare a trecerii cu pisici dreapta, o nouă vedere a fost adus: Scottish Fold. În anii 1960, Felinologists a înregistrat oficial.

  Numele oficial al rasei:Scottish Fold Shopper Cat

  Tara de origine:Scoţia

  Greutatea:Femei 3.5-4,5 kg, bărbați – până la 6 kg

  Speranța de viață:12-15 ani

  Rasa standard

  Culoare:Toate culorile sunt recunoscute, inclusiv culori fără alb.

  Cap:Rotund, larg, masiv cu bărbie puternică. Nas scurt, larg, drept. Profil cu tranziția, dar fără un picior adânc. Obrajii compleți. Tampoanele mari de turnare rotunde dau o scurtă descriere distinctă.

  Lână:scurt, foarte gros, nu adiacent. Datorită grosului, subsolul va fi de la corp ca pluș. Textura densă la atingere.

  Corp:Pisica din medie la dimensiuni mari, musculare, ghemuite. Sânii, umerii și rotirea largă, masivă. Gât scurt, puternic. Membre mici, musculare, fire groase, rotunde. Coada de lungime medie, groasă, cu vârf rotunjit, fără îngroșare și întărire, mobilă de-a lungul întregii lungimi.

  Urechile:Mici, îndoite înainte, cu sfaturi ușor rotunjite îndreptate spre mijlocul botului. Postat pe scară largă, strâns presată la craniu, accentuează forma rotundă a capului.

  Ochi:Mare, rotund, amplasat pe scară largă. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

  Există 2 tipuri de pisici ale acestei rase:

  • Scottish-Drept – pisici cu urechi drepte+
  • fald scotian – Fold pisicile.

  Acestea sunt animale de dimensiuni medii cu un corp dens muscular. Umerii și șoldurile fiarei sunt egale în lățime. Torța scurtă, bine dezvoltată. Limita de lungime medie. Coada groasă. Șeful formei rotunde.

  Ochii mari și rotunde, de obicei chihlimbar, galben, smarald sau albastru. Urechile pisicilor dracu ‘sunt direcționate înainte, sfaturile atârnă. Dacă urechile sunt verticale, dimensiunile lor sunt mici, vârfurile sunt rotunjite.

  Lână scurtă, groasă, reamintește pluș. Culoarea gri este numită albastră sau albastră. Culoarea poate varia de la gri deschis la gri-albastru. Pisicile mici pot fi observate modele pe lână, care vor dispărea cu vârsta.

  Numele oficial al rasei:Scottish-strâmtoare (scoțiană dreaptă)

  Tara de origine:Scoţia

  Greutatea:Femei – până la 4,5 kg, bărbați – până la 7 kg

  Speranța de viață:Până la 15-20 de ani cu îngrijire adecvată

  Rasa standard

  Culoare:Coada este lungime lungă și medie proporțională cu corpul (până la mijlocul lamei), mobil în toate articulațiile. Coada lungă este preferabilă.

  Cap:Rotund, cu craniul convex și fruntea, obrajii rotunzi și față. Tranziția la o spate largă a nasului a strălucit ușor fără oprire și consiliu. Linia de profil superioară netedă, lungime moderată înapoi.Cheekbone rotunde, obrajii plini. Obrajii compleți sunt deosebit de vizibili la pisici. Bărbia este bine decorată. Rotund, puternic, dar nu proeminent. Lățimea și rotunjimea feței sunt accentuate de tampoane rotunde și pline sub Vibrisa-Viskpard. Capul coboară la un gât scurt.

  Lână:dens, pluș, textura subțire, dublu, nu adiacentă, lungime medie, închide corpul strâns. Textura de lână depinde de culoarea și sezonul.

  Corp:Dimensiunea mijlocie, lungimea moderată cu circuite rotunjite, o lățime de la umeri la cereale. Dense, musculare, medii osoase, pe o leagăn închise de fixare. Labe cu degete ferm comprimate. Mișcările sunt libere și elastice în toate articulațiile. Pisicile sunt pisici oarecum mai mici.

  Urechile:Dimensiuni mici și mijlocii, deschise, bazându-se cu sfaturi ușor ascuțite, dar larg la bază, larg și foarte furnizate. Sfaturile sunt ușor divorțate. Suprafețele exterioare ale urechilor sunt pude. În interiorul perii dense și luxuriante.

  Ochi:O rundă mare, împărțită de un nas larg, larg deschis cu o expresie drăguță. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

  Nasul nasului:Nas scurt cu deformare moale. Oprirea ușoară admisibilă. Profilul liniilor moderate.

  Despre Moral

  Scottish Cat are o companie de o companie, un temperament și flegmatic. Curios și observator, pisicile nu-i plac zgomotul. Legat de proprietari și la casă. Oamenii noi sunt atenți, dar fără răutate. Capabil cu alte animale, dacă nu prezintă agresiune.

   Linka

   Moderat

   (Evaluare 3 din 5)

   Sănătate

   Bun

   (Evaluare 4 din 5)

   Inteligență

   Inteligent

   (Evaluare 4 din 5)

   Activitate

   Scăzut

   (Evaluare 2 din 5)

   Aveți nevoie de îngrijire

   In medie

   (Evaluare 3 din 5)

   Afectuos

   Afectuos

   (Evaluare 4 din 5)

   Joc

   In medie

   (Evaluare 3 din 5)

   Prietenie

   Foarte prietenos

   (Evaluare 5 din 5)

   Sociabilitate

   Înalt

   (Evaluare 4 din 5)

   * Caracteristica rasei „Scottish lop-ured” Pe baza evaluării experților site-ului și a feedback-ului proprietarilor pisicii.

   In ciuda dorintei de oameni, de a comunica, pisicile nu sunt manuale. Ei nu le place să stea pe mâinile lor, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu se dau la fier. Poate însoți proprietarul și să-l urmeze peste tot, urmăriți-l, fie prea persistente. pisicile și pisicile Scottish au o serie de obiceiuri interesante:

   • Ei primesc de multe ori pe picioarele din spate, mai ales în momentul de interes să ia în considerare ceva mai mult ca Suslikov+
   • Dragostea culcat pe spate, care arata foarte amuzant+
   • Unele pisici sunt observate, prezintă interes în TV+
   • Pisicile „vorbesc“, acțiunile lor sunt însoțite de sunete diferite, de multe ori vocea scârțâie.

   Prin natura, scoțian – companion Cat. Nu-i place singurătatea. Va face cu siguranță o companie la vizionarea unui televizor sau cina.

   Animalul jucăuș va participa la distracția copiilor dacă copiii se vor descurca în mod corespunzător.

   Sănătate

   Ca urmare a trecerii rasei, afecțiunile ereditare au primit: o genă care este responsabilă pentru Lopohotel, afectează prost sistemul musculoscheletal și cartilajul. Pisicile sunt predispuse la bolile articulațiilor. Sănătatea este verificată după cum urmează: Într-un animal sănătos, o coadă mobilă care bate bine. Dacă coada este nervoasă, nu este permisă, poate fi un semn de osteochondroflază, boala ereditară a acestei rase.

   Pisicile cu o formă scurtă a capului sunt predispuși la cardiomiopatia și sindromul brahycefalic: insuficiența respiratorie. Datorită clădirii feței, pisicile sunt vulnerabile. Ele sunt adesea hrănite și salarii.

   Pentru prevenirea ochiului, este necesar să se clătească cu disc de bumbac, umezită cu apă sau decocă de ceai. Există, de asemenea, grijă pentru urechi: o dată pe săptămână ar trebui examinate și curățați tamponul, umezit cu ulei.

   Lana necesită o atenție deosebită. Este compusă de 2-3 ori pe săptămână creastă cu un pas mare. Acest lucru se face pentru a nu forma cupenețe: lână în această rasă de pisici groase și pluș. Pisicile sunt nepretentioase și nu necesită îngrijiri speciale. Prevenirea bolilor prin vaccinare în funcție de grafică, degraminarea o dată pe an și prelucrarea picăturilor de la paraziți externi vor ajuta la menținerea sănătății animalelor de companie.

   Raţie

    Dieta CAT merită o atenție separată. Fiara de putere ar trebui controlată astfel încât să nu perturbe sistemul digestiv. Este necesar să urmați câteva reguli:

    • Bowls folosesc plastic sau ceramic+
    • Puneți bolurile urmează într-un loc izolat izolat (dacă animalul trebuie să fie înclinat la castron, pot începe o drumeție)
    • nutriție mixt compromitere tractul digestiv, astfel încât este necesar să se decidă cu hrana pentru animale: alimente naturale sau alimente cumpărate+
    • În cazul în care alimentarea este achiziționat, este recomandabil să rămânem la un singur producător+
    • Pet este alimentat de 2 ori pe zi, în același timp, nu dau mânca prea mult+
    • Produse alimentare trebuie să fie echilibrat: este necesară atât moale și solide (alimente dur examinează un episod acut dentare, dezvoltă mușchii maxilarului)+
    • In dieta trebuie sa fie produse lactate prezente, care sunt o sursă de calciu pentru un corp feline+
    • Pentru a facilita digestia, verdeturi (iarba proaspătă) sunt binevenite: aceasta va ajuta pentru a curăța stomacul de lână.

    Alege un nume

     Porecla de animale ar trebui să reflecte natura lui, trăsături de caracter sau aspectul. Acestea sunt, de obicei, principalele criterii. Ei bine, dacă există suierat sunete în numele: aceasta va ajuta animalul mai repede sa se obisnuiasca cu porecla lui. Alegerea ei depinde exclusiv de imaginația gazdă. Numele ar trebui să fie scurt și convenabil în pronunția: Va fi mai convenabil pentru proprietari și pentru animal. Pentru băieți există o serie de porecle potrivite.

     • Pisică într-un nume de pisică tradițională: arma, pluchie, iris, arcul, margele.
     • Uneori animalul este numit numele uman. Puteți alege un nume nobil pentru a deveni un animal de companie: Leopold, Sylvester, Arhibald.
     • Nickname Winston, Zorro, Raisin, Marquis.

     Există o alegere pentru fete:

     • Prin caracteristici externe puteți da o porecla confortabilă, laba+
     • Amintiți-vă de cuvinte drăguțe cu sunete de șuierare: ixi, christie+
     • Numele frumos frumos Agraphene (pere), Taisiya (Tasya).

     Mai multe informații despre pisicile de rasă Scottish Fold Veți învăța din următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: