Totul despre Cobby Chihuahua

Totul despre Cobby Chihuahua

Conform standardelor oficiale, există două tipuri de Chihuahua – tipul de dir și tipul de cobby. Toate celelalte soiuri de câini mici sunt o încercare de vânzători pentru a crește prețul unui câine. Cobby tradus din limba engleză înseamnă „Chunky”, care caracterizează câinii ca animalele puternice și hardy. Articolul nostru va descrie în detaliu tipul de cobbieri: date externe, forma capului și alte caracteristici.

Agresivitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Semne și avantaje ale tipului de cobby

Cobbi Chihuahua are o serie de diferențe de tipul de dir. Lista de mai jos vă va ajuta să nu fie confundate atunci când aleg tipul dorit de Chihuahua atunci când cumpără un câine. Este demn de amintit că nu toate semnele sunt disponibile pentru fiecare tip de cobby – unele pot fi absente. Nu va spune că Chihuahua nu se aplică la mini-cobbies – doar un semn mai puțin pronunțată în special în rândul persoanelor în cauză. Motivul constă în faptul că Până în prezent, este problematică pentru a găsi Cobbies de tip pur chihuahua.

Specificații

 • fata scurt.
 • ochii lărgite – Cobbies proprietarii de tip chihuahua sărbătorind câini de câini, care reflectă în jurul lumii plantate profund.
 • Nasul este situat astfel încât cobby nasul caută. Forma împănat a nasului a fost popular pe internet, iar țevile de Chihuahua au început să cheme „Baby Face“ (Baby Face).
 • decalaj mai mare între ochi, mai degrabă decât tipul de dir.
 • labe mici. labe scurte sunt compensate de faptul că acestea au o structură mai densă. Acesta ajută tip Cobbies chihuahua pentru a face față cu sarcini puternice.
 • Wide în mijlocul urechilor, care sunt în creștere mai puțin la sfârșitul anului.
 • Chest în mod semnificativ mai mult. Chiar și în exterior, se poate observa că tipul de cobby are un piept larg. Datorită acestei diferențe, tipul de cobby are un sistem respirator mai dezvoltat.
 • Coadă scurtă, care are o densitate mare la baza, iar până la sfârșitul anului suna.
 • groase de lână și densă.
 • Mișcările mai puțin sofisticate decât la tipul de dir – cauzează această labele scurte din spate. În ciuda mișcării neîndemânatică, Chihuahua cobby face un pas larg. Acesta vă permite să se deplaseze prin congelare.
 • Direct înapoi fără îndoire.
 • Gât scurt. Mulți când familiarizați cu animalul de companie pare ca Chihuahua nu are nici un gât, la toate. Dar acest lucru nu este atât de: gâtul tipului de cobby este prezent, dar foarte mici.

Avantajele de tipul de Cobbies

 • Câinii sunt mai ascultători. echipe Memorează mai ușor, du-te la contactul cu o persoană mai rapid.
 • Calm. Animale de companie un mod de viață dimensiune, rareori „jur“, cu alte animale din casa. Puii sunt mai puțin probabil să exploziile de joc și să nu continue atât de mult timp.
 • Starea de sănătate a câinelui are un sistem imunitar puternic, care, în cazul unei boli pune un câine în picioare. Chihuahua de acest tip ca un întreg este mai rar expus la diferite boli, motiv pentru care mulți crescători încercați să obțineți chihuahua la cobby.

Hrănire

Chihuahua este faimos pentru un apetit bun. Cainii mananca de multe ori mai mult decât ei, în realitate, este necesar – aceasta duce la obezitate lent, astfel încât aveți nevoie pentru a ridica produsele alimentare cu atenție. De asemenea, este important să ne amintim câteva dintre caracteristicile sale.

 • Hrănirea un caine adult ar trebui să apară de două ori pe zi: dimineața și seara. În același timp, a doua recepție trebuie să fie însoțită de mai puțin de calorii, deoarece animalul se va odihni în curând.
 • Alimentele trebuie să fie temperatura camerei: dacă mâncarea era în frigider, trebuie mai întâi să o dezghețați.
 • Apa ar trebui să înlocuiască porțiunea proaspătă în fiecare zi. Vara Chihuahua consumă o cantitate mare de lichid, iarna – de mai multe ori mai puțin.
 • Este important să se utilizeze un singur tip de putere: hrană uscată sau naturale. Dacă câinele schimbă adesea dieta, digestia ei dă defecțiuni.

Pentru a alimenta alimentele proprii ale câinelui, trebuie să aveți cunoștințe despre digestia animalului. În caz contrar, mai favorabile vor fi achiziționate de alimentele finite pentru câini, care are componentele necesare în compoziție.

Din alimentele disponibile există următoarele.

 • Mâncare uscată. Veterinarii remarcă faptul că alegerea în favoarea hranei uscate are mai multe avantaje în comparație cu o altă dietă. De exemplu, alimentele uscate sunt echilibrate în compoziție și are toate vitaminele și mineralele necesare. Elimină proprietarul de la drumeții frecvente la veterinar, deși inspecțiile planificate nu pot fi anulate.
 • Finisat de feed (Conserve pentru câini). Metoda care hrănește un câine conserve este plăcerea scumpă, dar astfel animalul va primi un sentiment de carne reală. Alimentele umede are mai puține opțiuni dietetice decât uscate – ar trebui luate în considerare, deoarece în cazul bolii Chihuahua, ar trebui să stabilească pe o anumită dietă alimentară.

Există, de asemenea, o serie de alimente care sunt interzise categoric pentru utilizarea unui câine în alimente. Printre ei:

 • fumat, prăjit, alimente sărate+
 • Cremă, lapte, smântână+
 • Fasole+
 • carne crudă+
 • dulce.

Caracteristici de îngrijire

Dificultatea de îngrijire poate fi atribuită lacului ridicat al ochiului tipului de cobby – datorită mărului mare de ochi, selecția de lacrimi poate interfera cu viața pașnică a PSA. Corectată de o injecție săptămânală a unui mijloc de un mijloc special de la lacrimă. Curățarea scufundărilor este, de asemenea, procedura necesară.

Derivarea câinilor este, de preferință, la fiecare două săptămâni dacă lol are o confencare care să fie confuză – o dată pe săptămână.

În timpul iernii, animalele de companie pot fi merite să poarte un salt pentru câini care vor proteja de frig. Proprietarul Chihuahua ar trebui să abandoneze gulerul în favoarea unui antrenor cu o lesa – datorită structurii fragile a gâtului de presiune excesivă asupra acestuia trebuie evitată. Tipul Cobby are un caracter inițial. Din acest motiv, nu ar trebui să fie distras de somn, jocuri sau mâncarea alimentelor – poate afecta negativ atitudinea față de proprietar.

Puteți afla mai multe despre rasa Chihuahua în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: