Uluce pentru pisici: soiuri și recomandări pentru alegerea

Uluce pentru pisici: soiuri și recomandări pentru alegerea

Pisicile, ca orice alte animale, apa are nevoie. Accesul la aceasta ar trebui să fie permanentă. În cazul în care sigiliile nu sunt pentru a primi o cantitate suficientă de lichid pe zi, nivelul activității lor poate scădea în mod semnificativ. Absența apei duce la o sănătate negativă a consecințelor animalelor de companie. Pentru pisici, trebuie să ridicați în mod corespunzător driverele, ceea ce merge foarte mult de a vinde.

Cerințe

Bowlul de băut pentru animalele de companie sat este un atribut necesar ca un alimentator. De asemenea, trebuie să alegeți cu atenție pentru a nu fi confundat în alegerea. Mergând la magazin în căutarea unui model adecvat, este necesar să rețineți ce fel de cerințe ar trebui să răspundă de înaltă calitate.

 • Proiectul ar trebui să fie fabricat din materiale de înaltă calitate și sigure care, în contact cu apa, nu devin un mediu favorabil pentru microorganismele periculoase de reproducere.
 • Băutura trebuie să fie confortabilă. Cicienții ar trebui să poată bea în orice moment fără a se confrunta cu obstacole.
 • Designul ar trebui să fie astfel încât să poată fi spălat sau curățat cu ușurință dacă este necesar.
 • Băutura trebuie colectată calitativ. Toate articolele trebuie să fie în locurile lor.

  În caz contrar, modelul automat nu va funcționa corect și sensul nu va fi.

  Anumite cerințe sunt prezentate nu numai pentru pisici pentru pisici și pisici. Apa ar trebui să fie, de asemenea, perfect pentru aceste animale de companie.

  • Lichidul în băuturi trebuie să fie întotdeauna proaspăt și curat. Nu ar trebui să înoate bucăți de blană de alimentare sau de flota. Acest lucru este important de urmat.
  • Temperatura apei nu trebuie să fie prea mare sau prea mică. Este de dorit ca aceasta este temperatura camerei.
  • Containerul în sine, de la care animalele de companie să bea, trebuie să fie păstrate în deplină puritate. În caz contrar, vasele se pot transforma într-un focar de infecții pentru animale.

  Vizualizări

  Gama de crema de astăzi este doar imens. Puteți alege opțiunea perfectă pentru fiecare gust și portofel. Proprietarii de pisici pot achiziționa un model normal de tip standard sau un model automat modern, cu un set bun de opțiuni. Să ne uităm la ce fel de soiuri de somn și ce proprietăți posedă.

  Bowling

  Acest model este un castron simplu de mare adâncime, în care jetul de apă este ușor de scăzut sau rulează pe o canelură specială. În majoritatea cazurilor, presiunea fluidului, care este furnizată direct la castron, este capabilă să se adapteze la discreția sa. Tipurile similare de cremă sunt deosebit de relevante dacă unele pisici trăiesc în casă – una sau două.

  De două cești

  Acest model de pisică larg răspândit este câteva tancuri care sunt una deasupra celeilalte. O ceașcă care este situată pe partea de sus, de obicei are dimensiuni mai mici și găuri mici prin care apa curge liber într-un castron inferior mai mare.

  În aceste structuri utilizați pompă submersibilă. De regulă, băutorii constând din două cupe lucrează absolut tăcut. Modele similare sunt deosebit de relevante dacă pisoi mici sau un număr mare de animale de companie adulte trăiesc în casă. Acest lucru se datorează faptului că, în produsele cu câteva cupe, există o cantitate bună și indicatori de stabilitate ridicată. Datorită acestui lucru, mai multe animale pot bea imediat apă curată în același timp.

  Fântâna shell

  În magazinele de companie puteți întâlni o fântână specială de băut. În proiectarea unor modele similare, există și două boluri, dar deasupra sus există o cupolă mare sub forma unei emisfera. Apa în produse similare este împinsă de pompă de la jumătatea medie a dispozitivului, după care curge de-a lungul pereților rotunzi și se deplasează la castron, care este situat în partea de jos.

  Astfel de opțiuni pentru crema de feline sunt în mare cerere și arată interesant.

  Orice autootrops au o serie de avantaje față de bolurile simple. Să vă familiarizați cu ei.

  • În astfel de dispozitive, fie ea o cascadă sau o fântână, lichidul este constant într-o stare în mișcare. Astfel, apare imitația reușită a rezervorului de apă de flux.
  • În astfel de dispozitive, fluxurile de apă sunt întotdeauna îmbogățite cu oxigen, deoarece bolurile de băut nu sunt închise, dar rămân descoperite.
  • Împovărează fluxurile de apă atrag involuntar atenția pisicilor și, din nou, reamintim că ar trebui să bea puțin.
  • În pornirile automate moderne, o reaprovizionare în timp util a lipsei de fluid în rezervor datorită prezenței unei capacități de rezervă în construcția generală.
  • Apa în modele automate este permisă să nu se schimbe aproximativ 5 zile. Acest lucru se datorează faptului că, în astfel de copii, există rezervoare concepute pentru o cantitate mare de apă (de obicei până la 10 litri).
  • Containerele similare sunt foarte utile dacă proprietarii merg într-o călătorie. Pe de vânzare puteți întâlni astfel de modele, care sunt compacte sau pliere. Specimenele de călătorie sunt în mare cerere. Pentru ei, nu este necesar să aloce prea mult spațiu liber într-o pungă sau într-o valiză.
  • Soiurile separate ale unei astfel de creme, de exemplu, mamelonul, contribuie la conservarea unei specii de animale de companie bine îngrijite, datorită absenței lânii perturși în timpul consumului de alcool. Acest factor este evaluat în special de oameni care păstrează case de pisici cu lână lungă și groasă.
  Citește mai mult  Caracteristici de hrană pentru pisici și pisici Brit

   În plus, consumatorii automați consumă destul de mult electricitate – de la 6 la 12 W. O astfel de calitate este apreciat în special de către proprietarii de pisici economice și pisici. În ceea ce privește zgomotul acestor dispozitive – în această chestiune se află pe o singură etapă cu frigiderul. Chiar și pe timp de noapte, când toată lumea dormea ​​în casă, lucrările adăpători automate nu enerva și nu interferează.

   În ciuda listei impresionante de calități pozitive, nu a costat aici și fără defecte. Autotro-urile moderne pentru pisici cel mai adesea au întristat consumatorii costuri ridicate. Containere simple care nu funcționează pe baterii sau de la rețeaua electrică, acestea sunt în penny, dar pentru opțiunile automate vor trebui să fie cheltuite.

   În modele automate, este necesar să se producă periodic și să se producă în timp util Înlocuiți curățarea filtrului. De regulă, cădeți de câteva ori pe săptămână.

   Desigur, totul depinde de aprovizionarea cu surse de alimentare cu lichid și electric. În ultimul caz, probabilitatea ca prietenul saturat să rămână fără băutura necesară, când proprietarii nu vor fi acasă de mult timp. Cu siguranta nu va duce la nimic bun.

   Drianii pentru pisici sunt fabricate din materiale diferite. Acest factor are un impact direct asupra costului final al designului. Cel mai adesea, sunt băutori produse din următoarele materii prime.

   • plastic ecologic. De la astfel de un material ieftin bautori produse feline din clasa de buget. Ele pot fi găsite în orice magazine intr-o gama larga de culori.
   • Ceramică. Modele, în producția de ceramică, diferă în fiabilitate ridicată. Ei fac consumatorii de alcool mai rezistente în timp ce bea.
   • Metal. În acest caz, metalul cromat sau din oțel inoxidabil se înțelege. Din această materie primă devine cele mai multe dispozitive tip de folosință îndelungată. În plus, acestea sunt considerate una dintre cele mai convenabile, dacă le utilizați în timp ce călătoriți.

   strat cauciucat special este cel mai adesea prezent în modele electrice. Aceasta se aplică că desenul sau modelul nu rasturnare.

    bautorii automate sunt separate de forma de alimentare cu apă.

    • Adăpătoarele în care există o fântână în partea de mijloc sau lateral. Tot timpul, fluidul aratul astfel de modele pot deveni nu numai un element de sete de sete, dar, de asemenea, sursa de o distracție fascinantă, atunci când proprietarul nu este acasă.
    • Boluri cu o cupolă prin care fluxul de apă curge. O copie similară va fi cea mai reușită soluție pentru acele animale de companie care se tem de exces de zgomot, deoarece lucrează liniștit.
    • Modele cu un avion cu jet de apă. Acest design pilonilor automat este considerat clasic. Aceste modele sunt cele mai potrivite pentru fanii care preferă să bea apă dintr-o macara deschisă.
    • Modelele aranjate în tipul de păsări pentru păsări. desene Aici este implicată cu sfârcuri. Aceste foraje sunt considerate non-standard.

    De obicei, ei dobândesc proprietarii de pisici de rasa pura.

    Cum de a alege?

    Într-un sortiment mare de o varietate de băuturi, alegerea opțiunii optime nu este de obicei dificultăți. Principalul lucru este să se bazeze pe o serie de criterii-cheie.

    • Este recomandabil să cumpere un Adapatoare lansat de mărci renumite. Cele mai mari constructii de calitate de azi sunt făcute în Europa de Vest. Modelele de marcă fac din materiale de înaltă calitate și servesc mult mai mult. Droșiți de la producătorii de neînțeles achiziționați în magazinele de stradă pot dăuna sănătății pisicilor.
    • Ridicarea consumului de alcool, este foarte important să luați în considerare cât de mult va fi folosit trecutul. În grădiniță se recomandă punerea unei fântâni de dimensiuni mari. În cazul în care numai o pisica locuieste in casa, acesta va fi de ajuns pentru un bol cu ​​o degradare de apă. Un astfel de model este mai ieftin, iar pisica va fi suficienta.
    • Este la fel de important să luați în considerare materialul din care seara. Modelul de lumină din material plastic PET se pot deplasa în mod accidental și a vărsat tot la podea. Cel mai adesea pisici muta modele din plastic lumina. În cazul în care există multe în casă, este recomandat pentru ei să cumpere mai multe versiuni stabile și grele de metal sau ceramică. Ei vor fi mai greu să se mute dintr-un loc sau prelate.
    • Este important să se ia în considerare disponibilitatea detaliilor de filtrare în proiectarea. Când ați cumpărat o floare de gătit, trebuie să vă asigurați că toate consumabilele pe modelul selectat sunt de vânzare și puteți schimba cu ușurință cu propriile mâini.
    • Este în valoare de vedere nivelul de zgomot care provin de la dispozitivele selectate în stare de lucru. Este recomandabil să se verifice toți parametrii necesari în magazin înainte de cumpărături. Astfel, puteți afla dacă nu va exista nici o construcție de gospodării, de rupere pacea lor.
    • Nu trebuie să uităm despre preferințele animalele însele, iau gheață. De exemplu, Abyssins, bengali și alți reprezentanți ai raselor lor mobile le place să bea din fântână. În ceea ce privește animalele de companie cu părul lung – este recomandabil să cumpărați modele cu o cupolă. În aceste dispozitive, lichidul nu este stropit, datorită cărora pisicile din lână nu se vor bate.
    • Designul conducătorului auto este, de asemenea, luat în considerare. Dacă doriți să achiziționați un model mai elegant și interesant, puteți alege opțiunea cu o iluminare albastră.

    Acesta este un călăreț foarte luminos care va încânta și proprietarii și PET PET.

    Recomandări pentru îngrijire

    Indiferent de modelul sondor ai ales pentru favorite, este necesar să îngrijire competent și în timp util pentru ea. În cazul în care este vorba de o instanță automată, atunci va fi necesar să se păstreze starea tehnică sub control. În plus, vor fi necesare mai multe manipulări.

    • Înainte de a utiliza designul pentru prima dată, este necesar să-l clătiți, dar să nu folosească produse de curățare agresive și produse chimice pentru acest lucru. Puteți utiliza detergenți pentru feluri de mâncare. După aceasta, consumul de băut va fi cu siguranță necesar să fie uscat.
    • Ulterior, șoferul va trebui, de asemenea, să fie spălat în mod regulat. Deci, pentru a salva pompa de la var, puteți aplica esența acetică. De la substanțele chimice de uz casnic agresive este necesar să refuze.
    • Apoi, dispozitivul va trebui să pună pe o suprafață plană și rigidă pe care nu se va schimba. Așezați o băutură în locul în care va fi tot timpul și unde nu va fi ușor să interferați cu nimeni, se ridică brusc pe drum. Orice băutură este recomandată să se îndepărteze de orice aparate electrice pentru a asigura siguranța.
    • Odată ce câteva zile vor trebui să topească apă curată în băut. Frecvența acestei proceduri depinde de volumul rezervorului în design și numărul direct de pisici din casă care utilizează băutura. Se recomandă completarea apei distilate – aceasta este cea mai bună opțiune. Temperatura sa trebuie să fie aproape de cameră.
    • Dacă aparatul din produsul achiziționat funcționează continuu, atunci o dată pe săptămână va trebui să se oprească, după care toate elementele compozite ale designului vor fi complet dezasamblate și supuse. Filtrul intră, de asemenea, pe lista acestor elemente – nu uitați de el.
    • Băutura automată nu trebuie inclusă în grila de alimentare, dacă nu există apă curată sau se observă o anumită defalcare (chiar și cel mai nesemnificativ).
    Citește mai mult  Bologun colorat rusesc: Caracteristici, temperament, opțiune și îngrijire

     Îngrijirea pisicilor automate moderne pentru pisici este foarte ușoară și ușoară. Principalul lucru este să acționați cu ușurință, mai ales când trebuie să dezasamblați și să clătiți toate detaliile dispozitivului.

     Neglijarea unor astfel de proceduri nu ar trebui, altfel puteți face rău și animalelor de companie care vor bea apă de pe dispozitiv, iar băutorul în sine.

     De ce animalele refuză să bea de la autopoilok?

     Cele mai multe pisici sunt foarte oprimați și, adesea, să demonstreze caracterul lor. Uneori se poate manifesta un neobișnuit – pisica poate începe cu apă potabilă de la robinet, de la chiuveta sau toaleta, refuzul de a bea apă, care este nanitis într-un bol, contrar încercările proprietarului de a muta animalele de companie. Unele animale de companie în mod specific vărsați lichide. Un astfel de comportament neobișnuit are explicațiile sale.

     • Poate că apa pe care se toarnă într-un castron nu este cel mai bun gust.
     • temperatura apei incorectă va lăsa, de asemenea pisica din utilizarea sa. Prea rece sau la cald inutile nu ar trebui să fie în nici un caz.
     • Catics nu bea din boluri realizate din materiale care emană mirosuri neplăcute și ascuțite. Acest factor trebuie prevăzut în etapa de selecție a unui băutor adecvat în magazin.
     • Dacă bei apă din bautor, pisica este inconfortabil, ea intervine ceva, el nu-l va folosi.

      Când utilizați structuri cu funcția de filtrare, astfel de probleme nu apar, de obicei, deoarece apa nu este nevoie să se schimbe în mod constant și nu se deteriorează. Dacă ați observat că animalele, în timp ce beți de la o băutură, scoateți în mod constant apă sau răsturnați și rotiți recipientul în sine, acesta va indica faptul că este fabricat din material prea ușor care nu diferă. Dintre aceste modele, băuturile de pisici nu este, de asemenea, foarte convenabil, din cauza cărora le pot refuza operațiunea. În plus, proprietarii înșiși nu vor mulțumi faptul că animalul de companie se toarnă constant pe toată apa la podea.

      Citește mai mult  Terrieri australieni: descrierea raselor și conținutul acestora

      Cum să învățați un pisoi pentru a bea de la o băutură?

      Mulți proprietari de pisici sunt interesați de modul de a le învăța într-o astfel de băutură de la o vârstă fragedă. Nu este nimic complicat. La castronul electric al pisoiului va fi adaptat după cum urmează.

      • În primul rând, atrageți atenția pufosului la gadgetul achiziționat. Acest lucru se poate face folosind mirosuri delicioase, mai ales dacă ați achiziționat modelul de tip biberon.
      • Vechiul și familiar vasul cu șoferul imediat din locul în care nu ar trebui să fie eliminate. Lasă-l în cazul în care ea a fost, este necesar, până când animalul este complet obișnuit cu o nouă băutură.
      • Luați în considerare – pentru a preda modelul automat de pisica adult va fi foarte dificil. Cu pisoi mici, cazul va fi mai rapid și mai ușor.
      • Pentru începători de utilizatori potriviți picaturilor automate, este recomandat să cumpere astfel de modele în care un bol mai mare este prezent. Mai mult volum va fi un bol cu ​​lichid, cu atât mai dispus pisica va bea din ea.

      Desigur, aceste recomandări pentru adaptarea la pisoi autopalkam sunt de bază.

      Mult depinde de natura de animale de companie, rasei sale. Din partea proprietarului, este în primul rând necesar să se aibă grijă de puritatea conducătorului auto în sine și comoditatea utilizării sale. În aceste condiții, pisica se va adapta mai rapid la noul container.

      Evaluați cele mai bune modele

      Sortimentul de pisici moderne pentru pisici larg. Luați în considerare un rating mic dintre cele mai populare și a cererii modele de la diferiți producători.

      Cattit

      Acesta este un călăreț fermecător, realizat sub forma unui ghiveci cu o floare sau o galeata mica. Astfel de modele originale produce un brand cunoscut bine Hagen Inc. În aceste structuri există o pompă care funcționează destul de liniștit, fără a atrage prea multă atenție. Adevărat, acest model nu este atât de tăcut să-l pună în dormitor. Pompa este în volumetric și ușor de înlocuit.

      Feed-ex primăvară

      fântână de producție chineză. Este ieftin și are un design de designer original,. Din partea arata drivingker ca un bideu cu pisoar. Volumul rezervorului în acest design este de 1,8 litri. Viteza pompei poate fi reglată, dar chiar și cu o putere minimă funcționează destul de zgomotos. apa deversat prevede prezența a două duze suplimentare. Design interior este simplu și ușor de înțeles.

      Picătură de ploaie

      Bowl în formă de fântână cu un design interesant. Costul depinde de opțiunea de execuție. Există modele din oțel din plastic, inox sau ceramica. Rezervorul este proiectat pentru 1,8 litri de apă. Forma modelului este rotund, așa acesta poate fi cumparat pentru mai multe animale. Munca pompei nu este prea tare, există un filtru dens care poate lucra pentru o lună.

      FERPLAST Vega

      Acesta este un rhinker-fantana de la producătorul italian. Fabricat din plastic și are un design care cel mai bine se va potrivi în baie sau bucătărie. Pentru sala, acest model este greu de potrivit. Are filtre de cărbune interschimbabile, și, de asemenea, are loc Nu este volumul rău al rezervorului, componenta de 2 l. Pompa electrică în aceste funcții modele fără zgomot inutil, este posibil să se regleze fluxul de curgere a apei.

      Savic Cascad

      Acest model se găsește în vânzare mai puțin frecvent. Are dimensiuni mari, dar în același timp, apa poate cuprinde doar 1,5 litri. Design-ul acestor copii este foșneau și aproape nu atrage atenția. Plastic din care sunt realizate aceste structuri se disting prin înaltă calitate, suprafață netedă și de prelucrare excelenta.

      Build-demontare a acestor modele nu cauzează dificultăți speciale.

      Drinkwell 360

       Este o rundă cu role mai rece. Rezervorul în ea adăpostește mai puțin de 3,8 litri de apă, care este un excelent indicator. Există extensii detașabile, care fac posibilă instalarea cantitatea dorită de sâmburi de apă. Design-ul acestor modele este interesant și atractiv, care atrage mulți cumpărători. Marca carcasă din oțel inoxidabil sau din material plastic de înaltă calitate.

       Despre cum să faci un boad cu propriile mâini, să te uiți în următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: