Cum de a alege un mop telescopic și utilizare?

Cum de a alege un mop telescopic și utilizare?

Unul dintre asistenții de hostess în casa de curățare este mop. Această invenție simplă ajută mai repede și nu mai calitativ decât a face manual, pentru a efectua curățarea umedă în apartament. Piața modernă de consumabile de uz este plin de diverse modele de mop, care diferă de culoare, tipul de duză, caracteristicile mânerului și T. D. O adevărată găsi pentru toată lumea a devenit un mop cu un mâner telescopic, care vă permite să setați lungimea mânerului necesar sub înălțimea.

Ce este?

Calitatea rezultatului de curățare direct depinde de modul convenabil de hostess spală toate părțile apartamentului, inclusiv dificil de accesat. De la pantele permanente, mulți încep să rădăcină rotirea și fiecare curățare ulterioară devine pentru multe mașini cata solide. Pentru a simplifica procesul de spălare a acoperirilor în aer liber, au fost inventate mops telescopic. Acest dispozitiv de curățare este echipat cu un mâner reglabil special, datorită faptului că lungimea sa optimă este expusă individual sub fiecare.

Principiul funcționării unui astfel de mopuri este absolut identic cu oricine altcineva, dar este mult mai convenabil să spălați podelele sub mobilier, în alte locuri, ceea ce este destul de dificil de a aduce suita. Țeava de pliere poate fi plasată pe înălțimea minimă, care este foarte convenabilă pentru depozitarea mopului. Mop cu un mâner telescopic sunt cu duze diferite – plate, spongioase, frânghie.

În funcție de duza, mopul poate folosi atât pentru spălarea pardoselilor, cât și pentru spălarea ferestrelor în afara, unde este foarte greu să obțineți.

Modele populare

Selectarea largă de modele MOP cu mânerul glisant vă permit să alegeți instrumentul de curățare perfectă. Produsele diferă între ele prin specificații tehnice. Distinge două tipuri de mop telescopic în funcție de materialul din care se face mânerul.

  • Cu un mâner metalic. Pentru producția lor, ei folosesc aluminiu, material puternic, datorită cărora produsul este bun rezistență la uzură. Un astfel de dispozitiv cu îngrijire adecvată vă va servi destul de lung. Cu toate acestea, datorită contactului constant cu apa în timp, mânerul poate începe rugina.
Citește mai mult  Cum să se spele o pernă?

  • Cu mâner de plastic. Când alegerea ar trebui să fie atentă, ca plastic de calitate slabă, de la care se poate face mânerul, se blochează rapid. Modelele cu mâner din plastic sunt mai fragile decât cu aluminiu, cu toate acestea, cu o utilizare atentă, astfel de produse vor servi de foarte mult timp. Plus – prețul acestora este mai mic.

Un alt semn al clasificării moperului cu o conductă telescopic este tipul duzei.

  1. Mop cu duză spongioasă. Echipat cu o rotire mecanică convenabilă. Sponge spumă absoarbe perfect umezeala, se confruntă bine cu diferite tipuri de poluare. Bine tolerați contactul cu detergenții chimici. Datorită mânerului reglabil, este ușor să spălați podelele sub mobilier.
  2. Model cu duză de frânghie. Această opțiune este convenabilă pentru spălarea plăcilor ceramice și a linoleumului. Vine complet cu o găleată care este echipată cu un compartiment special pentru presare. Mânerul retractabil confortabil vă permite să setați înălțimea optimă a instrumentului economic.
  3. Flori de flori. Echipat cu o duză plată, care se învârte în mod liber în jurul axei sale, care este foarte convenabilă pentru spălarea acoperirilor podelei sub mobilier. Astfel de produse sunt adesea folosite pentru spălarea ferestrelor. Avionul creează o duză de deplasare cu microfibră, care absoarbe apa perfect și lasă divorțul. Acest model Mop este considerat un instrument de curățare profesională.
  4. Mop pentru ferestre de spălat. Echipat cu o duză bilaterală specială: Pe de o parte, buretele spumă, pe de altă parte, lama de cauciuc.

Un astfel de instrument vă permite să se spele chiar și ochelarii și oglinzile cele mai contaminate fara probleme.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când cumpără un mop cu un mâner telescopic, este necesar să se înceapă decide cu privire la scopul său țintă – pentru spălarea pardoselilor, ferestre, mașini. De asemenea, este important să se ia în considerare tipul de podele și pragul de preț. Dacă se pierde într-o mare varietate de modele cu un mâner retractabil, vă oferim câteva sfaturi pentru a ajuta la a face alegerea potrivită.

  1. Preferați modele de producători dovedite. Nu vă efectuați la un cost redus, acesta vorbește numai despre materialele de calitate scăzute care au fost utilizate în producția sa. Acest instrument este suficient doar pentru mai multe utilizări.
  2. Verificați wellness-ul mânerului telescopic, încercând să setați mânerul la diferite lungimi. De asemenea, este important să verificați integritatea duzei.
  3. Alegerea echipamentului de curățare pentru podea, ia în considerare tipul de acoperire. Pentru parchet sau marmură, produsele de coardă nu vor fi potrivite, deoarece există o mulțime de apă în ele chiar și după presare, ceea ce poate deteriora acoperirea. Duza cu frânghii perfect potrivite pentru linoleum și gresie. Duzele plate cu microfibră sunt excelente pentru acoperiri din materiale naturale.
  4. Pentru a spăla ferestrele în afara sau ochelarii de mașini, trebuie să alegeți MOP cu un mâner retractabil și o duză specială, Pe de o parte, există un burete și pe cealaltă – lama de cauciuc. Mânerul telescopic este foarte ajută în timp ce spălare de ferestre din afara, așa cum a fost întotdeauna o problemă. Cu ajutorul unui mâner reglabil, puteți ajunge cu ușurință la cele mai îndepărtate colțuri ale ferestrelor.
Citește mai mult  Totul despre Swabers Vileda

Cum se utilizează?

Înainte de a începe să se spele podelele mop cu o țeavă telescopică, trebuie să setați lungimea mânerului la înălțimea și consolida-l. Verificați atașarea duzei, nu ar trebui să stea. Apoi se prepară o găleată cu apă în care va stoarce duza, și adăugați detergent necesară.

Pentru a modifica înălțimea mânerului, este necesar să se promoveze titularului, setați înălțimea necesară și fixați lungimea mânerului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: