Decât aruncați marcajul de pe diferite suprafețe?

Decât aruncați marcajul de pe diferite suprafețe?

Markerul este utilizat în multe domenii de activitate. Atât în ​​setarea de lucru, cât și în gospodărie există cazuri, când cerneala markerului este murdară diferită de suprafețe. Mulți oameni cred că este aproape imposibil să spălați vopselele rezistente. Dar acest mit este disperat de numeroși de salvare, ajutând la a da lucrurile vechiul aspect îngrijorat. Dacă utilizați în mod competent aceste sfaturi, puteți da în orice lucru la cea de-a doua viață și să scăpați cu succes de urmele de marcare.

Pregătirea

Dacă paharul poate fi îndepărtat de cele mai luminoase căi, atunci la îndepărtarea markerului trebuie să fie pregătită mai responsabil.

Pentru a începe, este important să luați în considerare caracteristicile de suprafață din care vor trebui să se obțină urmele. Fiecare material necesită utilizarea unor fonduri specifice. Asigurați-vă că vă asigurați-vă cu echipamentul de curățare necesar – trebuie să luați perii, instrumente de protecție a substanțelor chimice și recipientul necesar pentru amestecuri. Instrumentele necesare pentru procedură sunt mănuși de cauciuc, burete, discuri de bumbac, cârpă moale, bumbac.

Pentru a scoate pata fără a da rău produsului, ar trebui să luați în considerare culoarea suprafeței pe care doriți să o spălați. Dacă obiectul este un ton alb, va fi necesar să se aplice o serie separată de substanțe.

Pentru a elimina rapid traseul negru a markerului de lucruri, trebuie să aveți o soluție de alcool in casa sau un agent de curățare gata făcute împotriva unor astfel de contaminanți.

Asigurați-vă că pentru a petrece testul pe zona de material, ascuns de ochi înainte de a face de curățare pete. Acest lucru este necesar pentru a învăța cât de bine interacționează instrumentul cu pânza.

De pe suprafețele dure

Suprafețele solide pot fi fabricate din diferite materiale. Dar vopseaua markerului are capacitatea de a se bucura de aproape orice tip de produs. Pentru fiecare materie primă trebuie să alegeți un mod special de curățare din pete:

 • Pentru a elimina o pată de la marcator de la tapet, peroxidul de hidrogen utilizează cel mai adesea. Uneori recurg la ajutorul unei înălbitoare de oxigen. Timp de un sfert de oră, remedierea este lăsată într-o zonă poluată și apoi îndepărtați de pe perete cu un burete umed.
 • Pentru a scoate traseul de marcare de la frigider, utilizați lichid pentru îndepărtarea lacului. Uneori, în acest caz, creme cu consistență grasă.
 • Mulți proprietari de mașini au un instrument special WD-40, care poate dizolva marcajul pe diferite suprafețe, inclusiv piese metalice. Adesea este folosit pentru a elimina urmele de la piesele de schimb contract sau ușile mașinilor în timpul lucrărilor de reparații. Este necesar să se aplice murdăriei și ușor.

 • Un mijloc excelent de contaminare cu eliminare de plastic va fi un marker special de curățare. Acestea pot fi umbrită ventilatorul parcelei și pur și simplu așteptați dispariția urmelor murdare. O astfel de metodă a este de asemenea potrivit pentru a elimina pista solar cu panouri de desen.
 • marker de a ajuta la eliminarea din produse din cauciuc, uneori, poate radieră ordinară. De asemenea, alte mijloace, cum ar fi un dimexide, care într-o formă lichidă poate fi cumpărat într-o farmacie.
 • Pentru a elimina marcajul de pe sticlă, puteți utiliza alcool. Pentru a face acest lucru, ar trebui să șteargă cu grijă de-a lungul liniei de contaminare cu două laturi ale discului de bumbac, și apoi cu un disc uscat curat elimina excesul de alcool.
Citește mai mult  Forganizatori pentru toaletă: Ce sunt și cum să o faci singur?

 • În cazul în care prejudiciul a lovit de cerneală monitorul computerului sau pe ecranul LCD al televizorului, apoi fuzzhak pentru salvarea din urmele lor este un parfum concentrat sau colonie. Ei sunt capabili să facă față poluării în câteva secunde. O opțiune similară este potrivită pentru a scoate pata de la covor pentru un mouse computer.
 • Scoateți cu succes traseul de la marker de la linoleum posibil numai dacă nu amânați procesul de curățare și nu dați spotul pentru a absorbi. Puteți deține o curățare umedă cu o pulbere, dar nu există nici o garanție că urmele se vor dispersa imediat. Acetona este un instrument fiabil, dar dezavantajul său este un miros neplăcut. Uneori buretele de melamină devine un asistent excelent în curățarea podelei.
 • Se întâmplă că prin achiziționarea de pantofi, o traseu de marcaj se găsește pe talpă. Pentru a scăpa de ea, utilizați soluții cu concentrații ridicate de alcool. Uneori, scoateți petele cu pantofi, poate ajuta soluțiile uleioase dacă markerul a fost realizat pe bază de ulei.
 • Din țiglă poate fi dificil de ieșit pe marcator toate metodele de mai sus. Apoi dezinfectanții vânduți în farmacii vor veni la salvare.

Cu țesături

Problema prioritară este înlăturarea urmelor de marcare de la îmbrăcăminte, deoarece cele mai multe ori țesăturile sunt expuse la cerneală persistente. Este important să se acorde o atenție la culoarea lucrurilor și materialul din care este fabricat:

 • Pentru ca lucrurile albe din tesatura de bumbac adecvat Soluție de oțet și apă. Într-un Chan de trei litri cu apă trebuie să adăugați 10 linguri de oțet și se înmoaie în amestecul rezultat lucru pentru cateva ore. În timpul de înmuiere, nu uitați să-și piardă un loc poluat de mai multe ori.
 • Pentru materiale sintetice este cea mai potrivită salin. Timp de 3 ore, lucrul evained ar trebui să fie înmuiate în apă sărată concentrată, și apoi să se extindă utilizarea mașinii de spălat sau manual. solvenți diferiți nu trebuie utilizat pentru materiale sintetice, deoarece fibrele materialului, pot fi ușor deteriorate din cauza acestora.

 • Pentru a scapa de urmele de lână sau marker de mătase, ar trebui să fie utilizate pastă de dinți albă, fără dungi colorate. La o jumătate de oră, compoziția trebuie colorată și apoi ștergeți. După această procedură, este necesar să spălați produsul pentru a scăpa în cele din urmă de urme de murdărie.
 • Pentru lucrurile de bumbac colorate există un număr Pete, care fac ușoară conservarea culorilor produsului. În ele, lucrul de obicei se înmoaie pe un sfert de oră și apoi se spală în mașină de scris.
 • Pentru a spăla în mod eficient sintetice de culoare, este mai bine să se utilizeze pastă de dinţi. Este amestecat cu apă până la format casier. Amestecul este frecat în fibrele țesăturii folosind un tampon până când următorul marker nu poate fi șters.
Citește mai mult  Karcher duze aspirator cu abur

 • Țesăturile de mătase și lână sunt șterse de Farmacie glicerină și soluție salină. Pata glicerina udate si pleaca timp de o ora, dupa ce este șters in solutie si apoi a creat cu atentie in apa curata.
 • Pentru a purifica atlasul, un amestec de astfel de ingrediente este potrivit ca Bura, oțet, suc de lămâie, lapte. Acest amestec este aplicat pe o pată timp de 10 minute și apoi burete curat umed.
 • Pentru a elimina petele marker de la airbag-uri și alte țesuturi dense, astfel de ingrediente sunt adesea folosite ca acetonă sau alte soluții de alcool. Ele sunt frecate într-o pată cu lână și apoi s-au spălat cu apă.

 • Concentrat Sucul de citrice Potrivit pentru curățarea hainelor și a textilelor. În funcție de modul în care se utilizează țesătura delicată, sucul concentrat sau diluat cu apă.
 • Covorul poate fi curățat cu țesătură curată și Alcool. Materia umezită la ele aplicate perfect la suprafața produsului până când pista dispare. O modalitate alternativă este utilizarea unui lac pentru fixarea părului. După îndepărtarea patei, este necesar să efectuați o curățare a covoarelor umede și să o uscați folosind un prosop curat.
 • Traseul markerului permanent – în special tipul de poluare complex. Hainele nu pot fi spălate fără pete prealabile prealabile, astfel încât acestea să nu fie fixate chiar și în fibrele de țesături și mai mult. Îndepărtați murdăria folosind Odessolon. Discul de bumbac trebuie să fie cu atenție spălat.

Ai nevoie să repetați procedura înainte de dispariția definitivă a pata.

De la mobilier

Mobila este un element interior obligatoriu, dar în apartamente în care trăiesc copii mici, ea de multe ori „suferă“ de la artiștii lor făcute de carioca sau un marker.

Uneori, în mobilier puteți vedea inserții din tapițerie din piele. Dacă marcatorul cade pe o suprafață similară, cel mai bun instrument va fi Spray de fixare a părului. Cu o cârpă umedă, trebuie să eliminați substanțe în exces și să utilizați aparat de aer condiționat special pentru mobilier.

Alcool în combinație cu peroxid de hidrogen perfect adecvat pentru curățarea tapiterilor de canapele și scaunele. Amestecate în peroxi necesitatea de prosop pur să rateze la fața locului pentru un sfert de oră. După aceea, ar trebui să utilizați alcool și să faceți o procedură similară. Pentru a elimina excesul de mijloace, umeziți prosopul în apă și ștergeți suprafața tapițeriei.

Asigurați rezultatul cu un prosop uscat curat.

Pentru a elimina un marker cu mobilier din lemn, utilizați ulei de arbore de ceai. Trebuie să fie aplicată cu mișcări dentare, astfel încât să nu cadă nu numai în straturile de suprafață ale materialului, iar atunci când contaminarea dispare, îndepărtați grăsimea cu o cârpă curată. O astfel de metodă este potrivită pentru curățarea suprafețelor acoperite cu lac.

Citește mai mult  Creion pentru fier: Ce este și cum să-l utilizați?

Pentru a elimina petele de la masă, se va potrivi un amestec de sodă și pastă de dinți. Ele sunt conectate în proporții egale și distribuite în jurul locului. După ce compoziția este imaginabilă, este curățată cu cerneală cu un șervețel. Tehnologiile de uz casnic au îmbunătățit metode de purificare prin crearea unui burete de melamină specială, a căror suprafață este curat pentru partea de sus a tabelului.

Sfat

În timpul procedurii de curățare a diferitelor produse din trasee de marcare, nu numai recomandările de bază trebuie să fie amintite, dar și suplimentare Sfaturi care vor facilita foarte mult procesul de eliminare a petelor:

 • Când o pată de la marcator nu este supusă nici unei metode de curățare, încercați să luați un alcool concentrat 99%, ulei vegetal, acetonă.
 • Analizați gradul de penetrare a punctului în material. Multe mobilier sunt fabricate astfel încât suprafața sa să fie impenetrabilă, astfel încât markerul este prezent numai pe straturile superioare. Dar alte materiale, în special arborele, sunt cerneală de cerneală absorbită.
 • Dacă nu aveți soluții de alcool la îndemână, un alcool puternic poate fi înlocuit cu.
 • Printre mijloacele care se aplică pentru curățarea produselor din piele, spiritul alb este deosebit de eficient. Skipidar se va potrivi alternativ.

 • Există tencuieli speciale pentru fata care „trage“ de contaminare din pori. Datorită acestei acțiuni, acestea pot fi aplicate pentru a curăța diverse produse de la urme de marcare.
 • Nu folosiți apă caldă în timp ce încerca pentru a extrage produse. Temperatura ridicată poate contribui la faptul că marcatorul este chiar mai fixat în materialul.
 • Fiți atenți atunci când curățarea de mobilier sau de îmbrăcăminte cu echipament caustică. Nu permite un număr de animale sau copii, deoarece compoziția agresiv îi poate afecta.
 • Când se utilizează alcool, evita contactul cu membranele mucoase, deoarece alcoolul poate provoca arsuri și chiar arsuri.

Având în vedere particularitățile tuturor produselor care sunt expuse poluării, și cu ajutorul instrumentelor de curățare potrivite, veți respecta întotdeauna curățenia și confortul în casa ta.

Nu vă este frică de petele de marcare pe orice, chiar și pe suprafețele de țesături, dacă sunteți cu cunoștințe pentru a utiliza toate componentele care pot șterge urmele de la scrierea accesoriilor.

Citiți mai multe despre cum să renunțați la un marcator de pe diferite suprafețe, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: