Totul despre Xiaomi Mop

Totul despre Xiaomi Mop

Podeaua in casa sau apartament este sursa imens acumularea de praf și alte tipuri de poluare, de aceea este foarte important să se facă nu doar o curățare chimică, dar, de asemenea, umedă. Reducerea timpului pentru a curăța podeaua manual, cu ajutorul zdrențe permit mopuri speciale, care sunt disponibile în prezent în cea mai mare varietate de diferite modele. Cu toate acestea, tampoane de înaltă calitate din marca chinez Xiaomi merită o atenție specială. Cu caracteristicile lor, soiuri de modele și sfaturi cu privire la utilizarea, veți citi mai departe. Și ia în considerare cele mai bune modele.

Particularități

Xiaomi mopuri de brand sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care sunt, de asemenea, rezistente la uzură și în condiții de siguranță pentru oameni. În cele mai multe cazuri sunt utilizate din plastic și oțel inoxidabil. Ca rezultat, produsele sunt obținute foarte durabile și confortabile în utilizare. În general, acest brand este renumit pentru produsele sale „inteligente”, pe care oamenii le sunt vrednici de toată lumea, pentru că ei simple simplifică viața lor.

Toate produsele Xiaomi respectă pe deplin standardele internaționale de calitate, au toate certificatele necesare. La crearea unei elane, o marcă chineză utilizează exclusiv echipamente moderne, sunt utilizate tehnologii inovatoare. De-a lungul crearea de echipamente de uz casnic, adevărați profesioniști lucrează în domeniul tehnic. Toate produsele sunt testate în mod constant, iar gama de brand Xiaomi este actualizată în mod regulat cu gadget-uri noi și îmbunătățite pentru curățarea nu numai a podelelor, ci și ferestrele.

Cele mai multe mop brand este fabricat în scheme de culori luminoase, deoarece accentele există părți luminoase de gri sau, de exemplu, roșu. Fiecare mopaj va face față în totalitate sarcinii sale, fie că este vorba de un model obișnuit pentru curățarea podelei sau telescopicului pentru spălarea ferestrelor.

Grosimea bulionului MOP este de obicei mai mică de 2 cm, ceea ce vă permite să o utilizați atunci când curățați în locuri greu accesibile, de exemplu, sub o canapea sau pat.

Producătorul oferă o perioadă bună de garanție pe produsele sale, în medie pe MOP – 1 an. De asemenea, compania este foarte gravă despre ambalare. Deci, toate mopurile vin în cutii de carton, dar fiecare element individual este ambalat într-un pachet individual. Fiecare model își asumă instrucțiunea în care procesul de asamblare este descris în detaliu și trage.

Varietate de modele

În sortimentul brandului puteți găsi mopuri wireless „inteligente”, șocuri electrice, opțiuni cu aburi, modele clasice, precum și opțiuni de aburi și modele cu pulverizator de apă. Luați în considerare cele mai bune dintre ele.

SWDK Electric Mop D260

Acest șoc electric fără fir este fabricat din plastic de înaltă calitate în alb, greutatea sa este mai mică de 2,5 kg. Acest model este potrivit atât pentru curățarea uscată, cât și cea umedă, o baterie reîncărcabilă este utilizată ca sursă de alimentare. Lucrează autonom aproximativ o oră. Timpul necesar pentru încărcare este de 3 ore. Mâner confortabil se rotește cu 90 de grade. Curățarea poate fi făcută chiar și în cele mai greu accesibile locuri. Acest model este echipat cu un șervețel special, care constă din două tipuri de fibre, cu ajutorul lor poate fi confruntat chiar și cu o poluare puternică pe podea.

Citește mai mult  Cum se curata toaleta?

Deerma Spray Mop

Acest MOP ușor și practic este produs în două versiuni.

  • Model Deerma Spray de apă Mop TB500 Echipat cu două moduri de pulverizare cu apă: pentru laminat și la toate celelalte suprafețe. Lungimea mânerului este de 120 cm, duza de deplasare este realizată din microfibră.

  • În ceea ce privește un model mai nou, Deerma Spray Spray Mop TB800, Este puțin diferit de cel precedent, deși principiul ei de muncă are același lucru. Lungimea mânerului acestui model este de 180 cm.

Desigur, merită să remarcăm un control mecanic simplu asupra ambelor dispozitive. Cu siguranță va fi evaluată de cei care nu-i plac abundența butoanelor pe acest tip de produse. Ambele modele sunt proiectate pentru curățarea umedă, rezervorul de apă este proiectat pentru 350 ml de lichid. Acest volum este suficient pentru a spăla camera cu o suprafață de aproximativ o sută de pătrate. Datorită distribuitorului special, alimentarea cu apă este efectuată strict în cantitatea necesară.

Deerma Sweep Mop Dem-TB900

Acest mop este un model wireless cu o perie mecanică de tambur. Este perfect potrivit atât pentru curățarea uscată cât și pentru curățarea umedă. Capacitatea rezervorului în care praful este asamblat este de 230 ml, dar rezervorul de apă găzduiește lichidul în 280 ml. O caracteristică a acestui model este că mânerul poate fi înclinat în direcții diferite (dreapta și stânga) cu 140 de grade și înainte și înapoi la 90. Acest lucru vă permite să utilizați acest model chiar și în cele mai greu accesibile locuri din casă.

Pentru a schimba modul, urmați doar butonul de pe carcasă. Ragul care vine în kit are 3 straturi – se confruntă perfect cu poluarea dificilă.

Datorită motorului electric de înaltă calitate, viteza perii dezvoltă până la 400 de rotații pe minut, ceea ce permite curățarea și cele mai rezistente pe podea. Mai mult decât atât, este imposibil să obțineți defecte sau zgârieturi, astfel încât acest mop poate fi utilizat cu ușurință pe astfel de tipuri de podea ca laminat și parchet.

Swdk Micro Umed Electric Mop

O caracteristică a acestui model electric este că nu curăță perfect nici o contaminare, ci poate, de asemenea, să facă față unor pete afectate și uscate.

Acest model are un mâner curbat, datorită căruia este foarte convenabil să spălați podeaua, fără a pleca. Înălțimea modelului este de peste 120 cm. Se aprinde și oprește folosind un buton mecanic. Puteți controla încărcarea bateriei utilizând un indicator special pe care sunt descrise trei benzi de lumină cu încărcarea completă. rezervor de apă din material plastic, în comparație cu alte modele de aici este destul de mare, este de 400 ml.

O caracteristică unică a acestui șoc electric este că combină simultan două rezervoare de apă: pentru curățenie și murdară. de viață a bateriei după reîncărcare este de aproximativ 50 de minute, după care bateria cu litiu va trebui să taxa.

SAWADIKA S260

Steam Electric Shvra Sawadika S260 se referă la noi. În plus față de curățarea excelentă a podelei, îl dezinfectează, temperatura pereche ajunge la 100 de grade. Greutatea acestui model este de numai 3 kg, în timp ce este echipată cu un mâner telescopic convenabil, care poate fi rotit cu 270 de grade.

Citește mai mult  Totul despre servetele microfibră și folosiți eficient

Cu acest mop, puteți curăța chiar și cea mai dificilă poluare, inclusiv sub canapea, pat sau sub baterii.

Rezervorul de apă găzduiește 270 ml de fluid, lungimea cablului este puțin mai mică de 7 metri.

Acest model este relevant pentru a cumpăra acei oameni care, în plus față de curățirea standard, doresc să-și dezinfecteze uneltele. După cum știți, sub presiunea unui astfel de cuplu, până la 99% dintre bacterii moare, ceea ce este deosebit de relevant pentru casele cu copii și animale, unde puritatea ar trebui să fie în prim plan. Acest mop nu prezintă pur și simplu perechi obișnuite, dar, de asemenea, o generează cu o frecvență de 1000 Hertz – vă permite să creați efectul vibrațiilor și să eliminați chiar și contaminarea cea mai complexă de la suprafață.

În gama de brand, există un set excelent care include un mop și o găleată – Quange cu mop plat fără dimensiuni de mână. Cu toate acestea, găleata nu este doar o găleată, ci o găleată cu o rotire și o clătire suplimentară. O caracteristică a acestui MOP poate fi considerată că, cu ajutorul său, puteți curăța nu numai podelele, ci și ferestrele, cel mai important, nu uitați să schimbați servetele. Lungimea mânerului acestui mop este de 128 cm, duzele șervețelului sunt fabricate din microfibră.

Materiale de consum

În funcție de modelele mopului la acesta, în kit sunt incluse câteva soiuri de servetele. Multe duze de șervețel sunt atașate la leagăn folosind lipukes special. De obicei, pentru a finaliza leagăn, în plus față de șervețel obișnuit din microfibră, este de asemenea un Terry, cu care se pot colecta mici gunoi, lână și păr. De asemenea, incluse poate fi o duză de unică folosință eco-friendly.

Toate duzele detașabile necesare pot fi achiziționate separat, atunci când va veni timpul pentru a le înlocui pe cele vechi care vin la disidență.

Cu toate acestea, consumabilele sunt încă dobândite, de preferință, în avans, astfel încât acestea sunt întotdeauna în stoc.

La alegerea duze pentru mop, este foarte important să se specifice dacă acestea sunt potrivite pentru un anumit model. Deci, cârpe rotunde care pot fi înlocuite sunt potrivite numai pentru rotirea modelului Xiaomi Curățirea este cazul. Aceste servetele sunt realizate dintr-o dată din mai multe straturi de material, inclusiv poliester, burete special și microfibre. Aceste duze sunt foarte durabile, deoarece acestea sunt proiectate pentru zeci de cicluri de curățare.

Citește mai mult  burete metalic pentru spălat vase: argumente pro și contra, aplicații

Dar pentru Mopuri Xiaomi Deerma TB01, producătorul lansează duze detașabile din microfibră de înaltă calitate Odată cu adăugarea de fibră de carbon, în kit există 8 produse imediat, care sunt suficiente pentru o lungă perioadă de timp.

Sfaturi de operare

Mop de la faimosul brand din China este cea mai adevărată descoperire pentru spălarea pardoselilor din casă, pentru că în calitatea ei nu sunt inferioare chiar și prin tehnici profesionale de curatenie.

Înainte de a începe să utilizați un MOP noi, vă recomandăm să vă familiarizați cu instrucțiunile pentru funcționarea acesteia.

Pentru fiecare model, acestea sunt prescrise recomandările lor, care trebuie să fie luate în considerare atunci când se face curățenie, precum și în următorul, atunci când îngrijirea unui produs.

in afara de asta, În cele mai multe cazuri, mopuri vin într-o formă dezasamblat, cu excepția cazului în modelul de expoziție din magazin nu a fost achiziționat. Pentru a asambla produsul, este de asemenea foarte important să se familiarizeze cu instrucțiunile. Pentru fiecare mopuri există nuanțe de asamblare și de încărcare.

În manualul de utilizare, este scris în mod necesar, pentru care suprafețele Acest lucru sau modelul respectiv este adecvat, de asemenea, liniile directoare sunt indicate prin măsuri de securitate care nu pot fi uitate în timpul funcționării.

Este foarte important în produsele electrice nu la baterii utilizare de către terți, în nici un caz nu se poate urca pe unitatea de alimentare cu mâinile ude. În cazul în care cablul de alimentare dintr-o dată a fost deteriorat, ar trebui să contactați imediat centrul de service corespunzător.

Umpleți rezervorul pentru curățarea podelei urmează doar apă curată, fără impurități.

Revizuirea recenziilor clienților

Printre numeroase comentarii, puteți vedea că clienții de brand sunt foarte mulțumiți cu velbs moderne și multifuncționale. Ei au observat că majoritatea modelelor spală podeaua mult mai bine decât cârpe de mână. În plus, tampoane Moppet sunt foarte practice și rezistente la uzură, sunt suficiente pentru o lungă perioadă de utilizare. În același timp, componentele noi pot fi achiziționate la prețuri destul de accesibile.

Multe recenzii entuziaști pot fi auzite despre Mopul Electric Swdk Micro Wet. Utilizatorii asigură că, după cumpărarea ei, procesul de curățare a podelelor și a curățării în general a devenit doar plăcerea. Și, cel mai important, timpul de curățare a scăzut. În plus, utilizatorii rețineți că majoritatea modelelor electrochvabr de marca atunci când se lucrează aproape silențios, și, prin urmare, de curățare se poate face în orice moment al zilei și noaptea.

Xiaomi Mopuri sunt foarte ușoare, care, desigur, nu ar putea ajuta decât să observe utilizatorii. Acesta este un mare plus, deoarece funcționează cu astfel de produse – o plăcere, în plus, toate acestea sunt foarte ușor de operat.

De la comentarii negative, poate fi remarcat faptul că utilizatorii sunt nemulțumiți de faptul că velves electrice ale mopul după reîncărcare de lucru nu mai mult de o oră, și cel mai adesea 40-45 de minute, de data aceasta nu este suficient pentru o curățare pe deplin de apartament.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: