Cum de a alege o masă de călcat?

Cum de a alege o masă de călcat?

Fiecare casă de astăzi are un astfel de miracol de tehnologie modernă ca fierul. În plus față de ea a fost inventată și o masă specială pentru călcare – se numește și o placă de călcat. Dispozitivul simplifică în mod semnificativ durata de viață a hostelor. Să ne dăm seama ce caracteristicile instalațiilor de călcat, să acordăm atenție la alegerea și dacă este posibil să se construiască o astfel de independență.

Soiuri

Industria modernă oferă o selecție imensă de bunuri. Inclusiv instalațiile de călcat.

Cele mai adesea achiziționate plăci familiare standard de consolă de fier. Această opțiune este mobilă, plămân, suficient de puternică. Panourile moderne sunt echipate cu un suport pentru un fier de fier, cu inserții de silicon nefericit, un conector de fier, suport pentru cablu. Gama de dimensiuni de placi standard, pentru călcat – ambele sunt mini-reprezentanți și dimensiuni de instalare destul de impresionante. În general, oricine poate găsi un dispozitiv pentru ei înșiși.

Pentru cei care au o problemă cu spațiu de stocare buna, există o opțiune de a cumpăra un tableboard. Acesta este mic în dimensiuni – este un avion compact cu picioare mici, care este ușor de instalat pe orice, în tabelul de casa. Această opțiune este, de asemenea, foarte ieftin.

Pentru spații de dimensiuni mici O altă posibilă opțiune de instalare este un built-in de tip floodboard. Acesta este de obicei fixat într-un caz șterge sau instalat în interiorul sistemului dulap. În conformitate cu ordinea în care este posibil să se efectueze o masă de călcat sub forma unui element de decor, când o parte aspectul său din spate, cum ar fi un panou sau o imagine, dar în acest caz costul crește în mod semnificativ de produse.

Citește mai mult  Cum să se spele guașă cu haine?

soluție interesantă de mese de călcat din oțel cu design elegant în formă de dulap mici. Aparatul este similar cu un tabel de schimbare pentru copii – suprafața de călcat se află pe dulap și are elemente în plus nepliate pe părțile laterale. Astfel, puteți ajusta dimensiunea consiliului, la discreția sa. Partea de jos cu sertare îndeplinește funcția de stocare. Designul poate fi diferit: răchită, tesatura, din rattan, copac.

În cele din urmă, cele mai moderne instalații de călcat mese de călcat cu vid și generator de aburi, alte caracteristici suplimentare. Astfel de dispozitive de drum, ocupă o mulțime de spațiu și nu se potrivesc cu totul. Dar este în valoare de cumpărare banii.

mese de călcat cu generatoare de aburi sunt dotate cu un ventilator cu fluxuri de aer multidirecționale, care ajută de încredere pentru a mentine materialul de pe suprafața mesei. Aceste tabele sunt confortabile atunci când masă de țesuturi delicate, sintetice și produse elastice. În plus, există, uscarea funcții suplimentare pe această tablă de scris. Pe scurt, o astfel de achiziție este utilă cu acuratețe și va simplifica în mod semnificativ Animatoare de casă.

După cum puteți vedea, alegerea instalațiilor de călcat pentru casa este larg. O varietate de modele, uneori, duce la confuzie. În continuare, vom analiza nuanțele pe care ar trebui să acorde o atenție atunci când cumpără o masă pentru irigarea lenjeriei.

Criteriile de alegere

Există o gamă largă de placi de fier. Există unele criterii să acorde o atenție la, alegând o masă de călcat.

  • Criteriul primar – masa de călcat trebuie să fie mici în greutate, în caz contrar va fi dificil să se mute din loc în loc, dacă este necesar.
  • Acordați atenție la rezistența structurii: placa nu ar trebui să se balanseze și se estompeze din greutatea fierului, în nici un caz.
  • Instalarea de călcat trebuie să fie dimensiuni compacte pentru mișcarea convenabilă și depozitarea într-un loc special pentru acesta. mărfuri mari să nu încapă în dulap.
Citește mai mult  Cum pentru a curăța haina cașmir acasă?

  • Optimul ar trebui să fie nu numai forma comună a mesei de fier, dar, de asemenea, lățimea acestuia – o placă de tocat în mod corespunzător va facilita procesul de călcat.
  • Acoperirea blatului trebuie să fie făcută din păcate țesut, altfel consecințele pot fi imprevizibile.

  • În cele din urmă, este important să luați în considerare posibilitatea de a ajusta înălțimea mesei pentru călcare. Tabelul pentru lucrări de călcat trebuie să fie instalate în înălțime, în conformitate cu creșterea utilizatorului. De asemenea, este mai bine dacă există un avans de încredere pentru fixarea nivelului.

Daca ti-a placut o anumită vizualizare a tablei pentru călcare, dar cel puțin un criteriu nu este executat, este mai bine să renunțe la achiziționarea, astfel încât să nu va regreta achiziție incomod.

În ceea ce privește invenția independentă a instalațiilor cu un excavator cu propriile lor mâini, este încă mai ușor și mai sigur va achiziționa un produs finit. Ansamblul a generatorului de abur este complex, pe cont propriu și necesită investiții financiare, și nimeni nu va da garanții de securitate. În plus, astfel de mecanisme complexe sunt folosite mai mult pe scară industrială, precum și pentru uz casnic destul de un standard de masă de călcat.

Evaluați cele mai bune

Printre producătorii de orice produs merge întotdeauna o luptă competitivă pentru cumpărător. Luați în considerare cele mai bune, în funcție de clienți, opțiuni pentru mese, pentru călcat lenjerie la domiciliu.

compania nika sa dovedit bine. Timp de mulți ani, mese de călcat ale acestei companii sunt lider pe piata, ceea ce contribuie la o gamă largă de dimensiuni, compactitatea modele, valoarea scăzută în agregat cu setul minim de calități suplimentare (suport metalic pentru fier, Suport cablu ).

Citește mai mult  Cum să îndepărtați lâna din haine?

Nu sunt inferioare în clasament și în străinătate Bosch. Mark a fost mult timp distins prin calitatea bunurilor produse. Vă rugăm baza de metal de instalare și de masă compactă. Dar diferența dintre tabelul de călcat Bosch este că acesta este echipat cu funcții suplimentare de încălzire și debitul de aer cald și sisteme de aspirație. De asemenea, disponibil cablul de fier, suport, caz de depozitare.

Philips este următoarea. dimensională rând de mese de călcat late. Există o tehnologie unica, numita Umăr Wing, ceea ce îl face ușor pentru a netezi umeri pe tricouri și rochii datorită prezenței de standuri speciale. Există o funcție de protecție împotriva copiilor.

Aceste trei lideri pe piața de masă de plante ocupă pozițiile lor pentru o lungă perioadă de timp. Aceasta înseamnă că consumatorii într-adevăr la fel ca bunurile acestor branduri și au ceva de a alege.

Pentru a selecta în mod corespunzător masa de călcat, ia în considerare toate criteriile precum și dimensiunile locuințelor dvs. În cazul în care apartamentul permite, atunci, desigur, este în valoare de a alege o setare cu un set complet de funcții – aceasta va facilita în mare măsură procesul de jefuirea. Acum știi cum să facă alegerea potrivită. Și Consiliul este în sfârșit: Alegeți o masă de călcat cu un caz luminos, atunci procesul de călcare nu va fi atât de plictisitor.

Sfaturi pentru a alege o masă de călcat A se vedea în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: