Toate rolele despre pentru haine de curățare

Toate rolele despre pentru haine de curățare

Chiar și bine gândită imagine nu va funcționa pe deplin, în cazul în care hainele au un aspect neîngrijit. Acest lucru este valabil mai ales de țesături întunecate ale căror tip ar trebui să fie fără cusur. Ajutor cu grijă pentru ei poate role speciale pentru curățarea rapidă a oricărei suprafețe.

Ce este?

Role (role, role) sunt de unică folosință și pentru utilizarea refolosibile, cu foi de hârtie, poliuretan și suprafața de silicon. În ciuda diferențelor de materiale, toate acestea funcționează în conformitate cu un singur principiu: colectează praf, lână și alte murdarii din materialul de pe suprafața adezivă.

Un dispozitiv contaminat trebuie să fie curățate după utilizare și să se pregătească pentru următoarea prelucrare a lucrurilor. Pentru a face acest lucru, stratul lipicios este îndepărtat de ea sau pur și simplu se spală sub macara. Metoda de curățare depinde de tipul de film.

role de îmbrăcăminte au o dimensiune foarte compactă, există opțiuni de buzunar chiar. Este foarte convenabil, deoarece acestea pot fi luate cu ei și, dacă este necesar, folosite în aer liber. De exemplu, îndepărtați părul din mantaua în timpul zilei de lucru sau a pune în ordine un costum înainte de o întâlnire de afaceri.

Diametrul rolei poate fi de la 3 la 5 centimetri. Pentru lungimea unității de lucru, producătorul are 10 centimetri. Pentru comoditatea de manipulări cu o rolă, un mâner ergonomic din plastic este gândit.

Aceste produse sunt proiectate nu numai pentru curățarea hainelor din nagwest particulele de animale și praf. Acestea sunt în cerere, cu oameni îngrijite și copleșitoare, care sunt obișnuiți să arate impecabil în orice situație.

Roller cu panglică adezivă este indispensabilă în cabina mașinii și vă permite să colecteze gunoi mici în cele mai multe locuri inaccesibile. Este foarte practic, comod și economic. Dacă vom compara folosind un aspirator de vid, rolller va ajuta la economisirea de energie electrică.

Avantajele dispozitivului sunt după cum urmează:

 • Comparativ cu o perie conventionala pentru role haine lipicioase colecteaza foarte mult de blană, păr și praf, nu permite contaminanți să pătrundă în straturile profunde ale materiei+
 • Impregnarea lipicios nu dăunează materiei, atunci când în contact cu suprafața curățată, nu lasă nici o urmă pe ea, nu electrifica tesatura+
 • Curățarea atentă a materialului asigură lipsa de cârlige și tendoare+
 • Roller este ușor să se spele sau curat+
 • Banda adeziva este impregnat cu compoziție inofensivă+
 • Design comod facilitează procesul de curățare+
 • blocuri înlocuibile sunt vândute în cele mai multe puncte de vânzare și schimba rapid+
 • Datorită perforații de înaltă calitate, banda adezivă este ușor de îndepărtat după utilizare.

Dezavantaje observate de către utilizatori:

 • Suprafața de spălare a rolei refolosibile trebuie spălate după fiecare aplicare+
 • Unele modele colecta particule de praf și o blană nu sută la sută, chiar și pentru mai multe treceri+
 • stick-uri de poluare pentru foi lipicioase, dar nu pe toate modelele care sunt confortabile+
 • Silicon pierde rapid laindility al fundației de lucru+
 • Uneori mânerul de pe dispozitivul se dovedește a fi pauze nesigure și rapid.

Revizuirea speciilor

Se amestecă trei tipuri de stick-uri cu suprafața adezivă:

 • hârtie, Cu o bobină cu foi detașabile+
 • spalare, cu o unitate de lucru lipicios+
 • Reutilizabile, cu suprafață adeziv siliconic.

Hârtie

Curățarea nanizan cu role pe baza din plastic echipat cu un mâner confortabil. Standard Acesta este un tub de carton cu 24-60 foi lipicioase. Se întâmplă o singură dată și reutilizabile.

role de unică folosință va trebui să arunce după toate straturile lipicioase sunt cheltuite. Într-o rolă de unică folosință, puteți purta o nouă unitate de lucru. Acesta este achiziționat separat sau vine cu un set de Roller principal. De multe ori în pachet există un set de blocuri.

Foi cu un strat uniform de tăieturi și lipici laterale sunt populare în rândul consumatorilor pentru ușurința de utilizare. Acestea sunt proiectate să funcționeze de curățare a suprafețelor de praf, matreata, firele de păr, potrivite pentru prelucrarea mobilă și interior auto.

dispozitiv universal poate fi ușor de curățat, nu numai tesatura, dar, de asemenea, umplute pereți, tavane, curate din țesături role.

Colecte role contaminarea cu un material de pe material, fără a lăsa în urmă urmele de lipici. Producătorul gândit sistemul de înlocuire ușoară a unității folosită. Unitatea de deplasare este fixat în siguranță, pe site-ul rolei necheltuit.

Spalare

roller reutilizabil cu o suprafață de lucru din poliuretan tratat cu impregnare lipicioasă. Pentru a lipi bețe de praf pe suprafața adezivă, o cutie din plastic este prevăzută o rola.

Rola de spălare Nu puteți înlocui blocul. Astfel de producători de piese de schimb nu oferă. Rola este proiectat pentru aceeași nevoie de analogice de hârtie. Aceasta este, fara probleme se vor aduna de pe suprafața de praf, lână, morman, etc. Stratul de adeziv nu va afecta materia chiar delicată.

Pentru a restabili stratul lipicios lipicios, este suficient să se spele rola cu apă caldă. Se înțelege prin utilizarea rolei de până la 100 de ori, care este egal cu aproximativ trei luni de funcționare. Acest lucru este mult mai economic în comparație cu rola cu foi de hârtie.

Unele opțiuni lavabile reutilizabile sunt echipate cu un periaj cauciuc. Acesta vă permite să eliminați mai eficient poluarea.

Silicon

role reutilizabil constă dintr-o bază cu un mâner confortabil și un bloc acoperit cu un material lipicios care colectează poluare. Multe modele compacte au un design pliabil. Datorită acestui fapt, este convenabil să le transporte cu mine într-o geantă de mână sau de buzunar, să ia în excursii la studii sau la locul de muncă.

Spre deosebire de blocuri de hârtie silicon cu role de suprafață este ușor să se spele. O astfel de abordare oferă o o durată lungă de viață și salvează în mod semnificativ bugetul.

Unitatea deține în mod fiabil pe un mâner ergonomic, care garantează utilizarea sa confortabil.

caz de plastic livrat într-un set Protejează o suprafață moale și lipicios de poluare și deformare.

Poate fi folosit pe toate tipurile de țesături, inclusiv piele, piele de căprioară, nubuc, velur, etc.

Judecând după numeroase comentarii, prioritatea rămâne în continuare versiunea de hârtie a rolei. Nu are nevoie de spălare, colectează foarte mult praf, lână și păr. Pentru a începe o nouă curățare, este suficient pentru a elimina foaia uzat și a continua manipularea cu o zonă curată și lipicios.

Nuanțele pentru copii

Selectarea rollover pentru curățarea materialului, acesta merită atenție la următoarele nuanțe:

 • Preferați role de preferință mai bine cu spirală panglică stantare. Avantajul său față de un bloc cu o perforare dreaptă constă în ruperea simplificată a unei zone poluate+
 • Cel mai bine este să cumpărați o rolă cu un mâner plastic cu o gaură, Este foarte convenabil să se opereze, cilindrul poate fi stocat într-o stare suspendată+
 • Mai practic Alegeți un videoclip cu un capac de închidere, Prevenirea sa va proteja stratul lipicios din uscare si lipirea prafului.

Cum să-l folosească?

Este suficient să faceți o mișcare ușoară de-a lungul țesăturii, iar suprafața va câștiga din nou curățenia anterioară. Roller pentru curățarea hainelor este foarte inversat datorită multifuncționalității sale. Un astfel de lucru poate fi folosit atât în ​​numirea directă, cât și în direcții diferite în viața de zi cu zi. De exemplu, utilizarea unei suprafețe lipicioase poate fi curățată:

 • Tapițerie de țesături de covoare, mobilier tapițat+
 • Salon de mașină, inclusiv tabloul de bord+
 • Lampshade pe lampă+
 • Perdele întunecate și blind-urile de dumping de orice fel+
 • Colțuri de pe web+
 • jucarii pentru copii, în care este copiat de praf, dăunător pentru copii+
 • În interiorul geanta sau un rucsac adânc, în cazul în care se acumulează multe mici de gunoi a lungul timpului. Roller Sticky va colecta toate firimiturile, resturi de fire, hârtie și t. Ns..+
 • Comodă sau mese de bucătărie+
 • Suprafața mesei și podeaua din sticlă sparte, paiete, serpentine și alte particule mici din diferite materiale, indiferent de fracțiune și texturi.

O rolă de lipicios poate fi un bun „tăcut“ aspirator pentru colectarea de lână direct pe un animal de companie plin de noroi.

Roller este comod de utilizat pentru a elimina role și practice pentru a transporta cu tine într-un coafor. După tunsorile, acestea sunt ușor de curățat gâtul, gulerul și de mers pe jos în jurul valorii de haine, toate firele de păr de colectare agresive.

Unitatea de hârtie este utilizat după cum urmează:

 • Înainte de a începe, trebuie să îndepărtați folia protectoare cu rolă de hârtie+
 • Apoi lipirea baza producerii mișcării de rulare pe tesatura+
 • Când suprafața este contaminată atât de mult încât se va opri să fie lipicioasă, trebuie să scoateți stratul de gunoi, pentru aceasta, marginea foii uzate este aderată, îndepărtată și îndepărtată de-a lungul liniei de perforare+
 • Pentru a utiliza rola din nou atunci când straturile lipicioase sunt peste, ai nevoie doar de a schimba blocul de la un analog înlocuibil.

Roursori lavabili reutilizabili sunt utilizați în aproape similare.

În procesul de despachetare, înainte de prima utilizare, filmul de ambalare este eliminat. Apoi, o rolă lipicioasă procesează locurile de poluare.

Întoarcere lipicioasă Roller cu ușurință, aveți nevoie doar să clătiți-o sticlă poluat. Este foarte convenabil să se facă chiar sub macara, jetul de apă în sine rotește cilindrul, iar întreaga murdărie este spălată instantaneu. Literalmente 15 secunde si rola este din nou gata de a-și îndeplini sarcina. Înainte de a trimite o unitate de stocare curățat, dispozitivul trebuie să fie agitat și pus în caz. Așa că va fi pregătit pentru utilizarea data viitoare.

Aceasta este o soluție foarte practică pentru cei care sunt folosite pentru a menține lucrurile curate și de a salva bugetul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: