Alegeți pătura Bamboo

Alegeți pătura Bamboo

Bamboo a fost folosit de mult timp în diferite sfere economice. Acum – în condițiile stilului de viață urban – dorința de naturalitate și naturalitate crește. În loc de produse tradiționale din puful și pen-ul, lucrurile folosesc tot mai mult lucruri de fibre de bambus.

Avantaje și dezavantaje

Acum pături de bambus pot fi găsite aproape la orice magazin de textile acasă. La fabricarea acestui tip de umplutură, sunt folosite atât materii prime naturale și artificiale. Enumerăm avantajele produsului.

 • Aceste pături au În condiții de siguranță pentru oameni și mediu. În ciuda sintetice, produsul este pornit eco-friendly. mărci comerciale fiabile folosesc numai bambus, care a trecut de certificare obligatorie. Toate produsele chimice care sunt folosite pentru bambus mâner în procesul de creștere, sunt afișate în întregime din ea în fața producției.
 • Din cauza deteriorarea puternică a situației de ansamblu a mediului de pe planetă, tot mai mulți oameni încep să sufere de alergii. Bamboo pături hipoalergenic. Datorita acestei proprietati, toate pot în mod independent dorința de sănătate. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru proprietarii de piele sensibilă.
 • Plant nu se teme de infecții fungice și dăunători periculoase. Astfel de proprietăți au fost transferate produse din fibre de bambus. Microbii care se dovedesc a fi pe suprafața fibrelor, moarte rapidă. O astfel de proprietate este un păstrată timp de câteva zeci de cicluri de spălare.
 • Pături nu au un miros specific și nu provoacă disconfort. Toate aromele pe care le absorb dispar repede. De asemenea, praf în ele nu sunt întârziate.
 • Grija pentru o patura este foarte simplu. Acesta poate fi spălate într-o mașină de scris regulat. Datorită proprietăților speciale ale fibrelor, se usucă repede produs.
 • Patura realizate din materii prime naturale Menține căldura Minunat. Chiar și în iarna geroasă și sub ea va fi confortabil. De asemenea, producătorii oferă mai multe modele cu diferiți indicatori de densitate. Unele dintre ele sunt alese pentru sezonul rece, altele – pentru vara.
 • Structura poroasă nu interferează cu schimbul de oxigen naturale.
 • produse de înaltă calitate mândresc rezistență ridicată la uzură. Ei păstrează forma și a declarat calitățile chiar și în condiții de funcționare intensivă.
 • modele de bambus Nu acumulează electricitate statică, Ceea ce face să le utilizeze cât mai confortabil.
 • Chiar și un produs de mare nu va cântări mult. Greutatea Orientul Mijlociu este format din aproximativ un kg la suma de 200×220 centimetri.
 • pătură magazin de bambus nu va fi munca. Acesta poate fi pliat și trimis la caseta de dulap sau piept.

Notă: Numai modele se pot lăuda cu calitățile pozitive de mai sus, în care procentul de conținut de fibre are nu mai puțin de 50%. Cantitatea optima – 70%.

Produse și dezavantaje.

 • Ca prima notă de o cutie preț mare. Costul acestor produse va fi mai mare în comparație cu opțiunile sintetice.
 • Aditivii sintetici utilizați în producție sunt oxigen slab ratat, Din cauza a ceea ce în sezonul fierbinte sub o astfel de pătură va fi incomod.
 • Dacă există sinteză în compoziție, se va pierde rapid forma și se acumulează. Ca rezultat, produsul își va pierde volumul inițial.
 • Un alt dezavantaj – Higroscopicitatea insuficientă, care este, de asemenea, asociată cu numărul de impurități artificiale din compoziție. Dacă procentul de conținut sintetic este foarte mare, pătură nu poate fi folosită persoanelor cu o astfel de problemă ca transpirație.

Cu atât mai bine decât alte materiale de umplutură?

În ciuda faptului că fibra de bambus este în mare cerere de la producători, aceasta nu este singura versiune a umpluturii. Anterior, ștampile de tranzacționare utilizate materii prime sintetice sau lână naturală. De asemenea, în vânzare puteți găsi pături de bumbac.

Luați în considerare cele mai populare și solicitate umpluturi – ceea ce diferă de bambus.

 • Produsele de lână de cămilă vor satisface chiar și cel mai rapid sezon. Păturile sunt obținute fiabile și calde. Cu toate acestea, astfel de modele sunt foarte grele, motiv pentru care sunt greu de utilizat. Păturile din lâna de cămilă nu pot fi spălate: ei vin în lipsă și pierd complet atât un aspect atractiv, cât și calitățile declarate. Separat, merită să remarcăm un miros specific.
 • În ciuda etichetării „păturile Swan Pooh”, aceste produse din materiale sintetice. Ca rezultat, se dovedește o umplutură practică și ieftină. În ciuda originii artificiale, produsele sunt făcute luxuriante, ușoare și plăcute la atingere. Ca deficiențe, merită remarcat faptul că puful nu trece de aer în comparație cu fibrele de bambus. Datorită faptului că Pooh Swan acumulează electricitate statică, doare disconfortul în timpul somnului.
 • Produsele Eucalipt utilizează în cerere. În ciuda unui astfel de nume, păturile nu miroase deloc. Fibrele sunt procesate într-un mod special, datorită cărora aceștia păstrează proprietățile benefice ale plantei și mirosurile sunt private. Astfel de produse sunt recomandate cumpărătorilor cu probleme respiratorii. Este ușor de îngrijit pentru astfel de pături – la fel ca în spatele păturilor de bambus.
 • Dacă o persoană are probleme cu un sistem circulator, se recomandă să se facă o alegere în favoarea păturilor din lână. Ei vor ajuta, de asemenea, cu răceli frecvente și reumatism. Pentru astfel de produse au nevoie de îngrijire specială, deoarece materiile prime naturale sunt un mediu favorabil pentru o varietate de bacterii.
 • Ultima opțiune – Produse HalloFayer. Acest material este 100% materii prime artificiale. În ciuda acestui fapt, păturile au o conductivitate termică remarcabilă și nu provoacă alergii. Dacă procesul de producție se efectuează corect, se pare că este o pătură luxuriantă, urmată de ușor de îngrijit.

Vizualizări

Cantitatea de fibre naturale de bambus, practic, nu afectează încălzirea salvatoare a păturii. În același timp, prețul produsului va depinde de procentul componentei naturale. Procentul optim al fibrei de bambus în modelele de segmente largi de consum – de la 30 de la 70%.

Pentru a determina cât de bine se păstrează pătură și menține o temperatură confortabilă, densitatea fibrelor naturale este luată în considerare pe zona produsului. Având în vedere gradul de menținere a căldurii de proprietăți, modele gata făcute sunt împărțite în trei categorii.

Vară

Pătura de vară este, de asemenea, numită ușoară. Acesta este un produs subțire, care va oferi un somn confortabil în sezonul cald. Indicator de conținut din fibră de bambus – până la 150 de grame pe metru pătrat.

Iarnă

Aceste modele se disting prin creșterea volumului și densitatea crescută. În acest caz, producătorii să adere la următorii parametri – de la 300 de grame pe metru pătrat într-un. În această categorie de produse, pături matlasate sunt adesea găsite.

Linia ajută la menținerea formei în timpul funcționării pe termen lung.

Tot sezonul

mijloc de aur între cele două opțiuni de mai sus – modele pentru toate anotimpurile. Densitate – de la 150 la 300 grame pe metru pătrat. Astfel de pături sunt utilizate în tranziție.

Dimensiuni

Un alt parametru cu care produsele finite sunt împărțite în grupuri separate – dimensiuni.

ștampile de tranzacționare oferă următoarele opțiuni:

 • pătură One-time – 140 la 202 cm+
 • produs dublu – 172 de 205 cm+
 • Format Euro – 200×200 cm.

Notă: Mai sus sunt prezentate dimensiunile standard, în timp ce dimensiunile unor pături pot fi ușor diferite de la normele acceptate. De exemplu, puteți găsi produsul în valoare de 140×205 cm.

Cei mai buni producatori

Având în vedere popularitatea tot mai mare de pături de bambus, tot mai mulți producători încep să stăpânească această nișă. Unele marci au ieșit din liderii și să păstreze pozițiile lor.

Sortex

producător renumit în Rusia, care oferă o varietate largă de bunuri pentru somn. Așa că păturile păstrează forma în procesul de funcționare constantă, se utilizează textile tăiate. o atenție separată merită toate anotimpurile produse din lemn de bambus, cu o densitate de 300 grame pe metru pătrat. O linie de dimensiune largă este de asemenea gândit, permițându-vă să alegeți opțiunea perfectă pentru orice pat: de la standard un pat la dimensiunea europeană.

Kupu-Kupu

marcă comercială rus care a preluat numele Malay. Tradus în limba rusă ea se traduce ca „Butterfly“. Producătorii au gândit gamă completă, precum și paleta de culori cu multiple fațete și nuanțe. Stația de principal marca are spre modele ușoare. Pentru a da produsele densitatea necesară, se utilizează o pânză din tricot.

Verossa

Un alt producător intern angajat în fabricarea de bunuri bazate pe fibră de bambus. În catalogul de produse, puteți găsi opțiuni cu diferiți indicatori de densitate. Există pături pentru sezonul fierbinte și porii înghețați.

Ecotex

După examinarea catalogului de produse al acestui brand, cumpărătorii vor găsi cu siguranță ambele produse ușoare și clasice. Materiile prime naturale și artificiale utilizate în producție sunt sortate și procesate cu atenție.

„Visele ușoare”

Faimosul producător intern, oferind vara (densitate fibră de bambus – 200 de grame pe metru în Cuba) și produse izolate (300 de grame pe metru în Cuba). Alte materiale comune, sunt de asemenea folosite: satin, microfibra, poplin.

Dargez

În ciuda faptului că acesta este un brand rus, a fost fondată de producătorul din Germania de către Augustus Reders. pături ușoare sunt plăcute, pentru producția de care este utilizat nu numai de bambus, dar, de asemenea, cărbunele (bambus cărbune). Datorită tehnologiilor speciale, profesioniștii au reușit să crească calitățile higroscopice ale umpluturii. Mulți utilizatori remarcat de colectare numit „Bombay“. Compoziție – 50% materii prime sintetice (poliester siliconizat) și 50% fibră de bambus.

Togas

Aceasta este o companie internațională angajată în producția de textile de acasă pentru mai mult de un an. Tara de origine Brand – Grecia. În seria Bamboo DRIMS, capacele fibrei naturale. Aici puteți găsi produse ușoare cu un procent mare de bambus și un strat de acoperire cu cârpă de jacquard.

Următoarele timbre de tranzacționare sunt, de asemenea, foarte populare:

 • „Decizie inteligentă”+
 • „Artposter”+
 • „Milanika”+
 • „Capitala textilelor”+
 • „Alvitete”+
 • „Crossroads”.

Cum se spală?

Când părăsiți păturile de bambus, trebuie să respectați următoarele recomandări:

 • spalare Produsele pot fi utilizate în mașina de spălat, în timp ce trebuie să utilizați pulberi lichide pentru materiale blânde și delicate+
 • Nu pot folosi albire și formulări agresive+
 • Temperatura maximă admisibilă – 30 de grade, considerați acest lucru atunci când alegeți un mod+
 • SEW PATHERS Aveți nevoie de suprafața orizontală, nu puteți deșa deșurubați produsele și fier de fier+
 • Pentru a păstra formularul, aveți nevoie periodic Pături de agitare și sfâșiați o dată la câteva luni.

Cum de a alege?

Dacă alegeți produsul potrivit, acesta va servi timp de o duzină de ani. Înainte de a cumpăra, trebuie să inspectați cu atenție pătură pentru prezența defectelor și, de asemenea, umflați. Lumină de produse de înaltă calitate, moale și magnifică. Modelul de pe pat de jumătate și jumătate va cântăra aproximativ unu și jumătate de kilograme. Acordați atenție acoperirii materiale. opțiunea perfectă – ar trebui să fie din pânză de bambus sau de mătase naturală.

De asemenea, ia în considerare procentul de conținut de fibre de bambus. Pentru ca produsul să se laude cu toate calitățile pozitive, volumul de umplere naturale nu trebuie să fie mai mică decât valoarea admisă.

Nu te grăbi să cumpere o pătură în primul magazin de cumpărături. aprecia cu atenție intervalul propus, compara prețurile de la diferiți producători și recenzii de cumparatori.

Examinați recenzii

Online, puteți găsi o mulțime de comentarii care spun despre avantajele și minusurile pături de bambus. Cele mai multe dintre reacțiile sunt pozitive. Consumatorii remarcat faptul că astfel de produse da somn confortabil si poseda toate caracteristicile produsului modern: aspect practic, preț rezonabil și protecției mediului.

Răspunsurile negative sunt de asemenea disponibile, unii cumpărători remarcat că, în astfel de pătură este rece, dar acest lucru se poate datora faptului că produsul a fost ales cu o densitate insuficientă. De asemenea, pe caracteristicile operaționale afectează utilizarea de materiale suplimentare. Bambus pătură poate fi bumbac sau țesătură sintetică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: